گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

بابک منافی

اخراجی موقت
منکه امروز پر از انرژيم یه روز خوب با بازدهي زياد كه اين موضوع باعث بشه شب كه ميشه از خودتون راضي باشيد و يه خواب توپ بكنيد رو واسه همه آرزو مي كنم:smile:

اندکی صبر سحر نزدیک است .....

hamedgho2000

عضو جدید
وقتی یه صبح بارونی این آهنگ و گوش میدی و انرژی میگیری!!!:w42:

♫♫♫
یه صبح دیگه یه صدایی توی گوشم میگه​
ثانیه های تو داره میره امروزو زندگی کن فردا دیگه دیره​
نم نم بارون میزنه به کوچه وخیابون​
یکی می خنده یکی غمگینه زندگی اینه​
همه قشنگیش همینه​
…​
خورشیدو نورو ابرای دور و​
هرچی که تو زمین و آسمونه بهم انگیزه میده
رها کن دیروزو زندگی کن امروزو​
هر روز یه زندگی دوبارست یه شروع جدیدهــــــ
♫♫♫
دوست دارم زندگی رو
خوب یا بد اگه آسون یا سخت نا امید نمی شم چون
دوست دارم زندگی رو​
لا لا لا..
ها ها ها…​
چشماتو وا کن یه نگاه به خودت تو دنیا کن​
اگه یه هدف تو دلت باشه

میتونه کل دنیا تو دستای تو جا شه
جاده دنیا میسازه واست کابوسو رویا
یکی بیداره و یکی خوابه راهتو مشخص کن این یه انتخابه​
اگه ابرای سیا هو دیدی اگه از آینده ترسیدی

پاشو و پرواز کن تو افق های پیش روت
اگه به سرنوشت می بازی تو بخوای فردا رو میسازی

پس دستاتو ببر بالا و بگو…
دوست دارم زندگی رو
…​
♫♫♫
ای ول به موقع بود !
آهنگ انرژی بخشیه ! به درد این روزا می خوره !:w33::w32:

اینم لینک دانلود آهنگ

آخرین ویرایش:

اسفندیاری

عضو جدید
سلام به همه دوستان.

من واسه درس سیگنال صفحاتی که تستای کنکور 84 تا 91 رو داره رو از کتاب آقای تقدسی به ترتیب سال جدا کردم.

اگه می خواید بذارم اینجا.البته بعضی سال هاش مثل 86 یا 84 یکی یا دوتا تست کم داره که احتمالا از دید من فرار کرده بودن !

اگه بذارید ممنون می شم.

nasrin1990

عضو جدید
ارشدی

ارشدی

اینو از تاپیک پارسالیا پیدا کردم شاید به دردتون بخوره:
کنکور نزدیکه دوستان .خواستم یه بار دیگه تجربه خودم رو از کنکور 91 براتون بزارم (کارشناسی دانشگاه تهران .رتبم نهایتا شد 120 کنترل دانشگاه تهران شبانه
توضیحات روزهای باقی مانده تا کنکور
اولا که حدود 3 هفته مونده به کنکور .تا اینجا هرچی تست زدید تالیفی بسه! الان وقت تست های جامع 91 90 89 88 87 86 85 84 هست
پیشنهاد من اینه که از ازمون 84 شروع کنید به تست زدن به صورت یک روز در میون
صبح تا ظهر ازمون روبزنید و بعد از ظهر رفع اشکال همون ازمون رو بکنید بسته به سلیقتون یک یا دو روز اینده رو اختصاص بدید به رفع اشکال ازمون مثلا شما دیروز ازمون 84 رو زدید و رفع اشکال کردید سوال هارو .حال مشخص شد که در ریاضی مهندسی مثلا از نگاشت و در کنترل از نایکوییست ایراد دارید پس شروع می کنید این دو روز رو به بررسی مباحثی که مسلط نبودید در ازمونی که از خودتون گرفتید
در سه روز بعدی به 85 و به همین ترتیب برنامه را طوری تنظیم کنید که تمام ازمون های این سال ها رو بزنید (حتما شبیه سازی کنید شرایط سر جلسه رو)و رفع اشکال سوال های ازمون ها و نهایتا بررسی مباحثی که ضعیف بودید

البته تنها درسی که پیشنهادم اینه بخونید این روزا زبانه در حد روزی نیم ساعت تا یک ساعت

