گفتگوی مرتبط با دروس برق،برنامه ریزی تحصیلی و کنکور کارشناسی ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samin_m

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من هر شب به اينجا سر ميزنم . واز نظرتتون استفاده مي كنم.از همه شما متشكرم.
دوستان يك سوال داشتم. حالا كه دارم تست ميزنم و زمان مي كيرم .ومعمولا براي هر تست سه يا چهار دقيقه وقت در نظر مي كيرم.
بنظر شما عزيزان ، براي هر تست چقدر وقت در نظر بگيرم؟

مصطفی جان سلام

خسته نباشی

خدمتت عرض کنم ک هین مراحل یاد گیری اصلا زمان رو ملاک قرار نده و هرچقدر ک لازمه برای تثبیت مفاهیم وقت بذار و اصلا نگران نباش

در بقیه موارد هم سرعت عمل و دقت با تمرین زیاد خود ب خود ب وجود میاد

اما برای کنکور فکر کنم ب طور استاندارد برای هر تست 3دقیقه وقت باشه

موفق باشی

elaa

عضو جدید
سلام بچه ها میخواستم بدونم یه جزوه ی خوب برا آمار ندارید بذارید روی سایت؟
چه منبعی پیشنهاد میکنید؟

rezaei.sp

عضو جدید
سلام.
واقعا با این پرخوابی نمیدونم چکار کنم.یه جورایی تنبلی اومده سراغم:cry:
سلام.
1- یه چیزی که تو مسیر ارشد مهم هست ، بحث میانگین ساعات مطالعه در هفته یا ماه می باشد و نه ساعات مطالعه روزانه . از طرفی هم همه ما دچار این مشکل شدیم که یه روز تا 12 ساعت درس خوندیم و یه روز به زور مثلا تا 3 ساعت خوندیم. خیلی نگران نباشید و سعی کنید با صرف وقت واسه تجدید انرژی ، استراحت ، تفریح و کارهای غیر درسی ، روحیه و نشاطتون رو بدست بیارید. از طرف دیگه هم به میانگین ساعات مطالعه تو هفته توجه داشته باشید که از یه حدی پائین نیاد . اگه بالا رفت هم احتیاط کنید که خستگی و کمبود انرژی سراغتون نیاد و حتما تجدید قوا کنید.
2- اینجور که شما میفرمائید صبح زود بیدار میشدید ، نمیدونم چطور بوده . اگه عادت دائم بوده که حتما یه مشکل عمده باعث شده این روزا دیر بیدار شید که اگه حل بشه بر میگردید به حالت قبل. ( مثلا کسالت یا افتادن فشار خون یا یه مشکل روحی ) . ولی اگه زود بیدار شدن تو یه مقطع کوتاه بوده و عادت همیشگی نبوده ، پس نتیجه میگیریم که زود گذر بوده و دوباره برگشتین به حالت اول . بازم واسه سحر خیزی تمرین کنید ، حتما به یه چیز ثابت تبدیل میشه . اگه هم شب دیر خابیدید یا مینیموم ساعت خابتون جبران نشده ، بدیهیه که باید صبح بخابید که بدن اون احتیاج مورد نیازشو از خاب بگیره . دیر شام نخوردن ، استحمام بوقت ، دیر نخوابیدن و آرامش روحی عواملی هستند که به سحر خیزی کمک میکنند.
3- تغذیه مناسب ، خواب کافی ( مینیمم 7 ساعت در شبانه روز توصیه میشه که مهمه 6 ساعتش در شب باشه . چون خواب بعد از ظهر نمیتونه خواب شب رو جبران کنه و اگه شب کم بخوابید ، دیگه نمیتونید سحر خیز بشید ) ، تفریح و سرگرمی مناسب ، حفظ روحیه ، جلوگیری از افراط و تفریط و میانه روی رو حتما رعایت کنید. ایشالا که همه چیز طبق روال برگرده به سر جاش .
4- این مشکل فقط واسه شما نیست. همه داوطلب ها بهش دچار میشن . ولی چیزی که همیشه توصیه میشه اینکه که جدی نگیرید و سعی کنید استمرارتون بر مطالعه و برنامه ها و حفظ نظم حفظ بشه .
پس منو چی میگی :D
صبحا ۸-۹ بیدار میشدم حالا ۱۱
روزی ۱۰ ساعت میخوندم الان ۵-۶ ساعت :cry:
تنبلی نیست خستگیه
سلام عرفان جون .
بابا تو که 10 ساعت میخوندی ، پس کی بازی بارسلونا رو دنبال میکردی ؟
اینکه ساعت 11 بیدار میشی پس معلومه که شبا حسابی فعالیت میکنی و درس میخونی دیگه !!
موفق باشی دوست عزیز .

