کد رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی
کد 302
20 - کد موسسه محل اخذ مدرک تحصیلی
دانشگاهی ک توش مشغول تحصیل هستی
از اینجا کدشو پیدا کن
22 - سال و ماه اخذ مدرک کارشناسی
ان شا الله ماه 6 سال 93
کد رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی
20 - کد موسسه محل اخذ مدرک تحصیلی
22 - سال و ماه اخذ مدرک کارشناسی
نمیشه مشخصاتو ویرایش کرد ؟؟
من یه جا تیک اشتباهی زدم هرکاری میکنم برداشته نمیشه :|
سلام دوست منبچه ها به نظرتون بهترین راه مبارزه و غلبه بر نا امیدی چی میتونه باشه؟
با اینکه تقریبا یه دور درسارو خوندم همش فکر میکنم ذهنم آماده نیست و وقت کافی ندارم،البته دو سه روزه این فکر تو سرمه،واسه آزمون جمعه هم یکم استرس گرفتم که راندمانم رو پایین آورده.
واسه شما هم پیش اومده همچین فکرایی کنید؟
سلامسلام
پرکردن فرم دانشجویان سال اخر ضروری هست؟به چه درد میخوره؟چون توی موارد ارسالی برای سازمان سنجش نیست.
سلام بر همگی
از بچه های قدرت کسی بودجه بندی درس بررسی رو داره ببینم از هر فصلی چند سوال میاد.
سوال بعدیمم در مورد کنترله،من با این کتاب رضایی مشکل دارم از طرفی پایه م ضعیفه،حجم این کتاب زیاده اصلا ضدحاله همش
کسی کتاب بهتر و روون تری واسه من که پایم ضعیفه سراغ نداره؟
با تشکر
سلام
ان شاالله سال بعد قبول شدی خواستی بری ثبت نام فرم معدل رو میخوان
معدلی که توی اون فرم نوشته میشه باید با معدل ارسالی تو فرم ثبت نام کنکور یکی باشه
بری اموزش و امتحانات یه ربعی میدن
دوستان میشه بعد اینکه رتبه ها اومد اگه خواستم کارت ثبت نام غیرانتفاعی رو بگیرم و انتخاب رشته کنم !؟؟!
سلام بر همگی
از بچه های قدرت کسی بودجه بندی درس بررسی رو داره ببینم از هر فصلی چند سوال میاد.
سوال بعدیمم در مورد کنترله،من با این کتاب رضایی مشکل دارم از طرفی پایه م ضعیفه،حجم این کتاب زیاده اصلا ضدحاله همش
کسی کتاب بهتر و روون تری واسه من که پایم ضعیفه سراغ نداره؟
با تشکر
سلام
ان شاالله سال بعد قبول شدی خواستی بری ثبت نام فرم معدل رو میخوان
معدلی که توی اون فرم نوشته میشه باید با معدل ارسالی تو فرم ثبت نام کنکور یکی باشه
بری اموزش و امتحانات یه ربعی میدن
قبل ٩٠ سنوات مجاز چقدر لحاظ مي كننسقف مجاز برای ورودی های قبل 90 شش سال هست که تا دو ترم سنوات اضافی با موافقت نظام وظیفه میشه گرفت
زمان گرفتن فرم تاییدیه ک مهم نیس؟هست؟
میشه بعد کنکورم گرفتش؟با یخاطر یه فرم من باید برم یه شهر دیگه و برگردم؟
خوب اومدی بعد کنکور رفتی گرفتی دیدی معدلت فرق میکنه :دی اونوقت چه میکنی ؟؟؟؟
اگه کسی از دوستات هست اونجا میتونه بگیره
معدل فرق ک نمیکنه!همون -0- میمونه!
منظورم اینه که تاریخ صدور گواهی مهمه یا نه؟
وگرنه من بعد عید هم میتونم برم بگم گواهی معدل رو تا 6/92 بده!
میخوام ببینم اگ لزومی نداره بیخود 1-2 روز الاف شهرستان رفتن نشم
سلام
بچه ها من دوسال پیش فارغ التحصیل شدم معدلم یادم رفته بود زنگ زدم دانشگاه امور فارغالتحصیلان گفتند که باید بیای گواهی فارغ التحصیلی بگیری اما من اصرار کردم که معدلم رو فقط بگن که گفت معدل 73 شده فلان حالا بنظرتون اگه بخوام بعد برم گواهی موقت بگیرم معدلم فرق میکنه؟ اصلا نمیدونم چند واحد کلا داشتم یادم رفته اما میدونم که همه درسام رو پاس کردم.اینم بگم که قبلا تسویه حساب کردم ونامه واسه نظام وظیفه گرفتم اما معدل توش نبود! راهم خییییییییییییییییییلی دوره بخوام برم دانشگاه
واسه کارشناسی پیوسته ورودی های قبل سال 90 شش سال هست ورودی های 90 به بعد پنج سال هستقبل ٩٠ سنوات مجاز چقدر لحاظ مي كنن
سلام بچه ها کسی کدرشته برقو از نت دراوردبزاره اینجا لطفا برا بند19فرم ثبت نام
سلام.امیدوارم خوب و پرانرژی باشید.نمیخوام فاز منفی بدم.اما بچه ها من با کمبود انرژی شدیدی روبرو شدم.صبح هایی که 6 یا 7 بلند میشدم.حالا به زور ساعت 9 بیدار میشم.ظهر ها هم 2-3 ساعت میخوابم.از روزی 7 ساعت درس به 4 الی5 ساعت غیر مفید رسیدم.قبلشم کم میخوندم.اما سرعت و راندمانم بالا بود.
واقعا با این پرخوابی نمیدونم چکار کنم.یه جورایی تنبلی اومده سراغم![]()
اگر شبها شام رو کمی زودتر میل کنید باعث میشه صبح ها راحتتر و زودتر بیدار بشید ( توی اینترنت سرچ کنید ) . توجه با ساعت مطالعه خوبه اما قبلش باید کیفیت رو درست کرد ، به نظرم اول باید روحیه خوبی داشته باشید ، ممکنه این مدت درس زیاد نخونده باشی ، اما تفریحی هم داشتی ؟ حتما بیرون برید ، قدم بزنید و... تفریح کردن درس نخوندن نیست .سلام.امیدوارم خوب و پرانرژی باشید.نمیخوام فاز منفی بدم.اما بچه ها من با کمبود انرژی شدیدی روبرو شدم.صبح هایی که 6 یا 7 بلند میشدم.حالا به زور ساعت 9 بیدار میشم.ظهر ها هم 2-3 ساعت میخوابم.از روزی 7 ساعت درس به 4 الی5 ساعت غیر مفید رسیدم.قبلشم کم میخوندم.اما سرعت و راندمانم بالا بود.
واقعا با این پرخوابی نمیدونم چکار کنم.یه جورایی تنبلی اومده سراغم![]()
سلامسلام دوستان.
پس فردا آزمون 25 % دوم دارم.اما نرسیدم مکان ریشه های کنترل و تزویج مدار و نصف مغناطیس رو بخونم.بخاطر همین هم یه استرس بیخودی گرفتم و اصلا دست و دلم به درس خوندن نمیره.به نظرتون بیخیال این آزمون شم یا فردا بشینم بکوب بخونم این درسارو؟
تو مدار هم مرتبه دو رو یکم مشکل دارم بیشتر همین اعصابم رو خورد کرده !!!!!!!!!!!!!!
آرمون رو که میرم منظورم اینه این درسایی که عقب موندم رو بخونم یا نه.سلام
دوست عزیز برا آزمون هزینه کردی برو
هیچی هم عایدت نشه سوالای جدید رو سر جلسه میبینی استرست کم میشه
آرمون رو که میرم منظورم اینه این درسایی که عقب موندم رو بخونم یا نه.
البته یه دور قبلا خوندم ولی وسطای تابستون بود الان خیلی تسلط ندارم !