این چند هفته رو با زدن تست های جامع کنکور و بررسی شون سر کنید

توضیحات روز کنکور
سر جلسه حتما یه خوردنی مثل کشمش پسته بادوم با خودتون ببرید
ببینید درس خوندن تا روز کنکور اگه ارزشش 100 باشه اعتماد به نفس و اضطراب نداشتن سر جلسه ارزشش 150هست!!
شما باید امادگی اینو داشته باشید که یه درسو کلا 3 تا تست بزنید یا یکی بزنید ولی این نباید به شما فشار وارد بکنه که ای وای خراب کردم.بلکه باید بگید که اگه من نتونستم این تست هارو بزنم بقیه هم قطعا نتونستن
مثالش خودم سر زبان هی کلمه می خوندم با خودم می خندیدم که ملت الان چقدر گند بزنن زبانو.چرا؟چون منی که از 30 تا تست 13 14 تاشو زدم بقیه گند زدن که پیش بینی من درست درومد زبان 45 50 من خیلی درصد خوبی بود

باز هم میگم اگه شما بتونید خودتون باشید سر جلسه بسیار بسیار خوب نتیجه می گیرید
اخرین توصیه من به شما اینه که اشتباه منو نکنید و هیچ درسی رو سفید نزارید درس سفید تراز رو خیلی پایین میاره خصوصا اگه درصد 70 80 اینا نداشته باشید

امیدوارم که همتون سر جلسه خودتون باشید و سختی سوال ها شما رو مضطرب نکنه چون در اون وقت هست که مطمئن میشم رتبه ای که اوردید همونی هست که براش تلاش کردید و زحمت کشیدید
با ارزوی موفقیت برای همه افرادی که زحمت کشیدن برای کنکور

mostafa.bahriny

عضو جدید
سلام..نه ....ولی فعلا دوستان همکای نمی کنند...به هر حال اگه بقیه باشند حتی یه نفر من هم هستم...البته بگم من برق 92 رو هم شروع کردم به زدن...به غیر از 91 هر برقی بود بیاید راجبش بحث کنیم..مخصوصا کنترل...

سلام
من ديروز به تاپيك سر زدم .تصميم گرفته بودم كه يكساعت در انحا باش و مطلب بذارم.من تا به حال به ان تاپيك سر نزده بودم.
از همان اولش كه شروع كردم ، ازبس كه در هم وبرهم بود كه هيچي معلوم نبود.وقتي شروع كردم به خواندن كلافه شدم. چيزي سر در نمي اوردم.بخاطر همين.بي خيالش شدم.
من بنظرم دوتا اشتباه داخا تاپيك صورت گرفته.
1- اولا قرار بود كه از سال 92 شروع شود.ولي نمي دانم چرا يكدفعه از سال 90 شد.
2- هر كس سوال دارد حتما عكسي از ان سوال بذارد.وقتي كه بحث راجع به يك سوال تمام شد .به سوال بعدي بپردازيم.
اما پيشنهاد:
از فردا سال 92 را شروع به كار كردن مي كنيم.هر روز يك سوال مطرح مي كنيم.وهمه كساني كه مايل به شركت در بحث هستند.يا اينكه سوال و اشكالي در مورد يك سوال دارن .در روز مخصوص ان سوال مربوطه اعلام مي دارن.البته نياز نيست كه براي تك تك سوالات يك روز اختصاص بدهيم .بعضي سوالات راحت اند يا اينكه در نكته خاصي نيستند و زود از انها عبور مي كنيم.
اين كار را ادامه مي دهيم تا به سال هاي پايين تر برسيم.
مدار و كنترل همين ككونه عمل مي كنيم.فقط هر روز سوال مربوطه را در صفحه اپلود مي كنيم.تا باعث اشتباه نشه.

samin_m

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
چقدر اینجا خلوته امروز؟؟؟؟
هیشکی نیس !
بزنم به تخته همه به جز ما دارن درس می خونن !
ماشالله!

اتفاقا ب نظر من نباید ب در و تخته زد!

چون وقتی بچه ها درس میخونن،خسته میشن و میان اینجا خستگی در میکنند!

ولی الان ک سوتت کور شده مطمئن باشد همه درگیر امتحانا هستن و...!(بقیشو نمیگم:D:biggrin:!هه هه)

در کل امیدوارم همگی اول سلامت و شاد باشند و بعد هم موفق;)

hamedgho2000

عضو جدید

اتفاقا ب نظر من نباید ب در و تخته زد!

چون وقتی بچه ها درس میخونن،خسته میشن و میان اینجا خستگی در میکنند!

ولی الان ک سوتت کور شده مطمئن باشد همه درگیر امتحانا هستن و...!(بقیشو نمیگم:D:biggrin:!هه هه)

در کل امیدوارم همگی اول سلامت و شاد باشند و بعد هم موفق;)
اونم حرف منطقی ایه
خود من جوری به فروم معتاد شدم که سر کار هم هر وقت خسته شدم اینجا سر میزنم !
بعله بعله
ایشالله همه سالم و سلامت باشن بعدش هم موفق
این حرفا البته بعد کنکور باید مطرح شه
"" این رو هم مد نظر داشته باشیم که کنکور تنها راه موفقیت (حتی از نوع تحصیلی ) نیست
یکی از دوستام که دانشگاه آزاد یکی از شهرستان های کوچیک درس می خوند از بس علاقه مند و پیگیر بود می خواست برا ارشد اپلای کنه رزومه اش در حدی قوی بود که دانشگاه مقصد مستقیما برا PHD ورش داشت با فاند کامل
یعنی سالی 24000 $ به علاوه هزینه دانشگاه رایگان از آمریکا
بهتره تلاشمون رو بکنیم و اگه نتیجه کنکور با زحمات ما رابطه خطی نداشت هم نا امید نشیم و راه رو ادامه بدیم ... ""

مقصد هدف نیست رفتن رسیدن است...

hamedgho2000

عضو جدید
سلام.امیدوارم همه خوب و پرانرژی باشن.
یه نظر خواهی میخواستم در مورد کنکور ۹۰ تا ۹۲
بنظرتون ۹۲ ساده تر از سال های پیش نبود!؟ البته گرایش الکترونیک...
92 رو مروری زدم ام 90 و 91 رو نخوندم
اما قبلا که مبحثی حل کرده بودم به نظر من هم اینطور بود
احساس می کنم از سال 89 و 90 به این ور کنکور داره اون حالت تیپیک و معقول خودش رو پیدا می کنه
شاید به دلیل کم کردن وقت باشه یا ....

آخرین ویرایش:

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام.امیدوارم همه خوب و پرانرژی باشن.
یه نظر خواهی میخواستم در مورد کنکور ۹۰ تا ۹۲
بنظرتون ۹۲ ساده تر از سال های پیش نبود!؟ البته گرایش الکترونیک...

92 شدیدا نسبت به سالای پیش آسون تر بوده.خدا کنه امسال هم تو همین سبک بیاد

samin_m

کاربر ممتاز
چه سوت و کوره اینجا.یکی بیاد با من پشه بپرونیم !!!

حوصله ام سر رفت :w05:

من همه جوره پایه پریدن هستم

اصلا حالا ک برنامه جوره،چرا پشه؟

بیا خودمون بپریم!یا کسیو بپرونیم!!یا اصن...

بریم اورانوس و نپتون دور دور،بعدشم برگردیم!!هه هه

)دوستان اجماعا عذر میخوام،یکم دیوونه هستم ولی نه انقدر حاد و در ملا عام!!هه هه اینا کاملا تاثیرات بیکاری هست!!)

xalbert

عضو جدید
سلام دوستان عزیز

راستش نمیدونم سوالم رو کجا مطرح کنم
فروم اینقدر زیر بخش داره که اصلا نمیشه فهمید کجا باید سوال رو طرح کرد !! (( وحشتناک شلوغ ))

حالا یه چنتا سوال دارم و یه چنتا مشورت میخوام که اگه میشه برادرانه نصیحت کنید و به شدت کمک میخوام

من در حال حاضر دانشجوی ترم 2 کارشناسی ناپیوسته قدرت هستم و میخوام تو کنکور ارشد سال آینده شرکت کنم (( کنکوری که تو بهمن 93 برگذار میشه ))
راستش هدفم اینه از الان که 1 سال وقت دارم بخونم و میخوام تو 1 سال وقت بزارم و اگه خدا خواست قبول بشم

ولی یه چنتا مشکل اساسی دارم

اول
آیا میشه همزمان با درسی که تو دانشگاه میخوانم واسه ارشد هم بخونم تا رتبه خوب بیارم ؟؟
با توجه به اینکه دارم کارشناسی میخونم ایا سنگینی دروس اذیت نمیکنه ؟؟

دوم
سر این داستان انتخاب منبع و .... خیلی تو فروم گشتم و یه چنتا پست خوب خوندم ولی یه ذره سردرگمی کوچیک دارم
واسه ارشد قدرت باید این 7 تا درس رو خوند (( زبان -- ریاضی -- مدار -- سیستم کنترل -- مغناطیس -- ماشین -- سیستم قدرت ))

میدونم انتخاب منبع مسئله نیست و به قول دوستان اگه 1 کتاب رو بخریم و خوب بخونیم و تست هاش رو بزنیم میتونیم رتبه خوبی بیاریم ولی مشکلی که دارم اینه اصلا با همین کتاب ها هم آشنایی کامل ندارم (( مدرسان - و ...... ))
چون دیدم دوستان اسم یکسری کتاب ها مثل پوران و یا کتاب های جبه دار واسه مدار رو آوردن ولی من مشکلم اینه اصلا با این منابع آشنایی ندارم (( نمیدونم چی هستن !! ))

اگه فقط اسم کتاب های آموزشی واسه خوندن رو بگید ممنون میشم (( چاپ کجا و ... ))

سوم
1 سال زمان واسه خوندن ارشد کافی هست ؟؟
البته اینو در نظر بگیرید که همزمان دارم کارشناسی هم میخونم و فرض رو بر این بزارید باید کل این درس ها رو خودم بخونم (( چون زیاد به درس های اساتید نمیشه اعتماد کرد ))

چهارم (( مربوط به برنامه ریزی میشه ))
حتما باید تو این آزمون های مدرسان و... شرکت کرد ؟؟

هزینه شرکت تو آزمون مدرسان 800 تومان هست که واقعا زورم میاد همچین پولی بدم !!
نمیتونم خودم با خوندن کتاب تو اون درس آماده بشک ؟؟

نکاتی هست که در این زمینه کمک کنه ؟؟
چون فاصله 1 ساله از اولین کتابی که میخونید تا آخرش خیلی زیاده !!!

ممنون میشم کمک کنید
واقعا کمک بزرگی میکنید اگه به سوالات جواب بدید
دعاگوی شما دوستان هستیم :smile:

Armin-Z

کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز

راستش نمیدونم سوالم رو کجا مطرح کنم
فروم اینقدر زیر بخش داره که اصلا نمیشه فهمید کجا باید سوال رو طرح کرد !! (( وحشتناک شلوغ ))

حالا یه چنتا سوال دارم و یه چنتا مشورت میخوام که اگه میشه برادرانه نصیحت کنید و به شدت کمک میخوام

من در حال حاضر دانشجوی ترم 2 کارشناسی ناپیوسته قدرت هستم و میخوام تو کنکور ارشد سال آینده شرکت کنم (( کنکوری که تو بهمن 93 برگذار میشه ))
راستش هدفم اینه از الان که 1 سال وقت دارم بخونم و میخوام تو 1 سال وقت بزارم و اگه خدا خواست قبول بشم

ولی یه چنتا مشکل اساسی دارم

اول
آیا میشه همزمان با درسی که تو دانشگاه میخوانم واسه ارشد هم بخونم تا رتبه خوب بیارم ؟؟
با توجه به اینکه دارم کارشناسی میخونم ایا سنگینی دروس اذیت نمیکنه ؟؟

دوم
سر این داستان انتخاب منبع و .... خیلی تو فروم گشتم و یه چنتا پست خوب خوندم ولی یه ذره سردرگمی کوچیک دارم
واسه ارشد قدرت باید این 7 تا درس رو خوند (( زبان -- ریاضی -- مدار -- سیستم کنترل -- مغناطیس -- ماشین -- سیستم قدرت ))

میدونم انتخاب منبع مسئله نیست و به قول دوستان اگه 1 کتاب رو بخریم و خوب بخونیم و تست هاش رو بزنیم میتونیم رتبه خوبی بیاریم ولی مشکلی که دارم اینه اصلا با همین کتاب ها هم آشنایی کامل ندارم (( مدرسان - و ...... ))
چون دیدم دوستان اسم یکسری کتاب ها مثل پوران و یا کتاب های جبه دار واسه مدار رو آوردن ولی من مشکلم اینه اصلا با این منابع آشنایی ندارم (( نمیدونم چی هستن !! ))

سوم
1 سال زمان واسه خوندن ارشد کافی هست ؟؟
البته اینو در نظر بگیرید که همزمان دارم کارشناسی هم میخونم و فرض رو بر این بزارید باید کل این درس ها رو خودم بخونم (( چون زیاد به درس های اساتید نمیشه اعتماد کرد ))

حتما باید تو این آزمون های مدرسان و... شرکت کرد ؟؟

هزینه شرکت تو آزمون مدرسان 800 تومان هست که واقعا زورم میاد همچین پولی بدم !!
نمیتونم خودم با خوندن کتاب تو اون درس آماده بشک ؟؟

ممنون میشم کمک کنید
واقعا کمک بزرگی میکنید اگه به سوالات جواب بدید
دعاگوی شما دوستان هستیم :smile:
بله چرا که نشه! از دوستان من و دوستانم در این فروم هستن کسایی که امسال دارن درس دانشگاه هم میخونن و واسه کنکور هم خیلی عالی خوندن، با توجه به اینکه یک سال و 1ماه تا کنکور سال دیگه مونده که فرصت خیلی مناسبی هست در کنار درسهای دانشگاه میتونی خیلی خوب برای ارشد هم بخونی، البته الان تا تابستون رو سبک بگیر و از تابستون جدی ترش کن(توجه کن اون 1ماهه خیلی مهمتر از اون یه سالست! نتیجه کل زحمتات به اون یه ماه وابستس!)
در مورد منابع باقی دوستان وارد ترن ایشالا کمکت میکنن
شک نکن 1 سال زیادم هست! البته اگه با برنامه پیش بری!
نه اصلا چیز واجبی نیس آزمون دادن ولی به نظرم حداقل یکی دوتا آزمون جامع یه موسسه رو بنویس، که فقط یکم با شرایط جلسه آشنا شی حتما هم نباید مدرسان باشه!!!، وگرنه سوالای همه موسسات توی اینترنت بعد آزمون هست از جمله تو همین فروم
ایشاللا که موفق میشی
:smile:

sorour85

عضو جدید
سلام دوستان
نمیخواستم حرف از ناامیدی بزنم ولی خیلی خیلی ناامیدم
:crying2::crying:
هیچ درسی نیست که بهش امیدوار باشم حتی ازمونایی که دادم هم راضی کننده نبود به خدا همه تلاشمو کردم اما همش بی نتیجه بوده
:cry:
:w04:لطفا کمکم کنید:w04:

samin_m

کاربر ممتاز
سلام دوستان
هیچ درسی نیست که بهش امیدوار باشم حتی ازمونایی که دادم هم راضی کننده نبود به خدا همه تلاشمو کردم اما همش بی نتیجه بوده

سروش جان سلام!

نمیخوای بزنی؟؟ خب زدی ک...!!هه هه:D

خدمت روی ماهت عرض کنم،شما نباید امیدت ب درسی باشه! شما امیدت ب اون اصلیه باشه;) (باور کن اصن نمیخوام شعار بدم،جدی میگم!)

امیدوارم ک توی کنکور هم نتیجه خوبی بگیری ولی... حتی برای اونایی ک از کنکور ناامید شدن میگم: از کجا معلوم ک راه موفقیت برای شما این نباشه ک بلافاصله بعد درس وارد بازار کار بشید و پولدار بشید؟;)

وقتی امیدت ب خدا باشه،خیال راحته ک اون خوبه رو برات کنار گذاشته،حالا خوبه ممکنه کنکور باشه یا نباشه!

شما هم با امید خدا تا لحظه آخر چیزی ک از دستت برمیاد رو انجام بده ک جای ای کاش و افسوس برای خودت باقی نذاری

ایشالا شما و همه عزیزان موفق باشید:gol:

xalbert

عضو جدید
بله چرا که نشه! از دوستان من و دوستانم در این فروم هستن کسایی که امسال دارن درس دانشگاه هم میخونن و واسه کنکور هم خیلی عالی خوندن، با توجه به اینکه یک سال و 1ماه تا کنکور سال دیگه مونده که فرصت خیلی مناسبی هست در کنار درسهای دانشگاه میتونی خیلی خوب برای ارشد هم بخونی، البته الان تا تابستون رو سبک بگیر و از تابستون جدی ترش کن(توجه کن اون 1ماهه خیلی مهمتر از اون یه سالست! نتیجه کل زحمتات به اون یه ماه وابستس!)
در مورد منابع باقی دوستان وارد ترن ایشالا کمکت میکنن
شک نکن 1 سال زیادم هست! البته اگه با برنامه پیش بری!
نه اصلا چیز واجبی نیس آزمون دادن ولی به نظرم حداقل یکی دوتا آزمون جامع یه موسسه رو بنویس، که فقط یکم با شرایط جلسه آشنا شی حتما هم نباید مدرسان باشه!!!، وگرنه سوالای همه موسسات توی اینترنت بعد آزمون هست از جمله تو همین فروم
ایشاللا که موفق میشی
:smile:

ممنون دوست عزیز بابت پاسخگویی ;)

/////

دوستان اگه به این 2 سوال هم جواب بدید ممنون میشم

دوم

sina-1991

عضو جدید
منم مث خودتم واسه سال دیگه میخوام ارشد قدرت بدم

مدار پوران پژوهش نوشته دکتر زرگر رو دیدم کتابش واقعا فوق العاده است کتاب جبه دار را هم دارم و خیلی باهاش راحت نیستم (نمیدونم شاید نظر شما بعد اینکه بخونیش برعکس باشه)

ولی کتاب دکتر زرگر خیلی روان نوشته شده اکثر دوستان هم پیشنهادش کردن

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم مث خودتم واسه سال دیگه میخوام ارشد قدرت بدم

مدار پوران پژوهش نوشته دکتر زرگر رو دیدم کتابش واقعا فوق العاده است کتاب جبه دار را هم دارم و خیلی باهاش راحت نیستم (نمیدونم شاید نظر شما بعد اینکه بخونیش برعکس باشه)

ولی کتاب دکتر زرگر خیلی روان نوشته شده اکثر دوستان هم پیشنهادش کردن

این نطر شخصی منه :
زرگر خوبه ولی اضافات زیاد داره . به قول یکی از دوستام سخنرانی زیاد کرده :D
ولی در کل خوبه . اگه من برگردم به قبل زرگر انتخاب نمیکنم

hamid_3469

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من کارنامه یکی از بچها پارسال که شرایطش خیلی شبیه خودم بودو بررسی کردم و خیلی چیزایه امیدوار کننده ای فهمیدم ،
کارنامه مربوط به کابر: arash900 هست.
جزئیات کارنامشون :
ریاضیات 2 سوال 16.67%
مدار 5 سوال 41.67%
کنترل 2 سوال 18.18 % (البته تعداد کل سوالات کنترل 11 سوال محسوب شده)
بررسی 2 سوال 16.67%
ماشین 7 سوال 58.33%
در مجموع 18 سوال و 21.64% کل سوالتو جواب دادن
رتبه قدرت 605 و محل قبولی روزانه دانشگاه گیلان
ایشون معدل کارشناسیشون 17.05 من 17.06 ، ایشون معدل کاردانیشون 15.93 من 15.04 ، ایشون در غیر انتفاعی بودن من دانشگاه ازاد ،بخشی از صحبتهای ایشون روکه در زیر میبینید در تاپیکهای قدیمی پیدا کردم که گفتن اصلا در ازمونی شرکت نکردن و توصیه هایی که کردن :
((من خودم امسال رتبه ام تو قدرت 605 شد و الان روزانه گیلان سیستم قبول شدم. به کنکور گند زدم وگرنه حتما رتبه ام حدود 200 میشد. دوستایی که پارسال امتحال دادن میدونن که سولات معادلات ، بررسی و کنترل سخت بود و باعث شد خیلی از بچه ها شوکه بشن من جمله خودم. متاسفانه توی اون مقطع شرایط مالی اجازه نداد آزمون شرکت کنم وگرنه شرکت تو چند مرحله آزمون جامع خیلی کمک کننده است. شما نباید گول جامعه آماری یا تعداد قبولی ها رو بخورید، هدف از شرکت در آزمون اینه که خودتونو با خودتون مقایسه کنید و روشهای مواجه شدن با آزمون و مدریت آزمون رو یاد بگیرید. فقط باید تو یه آزمون استاندارد شرکت کنید همین و بقیه موارد همه کشکه.)) صحبتهای کاملشون: http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ناسی-ارشد-93?p=6746243&viewfull=1#post6746243

حالا من با شناختی که از خودم دارم دست کم 3 ،4 تا سوال از هر درس زدنو در توان خودم میبینم ، تازه این دوستمونم گفتن بعضی درسا رو کامل نخوندن، البته نکته قابل توجه اینکه ایشون اصلا سوالی رو اشتباه نزدن و من خودم هنوز رو این موضوع مشکل دارم .:(

اینم کارنامشون
0.JPG

rezaei.sp

عضو جدید
سلام دوستان
تستای کنکور 2 سال پیش رو حتما حل کن و 5 بار باید حل هر تستو نگاه کنی . یادت نره .
این روحیه میده . ;)

3tare_87

عضو جدید
دوستان ميخوام يه افشاگري كنم،يكم از تجربه پارسالم بگم :) شايد استرستون رو كم كنه،من پارسال دو ماه براي كنكور خوندم،از سه درس رياضي فقط رياضي مهندسي خونده بودم اونم به زور يه دور،توي كنكور رياضي سه تا زدم بدون اينكه اصلا دست به قلم شم چون اون سه تست تكراري سال قبل بود كه از قضا دو شب قبل كنكور خونده بودم :w11: درصدم شد ٢٥سيگنال هم دو فصل رو نخونده بودم،٣٧%زدم....توي دو ماه فقط تونستم اين دو درس رو بيش از 50٪تموم كنم!!پس بشينيد تست هاي سالهاي قبل رو اينقد بزنيد كه حالتون ازشون بهم بخوره :D

xalbert

عضو جدید
سلام به juvefans و همه دوستان

شاید جوابی که بهتون میدم دقیقا مطابق با سوالاتتون نباشه ولی بهتون کمک میکنه

نمیدونم چه اصراری دارید از کتابهای جهش یا راهیان ارشد استفاده کنید. منابعی که از نظر من مناسب است رو بهتون میگم. من خودم امسال رتبه ام تو قدرت 605 شد و الان روزانه گیلان سیستم قبول شدم. به کنکور گند زدم وگرنه حتما رتبه ام حدود 200 میشد. دوستایی که پارسال امتحال دادن میدونن که سولات معادلات ، بررسی و کنترل سخت بود و باعث شد خیلی از بچه ها شوکه بشن من جمله خودم. متاسفانه توی اون مقطع شرایط مالی اجازه نداد آزمون شرکت کنم وگرنه شرکت تو چند مرحله آزمون جامع خیلی کمک کننده است. شما نباید گول جامعه آماری یا تعداد قبولی ها رو بخورید، هدف از شرکت در آزمون اینه که خودتونو با خودتون مقایسه کنید و روشهای مواجه شدن با آزمون و مدریت آزمون رو یاد بگیرید. فقط باید تو یه آزمون استاندارد شرکت کنید همین و بقیه موارد همه کشکه.

اما منابع

برای ریاضی مهندسی کتاب مهندس کریمی از انتشارات نصیر خیلی عالیه . علی الخصوص چاپ جدیدش. همچنین شما میتونید تو اینترنت جزوه کلاسی ایشون رو به صورت رایگان دانلود کنید. چون جزوه ایشون هم خیلی عالیه و نکات خوبی توش داره. اگه شما برای ریاضی مهندسی به همین منابع بسنده کنید و خوب بفهمید و مسلط بشید، بهتون اطمینان میدم که دیگه به هیچ منبعی نیاز نیست.

برای معادلات بعضی ها کتاب مهندس کریمی و بعضی ها کتاب مدرسان شریف رو پیشنهاد میکنن. انتخابش با خودتون. با هرکدوم که راحتر هستید همونو بگیرید. در مورد فصل سری توانی اگه پیش زمینه دارید و اگه وقت کردید بخونید اگه نه که هیچ. البته این نظر شخصیه منه.

برای مدار 2 فکر نکنم کتابی به اندازه کتاب دکتر زرگر مناسب باشه. مدار 1 هم کتاب دکتر زرگر مناسبه و در کنارش میتونید از کتاب پارسه برای یادگیری روشهای سریع و ابتکاری استفاده کنید. کتاب دکتر جبه دار از انتشارات نصیر هم تمام تسهای سال گذشته رو داره و بد نیست. جزوه پارسه از نت قابل دانلود هستش. من مدار رو 41.66 درصد زدم که البته وقت کم آوردم وگرنه بیشتر میزدم.

برای درس ماشین کتاب مدرسان شریف چاپ جدیدش (91 به بعد) فوق العاده است. من خودم ماشینو 58.33 درصد زدم. و فقط از این کتاب استفاده کردم. اگه وقت کم نمیاوردم حتما 75 درصد میزدم.

برای بررسی کتاب دکتر حلم زاده خوبه. من بررسی رو 16.66 زدم که مشکل از خودم بود چون دقت نکردم، البته سولات خیلی سخت بود که دوستان خودشون در جریان هستن. وگرنه کتاب دکتر حلم زاده کتاب خوبیه.

برای کنترل هم واقعا نمیشه نظر قطعی داد. کتاب پوران پژوهش میگن خوبه. اوگاتا هم به عنوان مرجع کتاب خوبیه. فقط حواستون باشه ترجمه سپیدنام نباشه. و به هیچ وجه کتاب دکتر سجادیان رو که مدرسان شریف چاپ کرده نگیرید مگه اینکه بیس کنترل شما قوی باشه. کنترل رو 18 درصد زدم.

دوستان عزیز تا سعی دارید همه فصلها رو بخونید. من خودم نتونستم همه فصلهای ریاضی مهندسی رو بخونم و سر آزمون فقط دوتا از سولاتشو جواب دادم و معادلاتم که با اون همه وقتی که گذاشتم هیچی نتونستم بزنم و ریاضی رو 16.66 زدم. درحالی که اگه مهندسی رو کامل خونده بودم حداقل ریاضی رو 30 درصد میزدم.

من این پست رو که دوست عزیز hamid_3469 پیشنهاد دادن و گفتن در مورد کاربر arash هست

من همینارو بگیرم بخونم حله ؟؟

با این حساب بعد از امتحانات پایان ترم شروع میکنم به خوندن ;)

/////////

فقط یه سوال فنی !!! و مهم
یه جورایی مربوط میشه به برنامه ریزی !!
ولی تو پست بالاتر arash عزیز که داد هم در موردش نبود !!

اول یه درس رو شروع کنم به خوندن بعد که تموم شد برم سراغ دیگه ؟؟
یعنی اول مدار 1 و 2 رو بخونم و بعد که کامل تمومش کردم برم سراغ بعدی ؟؟

و اینکه واسه هر درس چقدر باید وقت گذاشت ؟؟
مثلا اینکه هر درس رو تو چند ماه تمومش کنم ؟؟

به طور کل یه مشاوره برنامه ای بدید به شدت ممنون میشم ;) :smile:

rezaei.sp

عضو جدید
دوستان ميخوام يه افشاگري كنم،يكم از تجربه پارسالم بگم :) شايد استرستون رو كم كنه،من پارسال دو ماه براي كنكور خوندم،از سه درس رياضي فقط رياضي مهندسي خونده بودم اونم به زور يه دور،توي كنكور رياضي سه تا زدم بدون اينكه اصلا دست به قلم شم چون اون سه تست تكراري سال قبل بود كه از قضا دو شب قبل كنكور خونده بودم :w11: درصدم شد ٢٥سيگنال هم دو فصل رو نخونده بودم،٣٧%زدم....توي دو ماه فقط تونستم اين دو درس رو بيش از 50٪تموم كنم!!پس بشينيد تست هاي سالهاي قبل رو اينقد بزنيد كه حالتون ازشون بهم بخوره :D
ستاره خانوم مرسی . باحال بود.
دوستان عزیز منم همینو میخوام بگم . چون خیلی بهتون علاقه دارم دو تا نکته رو از من برادر کوچیکتون بشنوید :
1- این یه ماهو حتما باید تستای 92 و 91 رو حل کنید و مشکلاتتونو تو اونا حل کنید. اگه تا حالا تستای دیگه رو نزدید نشینید اونا رو کار کنید و وقت بگزرونید.
2- به این فکر نکنید که از هر درس 12 تا تستشو بزنید. با توجه به توانایی خودتون رو 4 تا یا فوقش 6 تا تست فکر کنید که وقت کم نیارید . در غیر اینصورت هم وقت کم میارید و هم استرس سر جلسه حتما ضربه میزنه بهتون . :)

mostafa.bahriny

عضو جدید
سلام دوستان

همه ما مثل تو هستيم.
اگه توكت به خدات باشه .ديگه نبايد نكران باشي.البته بايد به اين جمله اعتقاد داشته باشي تا بتوانه تورا راضي كنه.

فوق ، فوقش اين هست كه قبول نشي.ما كه نمي دانيم كه روزگار براي ما چه در نظر گزفته.
بهتره در اين روزها تمام تلاشت بكني .من هم دوهفته پيش اين جوري بودم.ولي از وقتي كه تست جامع زدم . اميدم بيشتر شد.

بنظرم فقط دوكار انجام بده.
1- تست جامع بزن
2- فصل هاي را كه فراموش كردي را دوباره كار كن.

بازهم بهت مي گم، تورا بخدا فقط تلاش بكن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا