بابک منافی
اخراجی موقت
منکه امروز پر از انرژيم یه روز خوب با بازدهي زياد كه اين موضوع باعث بشه شب كه ميشه از خودتون راضي باشيد و يه خواب توپ بكنيد رو واسه همه آرزو مي كنم
اندکی صبر سحر نزدیک است .....
اندکی صبر سحر نزدیک است .....
ای ول به موقع بود !وقتی یه صبح بارونی این آهنگ و گوش میدی و انرژی میگیری!!!
♫♫♫
یه صبح دیگه یه صدایی توی گوشم میگهثانیه های تو داره میره امروزو زندگی کن فردا دیگه دیرهنم نم بارون میزنه به کوچه وخیابونیکی می خنده یکی غمگینه زندگی اینههمه قشنگیش همینه…خورشیدو نورو ابرای دور وهرچی که تو زمین و آسمونه بهم انگیزه میده
رها کن دیروزو زندگی کن امروزوهر روز یه زندگی دوبارست یه شروع جدیدهــــــ
♫♫♫
دوست دارم زندگی رو
خوب یا بد اگه آسون یا سخت نا امید نمی شم چون
دوست دارم زندگی رولا لا لا..
ها ها ها…چشماتو وا کن یه نگاه به خودت تو دنیا کناگه یه هدف تو دلت باشه
میتونه کل دنیا تو دستای تو جا شه
جاده دنیا میسازه واست کابوسو رویا
یکی بیداره و یکی خوابه راهتو مشخص کن این یه انتخابهاگه ابرای سیا هو دیدی اگه از آینده ترسیدی
پاشو و پرواز کن تو افق های پیش روت
اگه به سرنوشت می بازی تو بخوای فردا رو میسازی
پس دستاتو ببر بالا و بگو…دوست دارم زندگی رو…♫♫♫

سلام به همه دوستان.
من واسه درس سیگنال صفحاتی که تستای کنکور 84 تا 91 رو داره رو از کتاب آقای تقدسی به ترتیب سال جدا کردم.
اگه می خواید بذارم اینجا.البته بعضی سال هاش مثل 86 یا 84 یکی یا دوتا تست کم داره که احتمالا از دید من فرار کرده بودن !
سلام..نه ....ولی فعلا دوستان همکای نمی کنند...به هر حال اگه بقیه باشند حتی یه نفر من هم هستم...البته بگم من برق 92 رو هم شروع کردم به زدن...به غیر از 91 هر برقی بود بیاید راجبش بحث کنیم..مخصوصا کنترل...
چقدر اینجا خلوته امروز؟؟؟؟
هیشکی نیس !
بزنم به تخته همه به جز ما دارن درس می خونن !
ماشالله!

اونم حرف منطقی ایه
اتفاقا ب نظر من نباید ب در و تخته زد!
چون وقتی بچه ها درس میخونن،خسته میشن و میان اینجا خستگی در میکنند!
ولی الان ک سوتت کور شده مطمئن باشد همه درگیر امتحانا هستن و...!(بقیشو نمیگم!هه هه)
در کل امیدوارم همگی اول سلامت و شاد باشند و بعد هم موفق![]()
92 رو مروری زدم ام 90 و 91 رو نخوندمسلام.امیدوارم همه خوب و پرانرژی باشن.
یه نظر خواهی میخواستم در مورد کنکور ۹۰ تا ۹۲
بنظرتون ۹۲ ساده تر از سال های پیش نبود!؟ البته گرایش الکترونیک...
سلام.امیدوارم همه خوب و پرانرژی باشن.
سلام.امیدوارم همه خوب و پرانرژی باشن.

برو که رفتیم !چه سوت و کوره اینجا.یکی بیاد با من پشه بپرونیم !!!
حوصله ام سر رفت![]()
چه سوت و کوره اینجا.یکی بیاد با من پشه بپرونیم !!!
حوصله ام سر رفت![]()
بله چرا که نشه! از دوستان من و دوستانم در این فروم هستن کسایی که امسال دارن درس دانشگاه هم میخونن و واسه کنکور هم خیلی عالی خوندن، با توجه به اینکه یک سال و 1ماه تا کنکور سال دیگه مونده که فرصت خیلی مناسبی هست در کنار درسهای دانشگاه میتونی خیلی خوب برای ارشد هم بخونی، البته الان تا تابستون رو سبک بگیر و از تابستون جدی ترش کن(توجه کن اون 1ماهه خیلی مهمتر از اون یه سالست! نتیجه کل زحمتات به اون یه ماه وابستس!)سلام دوستان عزیز
راستش نمیدونم سوالم رو کجا مطرح کنم
فروم اینقدر زیر بخش داره که اصلا نمیشه فهمید کجا باید سوال رو طرح کرد !! (( وحشتناک شلوغ ))
حالا یه چنتا سوال دارم و یه چنتا مشورت میخوام که اگه میشه برادرانه نصیحت کنید و به شدت کمک میخوام
من در حال حاضر دانشجوی ترم 2 کارشناسی ناپیوسته قدرت هستم و میخوام تو کنکور ارشد سال آینده شرکت کنم (( کنکوری که تو بهمن 93 برگذار میشه ))
راستش هدفم اینه از الان که 1 سال وقت دارم بخونم و میخوام تو 1 سال وقت بزارم و اگه خدا خواست قبول بشم
ولی یه چنتا مشکل اساسی دارم
اول
آیا میشه همزمان با درسی که تو دانشگاه میخوانم واسه ارشد هم بخونم تا رتبه خوب بیارم ؟؟
با توجه به اینکه دارم کارشناسی میخونم ایا سنگینی دروس اذیت نمیکنه ؟؟
دوم
سر این داستان انتخاب منبع و .... خیلی تو فروم گشتم و یه چنتا پست خوب خوندم ولی یه ذره سردرگمی کوچیک دارم
واسه ارشد قدرت باید این 7 تا درس رو خوند (( زبان -- ریاضی -- مدار -- سیستم کنترل -- مغناطیس -- ماشین -- سیستم قدرت ))
میدونم انتخاب منبع مسئله نیست و به قول دوستان اگه 1 کتاب رو بخریم و خوب بخونیم و تست هاش رو بزنیم میتونیم رتبه خوبی بیاریم ولی مشکلی که دارم اینه اصلا با همین کتاب ها هم آشنایی کامل ندارم (( مدرسان - و ...... ))
چون دیدم دوستان اسم یکسری کتاب ها مثل پوران و یا کتاب های جبه دار واسه مدار رو آوردن ولی من مشکلم اینه اصلا با این منابع آشنایی ندارم (( نمیدونم چی هستن !! ))
اگه فقط اسم کتاب های آموزشی واسه خوندن رو بگید ممنون میشم (( چاپ کجا و ... ))
سوم
1 سال زمان واسه خوندن ارشد کافی هست ؟؟
البته اینو در نظر بگیرید که همزمان دارم کارشناسی هم میخونم و فرض رو بر این بزارید باید کل این درس ها رو خودم بخونم (( چون زیاد به درس های اساتید نمیشه اعتماد کرد ))
چهارم (( مربوط به برنامه ریزی میشه ))
حتما باید تو این آزمون های مدرسان و... شرکت کرد ؟؟
هزینه شرکت تو آزمون مدرسان 800 تومان هست که واقعا زورم میاد همچین پولی بدم !!
نمیتونم خودم با خوندن کتاب تو اون درس آماده بشک ؟؟
نکاتی هست که در این زمینه کمک کنه ؟؟
چون فاصله 1 ساله از اولین کتابی که میخونید تا آخرش خیلی زیاده !!!
ممنون میشم کمک کنید
واقعا کمک بزرگی میکنید اگه به سوالات جواب بدید
دعاگوی شما دوستان هستیم![]()
سلام دوستان
نمیخواستم حرف از ناامیدی بزنم ولی خیلی خیلی ناامیدم
هیچ درسی نیست که بهش امیدوار باشم حتی ازمونایی که دادم هم راضی کننده نبود به خدا همه تلاشمو کردم اما همش بی نتیجه بوده
لطفا کمکم کنید
![]()

(باور کن اصن نمیخوام شعار بدم،جدی میگم!)
بله چرا که نشه! از دوستان من و دوستانم در این فروم هستن کسایی که امسال دارن درس دانشگاه هم میخونن و واسه کنکور هم خیلی عالی خوندن، با توجه به اینکه یک سال و 1ماه تا کنکور سال دیگه مونده که فرصت خیلی مناسبی هست در کنار درسهای دانشگاه میتونی خیلی خوب برای ارشد هم بخونی، البته الان تا تابستون رو سبک بگیر و از تابستون جدی ترش کن(توجه کن اون 1ماهه خیلی مهمتر از اون یه سالست! نتیجه کل زحمتات به اون یه ماه وابستس!)
در مورد منابع باقی دوستان وارد ترن ایشالا کمکت میکنن
شک نکن 1 سال زیادم هست! البته اگه با برنامه پیش بری!
نه اصلا چیز واجبی نیس آزمون دادن ولی به نظرم حداقل یکی دوتا آزمون جامع یه موسسه رو بنویس، که فقط یکم با شرایط جلسه آشنا شی حتما هم نباید مدرسان باشه!!!، وگرنه سوالای همه موسسات توی اینترنت بعد آزمون هست از جمله تو همین فروم
ایشاللا که موفق میشی![]()

منم مث خودتم واسه سال دیگه میخوام ارشد قدرت بدم
مدار پوران پژوهش نوشته دکتر زرگر رو دیدم کتابش واقعا فوق العاده است کتاب جبه دار را هم دارم و خیلی باهاش راحت نیستم (نمیدونم شاید نظر شما بعد اینکه بخونیش برعکس باشه)
ولی کتاب دکتر زرگر خیلی روان نوشته شده اکثر دوستان هم پیشنهادش کردن

تستای کنکور 2 سال پیش رو حتما حل کن و 5 بار باید حل هر تستو نگاه کنی . یادت نره .سلام دوستان
هیچ درسی نیست که بهش امیدوار باشم حتی ازمونایی که دادم هم راضی کننده نبود به خدا همه تلاشمو کردم اما همش بی نتیجه بوده
لطفا کمکم کنید
![]()

این نطر شخصی منه :
زرگر خوبه ولی اضافات زیاد داره . به قول یکی از دوستام سخنرانی زیاد کرده
ولی در کل خوبه . اگه من برگردم به قبل زرگر انتخاب نمیکنم
شايد استرستون رو كم كنه،من پارسال دو ماه براي كنكور خوندم،از سه درس رياضي فقط رياضي مهندسي خونده بودم اونم به زور يه دور،توي كنكور رياضي سه تا زدم بدون اينكه اصلا دست به قلم شم چون اون سه تست تكراري سال قبل بود كه از قضا دو شب قبل كنكور خونده بودم
درصدم شد ٢٥سيگنال هم دو فصل رو نخونده بودم،٣٧%زدم....توي دو ماه فقط تونستم اين دو درس رو بيش از 50٪تموم كنم!!پس بشينيد تست هاي سالهاي قبل رو اينقد بزنيد كه حالتون ازشون بهم بخوره 
خودتون چی رو پیشنهاد میکنین ؟
سلام به juvefans و همه دوستان
شاید جوابی که بهتون میدم دقیقا مطابق با سوالاتتون نباشه ولی بهتون کمک میکنه
نمیدونم چه اصراری دارید از کتابهای جهش یا راهیان ارشد استفاده کنید. منابعی که از نظر من مناسب است رو بهتون میگم. من خودم امسال رتبه ام تو قدرت 605 شد و الان روزانه گیلان سیستم قبول شدم. به کنکور گند زدم وگرنه حتما رتبه ام حدود 200 میشد. دوستایی که پارسال امتحال دادن میدونن که سولات معادلات ، بررسی و کنترل سخت بود و باعث شد خیلی از بچه ها شوکه بشن من جمله خودم. متاسفانه توی اون مقطع شرایط مالی اجازه نداد آزمون شرکت کنم وگرنه شرکت تو چند مرحله آزمون جامع خیلی کمک کننده است. شما نباید گول جامعه آماری یا تعداد قبولی ها رو بخورید، هدف از شرکت در آزمون اینه که خودتونو با خودتون مقایسه کنید و روشهای مواجه شدن با آزمون و مدریت آزمون رو یاد بگیرید. فقط باید تو یه آزمون استاندارد شرکت کنید همین و بقیه موارد همه کشکه.
اما منابع
برای ریاضی مهندسی کتاب مهندس کریمی از انتشارات نصیر خیلی عالیه . علی الخصوص چاپ جدیدش. همچنین شما میتونید تو اینترنت جزوه کلاسی ایشون رو به صورت رایگان دانلود کنید. چون جزوه ایشون هم خیلی عالیه و نکات خوبی توش داره. اگه شما برای ریاضی مهندسی به همین منابع بسنده کنید و خوب بفهمید و مسلط بشید، بهتون اطمینان میدم که دیگه به هیچ منبعی نیاز نیست.
برای معادلات بعضی ها کتاب مهندس کریمی و بعضی ها کتاب مدرسان شریف رو پیشنهاد میکنن. انتخابش با خودتون. با هرکدوم که راحتر هستید همونو بگیرید. در مورد فصل سری توانی اگه پیش زمینه دارید و اگه وقت کردید بخونید اگه نه که هیچ. البته این نظر شخصیه منه.
برای مدار 2 فکر نکنم کتابی به اندازه کتاب دکتر زرگر مناسب باشه. مدار 1 هم کتاب دکتر زرگر مناسبه و در کنارش میتونید از کتاب پارسه برای یادگیری روشهای سریع و ابتکاری استفاده کنید. کتاب دکتر جبه دار از انتشارات نصیر هم تمام تسهای سال گذشته رو داره و بد نیست. جزوه پارسه از نت قابل دانلود هستش. من مدار رو 41.66 درصد زدم که البته وقت کم آوردم وگرنه بیشتر میزدم.
برای درس ماشین کتاب مدرسان شریف چاپ جدیدش (91 به بعد) فوق العاده است. من خودم ماشینو 58.33 درصد زدم. و فقط از این کتاب استفاده کردم. اگه وقت کم نمیاوردم حتما 75 درصد میزدم.
برای بررسی کتاب دکتر حلم زاده خوبه. من بررسی رو 16.66 زدم که مشکل از خودم بود چون دقت نکردم، البته سولات خیلی سخت بود که دوستان خودشون در جریان هستن. وگرنه کتاب دکتر حلم زاده کتاب خوبیه.
برای کنترل هم واقعا نمیشه نظر قطعی داد. کتاب پوران پژوهش میگن خوبه. اوگاتا هم به عنوان مرجع کتاب خوبیه. فقط حواستون باشه ترجمه سپیدنام نباشه. و به هیچ وجه کتاب دکتر سجادیان رو که مدرسان شریف چاپ کرده نگیرید مگه اینکه بیس کنترل شما قوی باشه. کنترل رو 18 درصد زدم.
دوستان عزیز تا سعی دارید همه فصلها رو بخونید. من خودم نتونستم همه فصلهای ریاضی مهندسی رو بخونم و سر آزمون فقط دوتا از سولاتشو جواب دادم و معادلاتم که با اون همه وقتی که گذاشتم هیچی نتونستم بزنم و ریاضی رو 16.66 زدم. درحالی که اگه مهندسی رو کامل خونده بودم حداقل ریاضی رو 30 درصد میزدم.

ستاره خانوم مرسی . باحال بود.دوستان ميخوام يه افشاگري كنم،يكم از تجربه پارسالم بگمشايد استرستون رو كم كنه،من پارسال دو ماه براي كنكور خوندم،از سه درس رياضي فقط رياضي مهندسي خونده بودم اونم به زور يه دور،توي كنكور رياضي سه تا زدم بدون اينكه اصلا دست به قلم شم چون اون سه تست تكراري سال قبل بود كه از قضا دو شب قبل كنكور خونده بودم
درصدم شد ٢٥سيگنال هم دو فصل رو نخونده بودم،٣٧%زدم....توي دو ماه فقط تونستم اين دو درس رو بيش از 50٪تموم كنم!!پس بشينيد تست هاي سالهاي قبل رو اينقد بزنيد كه حالتون ازشون بهم بخوره
![]()

سلام دوستان
لطفا کمکم کنید
![]()