rezaei.sp

عضو جدید
سلام
دوستان این پیام نور و غیر انتفاعی چطوریاست؟ در مورد تهران
کسی میتونه یه توضی مختصری بده که ارزش داره اگه سراسری قبول نشدیم بریم پیام نور و غیر انتفاعی یا اینکه وایسیم یه سال دیگه بخونیم؟؟
ممنون
سلام رسول جان .
غیر انتقاعی خوبه . استانداره و مدرکش هم مورد قبول . حتما انتخاب کن.
اگه روزانه قبول نشی ، همین خوبه که بری غیر انتفاعی . چون یه سال رو بخای از دست بدی خیلی جالب نیست. از کجا معلوم که سال بعد نتونی درس بخونی و همین غیر انتفاعی هم قبول نشی اون موقع ؟ فعلن که خرجش همون 5 هزار تومنه . انتخاب کن تا بعدا ببینی نتیجه کنکور چی میاد .
نمیدونم که اگه کسی غیر انتفاعی قبول شه ، میتونه انصراف بده و سال دیگه شرکت کنه یا نه ؟ اینو اگه سایر دوستان اطلاعی دارن بگن.

rezaei.sp

عضو جدید
آرمون رو که میرم منظورم اینه این درسایی که عقب موندم رو بخونم یا نه.
البته یه دور قبلا خوندم ولی وسطای تابستون بود الان خیلی تسلط ندارم !
آخرین فرصت واسه مطالعه درس همین موقعه . تا درسی رو تموم نکردی نرو جلو .
یه مقدار بیشتر تلاش کن که درسای عقب مونده رو بخونی و تموم کنی و از عصر جمعه واسه 253 شروع کن. یعنی هم 253 و هم عقب موندگی 252 رو برسون.
از تو حرکت از خدا برکت. همت کنی میتونی برسونی .
قربونت .

rezaei.sp

عضو جدید
سلام
بچه ها من دوسال پیش فارغ التحصیل شدم معدلم یادم رفته بود زنگ زدم دانشگاه امور فارغالتحصیلان گفتند که باید بیای گواهی فارغ التحصیلی بگیری اما من اصرار کردم که معدلم رو فقط بگن که گفت معدل 73 شده فلان حالا بنظرتون اگه بخوام بعد برم گواهی موقت بگیرم معدلم فرق میکنه؟ اصلا نمیدونم چند واحد کلا داشتم یادم رفته اما میدونم که همه درسام رو پاس کردم.اینم بگم که قبلا تسویه حساب کردم ونامه واسه نظام وظیفه گرفتم اما معدل توش نبود! راهم خییییییییییییییییییلی دوره بخوام برم دانشگاه
سلام فرشید جان .
تو که میگی 2 سال پش فارغ شدی . پس این 73 چیه نوشتی ؟ یعنی معدل 73 واحدت رو میگی ؟ این که ریسکه !!
آموزش هر دانشگاه قوانین خودشو داره . یهو دیدی یه درس رو حاضر نبودی واست 0 میزارن و کلی معدلت تغییر میکنه . یا یه جا همون درس رو واسش حذف میکنن و معدلش بهتر میشه . اگه فردا اومدی و قبول شدی و معدلت از اونی که قید کردی کمتر باشه واست دردسر میشه و باید قید قبولی رو بزنی یا بری کمیسیون .
سعی کن کارتو پیگیری کنی و از دانشگاهت یه جواب صریح بگیری .
اگه معدل از اونی که قید میکنی بیشتر باشه اشکالی ایجاد نمیکنه . ولی اگه کمتر باشه مشکل ساز میشه .

rezaei.sp

عضو جدید
دوستان میشه بعد اینکه رتبه ها اومد اگه خواستم کارت ثبت نام غیرانتفاعی رو بگیرم و انتخاب رشته کنم !؟؟!
ظاهر قضیه اینجور نشون میده که نمیشه . چون اگه اینجوری بود خوب همه همون وقت میگرفتن دیگه . نیاز نبود که از الان اقدام کننن. ولی اطمینان ندارم .
جای یه سوال هست که چرا سازمان سنجش اینکارو میکنه ؟ شاید میخان یه آمار داشته باشن که چند نفر علاقمند هستند . واسه همینه که هزینش هم کمه ( 5 هزار تومن ) .

samin_m

کاربر ممتاز

rezaei.sp

عضو جدید
این کد 302 در کجای دفترچه بهش اشاره شده؟!منکه هرچی میگردم پیدا نمیکنم.نکنه درسامم اینطوری خوندم تا حالا :دی
امسال رون ثبت نام یکم تغییر کرده . کد رشته تحصیلی و کد دانشگاه محل تحصیل از دفترچه برداشتن و تو سایت باید سرچ کنی .
تو سامانه ثبت نام هستش . همین که آقا ثمین گذاشته .

_MammStein_

عضو جدید
شما ثبت نام نکردی هنوز؟

وقتی بخوای ثبت نام کنی سازمان سنجش لینک گذاشته میتونی اونجا سرچ کنی!;)

رشته تحصیلی

رشته امتحانی

نه هنوز :دی
اوناییکه اول ثبت نام میکنن اونا افرادی هستن که درساشونو به موقع خوندن دارن واسه رسیدن روز موعود لحظه شماری میکنن.افرادی مثل من که نگرمیدارن روزای آخر جز افرادی هستن که درساشونو خوب نخوندن و میگفتن کاش ارشد دیرتر برگزار میشد :دی

erwin88

عضو جدید
نه هنوز :دی
اوناییکه اول ثبت نام میکنن اونا افرادی هستن که درساشونو به موقع خوندن دارن واسه رسیدن روز موعود لحظه شماری میکنن.افرادی مثل من که نگرمیدارن روزای آخر جز افرادی هستن که درساشونو خوب نخوندن و میگفتن کاش ارشد دیرتر برگزار میشد :دی
نه بابا من اولين روز ثبت نام كردم عجيب خوف برم داشته چون بعضي درس ها تموم نكردم آخ كه زود دير مي شه
راستي يه سوال من دفترچه رو خوندم زير فرم معدل نوشته اگه تا ٦/٩٣ فارغ التحصيل مي شي معدل تا تاريخ ٩٣/١١/٣٠ رو بايد وارد كني ؟ خوب پس كي تاييديه بگيرم

rezaei.sp

عضو جدید
نه بابا من اولين روز ثبت نام كردم عجيب خوف برم داشته چون بعضي درس ها تموم نكردم آخ كه زود دير مي شه
راستي يه سوال من دفترچه رو خوندم زير فرم معدل نوشته اگه تا ٦/٩٣ فارغ التحصيل مي شي معدل تا تاريخ ٩٣/١١/٣٠ رو بايد وارد كني ؟ خوب پس كي تاييديه بگيرم
منظورش معدل ترم اول امساله . همین ترم که الان توش هستیم. میگه اگه معدل تا 92/6/31 رو فرستادی ، اما آخر این ترم تونستی معدل جدید بگیری ، این معدل جدید رو موقع کارت ورود به جلسه میتونی وارد کنی و معدل قبلیتو ویرایش کنی .
البته اینکار غیر ممکنه . چون معمولا دانشگاه ها تا آخر بهمن یا نیمه اسفند میتونن معدل ترم رو بدن. چون اساتید نمرات رو دیر تحویل میدن و شاید معلوم کردن معدل یه نفر مشکل باشه .
از طرفی کنکور تو 16 بهمن برگزار میشه که نمیکشه به 92/11/30
این بند واسه اونایی مصداق داره که مثلا پروژه یا کارآموزی دارن و میتونن نمرشو در طول ترم بگیرن که تا آخر دی بتونن معدل جدید اعلام کنن.
در هر صورت اگه معدل رو بخاین ویرایش کنید باید دوباره فرم جدید ببرین دانشگاه که تایید کنه .

_MammStein_

عضو جدید

نه توی دفترچه نوشته اوناییکه سال 93 فارغ التحصیل میشن تا شهریور 92 باید معدل کلشونو وارد کنن.بعد اگه دوست داشته باشن میتونن بعدا که امکان ویرایش اطلاعات هستش معدل کل خودشونو تا بهمن 92 وارد کنن. درواقع امتیازی محسوب میشه واسه کسایی که این ترم بخوان معدل خودشونو بکشن بالا که معدل کلشون بره بالا.اگه خواستی میتونی تا شهریور 92 رو وارد کنی.

juvefans

کاربر ممتاز
سلام دوستان
من هر شب به اينجا سر ميزنم . واز نظرتتون استفاده مي كنم.از همه شما متشكرم.
دوستان يك سوال داشتم. حالا كه دارم تست ميزنم و زمان مي كيرم .ومعمولا براي هر تست سه يا چهار دقيقه وقت در نظر مي كيرم.
بنظر شما عزيزان ، براي هر تست چقدر وقت در نظر بگيرم؟

به نظر من بهتره موقع تمرین هرقدر لازمه زمان بگذارید اما موقع دوره مطالب با سرعت حل کنید . خودم شخصا اعتقادی به تمرین کردن برای سرعت تست زنی ندارم ، من فکر میکنم تسلط بیشتری که حاصل تمرین و عمیق خوندن تستهای قبلیه سرعت رو ناخوداگاه بالا میبره .;)

samin_m

کاربر ممتاز
همه سایتا باز میشه جز سنجش حتی لینک شما هم نمیشه:cry:

برای منم باز میشه!

یه بار Browser اتون رو ببندید دوباره تلاش کنید

اگ بازم نشد چند ساعت دیگ امتحان کنید

نگران هم نباشید،فرصت زیاده!!

890031156

کاربر ممتاز
سلام
دوستان توجه داشته باشن که بعضی افراد که میان انجمن واقعا بی چشم و رو هستن با هزار خواهش و تمنا از دوستم سوالای فلان موسسه رو گرفتم آپ کردم میان اراجیف میگن این مدل جدیده ما خبر نداریم؟؟؟؟؟
بعضی ها یا مهندس نیستن یا واقعا بدر مهندسی نمیخورن توقع هم در این حد؟
خودش چیکار کرده؟ 50/60 تا پستی که داشتی همش یا تخریب پنهون بوده یا >ممنون دوستان;)<
اعصاب نمیذارن برا آدم:mad::evil:

3tare_87

عضو جدید
دوستان من از دیشب تا حالا چند بار اقدام کردم برای خرید کارت اما هربار پرداخت ناموفق میشه!! کسی براش این اتفاق افتاده؟؟
میترسم مشکل حل نشه :cry:

bio_elec

عضو جدید
دوستان من از دیشب تا حالا چند بار اقدام کردم برای خرید کارت اما هربار پرداخت ناموفق میشه!! کسی براش این اتفاق افتاده؟؟
میترسم مشکل حل نشه :cry:

سلام .ازیک مرورگر دیگه امتحان کن مثلgoogle chrome .
موفق میشین.نگران نباشین.

samin_m

کاربر ممتاز
سلام
دوستان توجه داشته باشن که بعضی افراد که میان انجمن واقعا بی چشم و رو هستن با هزار خواهش و تمنا از دوستم سوالای فلان موسسه رو گرفتم آپ کردم میان اراجیف میگن این مدل جدیده ما خبر نداریم؟؟؟؟؟
بعضی ها یا مهندس نیستن یا واقعا بدر مهندسی نمیخورن توقع هم در این حد؟
خودش چیکار کرده؟ 50/60 تا پستی که داشتی همش یا تخریب پنهون بوده یا >ممنون دوستان;)<
اعصاب نمیذارن برا آدم:mad::evil:

داداشم نبینم شاکی باشی...:D

بهرحال همه جا همه جور آدمی هست....!

درست نیس ک ب کارا و حرفای همه توجه کرد!!بعضی هارو هم باید ignore کرد:biggrin:

آخه بعضیا هستن برا خودشون بلند بلند حرف میزنن!!قرار نیس ما همشو گوش بدیم ک! lol;)

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
:w20:

سلام
دوستان عزیزی که ثبتنام نمودین !!
من زدم خرید کارت ..رفتم تا مرحله ی آخر!!شماره سفارش هم گرفتم ...بعد گفتش بیشین تا اس مس بدیم بهت !!!!یعنی الان من باید منتظر اس مس باشم !!یا خریدم صورت نگرفته ؟؟ یا چی ؟؟:w19:

پیگیری کارت هم زدماااا..گفت سیستم با مشکل مواجه شده !!نه یه وقت پولمو کشیده باشن بالااا..بس که آدم ناجوانمرد زیاد زیاد شده !!....من پول ندارم بجز همین !!!چَکّار کنم ؟؟:w05:

آخرین ویرایش:

bio_elec

عضو جدید

سلام
دوستان عزیزی که ثبتنام نمودین !!
من زدم خرید کارت ..رفتم تا مرحله ی آخر!!شماره سفارش هم گرفتم ...بعد گفتش بیشین تا اس مس بدیم بهت !!!!یعنی الان من باید منتظر اس مس باشم !!یا خریدم صورت نگرفته ؟؟ یا چی ؟؟:w19:

پیگیری کارت هم زدماااا..گفت سیستم با مشکل مواجه شده !!نه یه وقت پولمو کشیده باشن بالااا..بس که آدم ناجوانمرد زیاد زیاد شده !!....من پول ندارم بجز همین !!!چَکّار کنم ؟؟:w05:
سلام
اخر مرحله خرید کارت یک شماره سریال میده. اونو اگه نوشتی برو ثبت نام کن. این شماره سریال به غیر شماره سفارش هست.

rezaei.sp

عضو جدید

سلام
دوستان عزیزی که ثبتنام نمودین !!!!!چَکّار کنم ؟؟:w05:
موجودی حسابتو چک کن ببین کم شده یا نه ؟
اگه کم شده که با اون شماره سفارش زنگ بزن بانک پیگیری کن . اگه کم نشده که دوباره اقدام کن . ما که مراحل رو رفتیم چیزی به اسم اس ام اس نبود !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا