گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

jeneral_dj

عضو جدید
سلام بچه ها!!!!
منم بالاخره میخوام شروع کنم اگه خدا بخواد(بخونید اگه تنبلی بزاره) !!!!! من میخوام با
ریاضی و مغناطیس و اگه وقت شد کنترل شروع کنم تا 30 تیرماه و بعد از اون با برنامه سایت گام برتر الکترونیک و مدار و سیگنال رو هم اضافه کنم!! زبان رو هم تفننی هر روز به چندتا لغت اضافه کنم به نرم افزار تا ببینیم چی پیش میاد!!!!!!!

atena2

عضو جدید
سلام
یه سوال داشتم کتاب مدار کهن و مغناطیس اشرفیان چاپ شدن ؟

می خواستم اگه چاپ نمی شن برم جزوه شون رو از انتشارات نصیر بخرم

علی121

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان ممنون میشم به این سوالها جواب بدین:

1-کسی میدونه در کنکور سالهای اخیر از هرکدوم از مباحث ریاضی مهندسی تقریبا چند سوال اومده ؟

2-درس آمار هر سال حداقل 2 سوال اومده ؟

3-حذف درس معادلات مشکل ایجاد میکنه ؟ (منظورم موقع خوندن سایر درسها نیازی به دانستن معادلات هست یا نه ؟)

1. 6 یا 7 سوال از ریاضیات مهندسی (که تقریبا :2 تا از اعداد مختلط ، 2 یا 3 تا از مشتقات جزئی، 1 یا 2 تا از سری فوریه)
2. درس آمار تو چند سال اخیر فقط 2 تا اومده
3. ..صد در صد مشکل ایجاد میکنه..علاوه بر اینکه درصد ریاضیات (که خیلی مهمه) رو به شدت کاهش میده ، تو درسهایی مانند مدار مخصوصا تو مباحث مدارهای مرتبه دوم و ...بهش نیاز پیدا میکنید..معادلات درسی نیست که بخواین بذاریدش کنار بلکه درسی برای بالا بردن درصدتونه
3 یا 4 سوال از معادلات میاد..و ممکنه تو یک سال از یک مبحث اصلا سوال ندن ولی سال بعد بدن..پس باید همش رو بخونید

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام
یه سوال داشتم کتاب مدار کهن و مغناطیس اشرفیان چاپ شدن ؟

می خواستم اگه چاپ نمی شن برم جزوه شون رو از انتشارات نصیر بخرم

سلام

کتاب مغناطیس اشرفیان چاپ شده مال انتشارات نصیر هستش.
کتاب مدار کهن آموزش نیستش فقط تست هستش که اون چاپ نشده قراره تا اواخر مرداد به چاپ برسه

controlqueen

عضو جدید
سلام بچه ها!!!!
منم بالاخره میخوام شروع کنم اگه خدا بخواد(بخونید اگه تنبلی بزاره) !!!!! من میخوام با
ریاضی و مغناطیس و اگه وقت شد کنترل شروع کنم تا 30 تیرماه و بعد از اون با برنامه سایت گام برتر الکترونیک و مدار و سیگنال رو هم اضافه کنم!! زبان رو هم تفننی هر روز به چندتا لغت اضافه کنم به نرم افزار تا ببینیم چی پیش میاد!!!!!!!
اين برنامه سايت كام برتر جه جورياس؟بايدعضوبشيم؟خوبه؟ازكي شروع ميشه؟

atena2

عضو جدید
بجه ها تو خونه ما صبح تا عصر من تنها هستم و خونه اروم و ساکت . اما خوب اینترنت خیلی برام وسوسه کننده هست
میخواستم بپرسم کتابخونه بهتره برای درس خوندن یا خونه ؟

علی121

عضو جدید
کاربر ممتاز
بجه ها تو خونه ما صبح تا عصر من تنها هستم و خونه اروم و ساکت . اما خوب اینترنت خیلی برام وسوسه کننده هست
میخواستم بپرسم کتابخونه بهتره برای درس خوندن یا خونه ؟
اینکه خونتوت آرومه که خیلی خوبه..
اما اگه مشکل دارید حتما برید کتابخونه..تا جایی که میتونید تو دوران کنکور خودتونو از تمامیه مسائلی که بیهوده و وقتگیرن دوری کنید تا آرامشتون هم بیشتر باشه

jeneral_dj

عضو جدید
اين برنامه سايت كام برتر جه جورياس؟بايدعضوبشيم؟خوبه؟ازكي شروع ميشه؟
این طرح از 30 تیرماه( بعد از شبهای قدر) شروع میشه ، میتونین جزییات این طرح رو از سلیت گام برتر دانلود کنید ، منم دقیقا نمیدونم باید ثبت نام کنیم یا نه اما در هر حال اگه ثبت نامی هم باشه خیلی سخت نیست و فقط یه ایمیل باید بزنیم !!!

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که به برنامه اعتقاد ندارم.برنامه یعنی فشار الکی رو خودت آوردن

خودت بخونی بهتره.تابستون همه رو بخون حالا با چه برنامه ای خود دانی

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
من که به برنامه اعتقاد ندارم.برنامه یعنی فشار الکی رو خودت آوردن

خودت بخونی بهتره.تابستون همه رو بخون حالا با چه برنامه ای خود دانی

هاع؟؟!!!میشه بگی اینا رو چطوری خوندی ؟؟

بچه ها بنظرتون من تا حالا چطور خوندم؟؟سرعتم چطور بوده؟؟؟

سیگنال از کتاب تقدسی تا فصل 7 خوندمممم

کنترل هم تا نمودار بودی خوندمممم

مدار تا آخر فصل 2

ریاضی هم تا آخر سری فوریه

hts1369

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
بچه ها برنامه شما برا کنکور آزمایشی چیه؟
اگه شد یه جا بریم حداقل با هم که باشیم تخفیف خوب میگیریم
من خودم نظرم روی مدرسان یا پارسه هست
بینش استادها خوبی داره ولی کمی سابقه موسسه اش کمه واسه این من خیلی راغب نیستم برام اونجا
نظر دوستان چیه

m6788

عضو جدید
سلام به همگی
این سایت سه گام دات کام خیلی باحال به نظر میرسه میخواستم ببینم برای برنامه ریزی قابل اعتماده یعنی یه دفعه نریم وسطش گیرکنیم ؟:surprised:
در کل برای برنامه ریزی کجا برم بخصوص برای تابستون(البته بعد جام جهانی:D)چون من کنکور کارشناسی رو خیلی خوب با برنامه یه موسسه پیش رفتم الانم میخوام ببینم موسسه ای هست برای برنامه ریزی؟

آخرین ویرایش:

Ice Man

مدیر تالار مهندسی برق
مدیر تالار
دوستان توجه داشته باشن ما به عنوان تالار برق انجمن مهندسان هیچ سایت و موسسه و ... برای هیچ کاری من جمله برنامه ریزی و ... نه توصیه میکنیم و نه پیشنهاد میدیم.

از آنجایی که سیاست های تالار کاربر محور هست دوستان در اینجا خودشون زحمت برنامه ریزی ها رو میکشن، که برای نمونه دوست عزیزمون آقا مسعود زحمت اینکار رو کشیدن و با همیاری دوستان اصلاحات رو اعمال هم میکنن.

0192

عضو جدید
گفتــــــــــــــــــــم : برای شمام بذارم دلتون شاد شه

گفتــــــــــــــــــــم : برای شمام بذارم دلتون شاد شه

همچین کامل نیستا ولی خب دیگه بیشتر ازین در یـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد ما نبود :d

دلا یک دم به مغناطیس میسایم

دمی بعدا به ریاضی ها جان میسپارم

دلا خون کرده سیگنالت در این بازار بدیمنی

بلا گردون او شو و بخوان سیگنال و سیستمها

به پای مقدم یار دیار اشنا مادر مدار خوب و زیبا رو

بخوان اینک الک را تا بشی شادو شادمانی را بکن میهمان

و اما ای زبان کز روی تو خجل مانم

گر درین اشعار سخن زیبا از آن ِ تو دانم، نرانم اَر نرانم

ضعف من در حافظه همچون مثال ماهی ها

و اما گردنم باریک تر از تارو سه تارو تارو تارو تارها را

تو را باید که تکراری ، مثال باران دید

تنی شست و زبانی گویا دید

به صد امید و شادی در غریبستان روز و ماه و سال

طی کنم هریک بهریک خاطری آسوده تا سال

و اما در وطن ، فصل زمستانها

که قندیل بستیم از سرمای کنکور و خیابانها

بنوش آن چای گرم روح آسا ، خدا را

بشو گرم از حضور او وُ دانش ها

و در آخر تو بینی رتبه ای زیبا

بکن سر را میان دوس ِتان بالا

:cool:به افتخار خودم

آ.آ

Reza system 94

عضو جدید
این طرح از 30 تیرماه( بعد از شبهای قدر) شروع میشه ، میتونین جزییات این طرح رو از سلیت گام برتر دانلود کنید ، منم دقیقا نمیدونم باید ثبت نام کنیم یا نه اما در هر حال اگه ثبت نامی هم باشه خیلی سخت نیست و فقط یه ایمیل باید بزنیم !!!
سلام دوستان:smile:
من قبلا تو سایت ثبت نام کردم یه فرصت برای شخصی کردن برنامه بهم داده بود (تا تاریخ 93/1/26)که برای شخصی کردن برنامه باید پول میدادم بعد از اون تاریخ یه پیامی اومد به خاطر شخصی نکردن برنامه بقیه برنامه رو برام نگذاشتن
منظورم از این پست خوب بودن یا بد بودن اون سایت نیست فقط خواستم مثل خودم نباشید که فکر میکردم رایگان هستش

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
دوستان کسی از نرم افزار زبان گزینه اخر اطلاعاتی داره ک ب درد میخوره یا نه؟؟ کسی داشته و استفاده کرده؟؟ ب درد بخور هست برا قسمت زبان تخصصی و ریدینگو درکو مطلب؟

Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان:smile:
من قبلا تو سایت ثبت نام کردم یه فرصت برای شخصی کردن برنامه بهم داده بود (تا تاریخ 93/1/26)که برای شخصی کردن برنامه باید پول میدادم بعد از اون تاریخ یه پیامی اومد به خاطر شخصی نکردن برنامه بقیه برنامه رو برام نگذاشتن
منظورم از این پست خوب بودن یا بد بودن اون سایت نیست فقط خواستم مثل خودم نباشید که فکر میکردم رایگان هستش

من میگم خودم آدم برنامه بریزه خیلی بهتره.اونا فقط یه چیزی که دل آدم خوش میشه

وگرنه گام 3 به فکر جیبشه.ابن کارا ررو هم کرده تا مشتری زیاد جمع کنه

nasrin1990

عضو جدید
بچه ها برنامه شما برا کنکور آزمایشی چیه؟ اگه شد یه جا بریم حداقل با هم که باشیم تخفیف خوب میگیریم من خودم نظرم روی مدرسان یا پارسه هست بینش استادها خوبی داره ولی کمی سابقه موسسه اش کمه واسه این من خیلی راغب نیستم برام اونجا نظر دوستان چیه

دوست عزیز دوستام پارسال پارسه و مدرسان میدادن راضی نبودن اصلاااااااااااا بینش بهتره

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
من پارسه بودم آزموناش خوب بود...برنامه ریزی خوبی داشت ولی رتبه ها پارسم خیلی با کنکورم فرق داشت!!
یعنی چطوری فرق داشت؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟
درصد های کنکورتون چقدر به درصدای کسب شدتون توی آزمونهای پارسه نزدیک بود؟ مخصوصا آزمونهای جامعش مدنظرم هستش

5221713

عضو جدید
سلام دوستان عزیز
من سربازم و کلا روزی 3 تا 4 ساعت وقت مطالعه دارم
به نظر شما امیدی به قبولی هست؟ اگر هست چطور برنامه بریزم و مطالعه کنم؟
ممنون :)

آخرین ویرایش:

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

ای جوووون چه بازی بشه برزیل شیلی.. خداییش از کتابخونه بیای بعد بشینی پای یه فوتبال دیدنی اونم جام جهانی خیلی میچسبه.. ی همچین حال خوشی الان دارم من.. :cool::cool::D

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
Re: گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

سلام
دوستان کسی هست که جزوه کنترل استاد تقوی رو داشته باشه . خیلی بهش احتیاج دارم . اگر داره می شه پیام خصوصی بده
دوست عزیز منم در ب در دنبال این جزوه هستم.. پیدا کردی ب منم پ خ بده واقعا ممنون میشم..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا