گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
درود
میگم این قضیه معدل و فرم به دانشگاه ها هم ابلاغ شده ؟؟
آخه یکی از دوستانم رفته بود . مهر و امضا زده بودن ولی گفته بود نمی فرستیم بایگانی. اصلا به ما ابلاغ نشده که این چی هست . همینجا تو آموزش میمونه اگه گم بشه هم از رو خود سیستم اعلام میکنیم معدلو

اتفاقا منم بردم امروز.آموزش گفتش که اصلا نیازی به این چیزا نیستش و این فرم موقع ثبت نام دانشگا بعد پذیرش بدردت میخوره اونم واسه اینکه معدل کلت با معدلی که از طرف دانشگاه داده میشه که همون فرمه باید یکی باشه.ولی باز فرمو گرفت گفت فردا بیا بگیر.یعنی فرمی اونجا نمیمونه انگار!

890031156

کاربر ممتاز
اتفاقا منم بردم امروز.آموزش گفتش که اصلا نیازی به این چیزا نیستش و این فرم موقع ثبت نام دانشگا بعد پذیرش بدردت میخوره اونم واسه اینکه معدل کلت با معدلی که از طرف دانشگاه داده میشه که همون فرمه باید یکی باشه.ولی باز فرمو گرفت گفت فردا بیا بگیر.یعنی فرمی اونجا نمیمونه انگار!
سلام
من امروز رفتم امتحانات دانشگاه و معدلمو گرفتم 0.4 اینا فرق میکنه
برید آموزش بگین بنویسن رو فرم تا فردا خدای نکرده مشکلی پیش نیاد یه ربع بیشتر طول نمیکشه

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان این شماره ی پرونده ای که بالای فرم تاییده کارنامه زدن همون شماره پرونده ی کارت اعتباری ثبت نام هست ؟

neda_elec_urmia

کاربر بیش فعال
Re: گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

دوستان این شماره ی پرونده ای که بالای فرم تاییده کارنامه زدن همون شماره پرونده ی کارت اعتباری ثبت نام هست ؟

بله همون شماره پرونده ای هست که بعد تکمیل ثبت نام با کد رهگیری میده...

890031156

کاربر ممتاز
خدمت دوستانی که در مورد عکس سوال داشتن
[h=1]شرايط فايل عکس که بايد آن را ارسال کنيد[/h]

• [*=right]* فايل عکس بايد با فرمت JPEG (پسوند jpg يا jpeg) باشد
    [*=right]* اندازه فايل عکس بايد بيشتر از 200 پيکسل عرض و 250 پيکسل ارتفاع و کمتر از 300 پيکسل عرض و 350 پيکسل ارتفاع باشد
    [*=right]* فايل تصويري بايد واضح و مشخص و فاقد اثر مهر، منگنه يا هر گونه لکه باشد.
    [*=right]* حاشيه هاي زايد اطراف عکس را در صورت وجود با نرم افزارهاي ويرايش تصوير حذف شده باشد
    [*=right]* در صورتي که عکس شما داراي چرخش 90 يا 180 درجه باشد بايد قبل از ارسال در نرم افزارهاي ويرايش تصوير آنرااصلاح نماييد
    [*=right]* حجم فایل ارسالی حداکثر 200 کیلوبایت باید باشد.

Joe_Bel

کاربر ممتاز
اگر المپیاد شرکت کنی دیگه خبری از ارشد نیست درسته؟

mehdi.ma62

عضو جدید
سلام دوستان
کسی میدونه اگه فارق التحصیل کارشناسی ناپیوسته باشی حتما باید معدل کاردانی رو وارد کنی یا نه؟
تاثیرش چجوریه؟
اگه معدل کاردانی رو ننویسیم بیچاره میشیم!:smile:

samin_m

کاربر ممتاز
اگر المپیاد شرکت کنی دیگه خبری از ارشد نیست درسته؟

فکر نمیکنم اینطوری باشه!

این دو مقوله جدا هستن ک شرکت توی المپیاد هم اختیاری ه!

حالا بازم اگ من اشتباه متوجه شدم،دوستات اصلاح کنن لطفا!

samin_m

کاربر ممتاز
سلام
مگه میشه معدلی که تو سایت دانشگاه هست با اونی که
آموزش میده فرق کنه؟

احتمالش خیلی خیلی کم و تقریبا نزدیک ب صفر هست!مگه اینکه یه سری اتفاقای عجیب و خاص رخ بده!

چون اطلاعاتی ک شما از سایت دریافت میکنید از سرور آموزش دانشگاهتون هست!

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود
دوستان معدل کاردانی هم تاضیر داره مثل معدل کارشناسی ؟

ehsan0641

کاربر بیش فعال
درود
دوستان معدل کاردانی هم تاضیر داره مثل معدل کارشناسی ؟

بله برادر من. حتما معدل کاردانیت رو هم وارد کن چون معدلی که تو رتبه تاثیر میذاره میانگین هردو معدل کاردانی و کارشناسی هست و از نظر سازمان سنجش این دو معدل دارای یک ارزش هستند.

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود
دوستان کتابی در ضمینه ی محاسبات سریع و ذهنی ریاضی میشناسید ؟؟؟

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
بچه ها به نظرتون بهترین راه مبارزه و غلبه بر نا امیدی چی میتونه باشه؟
با اینکه تقریبا یه دور درسارو خوندم همش فکر میکنم ذهنم آماده نیست و وقت کافی ندارم،البته دو سه روزه این فکر تو سرمه،واسه آزمون جمعه هم یکم استرس گرفتم که راندمانم رو پایین آورده.
واسه شما هم پیش اومده همچین فکرایی کنید؟

Joe_Bel

کاربر ممتاز

فکر نمیکنم اینطوری باشه!

این دو مقوله جدا هستن ک شرکت توی المپیاد هم اختیاری ه!

حالا بازم اگ من اشتباه متوجه شدم،دوستات اصلاح کنن لطفا!

هر کسی می تونه شرکت کنه ؟ ربطی نداره دانشگاه معرفی منه یا از قبل المپیادی باشی؟

hassanshaikhi

عضو جدید
سلام دوستان
توی دفترچه قسمت وظیفه عمومی کد 6 و کد 7 زده کسانی که توی سنوات مجاز فارغ التحصیل میشن. یعنی اگه کسی از سنوات اضافی استفاده کرده باشه حق شرکت در کنکور رو نداره و باید بره سربازی؟

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
درود
دوستان کتابی در ضمینه ی محاسبات سریع و ذهنی ریاضی میشناسید ؟؟؟

به نظرم یه سرچ تو گوگل بزنی اونی که بخوای رو پیدا میکنی،سایت های زیادی راجع به این موضوع مطلب دارن

به به سلام جناب مسی !

بارسلونا خوش می گذره !:D

اگه سرچ زدی ،چیزی پیدا کردی ،نتایج سرچتو برا ماهم بذار ،.....ثواب داره بخدا !!:smile:

ehsan0641

کاربر بیش فعال
با اینکه تقریبا یه دور درسارو خوندم همش فکر میکنم ذهنم آماده نیست و وقت کافی ندارم،البته دو سه روزه این فکر تو سرمه،واسه آزمون جمعه هم یکم استرس گرفتم که راندمانم رو پایین آورده.
سلام دوست عزیز. بله به کرار پیش اومده که منم خسته بشم و نا امید بشم از تلاش کردن. تلاشتو چند برابر کن و به حاشیه ها توجه نکن.ما تو این سه ماه سرنوشتمونو قراره بنویسیم پس به نا امیدی و خستگی بگو بعد از این سه ماه بیان، چون تو این مدت ما کارای خیلی واجب تری داریم که باید انجام بدیم. باید اونقدر غرق در درس باشی که ذهنت حتی فرصت فکر کردن به ناامیدی رو هم نداشته باشه. برنامتو فشرده کن و تا میتونی تست کارکن چون این کار واسه من جواب داد.
هروقت خسته شدی به دو چیز فکر کن:1- کسایی که از موفقیتت خوشحال میشن و قراره با اونا بخندی 2- کسایی که از موفقیتت ناراحت میشن و قراره حال اونا رو بگیری!
باید حرکت کنیم چون امروز روز حرکته. موفق باشی.

ile

عضو جدید
سلام، دوستان منبعی میشناسید که منحصرا تست های سال های قبل زبان رو یکجا داشته باشه ؟؟ البته جواب ها رو هم یکم توضیح بده ، یعنی بصورت کلید نباشه! ممنون

samin_m

کاربر ممتاز

سلام ب داداش گلم

اولا بهت تبریک میگم ک حداقل یه دور خوندی و از خیلیها جلوتری!(اولیش خود من:D)

درثانی،این حسیه ک تقریبا همه دارن و گه گاهی هم باعث افت توی عملکردشون میشه!!وقتی میبینی اینجوری شدی یکم ب خودت استراحت بده و برو دنبال گشت و گذار و تفریح تا روحیه بگیری!(من خودم تقریبا یک هفته بی حوصله شده بودم تا اینکه دو روز با دوستان رفتیم....(جای همه خالی)،الان خداروشکر بهتر شدم!

درباره وقت و...!داداش گلم،کنکور مسابقه هست و شرایطش برای همه یکسان ه،اگ وقت کمه برای همه هست!!اگ استرس هست برای همه هست!پس خودتو نگران این مسایل نکن!

ایشالا ک موفق میشی..;)

ما تو این سه ماه سرنوشتمونو قراره بنویسیم

البته ب این موضوع با دیدی نگاه کن ک استرست رو بیشتر نکنه!!در هر صورت کنکور ک آخر دنیا نیس!همین الانشم شما لیسانس رشته ای رو داری ک فکر کردن بهش برا بعضیا آرزو ه!

(پرچم برقیا بالاس;))

2- کسایی که از موفقیتت ناراحت میشن و قراره حال اونا رو بگیری!

هه هه

ایول احسان جان دم گرم داداش!!

ایشالا شما هههم موفق باشی
;)

samin_m

کاربر ممتاز
هر کسی می تونه شرکت کنه ؟ ربطی نداره دانشگاه معرفی منه یا از قبل المپیادی باشی؟

فکر کنم ک اینجوری باشه!

چون من توی دفترچه ندیدم ک محدودیتی اعمال کرده باشن!

داداش میخوای بری المپیادم اول بشی؟;)

samin_m

کاربر ممتاز
سلام دوستان
توی دفترچه قسمت وظیفه عمومی کد 6 و کد 7 زده کسانی که توی سنوات مجاز فارغ التحصیل میشن. یعنی اگه کسی از سنوات اضافی استفاده کرده باشه حق شرکت در کنکور رو نداره و باید بره سربازی؟

سنوات مجاز منظور 6 سال هست!!

شما بیشتر از 6 سال استفاده کردی؟؟(اصلا فکر نکنم افراد مشمول بیشتر از 6 سال بتونن توی دانشگاه باشن!!میشه؟؟؟)

hassanshaikhi

عضو جدید

سنوات مجاز منظور 6 سال هست!!

شما بیشتر از 6 سال استفاده کردی؟؟(اصلا فکر نکنم افراد مشمول بیشتر از 6 سال بتونن توی دانشگاه باشن!!میشه؟؟؟)

سقف مجاز برای ورودی های قبل 90 شش سال هست که تا دو ترم سنوات اضافی با موافقت نظام وظیفه میشه گرفت

m-royal

عضو جدید
سلام بر همگی
از بچه های قدرت کسی بودجه بندی درس بررسی رو داره ببینم از هر فصلی چند سوال میاد.
سوال بعدیمم در مورد کنترله،من با این کتاب رضایی مشکل دارم از طرفی پایه م ضعیفه،حجم این کتاب زیاده اصلا ضدحاله همش
کسی کتاب بهتر و روون تری واسه من که پایم ضعیفه سراغ نداره؟
با تشکر

freddy-elec

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
ممنون از همه ی دوستای گل که جوابم رو خیلی خوب دادن.بعد آزمون یکی دو روز میرم استراحت بعد با انرژی تر شروع میکنم.
ایشالا برای شما هیچ وقت نا امیدی پیش نیاد

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم یه سرچ تو گوگل بزنی اونی که بخوای رو پیدا میکنی،سایت های زیادی راجع به این موضوع مطلب دارن

سرچ کردم زیاد . هست . ولی من کتاب میخوام .
یکی مال گاج هست کسی تاحالا دیده چجوریه کتابش ؟؟

به به سلام جناب مسی !

بارسلونا خوش می گذره !:D

اگه سرچ زدی ،چیزی پیدا کردی ،نتایج سرچتو برا ماهم بذار ،.....ثواب داره بخدا !!:smile:

درود
آره جاتون خالی :D

samin_m

کاربر ممتاز
سقف مجاز برای ورودی های قبل 90 شش سال هست که تا دو ترم سنوات اضافی با موافقت نظام وظیفه میشه گرفت

خب شما اگ توی دو ترم اضافی هستی و نظام وظیفه هم موافقت کرده،پس هنوز معافقیت تحصیلی داری دیگه

کسی مشمول میشه ک نظام وظیفه اجازه ادامه تحصیل بهش نداده باشه

ممنون از همه ی دوستای گل که جوابم رو خیلی خوب دادن.بعد آزمون یکی دو روز میرم استراحت بعد با انرژی تر شروع میکنم.
ایشالا برای شما هیچ وقت نا امیدی پیش نیاد

ایشالا ک موفق باشی!

جای ماروهم خالی کن;)

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود

دوستان تو ثبت نام مشکل دارم

کد رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی
هرچی میزنم نمیاره کد رشته تحصیلیو

بعد این 2 مورد که ما هنوز فارق التخصیل نشیدم چی بزنیم ؟؟

20 - کد موسسه محل اخذ مدرک تحصیلی

22 - سال و ماه اخذ مدرک کارشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا