سلام
چرا جواب نمیدین!؟
کسی از دوستان جزوه ی pdf کامل الکترومغناطیس مهندس باغستانی رو نداره!؟
فک کنم جزوه ی صفحه ی قبل ناقص باشه
بله دوست عزیز من دانلود کردم و ناقص که چه عرض کنم نصفه هم نبود...البته بگم همچین جزوشم اش دهن سوزی نبود....
توی مغناطیس دوست عزیز ببین این طوری داری راهو اشتباه میرید افتادید دنبال جزوه مغناطیس یا میرید کلاس که هیچ حرفی نمیمونه
ولی اگه کلاس نمیرید خوندن اون جزوه ها هیچ کمکتون نمکینه و شاید توی درسای دیگه ادم جزوه های کنکوری رو بخونه زیاد محسوس نباشه ولی توی مغناطیس واقعا نشدنیه و جزوه واسه کسی که توی کلاس بوده معنا داره...
کتاب های خوبی واسه این درس هست که شما نیازتون رفع میشه البته با خوندن همه ی اون ها در کنار هم و همتی زیاد و مغناطیسو یا نبایدخوند یا خوب خوب خوند.
بجه هامن اصن نميتونم مداربخونم جون ازش ميترسم! ترسواسترسم واسه مداربه حديه كه كتابم نميتونم بازكنم:( جاره جيه!؟
چه جالب من هرچی پست های شما رو میخونم دقیقا شما همون حرفایی رو میزنید که خودم قبلنا یا اون اون طوری بودم
یکیش در رابطه با همون جاهایی که مشکل دارید و...
در مورد مدار بگم منم از این درس خیلی میترسیدم و برام خییل سخت شده بود مخصوصا این که 2 سال نخونده بودمش ....و در همون حدی کار راه اندازی بلد بودم اونم توی درسای دیگه....
یادمه یکی از بزرگان این جا میگفت که مدار رو باید اون قدر تست حل کنید و حل کنید تا وقتی یه مدار رو میزارن جلوی شما حل اون توی ذهنتون حک شده و میاد و متوجه میشید الان باید چیکار کنید و....
شما بهترین کار اینه به نظر من که اگه استاد خوبی نداشتید که احتمالا همین طوره (مگه خلافش ثابت بشه !!!)
فقط درسنامه ی اقای زرگرو بخونید (هر چند اونم خیلی چیزا رو نگفته یا قشنگ باز نکرده و فقط نکته وار گفته ---به همه ی دوستان توصیه میکنم هر جا که کتناب اقای زرگرو خوندن و دیدند ایشون فقط یه نکته رو فارسی یا مدای گفتند و بازش نکردند خودتون فکر کنید چرا این طوری شده خواستید من بهتون ادرس هم میدم مثلا کجاهای کتابشون و...
و برای دونستن اون نکات یا از دوستاتون بپرسید یا توی تاپیک مدار حتما مطرح کنید یا از استادی یا از توی کتابای دیگه همون بخشو نگاه کنید و بفهمید چرا این طوری میشه و حفظ نکیند و وقتی بفهمید هیچوقت اون نکاتو با این که توی کتابا نکته نشوت هشده میفهمید اصلا نکته نیست بلکه اساس درسه ولی از اون جایی که استاد خوب نداشتیم و نگفته و توی کتاب ها و حتی بهترین کتابه ا هم اساتید برای این که کلاساشون به هر حال خالی نشه همه چی رو نگفتند پس حواستون رو جمع کنید با خیال واهی درس نخونید)
بعدش سریع از روی کتاب اقای تقوی برید یه جنگ تست ها ...تاکیید میکنم جنگ تستهای کنکور و نه هیچ چیز دیگر (البته برای شروع حالا بعد ها که خوب خوب به تمامی تست ها مسلط شدید باز جای بحث داره چیکار کنیم)..اول خودتون حل کنید اگه حل شد چه خوب اگه نشد حل رو نگاه کنید واون نکته ای رو که نمیدونستید و گره ی حل اون جا بود رو برای خودتون یادداشت کنید و مثلا بگید اهان وقتی مداری داشتیم که ولتاژ مقاومتش معلوم بود این طوری بود بایداین کارو بکنیم و... و کم کم با مرور و حل اینا همش میره توی ذهنتون
و اینو باور کنید بدون شک میگم به جایی میرسید که از هر درسی که اون قدر سخته خسته میشید بگید برم یکم تست مدار بزنم از بس اسون میشه براتون !!!
.
.
و اینم بگم بعضا دیدم تا بعضی ها یه سوال مداری رو گیر میکنند گیر میدند فقط و فقط به حل همون کتاب و دو ساعت فکر میکنند که طرفی که اون سوالو حل کرده از کجا شروع کرده به کجا رسیده و... قدرت خلاقیت رو از خودشون میگیرند...
شما باید هرچی به ذهنتون میرسه رو بنویسید بعدش از روی حل فقط گره هاتون رو باز کنید...چرا که ماها سنمون از اون نویسنده ها خیلی کمتره و خیلی میتوینم خلاق تر باشیم و میتونیم با روش های خودمون بعضا مخصوصا توی مدار سوالا رو طوری حل کنیم که از روش های سایرین برای خودمون لااقل خیلی بهتر باشه...
.
.
بازم میگم منم مثل شما بودم یه توصیه بچه هایی که این جاامتحانشون رو پس داده بودند و رتبه ی خوبی اورده بودند والکی واسه کسی نسخه نمیپیچیدند و از روششون نتیجه گرفته بودند استفاده کردم
و توی درس مدار فقط به جنگ تست ها رفتم و خدا رو شکر مشکلم توی این درس حل شد...شما ببنید مثلا از روی کتاب اقای تقوی شروع کردید برای حل تست ها بار اول توی هر تستی که نمودار داده یا خازن و.. داره رو حل نکنید فقط مقاومتی ها رو به تسلط برسید باز مرحله ی بعد اونا ...متوجه میشید که اکثر تستا و سولای مدار نمیتونه از چند حالت خارج باشه ..خیلی دوست داشتم اگه وقت میشد خلاصه ای از اون چه که یاد گرفتمو به همراه تست هایی که اومده میذاشتم توی تاپیک مدار تا متوجه بشید که واقعا خیلی اسونه....