گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

890031156

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
خدا رو شکر دانشگاه ندارم:D
واقعا سخته تو این هاگیر واگیر بری درسای بی ربطبه کنکور هم بخونی ایششششش:D

ای خدا کی 18 بهمن میاد اینا تموم شه:w24:
آخ گفتی 18 بهمن؟؟؟؟بعده 18 هزار تا برنامه دارم!!!!!
50/60 گیگ گیم دارم برا بازی!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آی کیف کنم عوض این یه سال تلخی رو در میارم:cool:

890031156

کاربر ممتاز
موضوع مباحث ویژه چیه ؟؟؟
والا عرفان جان تا مونده دل شما چی بخواد!!!!!!
از سنسور و آی سی بگیر برو به adc&dac
استپ موتور هم داره لامصب!!!!
اینجاست که میگن استاد...............................!!!!!!!

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز

من حسودی بچه های پارسال و میکنم میخوام برم فیلم نگاه کنم:Dماشالا بعد کنکور همه از فیلم میگفتن:D دل ما هم کباااااب:biggrin:

fatimakhanom

عضو جدید
کاربر ممتاز

دلم میخواد برم لب دریا آتیش روشن کنم،صدای موج...باد سرد...

با اینکه بارون بیاد توی آلاچیق آتیش روشن کنم و صدای بارون و بوی نمش،با بوی دود چوب....!

اصن حوصله ندارم!ربطی هم ب درس نداره!!شایدم داشته باشه.. نمیدونم!!

بی دلیل بی حوصله شدم!

شاید اگ الان بارون میومد میرفتم بیرون،یه دوری میزدم یه شامی هم میخوردم...!

نمیدونم...!!

میگم آ! منصور جون،داداش شما ک الان وصایا جلوت بازه ک بار معنوی داری!!! مارم دعا کن!;):D

دریا بارون اتیش بوی نم بارون الاچیق ....اینا اصلا با این روزا جور در نمیاد این کنکوره همشو کوفت میکنه:w35:والا:D
این یه سال اصلا زندگی نکردیم:biggrin:

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
تشریحیه فک کنم
لامصب منم تا چیزیو نفهمم نمیتونم سوالشو جواب بدم
دوستام کلا حفظ کردن جزوه رو!!!!!!!!!!!!11

یکی تو دانشگاه داریم . اکثر نمره هاش 20-19 . بعد بگو فرق مقاومت با دیود نمیتونه تشخیص بده .
موقع امتحان جزوه رو حفظ میکنه . یعنی موندم این چقدر حفظ کردنش قوی . درسایی هم که نمیشه زیاد حفظ کرد یه مقدار سیبیل استاد یا کارمندای آموزشو چرب میکنن . حله :surprised:

samin_m

کاربر ممتاز
حالم دیگه داره بد میشه از خوندن .
امیدوارم نتیجه خوبی داشته باشه :D
دوستان کسی از روش جمع بندی اسلام پناه تا الان نتیجه گرفته ؟؟

بستگی داره دنبال چ نتیجه ای باشی

من با اشباهاتم بیشتر آشنا شدم

مثل حس من . دلم یه تفریح تموم نشدنی میخواد .
بعد کنکور باید شروع کنم هر روز برم یه دکتر :biggrin:

نوکرتم داداش،حالا یه جوری ردیف کن بجای دکتر هرروز یه کار باحال انجام بدی کیف کنی;)

آی گفتییییییییییییییی.....!!

جدا از برنامه هایی ک حذف کردم و هست،منم 150 گیگ بازی دانلود کردم و 110 گیگ فیلم(البته فیلما ب سفارش کس دیگ بوده!) ولی خب وظیفس دیگه!!هه هه

برنامه بعد کنکورم فشرده تر از قبلشه!!هه هه

دریا بارون اتیش بوی نم بارون الاچیق ....اینا اصلا با این روزا جور در نمیاد این کنکوره همشو کوفت میکنه:w35:والا:d
این یه سال اصلا زندگی نکردیم:biggrin:

اتفاقا خوراک این حس و حال الان منه!!

دقیقا حس کسیو دارم ک پنچره!

دوس دارم یکی بیاد دست بندازه گردنم بگه طوری نیس....

بیا بریم لب دریا!!:D:biggrin:

ولی هیف ک همه خوابن!!

MehranVB

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دقیقاً یه ماه تا روز کنکور مونده.
سعی کنید توی این یه ماه خواب و غذاتون رو تنظیم کنید.
کنکور برق احتمالاً ظهر خواهد بود و ساعتی هست که اکثراً میخوابن و یا قبلش غذا خوردن و سنگین هستن.
توی این مدت سعی کنید ناهار رو زودتر بخورید، مثلاً ساعت 11 تا 12 (با احتساب زمانی که میخواید حرکت کنید به سمت حوزه)
با این کار خستگی بعد از غذا خوردن کمتر میاد سراغتون و راحت تر روی سوالا فکر میکنید.
بعد از اون اصلاً نخوابید. باید بتونید حداقل تا ساعت 6 یا 7 تحمل کنید.
اگه توی دوران جمع بندی هستید، آزمونایی که از خودتون میگیرید رو بذارید واسه ظهر (همون ساعت کنکور).
آزمون رو هم مثل جلسه کنکور بدید، یعنی روی میز و نیمکت بشینید و فقط یه بطری آب یا چند تا خوردنی دیگه کنارتون باشه و 4 ساعت از پشت صندلی تکون نخورید.
اگه الان نمیخواید این برنامه رو اجرا کنید، پیشنهاد میشه حداقل 10 روز مونده به کنکور با این روال پیش برید.
موفق باشید:gol:

بابک منافی

اخراجی موقت
آخرین توصیه ها به کنکوری ها

"برنامه ریزی، شرط لازم برای موفقیت در کنکور است."

زمانی برای دوره درس ها
درس جدید نخوانید. هر قدر خوانده اید، دیگر بس است. اگر شما 80% از مباحث کنکور را با کیفیت 100% خوانده باشید، بهتر است از داوطلبانی که 100% مباحث کنکور را با کیفیت 80% خوانده اند. خلاصه این که، ماه آخر وقت "جدید خوانی" نیست، وقت "دوباره خوانی" است. فقط باید مرور کنید. اما چگونه؟ جواب این سوال برمی گردد به این که شما موقع درس خواندنتان طی سال تحصیلی، چگونه درس خوانده باشید. اگر در طول سال، موقع درس خواندن و تست زدن، با علامت گذاری جلو می رفتید و مشخص می کردی که کجاها ضعفتان بیشتر است و کدام تست ها را اشتباه می زدید، خوش به حالتان. کارتان ساده می شود. برای "دوباره خوانی" می توانید از مرور همان تست های علامت خرده استفاده کنید. البته اهمیت تست زنی در دروس اختصاصی بیشتر از دروس عمومی است.

دوره به معنای واقعی کلمه
هنگام مرور - یا به اصطلاح دوره - مباحث درسی باید به دو نکته مهم توجه کنید. اول این که همیشه از درس ها و مباحثی شروع به دوره کنید که ضعف بیشتری در آن ها احساس می کنید و دوم این که اولویت را بدهید به مرور درس ها و مباحثی که مدت بیشتری از مطالعه شان گذشته است اما حواستان به این نکته هم باشد که اگر بخواهید در مرور هم از همان روش های مرسوم مطالعه استفاده کنید، برای یک مرور جامع، لااقل به یک فرصت شش ماهه نیاز دارید و در این چند روز باقی مانده کاری از پیش نمی برید. پس باید به درک درستی از مفهوم مرور برسید:
مرور صرفاً به معنای تکرار مطالعه نیست. در انتهای مرور مطالب هر درس، باید بتوانید مطالب درسی را خلاصه تر و منظم تر به ذهن بسپارید، یعنی قرار نیست که در مرور هم روی تمام جزئیات بی اهمیت و یا مطالبی که از پیش آموخته اید، بی جهت تاکید کنید بلکه باید سعی کنید با درک مفاهیم اصلی بین آموخته هایتان ارتباط برقرار کنید. با این حساب، هدف مرور عبارت است از جمع بندی مطالب، ایجاد پل های ارتباطی بین مباحث مختلف، سازماندهی و فراگیری مفهومی مطالب درسی.

مرور با تست یا مرور با کتاب؟
همه درس ها را نمی شود – و نباید – یک جور خواند و دقیقاً یه همین ترتیب، همه درس ها را نمی شود – و نباید – یک جور مرور کرد. حل مفهومی تست های کمتر و یادگیری عمیق تر مفاهیم درسی، ارجحیت دارد به حل سطحی و روخوانی تست های فراوان ،

آماده، حرکت !
برای داشتن یک برنامه جامع برای مرور، به موارد زیر توجه کنید:
1- فهرست کاملی از تمام منابع و مباحثی که قرار است در دروس مختلف مرور کنید، تهیه نمایید.
2- اولویت های مرورتان را تعیین کنید.
3- تخمین بزنید که مرور هر کدام از مباحثی که قرار است مطالعه شود، حدوداً به چه مدت زمانی احتیاج دارد و سپس تخمین بزنید که مجموعاً برای یک مرور جامع به چه مدت زمانی احتیاج دارید.
4- با توجه به توان فردی تان و شرایطی که شخصاً پیش رو دارید، حدس بزنید که حداقل هفته ای چند ساعت می توانید به مطالعه و مرور مباحث درسی اختصاص بدهید.
5- اگر در بین موارد 3 و 4 نتوانستید تناسب معقولی برقرار کنید، یکی از کارهای زیر و یا ترکیبی از سه کار زیر را انجام بدهید.

الف) فهرست هر کدام از مباحث و منابع درسی تان را پالایش شده تر انتخاب کنید، یعنی تعداد منابعی که می خواهید برای هر درس یا هر مبحث درسی مرور کنید، به حداقل برسانید.

ب) زمان بیشتری را به مرور اختصاص بدهید، یعنی تعداد ساعات مطالعه روزانه و هفتگی تان را به حداکثر برسانید.

ج) اگر باز هم نتوانستید بین موارد 3 و 4 تناسب معقولی برقرار کنید، مطالب کمتری را برای مرور گزینش کنید (بر مبنای همان گزینشی که در نکته 4 گوشزد شد).

6- با توجه به موارد ذکر شده، فهرست تمام مباحث و منابعی را که می خواهید در هر هفته مطالعه کنید، تهیه نمایید و یک برنامه یک هفته ای و یا چهار روزه ای برای خود بنویسید.
7- در برنامه ریزی هر روزتان، سعی کنید تعداد دروسی که برای مرور در یک روز کامل انتخاب می کنید، کمتر از 3 درس نباشد و اولین مبحث درسی که می خواهید در یک روز مطالعه کنید، مشکل ترین درس یا مبحث آن روزتان باشد.

چاله های برنامه ریزی
در این چند روز آخر، دو اشتباه هست که می شود اسمش را گذاشت چاله های برنامه ریزی. مبادا توی این چاله ها بیفتید:
چاله اول : اختصاص دادن این فرصت باقی مانده به مطالعه دروس جدید
چاله دوم : تست زنی انحصاری در یک یا چند درس خاص که ضعف کمتری در آن ها احساس می کنید.

همان طور که دیدید، "جامعیت" و "اولویت بندی" در مرور دروس مختلف، از مهم ترین نکاتی است که باید در برنامه ریزی تان در نظر بگیرید.

حمله به تست های کلی
"تست های موضوعی" دیگر بس است. اگر می خواهید آنچه خوانده اید، به بهترین شیوه مرور شود ( به ویژه در دروس اختصاصی) بروید سراغ "تست های کلی" و در میان مجوعه های موجود از "تست های کلی" هم، فقط و فقط وقت تان را بگذارید روی تست های چند سال اخیر کنکور سراسری و آزاد.

هر چند که دفترچه ای زدن تست ها (اول عمومی ها و بعدش هم دروس اختصاصی به همان ترتیب دفترچه)، جلسه کنکور را بیشتر برایتان شبیه سازی می کند اما حقیقت این است که چندان فرق نمی کند این "تست های کلی" را درس به درس بزنید یا دفترچه ای. مهم این است که وقت پیشنهادی را برای هر درس رعایت کنید و تا آنجا که برایتان ممکن است، خودتان را در وضعیتی قرار بدهید که جلسه کنکور در ذهن تان تداعی شود. مثلاً در یک اتاق خلوت روی صندلی بنشینید و همان طور رسمی لباس بپوشید که قرار است روز امتحان بپوشید، بعدش هم وقت بگیرید و شروع کنید به تست زدن. تکرار و تمرین مداوم این کار، روز کنکورتان را به مراتب کم استرس تر و قابل تحمل تر می کند.

سهم عمومی ها را زیاد کنید
هرچه به کنکور نزدیک تر می شویم، وقت دروس "عمومی" را (که ماهیتاً حفظی ترند و احتمال فراموشی شان بیشتر است) باید در برنامه درسی تان بیشتر و بیشتر کنید. البته این حرف به این معنی نیست که عمومی ها را بیشتر از اختصاصی ها بخوانید. منظور این است که اگر به عنوان مثال، تا همین یک ماه گذشته، نسبت ساعات مطالعه دروس اختصاصی به عمومی در برنامه درسی شما 80 به 20 بود، این نسبت را باید در یک ماه آخر برسانید به 70 به 30 و یا حتی 60 به 40. بازیابی ذهنی مطالب حفظی در این روزهای پایانی، راندمان تست زنی تان را در کنکور به وضوح افزایش می دهد.

به ترتیب یا بی ترتیب؟
مسؤلان سازمان سنجش، همواره دو شیوه تست زنی را به داوطلبان پیشنهاد می کنند: "در شیوه اول، داوطلب باید پاسخ گویی به سؤالات را از ابتدای دفترچه یعنی از سوالات زبان و ادبیات فارسی آغاز کنند و پس از خواندن کامل و دقیق هر سوال و چهار گزینه مربوط به آن، پاسخ صحیح را انتخاب کنند.

اگر داوطلبی با سوالی که قدرت پاسخ گویی به آن را ندارد، برخورد کرد، باید کنار آن سوال، علامتی بزند تا در فرصت باقی مانده پس از اتمام پاسخ گویی به سوالات، مجدداً به آنها پاسخ دهد"
.

اما روش دومی هم هست که کارایی و نتیجه اش معمولاً مطلوب تر از روش اول است: "در این روش پیشنهادی، داوطلب می تواند پاسخ گویی به سوالات را از دروسی که در آن توانمند تر و قوی تر است شروع کند چرا که در این صورت پاسخ گویی به سوالات باعث تشویق و امیدوار شدن داوطلب خواهد شد.

البته در این روش، داوطلب باید در زمان پاسخ گویی به سوالات دقت داشته باشد تا شماره سوال با شماره آن در پاسخ نامه تطبیق داشته باشد".

نه، تو تنها نیستی !

این روزهای پایانی، هیچ وقت و برای هیچ کدام از داوطلبان کنکور، روزهای خوب و خوشایندی نبوده و نیست. همه کنکوری ها، حتی آنهایی که قرار است رتبه بیاورند و در رشته دلخواهشان قبول شوند، هیچ وقت از این روزهای پایانی خوششان نیامده و نمی آید. پس نگران نباشید. خیال نکنید که فقط خودتان هستید که استرس دارید و کمی می ترسید. خیال نکنید که فقط خودتان هستید که احساس می کنید هرچه خوانده اید، از یادتان رفته؛ نه، حتی خیلی از آنهایی که امسال، سال دوم کنکورشان است با خودشان فکر می کنند که پارسال همین موقع اوضاع شان بهتر بود و آمادگی بیشتری برای کنکور داشتند. البته نه آنها درست فکر می کنند، نه شما. اما دانستن همین نکته ساده که شما در چنین احساسات عجیب و غریبی تنها نیستید و رقبای دیگرتان هم با شما هم درد و هم داستان اند، به شما کمک می کند که با این قبیل احساسات منفی، راحت تر کنار بیایید و بر اعصابتان مسلط باشید.

neda_elec_urmia

کاربر بیش فعال
Re: گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

سلام دوستان
راهکارتون واسه بعضی تستها که نکته ی جدید توشون میبینی اما حوصله ت نمیاد بخونی ویاد بگیری وازش رد میشی چیه؟

aysan 00500

اخراجی موقت
سلام دوستان
راهکارتون واسه بعضی تستها که نکته ی جدید توشون میبینی اما حوصله ت نمیاد بخونی ویاد بگیری وازش رد میشی چیه؟

ندا جان اینکه گفتی الان جدی بود یا شوخی ؟!!! الان دیگه زمانه تنبلی نیست که بخواهیم از تست های نکته دار ساده بگذریم البته خودت بهتر میدونی و میدونم که شوخی کردی :w16:

neda_elec_urmia

کاربر بیش فعال
Re: گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

ندا جان اینکه گفتی الان جدی بود یا شوخی ؟!!! الان دیگه زمانه تنبلی نیست که بخواهیم از تست های نکته دار ساده بگذریم البته خودت بهتر میدونی و میدونم که شوخی کردی :w16:

شما زمانه یک ماه مونده به کنکور رو درنظر نگیر من کلی پرسیدم..
کلا وقتی به یه سوال پیچیده وطولانی برمیخورم انقد حوصله مو سر میبره که شاید کل روز رو بیخیال درس خوندن بشم

یه برقی

عضو جدید
دوستان امیدوارم توی این یه ماه باقی مونده با امیدو توکل بر خدا نهابت تلاشمون رو بکنیم و انشالله حماسه ساز بشیم....البته حماسه در رتبه ی برتر شدن نیست...حماسه همین هست که تلاش کنیم....

ازتون معذرت میخوام اگه حرف از ناامیدی زدم...از دوستانی که با پیام های خوبشون منو به خودم اوردند تشکر ویژه دارم وبراشون ارزوی بهترین ها رو دارم.... دیگه توی این یه ماه حرف زدن راجب هرچی که باعث شه از هدفامون دور شیم ممنوع...
.
.
.
اگر به همه مردم موفق سراسر دنیا و تاریخ نگاه کنیم، متوجه می شویم همه آنها در مسیر رسیدن به اهداف خود بسیار شکیبا و بردبار بوده اند و هرگز دست از تلاش نکشیده اند. آنها نیز در این راه با مشکلاتی مواجه بوده اند و هرگز تصور نمی کردند که راهشان بسیار هموار و رسیدن به آرزوهایشان آسان است. بنابراین، با هر مشکلی که روبه رو می شدند از آن به عنوان فرصتی برای تلاش بیشتر استفاده می کردند. تفاوت مردم موفق با افراد عادی در این است که جاهایی که همه کم می آورند و ناامید می شوند، آنها با اراده قوی تر ادامه می دهند. آنها همیشه تلاش، مبارزه و آزادی را انتخاب می کنند.

و اما شیطان این دشمن قسم خورده !!!!
به روايت افسانه ها روزي شيطان همه جا جار زد كه قصد دارد از كار خود دست بكشد و وسايلش را با تخفيف مناسب به فروش بگذارد.
او ابزارهای خود را به شكل چشمگيری به نمايش گذاشت.
اين وسايل شامل خودپرستي،شهوت نفرت،خشم، آز،حسادت قدرت طلبي وديگر شرارتها بود.
ولي در ميان آنها يكي كه بسيار كهنه و مستعمل به نظر مي رسيد، بهاي گرانی داشت
و شيطان حاضر نبود آن را ارزان بفروشد.
كسي از او پرسيد: اين وسيله چيست؟
شيطان پاسخ داد: اين نوميدي و افسردگي است.
آن مرد با حيرت گفت: چرا اين قدر گران است؟
شيطان با همان لبخند مرموزش پاسخ داد:
چون اين مؤثرترين وسيله من است. هرگاه ساير ابزارم بی اثر مي شوند،
فقط با اين وسيله مي توانم در قلب انسان ها رخنه كنم و كاري را به انجام برسانم.
اگر فقط موفق شوم كسي را به احساس نوميدي، دلسردي و اندوه وا دارم، مي توانم با او هر آنچه مي خواهم بكنم..
من اين وسيله را در مورد تمامي انسان ها به كار برده ام. به همين دليل اين قدر كهنه است!!!
.
.
گویند روزی بنده ای رو داشتند به جهنم می بردند .... ناگهان در اخرین لحظه برگشت رو رو به خدا کرد و خدا فرمود به بهشت ببریدش ..فرشتگان پرسیدند چرا؟؟ خداوند در جواب فرمود چون اون هنوز به من امیدوار است.....

انشالله
تحت هيچ شرايطي، نااميد نشویم!

اگر مطابق با برنامه ريزي هاي صحيح، يك تيشه برداشته اي و آن را بر صخره هاي سنگين مي زني و با وجود نهايت تلاش و زحمت، هنوز به چيزي نرسيده اي، نااميد نشو! چون در پس اين صخره ها، معدني سرشار از الماس نهفته است كه دير يا زود به آن مي رسي. اگر ده كليد داري و مي داني كه ممكن است يكي از آنها به قفل بزرگت زندگي ات بخورد، يكي يكي همه را امتحان كن تا به دهمي برسي. وقتي يكي را امتحان مي كني و به قفل نمي خورد، احتمال اينكه كليد دوم بازش كند، بيشتر مي شود. حتي اگر هر ده كليد هم به قفل نخورد، باز هم نااميد نشو، چون بالاخره براي هر قفلي، كليدي هست و تو به آن خواهي رسيد. هميشه به ياد داشته باش كه قدرت سازندگي اميد، به مراتب بيشتر از قدرت تخريب نااميدي است.
.
.
.
و من برم فردای 5 امتحانی که در این هفته دارم هم اماده شم !!!!!

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان.

من واسه درس سیگنال صفحاتی که تستای کنکور 84 تا 91 رو داره رو از کتاب آقای تقدسی به ترتیب سال جدا کردم.

اگه می خواید بذارم اینجا.البته بعضی سال هاش مثل 86 یا 84 یکی یا دوتا تست کم داره که احتمالا از دید من فرار کرده بودن !

rezaei.sp

عضو جدید
با انرژی بالا

با انرژی بالا

سلام دوستان

به به ... خانوم ندا .. چه عجب سر زدید به تاپیک / :cap:
راستش نکته جدید و مبحث جدید نیاز داره که آدم با انرژی بالا بره سراغش . :neutral:
بعضی وقتا که مطالعه میکنیم و به این مدل تستا میخوریم ، اگه ذهن خسته باشه دیگه نمیکشم و بعضا ترجیح میدم که ازش رد شم . اما روز بعد یا یه وقت دیگه که سرحال و پر انرژی باشم ، میام به جونش میافتم و حلاجی میکنم تا خوب بره تو کله و مغزم و دیگه فرار نکنه . :w25:

neda mashreghi60

اخراجی موقت
شما زمانه یک ماه مونده به کنکور رو درنظر نگیر من کلی پرسیدم..
کلا وقتی به یه سوال پیچیده وطولانی برمیخورم انقد حوصله مو سر میبره که شاید کل روز رو بیخیال درس خوندن بشم

حق داری منم مثه تو ام دوست دارم زودتر روز کنکور بشه و همه چی تموم بشه ولی چاره چیه فعلأ مجبوریم این چند وقت باقی مونده رو هم تحمل کنیم تا بعد کنکـــ ـــــ ــــ ـــــ ـــــ ــــــ ـــــ ــــ ــــــ ــــــ ـــــ ــور کلی خوش بگذرونیم.

ramtin_amoiee

عضو جدید
k4.jpg
دوستان اين كارنامه ي دوستم ماله پارسال ببنيد ، سيگنال و 100 زده ولي الك و نخونده بوده گند زده ، خودش امسال به من مي گفت روي همه درسا سرمايه گذاري كن، حتي اگر دو تا تست بزني هم جلوتري از اوني كه بخواي يك درس 100 بزني و يه درس و سفيد، چون تو كنكور برق معمولاً 100 اتفاق نمي افته مگه اينكه خيلي كنكورش آسون باشه...نظر شما هم همينه؟

* F A R Z A D *

عضو جدید
استفاده از فرصت باقیمانده تا کنکور

استفاده از فرصت باقیمانده تا کنکور

در ادامه نکات مختصری در مورد استفاده از فرصت باقیمانده تا کنکور بیان شده که امیدوارم براتون مفید باشه.

۱- اگر احساس می‌کنید مباحثی از درس رو فراموش کردید (مخصوصا افرادی که تازه شروع به مرور کردند)، کاملا طبیعیه و چندان جای نگران نیست. مرور درس به مراتب خیلی سریعتر از خود مطالعه درس انجام می‌شود و یادگیری و به حافظه سپردن مطالب هم در این مرحله خیلی بهتر از مرحله اول صورت خواهد گرفت. هدفتون باید این باشه که شب کنکور (و نه لزوما زودتر) اکثر مطالبی را که قبلا خواندید در ذهنتون باشه و مطمئن باشید که ان شاء الله فرصت باقیمانده این اجازه رو خواهد داد.

۲- یکی از معمول‌ترین چیزها تو این روزهای باقیمانده اضطرابه که متاسفانه بسیاری و شاید اکثریت قریب به اتفاق داوطلبینی که زحمت کشیدند این مشکل رو دارند. بهترین راه برای کم شدن اضطراب، یاد خداست. بنابراین تو مدت باقیمانده و مخصوصا شب و روز کنکور از ذکر خدا و توکل به او غافل نشیم. در این روزها که طبیعتا بیشتر به یاد خدا هستیم و از او طلب کمک می‌کنیم، با او عهد ببندیم که در زمان آرامش هم همین حالات رو حفظ کنیم. این موضوع را نیز فراموش نکنید: «برای قبول شدن در کنکور نیاز نیست که همه مباحث دروس‌ رو کاملا مسلط باشید.» شما فقط کافی است که حل "یک چهارم" تا "یک سوم" تست‌های کنکور رو بلد باشید (یعنی به طور متوسط از هر درس 3 تا 4 تست). در این صورت ان شاء الله می‌توانید یکی از بهترین دانشگاه‌ها قبول شوید. البته با کمتر از این هم ان شاء الله می‌توانید رتبه قبولی یکی از دانشگاه‌های متوسط در تهران یا شهرستان را به‌دست آورید. مطمئن باشید اگر تلاشتون رو کردید ان شاء الله نتیجه مناسبی خواهید گرفت.

۳- از هیچ آزمون آزمایشی انتظار تخمین درصدها و رتبه کنکورتون رو نداشته باشید. تمرین مدیریت زمان سر جلسه کنکور،کم شدن اضطرابو تا قسمتی همیادگیری مباحثی از درس (آن هم به شرطی که سوالات آزمون، استاندارد باشه) از اهداف آزمون‌های آزمایشی هستند. بنابراین اگر کسی در آزمون‌های آزمایشی موفق نیست اصلا دلیل قطعی بر عدم موفقیت در کنکور نخواهد بود.

۴- از فرصت باقیمانده فقط برای مرور مطالب قبلی استفاده کنید و حتی الامکان مبحث جدیدی را مگر به‌طور خاص و موردی مطالعه نکنید. اگر تعداد تستهایی را که قبلا حل کردید کافی بوده لزومی به حل تست جدید نیست و سعی کنید فقط تست‌های مهمی رو که احیانا در دورهای قبل علامت زدید مطالعه کنید مگر اینکه احساس کنید کاملا به مباحث و تست‌های قبلی مسلط شدید و زمان باقیمانده برای مطالعه تست‌های جدید کافی است. البته اگر هنوز تست‌های کنکور سال‌های اخیر را حل نکردید حتما تا کنکور زمانی را برای حل این تست‌ها اختصاص دهید. سعی کنید حتما در چند روز آخر یک مرور کلی و جمع‌بندی (حتی به شکل روخوانی تست‌ها و فرمول‌ها) روی همه درس‌ها داشته باشید. اگرچه هر ساله تست‌های جدیدی به کنکور اضافه می‌شود اما بسیاری از تست‌ها نیز مشابه تست‌های سال‌های قبل و شاید به همراه کمی تغییرات می‌باشد. بنابراین اگر بر تست‌های کنکور سال‌های قبل کاملا مسلط هستید ان شاء الله همین تسلط برای پاسخگویی به تعداد قابل قبولی از تست‌ها کفایت می‌کند. تسلط بر تست‌های کنکور سال‌های قبل به معنی این است که اگر تغییر اندکی در صورت تست داده شود یا نکات دو تست با هم تلفیق شوند و تست جدیدی ایجاد شود باز هم برای شما قابل حل باشد. حل تست‌های تالیفی جدید و استاندارد می‌تواند این اطمینان را برای شما ایجاد کند که تست‌های کنکور را خوب یاد گرفته‌اید که البته اگر قبلا این کار را انجام ندادید و احساس می‌کنید که نیاز به حل تست‌های جدید دارید سعی کنید زمانی را البته بعد از تسلط بر تست‌های کنکور برای آن اختصاص دهید.

وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَلْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ و هنگامى که بندگان من، از تو درباره من سؤال کنند، (بگو من نزدیکم! دعاى دعا کننده را، به هنگامى که مرا مى‏خواند، پاسخ مى‏گویم! پس باید دعوت مرا بپذیرند، و به من ایمان بیاورند، تا راه یابند (و به مقصد برسند)! سوره بقره - آیه ۱۸۶

منبع : مهندس تقدسی

یه برقی

عضو جدید
سلام دوستان
تاپيك بررسي مدار و كنترل تعطيل شده؟

سلام..نه ....ولی فعلا دوستان همکای نمی کنند...به هر حال اگه بقیه باشند حتی یه نفر من هم هستم...البته بگم من برق 92 رو هم شروع کردم به زدن...به غیر از 91 هر برقی بود بیاید راجبش بحث کنیم..مخصوصا کنترل...

یه برقی

عضو جدید

والا حالا ک من رسیدم و پایه ام هیشکی نمیاد...

اگ پایه باشین من پایم...

دوست من شما هم باشی من هستم.....من وقتی دیدم دوستان استقبال نکردند خب ترجیح دادم چیزی نگم.....مخصوصا راجب کنترل من خیلی مشتاق هستم....البته برای مدار هم چون مبحثی خوندم خب زیاد نمیتونم کمکی بکنم هر چند مبحثی ها هم خوب خوندم...

من توی این هفته 5 امتحان دارم...
شما دوست من شروع کن به بررسی سوال هایی که مشکل داری منم قطعا شرکت میکنم....ممنونم...

samin_m

کاربر ممتاز

وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَلْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ و هنگامى که بندگان من، از تو درباره من سؤال کنند، (بگو من نزدیکم! دعاى دعا کننده را، به هنگامى که مرا مى‏خواند، پاسخ مى‏گویم! پس باید دعوت مرا بپذیرند، و به من ایمان بیاورند، تا راه یابند (و به مقصد برسند)! سوره بقره - آیه ۱۸۶

منبع : مهندس تقدسی

من معمولا نه دوست دارم،نه عادت دارم ک پست تشکر بزنم ولی....

خیلی خیلی خیلی مرسی...

واقعا آیه ای ک گذاشتی ب دلم نشست.

ان شااالله خدا هرچیزی ک
خیر هست رو پیش روی هممون قرار بده!

موفقیت لزوما قبولی توی کنکور نیس!

از ته دل آرزو میکنم ک ایشالا
همگی موفق باشید!(بگو آمین....):gol::heart:

آخرین ویرایش:

3tare_87

عضو جدید
وقتی یه صبح بارونی این آهنگ و گوش میدی و انرژی میگیری!!!:w42:

♫♫♫
یه صبح دیگه یه صدایی توی گوشم میگه​
ثانیه های تو داره میره امروزو زندگی کن فردا دیگه دیره​
نم نم بارون میزنه به کوچه وخیابون​
یکی می خنده یکی غمگینه زندگی اینه​
همه قشنگیش همینه​
…​
خورشیدو نورو ابرای دور و​
هرچی که تو زمین و آسمونه بهم انگیزه میده
رها کن دیروزو زندگی کن امروزو​
هر روز یه زندگی دوبارست یه شروع جدیدهــــــ
♫♫♫
دوست دارم زندگی رو
خوب یا بد اگه آسون یا سخت نا امید نمی شم چون
دوست دارم زندگی رو​
لا لا لا..
ها ها ها…​
چشماتو وا کن یه نگاه به خودت تو دنیا کن​
اگه یه هدف تو دلت باشه

میتونه کل دنیا تو دستای تو جا شه
جاده دنیا میسازه واست کابوسو رویا
یکی بیداره و یکی خوابه راهتو مشخص کن این یه انتخابه​
اگه ابرای سیا هو دیدی اگه از آینده ترسیدی

پاشو و پرواز کن تو افق های پیش روت
اگه به سرنوشت می بازی تو بخوای فردا رو میسازی
پس دستاتو ببر بالا و بگو…
دوست دارم زندگی رو
…​
♫♫♫

M_O_H_3_E_N

اخراجی موقت
دوران جمع بندی:

برنامه ریزی:
برنامه ریزی که باید الان برای یک ماه باقیمانده انجام دهیم شامل سه قسمت اصلی میباشد. بخش اول این هست که ببینم وضع موجود ما به چه صورتی میباشد. بخش دوم این هست که ببینیم به کجا باید برسیم و بخش سوم این هست که برنامه ای بریزیم که چطور به اونجا که میخواهیم برسیم.
بخش اول: استخراج وضعیت موجود:
مکانیزم نمره دهی. در این مکانیزم هر درس را میتوانید به بخش های مختلف تقسیم کنید (میتواند بر مبنای فصول باشد) سپس نمره خود را در هر بخش مشخص کنید و در نهایت با توجه به نمره های هر بخش نمره درس خود را مشخص کنید. مثلأ:
نمره صفر: این سطح بدین معنا میباشد که هیچ اطلاعی راجع به مبحث مورد نظر داری و کلا درکی از مباحثش نداری
نمره یک این سطح یعنی مبحث مورد نظر را مطالعه کردی و تقریبا مطالب مطرح شده در آن را فهمیدی
نمره دو: این سطح یعنی تستهای کنکور مبحث مورد نظر را جواب دادی و تا حدی قابلیت حل تست نیز داری. به طور مثال تستهایی که شبیه تستهای کنکور هست را میتونی بزنی
نمره سه: این سطح یعنی از روش مسیر یادگیری برای مبحث مورد نظر استفاده کردی.کسی که در این سطح هست میتواند روشهای حل و نیز روشهایی که ممکن است از یک مبحث سوال بدهند را تشخیص دهد و تحلیل خوبی راجع به کیفیت سوالهای ان مبحث دارا میباشد. داوطلبان موجود در این سطح معمولا تستهای کنکور و مثالهای ازمونهای ازمایشی مختلف را بررسی کرده اند.
نمره چهار: وقتی در این سطح هستی یعنی نه تنها مثالهای کنکور و مثالهای ازمون ازمایشی بلکه مثالهای کتب مرجع نیز حل کردی و به یک تسلط خیلی خیلی خوبی راجع به ان مبحث رسیدی.

بخش دوم: تصمیم گیری در مورد این که میخواهیم به کجا برسیم:
در این قسمت با توجه به نمره ای که در هر درس و نیز نمره ای که در مجموع هر سبد کسب کردیم، باید تصمیم گیری هایی انجام دهیم. بخش اول باعث شد نقاط قوت خود، نقاط ضعف خود، این که رو چه قسمتهایی قوی تر هستیم و رو چه قسمتهایی ضعیفتر هستیم برایمان مشخص شود. حال در اینجا باید تضمیم بگیریم که نقاط قوتمان را قویتر کنیم یا نقاط ضعفمان را پوشش دهیم. چند نکته زیر را باید در نظر بگیریم
۱- میزان انرژی و زمانی که باید بگذاریم: میزان انرژی و زمانی که هر مبحث به خودش نیاز دارد بستگی به درجه سختی ان مبحث و نیز کیفیت ان درس دارد. همچنین پیش زمینه درسی ادمها نیز میتواند تاثیر گذار باشد. پس با توجه به زمان کم باقیمانده نباید اولویت زیادی به این قسمت تخصیص دهید. رساندن خودتان از یک به دو نیز زمان بر هست در حالیکه رساندن خودتان از دو به سه زمان خیلی کمتری میبرد. رساندن خودتان از سه به چهار نیز تنها در موارد خاص امکان پذیر هست و در برخی مباحث اصلا همچین امکانی وجود ندارد (زیرا گستردگی سوالات خیلی زیادی دارد) پس اولویت ما بیشتر باید رساندن خودمان از دو به سه باشد و بعد از یک به دو. سپس اولویت ما از سه به چهار رساندن باشد و در نهایت از صفر به یک.
۲- مهلت نهایی هر کدام از ترفیع نمره ها: آنچیزی که باید مدنظر داشته باشید این امر هست که هر کدام از این ترفیعها یک مهلت نهایی دارد. مثلا برای رساندن خودتان از صفر به یک حداکثر تا بیست یا تا اخر دی ماه فرصت دارید(هر چند که من میگم همین الانم بهتره بیخیال صفرها بشید مگر اینکه صفرهاتون خیلی زیاد باشه)
برای باقی نمره ها خیلی زمان خاصی مدنظر نیست. هر چند که هفته اخر و یا ده روز اخر بهتره که صرف مرور کردن بشه و تلاش کنید خودتان را در سطحی که هستید نگه دارید.
۳- رویکرد حریصانه و کوله پشتی داشتن به ترفیع نمره ها
ان چیزی که باید به ان دقت داشته باشیم رویکرد حریصانه ما نسبت به ترفیع دادن این نمره ها میباشد. یعنی اگر یه مبحثی برای رساندن یک به دو ده ساعت زمان میگیرد و یک مبحث دیگر برای رساندن یک به دو چهار ساعت زمان میگیرد ما مبحث دوم را انتخاب میکنیم
۴- واقع بین بودن:
مهمترین نکته ای که باید به ان توجه داشته باشید واقع بین بودن میباشد. اگر واقع بین نباشید احتمالا ضرر خواهید کرد. خیلی خیال پردازانه فکر نکنید و نیز خیلی بدبینانه نیز نگاه نکنید به قضیه. بعد از شش ازمون دادن تقریبا باید دستتان امده باشد که برای مطالعه هر درس چقدر زمان میخواهید برای تست زنی چقدر میخواهید و برای مرور چقدر نیاز دارید. با توجه به داشته هایی که تا الان دارید هدف گذاری خودتان را انجام دهید.

جمع بندی مباحث گفته شده:
پس برای برنامه ریزی سه کار مهم انجام دهیم ۱- وضعیت موجود را استخراج کنیم ۲- هدف گذاری کنیم (وضیعت مطلوب را مشخص کنیم)۳- تلاش کنیم تا به هدفمان برسیم

موفق باشید :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا