گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ice Man

مدیر تالار مهندسی برق
مدیر تالار
البته دقیق منطور شما رو شاید متوجه نشده باشم ولی به واقع همین فرمولهای ریاضی هستند که میتونند تو عمل هم کمک کنند.
این درس ها و فرمول ها مث پی هست برای ساختمان و حتی بعضی از اونها هیچ خاصیتی هم بر فرض محال نداشته باشند تو باز شدن ذهن تاثیر مستقیم و عمده دارند.

حال اینکه درس بخونی تو کار تاثیر داره تو ایران تنها در صورتی میتوان با قطعیت گفت تاثیر داره که تو دانشگاه های خوب تهران درس بخونی در اونصورت تا حد بالایی آینده شغلی روشنی داری.
والسلام
یا حق.
بحث پیدا کردن کار یه بحث جدای از دونستن کار عملی هست، کار عملی را در دانشگاه یاد نمیدن، فارغ التحصیل ارشد از دانشگاه معتبر داریم وقتی یه خط قدرت ساده را نشون میدی عاجز از تحلیل کردنش هست چه برسه به کار روش...

بیشتر این چنین افراد به درد کارهای طراحی می خورن تا اجرایی و غملیاتی.

دوستان یک سوال بسیار مهم داشتم این که پادگان ها کتاب خونه هم دارند ( ارتش یا سپاه یا نیروی انتظامی)؟ و اینکه شرایط خاصی می خواد که یک سرباز رو بکنند مسئول کتابخانه؟ یعنی اگه کسی معاف از رزم باشه میتونه تو کتابخونه کار کنه؟ و کلا مسئولیت سنگینی یا کار سختی !! نیست؟!!ممنونم هر کی میدونه یه راهنمایی بکنه خیر ببینین:smile:
تاپیک مشاوره در این موارد موجود هست ولی ایندفعه را اینجا پاسح بدیم.

اولا اینکه ناجا محیط پادگانی به اون صورت نداره، اکثرا پاسگاه و کلانتری و... هست که یه کمدی در نمازخانه دارن و مسئول نمی خواد.

محیط های دیگه هم من دیدم سربازهای عقیدتی مسئولش میشن، اونم دکوری هست بیشتر و کسی استفاده نمیکنه.

اموزشی خدمت که همش تنبیه می کنند. اونایی که معاف از رزمن کمتر .بشین پاشو نمیرن . کلاغ پر هم ندارن. ولی اگه معمولی بری همش تنبیه می کنند.اذیت کردن راه و رسم اونجاست.الان هم خدمت خیلی سخت تر شده.لیسانس دو درجه اومده پایین
البته ارتش درجه ها را کم کرده، ناجا و سپاه قبلا کمتر کرده بودن (البته الان بیشتر میدن چون ارتش استواری نمیده)

بشین پاشو تمرین نظامی تلقی میشه ولی کلاغ پر غیر قانونی هست و اجرا نمیشه.

پویان ط

عضو جدید
بحث پیدا کردن کار یه بحث جدای از دونستن کار عملی هست، کار عملی را در دانشگاه یاد نمیدن، فارغ التحصیل ارشد از دانشگاه معتبر داریم وقتی یه خط قدرت ساده را نشون میدی عاجز از تحلیل کردنش هست چه برسه به کار روش...

بیشتر این چنین افراد به درد کارهای طراحی می خورن تا اجرایی و غملیاتی.

تاپیک مشاوره در این موارد موجود هست ولی ایندفعه را اینجا پاسح بدیم.

اولا اینکه ناجا محیط پادگانی به اون صورت نداره، اکثرا پاسگاه و کلانتری و... هست که یه کمدی در نمازخانه دارن و مسئول نمی خواد.

محیط های دیگه هم من دیدم سربازهای عقیدتی مسئولش میشن، اونم دکوری هست بیشتر و کسی استفاده نمیکنه.

البته ارتش درجه ها را کم کرده، ناجا و سپاه قبلا کمتر کرده بودن (البته الان بیشتر میدن چون ارتش استواری نمیده)

بشین پاشو تمرین نظامی تلقی میشه ولی کلاغ پر غیر قانونی هست و اجرا نمیشه.
هنوز هم خیلی جا ها کلاغ پر اجرا میشه.طبق همون قانون غیبت باشه حبس بهت میدن. الان گفتن هر کی 8 سال غیبت داره بیاد بخره. کجای داستانی دوست من

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان احساس هم دردی کنیم باهام...هرچی جلوتر میرید عایا ترس شما هم بیشتر میشه؟؟

Kaka_s

عضو جدید
آره این فراموشی خیلی بده منم شدیدا بهش دچارم. اون چیزای که خیلی خوب مسلط بودمو الان خوب یادم نیس:(
نمیدونم حالا چجوری باید جمعبندی کنم تا به دوران اوج برگردم. بچه ها نظرتون چیه؟

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان.شهادت امام رضا(ع) رو بهتون تسلیت عرض میکنم.

راستش فرایند فراموشی کاملا طبیعی هستش.اگه واقع بین باشیم و واقعا دور های قبل مباحثو خوب خوندید و الان مشکل همین فراموشی هستش .هیچ نگران نباشید .. این مشکل برای همه هست از جمله خود من.بهترین کار این هستش که

به سبک 25 درصد ازمون ها (چون بنده برنامم با ازمونا بود میگم و بقیه که ازمون هم ندادند با همین روش) به مرور مطالب بپردازید... واسه هر 25 درصد شروع کنید به خلاصه نوشتن چیزایی که خوندید یعنی شما مثلا میخواید برای کنترل خلاصه نویسی کنید مثلا بحث خطا خب میگید مثلا خطا یه فرمولی داشت اونو توی خلاصه می نویسید بعدش فقط چزایی رو توی خلاصه بنویسید که میدونید هم مهم هست و هم فراموش کردید و یا ممکنه باز دوباره فراموش کنید و دیگه حاشیه ها و توضیحات اضافه که توی ذهنتون الان تثبیت شده نیازی با نوشتن نیست. بعدش سریع می رید سراغ حل تست ها چه تست هایی که قبل تر زدید و چه جدید... یا تستی رو میتونید حل کنید که خوبه یا نمی تونید حل کنید؟! واسه این تست ها بعد این که به حلش رجوع کردید و فهمیدید گیر کار چی بوده... تاکیید میکنم

نکته ی اون تست رو توی خلاصتون بنوسید...بازم تاکیید میکنم نکته ی اون تست رو توی خلاصه هاتون می نویسید.

بعدش این خلاصه های شما میشه برگ برنده ی شما مخصوصا هرچه به کنکور نزدیک تر میشیم.. و این دور رو خیلی سریع نهایتش یه ماه برای همه ی دروس باید برید .... البته به نظرم از الان شروع کنید 21 روزه تموم کنید عالی هستش....

بعدش باز دور بعد مستقیم می رید سراغ حل تست ها یا مبحثی رو باز فراموش کردید سریع به خلاصتون رجوع می کنید ببینید نکته و درسنامه چی بوده سریع مرور می کنید و تست رو حل می کنید... یه وقت ممکنه نه مشکل فراموشی نباشه بلکه نکته ی تست جدید باشه (مثلا دور بعد تست جدیدی حل کنید یا کلا دور های قبل به نکته ی تست توجه نداشتید یا قبل تر بدیهی بوده اون موقع بدیهی نیست) باز این نکات رو به خلاصه هاتون اضافه کنید ... و در واقع شما باید بتونید هر تستی رو با همین خلاصه ها حل کنید و اگه تستی رو نتونستید با این خلاصه دیگه دور بعد حل کنید یعنی خلاصه ناقصه و باید باز تکمیل بشه.

اگه بخوام مثال بزنم.. حس کنید میخواید برید به یه جنگی که هر چه اسلحه های شما (همون خلاصه های شما ) کمتر باشه و پر بارتر و حرفه ای تر و فقط هم خودتون می تونید ازش استفاده کنید و قلقش توی دستتونه (دیگه سخت نگیرید به بیان خودتون واسه خودتون خلاصه بنویسید) و همچنین جمع و جور تر و مهم ترین ها خیلی راحت می تونید مبارزه کنید... مخصوصا هر چه شرایط سخت تر شه (به کنکور نزدیک تر بشیم ) شما خیالتون راحت تره...

دو هفته ی اخر هم دیگه باز باید همینا رو پر فشار هی مرور کنیم این فدر که چشم بسته حفظ شیم هر چی که خلاصه کردیم و ..تا تستی مشابهش دیدیم سریع بزنیمش....(البته کتک نه :smile:..حلش کنیم)

ضمنا به خودتون استرس ندید .... این استرس ها کار رو خراب میکنه...نمونش برید توی تاپیک تجربه ها بخونید ..اگه نخوندید من از حفظم.. خلاصه بگم دوستانی بودند که از مهر و ابان شروع کرده بودند ولی ریلکس کنکور داده بودند و به کمی که خونده بودند خوب مسلط شده بودند ... و بهترین نتیجه های رو در عین ناباوری خودشون ! گرفته بودند. کنکور بحث روانیش مهم تر هستش.ما تلاشمون رو که کردیم قطعا خدا هم همه ی بنده هاشو دوست داره و مستقیم و غیر مستقیم راهو به ما نشون داده و قطعا توی راهی قرار میده که بهترین نتیجه رو در حد خودمون بگیریم.پس سخت نگیرید واقعا بیایم به خدا توکل کنیم و تنها به بخش کنکور دادن که دست ماست و باید براش با تمام توان تلاش کنیم عمل کنیم و بقیش که دست ما نیست رو بسپاریم به خودش.و سعی کنیم افکار منفی رو همون اولش همچین بزنیم به امید خدا توی سرش در نطفه خفه بشه.:gol:

التماس دعا.:gol:

alk1370

کاربر بیش فعال
آقا پایدار عزیز مطالب خوبی گفت منم یه چیزی می گم نمیدونم دوستان تا چقدر قبولش داشته باشن! این که 1000 بار هم مرور کنیم و کاملا مسلط باشیم صد در صد فراموشی به سراغمون میاد چون زمانی رو یاتون بیارین که واسه امتحانات پایان ترم می خوندیم و قرار بود یک درس امتحان بدیم بعد n بار خوندن کتاب و جزوه بازم سر جلسه بعضی مباحث رو فراموش می کردیم یا یه جاهایی سوتی می دادیم که نگو! چه برسه به اینکه حالا باید برای حداقل 6 درس آماده باشی تو 4 ساعت که کاملا طبیعیه و یه نکته دیگه هم به نظرم من در مورد اینکه فراموشی ماها زیاده اینه که همزمان فکرمون درگیر هزار جای دیگه هم هست یه سمیناری دیدم در مورد اپلای بود دانشگاه امیر کبیر طرف به صراحت می گفت که واسه اپلای تو دانشگاه های خوب شما باید با چینی ها و هندی ها و این کشورا رقابت کنید که اونها فوق العاده از شما قوی ترن دلیلش هم اینه که اونها تمرکزشون رو درسه و کاراشون رو حساب کتابه نه مثل ما که مثلا خودم الان استرس خدمت دارم!!! خوب طبیعیه که وقتی ذهن درگیر هزار جا باشه هیچکدومو خوب انجام نمیده و مهمترین نکته به نظر من اینه که شما تا روز کنکور هم بخونید باز هم این استرسه ول کن نیست اون چیزایی که باید سر جلسه یادمون بیاد مطمئن باشید که حتی با یک بار خوندن یادمون میاد اونهایی هم که قرار نیست یادمون بیاد به احتمال زیاد سر جلسه یادمون نمیاد یا ناقص یادمون میاد! ( البته کلیت نداره این موضوع ولی من تو همین تالار بارها و بارها دیدم که خیلی ها که میگفتن رو مبحثی مسلط بودن سر جلسه دچار اشتباه میشدن که البته الزاما دلیلش بد خوندن اون بحث نیست ممکنه استرس سر جلسه باشه!) مثلا من خودم برا امتحانات پایان ترم که میخوندم اون بخشی از مطالب رو که از راهرو تا صندلی آزمونم!!! می خوندم رو خیلی بهتر بلد بودم نسبت به اونهایی که چند روز قبلش خونده بودم!!!!

دانشمند كوچك

عضو جدید
سلاااااااااااااااام. خوبیییییییین؟!
من امروز کنکور ۹۳ رو دادم.از پارسال سر جلسه تا امسال نگاهشون نکردم.آقا باید اعتراف کرد کنکور پارسال آنچنان هم سخت نبود و حوزه من واقعاً با سرنوشت من بازی کرد.با اینکه برای سیگنال خیلی آماده بودم.حتی آماده تر از امسال و الان خیلی چیزهارو فراموش کرده بودم و ۳تا سوال سیگنال بخاطر فراموشی نزدم و ۶تا درست زدم.بعد پارسال سر آزمون فقط ۳تا زدم که یکیشم غلط بود.....

به این موضوع ایمان آوردم که خوندن تا دیماه یک طرف.ماه جمع بندی هم یک طرف. اما سرکنکور هم یه طرف.....
بچه ها سعی کنید سرکنکور گوشگیر ببرید.تا سروصدا مثل من بیچارتون نکنه.....

تحلیل من:
زبان سخت.
ریاضی متوسط رو به آسون
مدار متوسط رو به سخت
سیگنال متوسط
الکترونیک متوسط رو به سخت چون فیدبک یادم رفته بود....
شما چطور ارزیابی میکنید؟!

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان اینو بهتون بگم که تو باد کنکور های سال هی قبل نخوابید...فقط کسی موفقه که رو مفاهیم تسلط کامل داشته باشه

حتی تست های ریاضی هم داره به سمت مفهومی شدن میره..مثلا اون تست سری فوریه که داده بودن...ساده ولی مفهومی

یا مثلا تبدیل فوریه داده بودن که باز بنظر من مفهومی بود...معادلات موج هم مفهمومی داده بودن.....اما ریاضیش آسون بود

من مطمئنم که کنکور 94 یا سوالات سیگنال رو به مفهومی شدن میره یا سوالات الکترونیک...اگه دقت کرده باشید

تو این چند سال اخیر سوالات مدار و کنترل کامل مفهومی شدن...دیگه تست هاشون از اون حالت خرکاری بیرون اومده

اما مطمئن باشید امسال یا سیگنال یا الکترونیک نوع سوالاش فرق میکنه با گذشته

در ضمن هرسال که میگذره...چون سوالاتش حل میشه...فکر میکنید که آسونه..شما اگه برید تو تاپیک سال قبل

بچه های پارسال بعد از جلسه بشدت از کنترل و سیگنال مینالیدن..در حالی که اینطور نبود.....

Kaka_s

عضو جدید
دوستان اینو بهتون بگم که تو باد کنکور های سال هی قبل نخوابید...فقط کسی موفقه که رو مفاهیم تسلط کامل داشته باشه

حتی تست های ریاضی هم داره به سمت مفهومی شدن میره..مثلا اون تست سری فوریه که داده بودن...ساده ولی مفهومی

یا مثلا تبدیل فوریه داده بودن که باز بنظر من مفهومی بود...معادلات موج هم مفهمومی داده بودن.....اما ریاضیش آسون بود

من مطمئنم که کنکور 94 یا سوالات سیگنال رو به مفهومی شدن میره یا سوالات الکترونیک...اگه دقت کرده باشید

تو این چند سال اخیر سوالات مدار و کنترل کامل مفهومی شدن...دیگه تست هاشون از اون حالت خرکاری بیرون اومده

اما مطمئن باشید امسال یا سیگنال یا الکترونیک نوع سوالاش فرق میکنه با گذشته

در ضمن هرسال که میگذره...چون سوالاتش حل میشه...فکر میکنید که آسونه..شما اگه برید تو تاپیک سال قبل

بچه های پارسال بعد از جلسه بشدت از کنترل و سیگنال مینالیدن..در حالی که اینطور نبود.....

سعید داداش حرفتو تا حد زیادی قبول دارم. اما ایکه میگی سیگنال یا الکترونیک امسال لزوما یکیش سخت میشه موافق نیستم. ممکنه این اتفاق بیفته اما لزوما دلیل نداره. الکترونیک که فک کنم مثل چن سال پیش نرمال باشه. اما ممکنه سیگنال یکم مفهومی تر بشه ولی نه به اندازه مدار و کنترل.

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سعید داداش حرفتو تا حد زیادی قبول دارم. اما ایکه میگی سیگنال یا الکترونیک امسال لزوما یکیش سخت میشه موافق نیستم. ممکنه این اتفاق بیفته اما لزوما دلیل نداره. الکترونیک که فک کنم مثل چن سال پیش نرمال باشه. اما ممکنه سیگنال یکم مفهومی تر بشه ولی نه به اندازه مدار و کنترل.

کاوه جان حالا شاید الکترونیک رو نرمال بدن....اما الکترونیک 91 نرمال نبوده ها..بنظرم سخت ترین الکترونیک رشته برق سوالات

سال 91 بوده...کلا سال 91 سوالاتش واقعا سخت بوده....

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من امروز کنکور ۹۳ رو دادم.از پارسال سر جلسه تا امسال نگاهشون نکردم.آقا باید اعتراف کرد کنکور پارسال آنچنان هم سخت نبود و حوزه من واقعاً با سرنوشت من بازی کرد.با اینکه برای سیگنال خیلی آماده بودم.حتی آماده تر از امسال و الان خیلی چیزهارو فراموش کرده بودم و ۳تا سوال سیگنال بخاطر فراموشی نزدم و ۶تا درست زدم.بعد پارسال سر آزمون فقط ۳تا زدم که یکیشم غلط بود.....

به این موضوع ایمان آوردم که خوندن تا دیماه یک طرف.ماه جمع بندی هم یک طرف. اما سرکنکور هم یه طرف.....

تحلیل من:
زبان سخت.
ریاضی متوسط رو به آسون
مدار متوسط رو به سخت
سیگنال متوسط
سلام شوما چرا ج منو ندادی؟:w08:
به نظرم سطح سوال به سطح درسی هرکس ربط داره. مثلا کنکور کارشناسی وقتی از سر جلسه پاشدیم همه دوستام گفتن ادبیات و ریاضی خیلی سخت بود. ولی همش نگا میکردم و اصلا نفهمیده بودم چه درسی سخت بود. و اون دوتا رو هم خیلی بالا زده بودم. اما میانگین درصد کل جامعه اماری میتونه به طور قطعی بگه که واقعا چطور بوده. از نظر من پارسال زبان و الک و سیگنال خیلی اسون بود. مدارم متوسط بود.

خداییش دلم میخاست این مطالب مربوط به جمع بندی که بچه ها میگن به دردم بخوره و به کار بگیرم ولی انگار باید کلا به شیوه ای خاص برم جلو تا ببینم خدا چی میخاد. وگرنه یه سری مطالبو خوندم خیلی خوب بود. و پیشنهادم اینه که ازشون استفاده کنید. اونایی ام که شرایطشون خاصه به نظرم یه کم فکر کنن و بهترین راهو انتخاب کنن و عقب نکشن. به هرحال غمناک نشاید بود از طعن حسود ای دل/ شاید که چو وابینی خیر تو در این باشد. ایشالا. در مورد سر جلسه باید بگم خداییش پارسال منم شرایطم بد بود. ولی مثه شما انقد تاثیر نداشت رو نتیجم. از یه طرف شوفاژ خفم میکرد از یه طرف دیگه پشتم پنجره باز بود. ولی اونقدی تاثیر نداشت. اما سروصدا دیگه خیلی بده. گوشگیرم من ندارم و به نظرم اگه گوشگیر بذارم هم حواسم بره پیش اون:دی ایشالا که امسال خوب باشه حوزه ی همه.

Kaka_s

عضو جدید
کاوه جان حالا شاید الکترونیک رو نرمال بدن....اما الکترونیک 91 نرمال نبوده ها..بنظرم سخت ترین الکترونیک رشته برق سوالات

اگه 91 سخته پس 88 چیه؟!!! 88 کلا همه سوالا سخت بوده. اکثرا راه حلا طولانی و بیخود.

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

سلام. خوب این بحث به نظرم مفید نیست. از کجا معلوم اخه. از کل حرفاتون به نظرم یه حرف خوب در میاد و اونم اینکه حفظ نکنی و بفهمی که چی به چیه. وگرنه این که امسال چه جوری میشه رو هیشکی نمیدونه. کلا هیچیو پیشکی نگین.
حالا یه سوال اگه یکی بخواد الان تصمیم بگیره که اعدا مختلطو بخونه یا مشتقات جزئیو با توجه به این که از فوریه یه چیزایی میدونه کدومشو بخونه بهتره ؟

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام. خوب این بحث به نظرم مفید نیست. از کجا معلوم اخه. از کل حرفاتون به نظرم یه حرف خوب در میاد و اونم اینکه حفظ نکنی و بفهمی که چی به چیه. وگرنه این که امسال چه جوری میشه رو هیشکی نمیدونه. کلا هیچیو پیشکی نگین.
حالا یه سوال اگه یکی بخواد الان تصمیم بگیره که اعدا مختلطو بخونه یا مشتقات جزئیو با توجه به این که از فوریه یه چیزایی میدونه کدومشو بخونه بهتره ؟

سلام مشتقات جزيي:D

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. خوب این بحث به نظرم مفید نیست. از کجا معلوم اخه. از کل حرفاتون به نظرم یه حرف خوب در میاد و اونم اینکه حفظ نکنی و بفهمی که چی به چیه. وگرنه این که امسال چه جوری میشه رو هیشکی نمیدونه. کلا هیچیو پیشکی نگین. حالا یه سوال اگه یکی بخواد الان تصمیم بگیره که اعدا مختلطو بخونه یا مشتقات جزئیو با توجه به این که از فوریه یه چیزایی میدونه کدومشو بخونه بهتره ؟
بخون تنبلی نکن...کلا اعداد مختلط دو روزه میشه جمعش کرد..بخون چیزی رو از دست نده

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز

مشتقات جزپی
خیلی سادست :D

Kaka_s

عضو جدید

بستگی داره. ولی بنظرم عدد مختلطتو بشه راحت تر نتیجه بگیری چون برای مشتقات جزیی هم اکثر کتابا کامل و شیوا نگفتن. البته این نظر منه.

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
بستگی داره. ولی بنظرم عدد مختلطتو بشه راحت تر نتیجه بگیری چون برای مشتقات جزیی هم اکثر کتابا کامل و شیوا نگفتن. البته این نظر منه.

سلام ,
نه اعداد مختط هرجند كه راحته ولي مبحث تست خوري نيس , نديدم كنكور اخير ازش سوالي اومده باشه ,ولي مشتقات جزيي سه سوال راحت مياد ازش ,
ميكم داداش كاكا يه سوال ,
توي تابيك رفع اشكال بود ,ديدم نوشته بودي اكه ورودي سينوسي باشه نميشه از روش لابلاس رفت , جرا؟

فازور همون لاباسه كه جاي s كذاشتيم jw ...مكه اينجوري نيس؟درس مدار منظورمه

Kaka_s

عضو جدید
سلام ,
نه اعداد مختط هرجند كه راحته ولي مبحث تست خوري نيس , نديدم كنكور اخير ازش سوالي اومده باشه ,ولي مشتقات جزيي سه سوال راحت مياد ازش ,
ميكم داداش كاكا يه سوال ,
توي تابيك رفع اشكال بود ,ديدم نوشته بودي اكه ورودي سينوسي باشه نميشه از روش لابلاس رفت , جرا؟

فازور همون لاباسه كه جاي s كذاشتيم jw ...مكه اينجوري نيس؟درس مدار منظورمه

تست میاد از مختلط اتفاقا 2 تا 3 تا میاد. انتگرال مختلط نگاشت و کوشی ریمان. لااقل 2 تا میاد.
من اینو نگفتم. گفتم خازن تو حوزه لاپلاس نمیتونه سلف منفی بشه در حالیکه تو حالت دایمی سینوسی میتونه نقش سلف منفی رو بازی کنه. ضمنا کلا اگه ورودی سینوسی باشه معمولا از روش فازوری تحلیل میشه مدار نه لاپلاس.

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ممنون از همه
راستی یادم بود که شهادت اقا امام رضا (ع) رو تسلیت بگما ولی نگفتم. از همه ی دوستان التماس دعا دارم.
خوب من نمیدونم چطور دوروزه میشه جمعش کرد. ریاضی من خیلی ضعیفه خوب. ولی سیصد صفحست توی کتاب استاد کریمی.
ولی تصمیم ام این شدش که فوریه رو تست و دوره کنم. اون دوتا مبحثم با هم ببرم جلو:eek:بعد اگه دیدم ج میده که ادامه میدم اگه نه که احتمالا همون مشتقات جزئی رو بخونم پس فقط. خداییش متنفرم از این طور خوندنا ولی چاره ای نیست.

f shademan

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
تست میاد از مختلط اتفاقا 2 تا 3 تا میاد. انتگرال مختلط نگاشت و کوشی ریمان. لااقل 2 تا میاد.
من اینو نگفتم. گفتم خازن تو حوزه لاپلاس نمیتونه سلف منفی بشه در حالیکه تو حالت دایمی سینوسی میتونه نقش سلف منفی رو بازی کنه. ضمنا کلا اگه ورودی سینوسی باشه معمولا از روش فازوری تحلیل میشه مدار نه لاپلاس.

اهان ,من فكر كردم فقط اعداد مختلط رو ميكه :Dزهرا خانم هر دوشونو بخون ديه ,

اوكي ,متوجه منظورتون شدم, ولي اونجا معمولا رو نكفته بودي ,كفتي جواب نميده :D

ممنون سوال بود برام ,تشكر

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
این روزا واقعا کتابهای کنکوریم رو میبینم حالت تهوع میگیریم و سرگیجه..:biggrin:

بهت تبریک میگم سعید اقا... احتمالا میخوای تک رقمی بشی... اخه یه بار یه تک رقمی بهم گفت همچنین حالتی رو داشته...

آقا پایدار عزیز مطالب خوبی گفت منم یه چیزی می گم نمیدونم دوستان تا چقدر قبولش داشته باشن! این که 1000 بار هم مرور کنیم و کاملا مسلط باشیم صد در صد فراموشی به سراغمون میاد چون زمانی رو یاتون بیارین که واسه امتحانات پایان ترم می خوندیم و قرار بود یک درس امتحان بدیم بعد n بار خوندن کتاب و جزوه بازم سر جلسه بعضی مباحث رو فراموش می کردیم یا یه جاهایی سوتی می دادیم که نگو! چه برسه به اینکه حالا باید برای حداقل 6 درس آماده باشی تو 4 ساعت که کاملا طبیعیه و یه نکته دیگه هم به نظرم من در مورد اینکه فراموشی ماها زیاده اینه که همزمان فکرمون درگیر هزار جای دیگه هم هست یه سمیناری دیدم در مورد اپلای بود دانشگاه امیر کبیر طرف به صراحت می گفت که واسه اپلای تو دانشگاه های خوب شما باید با چینی ها و هندی ها و این کشورا رقابت کنید که اونها فوق العاده از شما قوی ترن دلیلش هم اینه که اونها تمرکزشون رو درسه و کاراشون رو حساب کتابه نه مثل ما که مثلا خودم الان استرس خدمت دارم!!! خوب طبیعیه که وقتی ذهن درگیر هزار جا باشه هیچکدومو خوب انجام نمیده و مهمترین نکته به نظر من اینه که شما تا روز کنکور هم بخونید باز هم این استرسه ول کن نیست اون چیزایی که باید سر جلسه یادمون بیاد مطمئن باشید که حتی با یک بار خوندن یادمون میاد اونهایی هم که قرار نیست یادمون بیاد به احتمال زیاد سر جلسه یادمون نمیاد یا ناقص یادمون میاد! ( البته کلیت نداره این موضوع ولی من تو همین تالار بارها و بارها دیدم که خیلی ها که میگفتن رو مبحثی مسلط بودن سر جلسه دچار اشتباه میشدن که البته الزاما دلیلش بد خوندن اون بحث نیست ممکنه استرس سر جلسه باشه!) مثلا من خودم برا امتحانات پایان ترم که میخوندم اون بخشی از مطالب رو که از راهرو تا صندلی آزمونم!!! می خوندم رو خیلی بهتر بلد بودم نسبت به اونهایی که چند روز قبلش خونده بودم!!!!

سلام علی اقا... اقا یه سوال این امضای شما ریتمش خیلی برام اشناست میشه بگی از کجا ریتمشو گرفتی ؟! مطمئنم یه جا یه همچین وزنی رو شنیدم یا خوندم ... متاسفانه چیزی که شما میگید بله یه واقعیت علمی هستش... دکتر فرهنگ میگفت که ما 4 تا حالت انرژی داریم بتا و الفا و تتا و دلتا که بدترینش بتا هستش و فرکانسش بالای 30 هرتز هستش ! و قتی در حالت بتا هستیم که که تازه از خواب بیدار میشیم...یا وقتی که تحت استرس شدید هستیم و در این حالت پایین ترین راندمان رو داریم ...

اما بهترین وضعیت حالت الفا هستش و این موقع هست باید سخت ترین و خلاق ترین کارها رو انجام داد.... و متاسفانه وقتی دچار استرس میشیم(مثل استرس سر جلسه از این وضعیت خوب میریم به وضعیت بد بتا)... باید سر جلسه اون قدر بتونیم ذهنمون رو کنترل و مدیریت کنیم که اولا نریم توی بتا دوما اگه رفتیم توی بتا سریع برگردیم به الفا ... و نکتش این هست که کمی اب بنوشیم چند تا نفش عمیق بکشیم و برگردیم به الفا... جالبه بدونید که خلاقیت در این وضعیت به سراغ ما میاد... و جالب ترش این هست بدونید که نیوتن قانون جاذبه رو وقتی در حال استراحت زیر درخت نشسته بود کشف کرد... یا اگه ارشمیدش و جریان اون تاج پادشاه رو میدونید توی حمام کشف کرد....

خواستم بگم این تجربه ی شخصی شما کاملا درسته و دلیلش استرس هست.که گفتم.

تحلیل من:
زبان سخت.
ریاضی متوسط رو به آسون
مدار متوسط رو به سخت
سیگنال متوسط

سلام خانم دانشمند... بله همین طوره...منم بعد کنکور توی بازه های مختلف که تست های کنکور رو زدم توی همه ی درس ها حداقل تونستم سه تست بیش تر درست بزنم... ولی پارسال چون ازمون ازمایشی شرکت نکرده بودم و درست هم جمع بندی نکرده بودم و دفترچه اول رو هم که خراب کردم کلا کنکور و اینده رو سر جلسه تموم شده دیدم و روحیمو باختم و بهم شدید ترین فشار ها اومد... فکر می کردم همه چی رو از دست دادم...(اون موقع یه چیزی هم میخواستم که رسیدن به اون در گرو نتجیه ی کنکور بود شاید و خب از دستش دادم و خیلی سخت بود برام)...ولی بعدش خدا در عوض چیزای خیلی بهتری بهم داد... بله واقعا شش ماه خوندن یه ور ... سر جلسه یه ور... درست مثل این ورزشکار هایی که میرند توی صحنه المپیک گاهی یه اشتباه کوچیک میتونه کل زحماشتون رو بر باد بده...

این روزها باید خیلی بیش تر روی مسایل روانی کار کنیم..به هر حال طراح های کنکور که دیگه واقعا قصدشون انتقام نیست... و سوال هایی میدند که با دانش نصف و نیمه ی ما حالا بشه بهش جواب داد...

پارسال مغناطیسش نامردی سخت شده بود... نسبت به سال های قبل..کنترلش هم از پارسالش اسون تر بود...ولی متاسفانه چون چند تا از سوال هاش بد چاپ شده بود مزید علت شد بیش تر حالم گرفته بشه...

سلام زهرا خانم... جفت این مباحث که شما میگید واقعا اسون ترینه...ولی هیچ کتابی درست توضیح نداده و سبب میشه خیلی سخت بشه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا