گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

power4ever

عضو جدید
در تکمیل صحبت های زهرا خانوم بگم که اگه شما بار اولتونه میخواین کنکور بدید که الویت با حل چندین باره تستهای سراسری و در بعضی دروس مثل سیگنال حل کردن چندین باره تستهای دانشگاه آزاد هستید اگه اونارو همشو زدید بله فکر خوبیه.
به نظرم بهرته شما با برنامه خودتون توی تابستون درسارو بخونید یه دور.بعد واسه دور بعدیتون که از مهر شروع میشه با برنامه آزمونها جلو برید و توی اون مرحله آزمونهای آزمایشی سالهای قبل موسسات رو قبل از آزمونی که توش ثبت نام کردید از خودتون بگیرید بهتره. و باز در کنارش باید تستهای سراسری و آزاد رو حل کنید
اگه امکانش هست یه تاپیک ایجاد کنید و به بررسی کیفیت آزمون های موسسات مختلف بپردازید و دوستان با تجربه نظرشون رو بگن
چون واقعا موسسات اینقدر تبلیغات رنگارنگ میکنن که آدم یادش میره هدفش چی بوده
تا بتونیم یه جمع بندی کلی کنیم که چه آزمونی میتونه واسمون مفید باشه

llvll.asoud

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام اگه امكانش هست اين تايپيكهاي رفع اشكال دروس رو با فصل بندي مشخص بياوريد مثلا تايپيك رفع اشكال فصل يك مدار....
اين كار باعث ميشه من كه فصل يك رو خوندم بتونم به سوالات دوستاني كه در اين فصل مشكل دارند جواب بدم و سوالات جديد ودشواري هم در تايپيك قرار داده ميشه باعث تثبيت مطالب مورد مطالعه ميشه...
وهمچنين ازمونهاي با سرفصلهاي مشخص مثلا هردوهفته يك بار در سايت قرار بدهيد تا بچه ها نسبت به هم درصدهايشان را بسنجند و برنامه ريزي منسجم تري داشته باشند كه ميشه سوالات يكي از ازمونهاي كنكوري رو انتخاب كرده وبا زمان بندي مناسب مثلا هر دوهفته يكبار جمعه ها بچه هاي انجمن از خودشان ازمون بگيرندوبا مقايسه ورفع اشكال در تايپيكها به موفقيت ونتايج خوبي رسيد

نظر کلی من راجع به این برنامه ریزی کلی و مطالعه ی دسته جمعی خیلی رک و صادقانه این هست:
من هرچقدر فک میکنم به نظرم این کار خیلی سخته و هماهنگ شدن با جماعتی که از هر نظر مثل پایه ی درسی، تجربه ی کنکور دادن یا ندادن، ساعت مطالعه، هدف از کنکور(مثلا چه رتبه ای)، تایم مطالعه و خیلی موارد دیگه با هم فرق دارند کار غیر منطقی هستش. و نباید انقدر روی اینجا تکیه کرد. من خودم محیط و جو باشگاه رو خیلی دوست دارم و جو مثبتی هست و قبلا هم گفتم تو دوران مطالعه ام تنها جایی هست که اگه بیام نت بهش سر میزنم مداوم. اما هدفم و ماه حصل سر زدن ام به اینجا چنتا چیزه: تو جو کنکور قرار بگیرم و بدونم دوستام تا چه حد پیشرفت کردن؛ مثلا اینکه بچه ها هر ماه بیایم بگیم که چقد پیش روی داشتیم. تا حد توانم به سوالات و مشکلات و دغدغه ها ی بقیه پاسخ بدم. و کلا فکر میکنم برنامه رو که هر کسی داره اما اصلی ترین چیز همین دلگرم شدن و انرژی گرفتن هستش و اینکه جایی باشی که تعدادی آدم مثل خودت میخان کنکور بدن توش هستند. اما ی سری بحثا مثه آزمون دادن و این جور چیزا به نظرم خیلی وقت گیره و یه جورایی اگه به جاش همون تاپیک های رفع اشکال داغ و سرپا بمونه خیلی مفیدتر خواهد بود. در مورد مقایسه هم میشه موقعی که آزمون آزمایشی میدیم بیایم اینجا و کارنامه هامونو بذاریم!!! اما از الان آزمون دادن و مقایسه خیلی زود هست و باید به جای پرداختن به این حاشیه ها فکر قوی کردن پایه ی درسی تو دروس مختلف باشند همه. این نظر من بود البته.

امیرخان اون مطالبی که شما میگید رو همشو قراره از 30 خرداد و در تاپیک های جدیدی که به این منظور ایجاد شدن و به اسمهای تاپیک برنامه مطالعاتی گروهی و رفع اشکال هستش اعمال بشه بهتره شما پست اول یکی از این تاپیکها رو بخونید همه چیزهایی که گفتید اونجا نوشته شده. فقط بدلیل امتحانات از 30 ام شروع میکنیم.

در مورد صحبتهاتون بگم که برنامه ای که نوشته میشه یه برنامه کلی هستش و زمان رو برای کسی مشخص نکرده نگفته همه روزی باید 10 ساعت درس بخونن یا چه درسی رو بخونن یا از کجا بخونن یا از روی چند تا کتاب بخونن. برنامه فقط سرفصل رو مشخص میکنه و زمانی مشخص برای خوندن اولا این برنامه برای اون دست از بچه هایی مفید هستش که اراده کافی در خوندن و اجرای برنامه خود ندارن مثل خود من دقیقا سال پیش که یه ماه خوندم دیگه نخوندم! این برنامه گروهی باعث میشه ادم یکم به خودش بیاد تا از بقیه عقب نیفته.البته بقیه دوستان هم میتونن استفاده کنن.
در مورد برنامه از اونجایی که خوشبختانه یا بدبختانه تعداد منابع من برای هر درس فراوون بوده با توجه به بیشترین تعداد صفحه و تعداد تست آخر فصل زمان لازم برای خوندن اون فصل در نظر گرفته شده.خب بالطبع اوناییکه زود تموم میکنن از اونجاییکه تمام درسا موازی هم برنامه ریزی شده میتونه بره و درس بعدی خودشو بخونه یا حتی میتونه توی اون مبحث از چند منبع دیگه تست بزنه واسه گرفتن درصد بالا. برنامه خوبیش اینه که با این زمانهای گرفته شده ادم خیالش راحته که در زمان خاص و مشخصی درسا یه دور تموم میشن.
بازم میگم این برنامه بیشتر برای کسایی مفید خواهد بود که خیال میکنن از اراده قوی برای اجرای برنامه درسی خود به طور انفرادی رو ندارن.
اونهاییکه خودشون میخونن هم میتونن از برنامه های رفع اشکالش استفاده کنن.

شمایی که میگی تاپیک های رفع اشکال وقتی یکی میاد از فصل 8 تا فصل 4 سوال مطرح میکنه دیگه اون سوال واسه کسیکه فصل یک رو مطالعه میکنه بی فایدس.تا اون فرد بیاد فصل 4 و 8 رو بخونه چندین صفحه از روی اون سوال میگذره اونموقع باز باید ایشون بیان همون سوالو بپرسن و باز به همون سوال جواب داده بشه

در مورد ایجاد تاپیک برای هر فصل هر درس هم که نمیشه عملی نیستش اونموقع باید برای هر درس 10 تا تاپیک بزنیم که خیلی شلوغ میشه. به نظرم بهتره وقتی مثلا قراره فصل دو در س سیگنال رفع اشکال بشه من بیام توی پست اول همون تاپیک بنویسم که مثلا از صفحه فلان تاپیک مربوط به فصل دو میشه حالا تا هر صفحه ای که شد و بعد فصلهای بعدی رو هم همینطوری توی پست اول میارم تا مشخص بشه رفع اشکال هر فصل از کدوم صفحه تا کدوم صفحه خواهد بود

آخرین ویرایش:

llvll.asoud

کاربر ممتاز
اگه امکانش هست یه تاپیک ایجاد کنید و به بررسی کیفیت آزمون های موسسات مختلف بپردازید و دوستان با تجربه نظرشون رو بگن
چون واقعا موسسات اینقدر تبلیغات رنگارنگ میکنن که آدم یادش میره هدفش چی بوده
تا بتونیم یه جمع بندی کلی کنیم که چه آزمونی میتونه واسمون مفید باشه

واقعا این کار عملی نیستش اونموقع باز سرو کله افرادی پیدا میشه که نظم تاپیک ها رو بهم بزنن.
بهترین کار به نظر من اینه که دوستان سوالات آزمونهای مختلفی که سال پیش میرفتنو توی سایت گذاشتن کافیه از هر موسسه یکی دوتا آزمونشو با پاسخنامه تشریحیش حتما دانلود کنید ببینید توی اون گرایشی که میخواین شرکت کنید درسهای مهمشو چطوری سوال دادن یا کیفیتش چطوریاس

power4ever

عضو جدید
واقعا این کار عملی نیستش اونموقع باز سرو کله افرادی پیدا میشه که نظم تاپیک ها رو بهم بزنن.
بهترین کار به نظر من اینه که دوستان سوالات آزمونهای مختلفی که سال پیش میرفتنو توی سایت گذاشتن کافیه از هر موسسه یکی دوتا آزمونشو با پاسخنامه تشریحیش حتما دانلود کنید ببینید توی اون گرایشی که میخواین شرکت کنید درسهای مهمشو چطوری سوال دادن یا کیفیتش چطوریاس
پس مسعود جان چون تو با بیشتر بچه ها آشنایی به نظرت واسه قدرت کدوم موسسه خوبه واسم پیام خصوصی بده

amir3620

عضو جدید
اگه امكانش هست در صفحه اول تايپيك هر درس لينكي قرار بدهيد كه فصلهاي مختلف را شامل بشه ومني كه از فصل يك سوال دارم وارد لينك مربوطه بشم و سوال خود رامطرح كنم و جواب سوالات بقيه دوستان رو اگه بلدم بگم فكر نمي كنم اين شيوه تايپيك كه همه ي فصلهاي يك درس بصورت يكجا قرار داده شده زياد مناسب باشه....
ومنظورم از ازمونهاي ازمايشي قرار دادن اين ازمونها در تايپيك جداگانه است كه دوستاني كه سرفصلهاي مرتبط راخواندند بيايند وبه ازمون پاسخ بدهندوهيچ محدوديتي نداره كه چه زماني ان فصل را بخوانيم... در زمان استاندارد ودرصدها ومشكلات خود رو در لينكي جداگانه در تايپيك قرار بدهند قرار دادن درصدها باعث ميشه كه اگه ازموني سخت است با درصد پايين نااميد نشيم وبادرصد بالا درصورت اسان بودن ازمون دچار غرور كاذب ....وقرار دادن سوالاتي كه حل انها را نمي فهميم ودرخواست راهنمايي باعث ميشه به مرور باكمك به يكديگر نقاط ضعف خود را كاهش وبه نقطه قوت تبديل كنيم ...

llvll.asoud

کاربر ممتاز
اگه امكانش هست در صفحه اول تايپيك هر درس لينكي قرار بدهيد كه فصلهاي مختلف را شامل بشه ومني كه از فصل يك سوال دارم وارد لينك مربوطه بشم و سوال خود رامطرح كنم و جواب سوالات بقيه دوستان رو اگه بلدم بگم فكر نمي كنم اين شيوه تايپيك كه همه ي فصلهاي يك درس بصورت يكجا قرار داده شده زياد مناسب باشه....
ومنظورم از ازمونهاي ازمايشي قرار دادن اين ازمونها در تايپيك جداگانه است كه دوستاني كه سرفصلهاي مرتبط راخواندند بيايند وبه ازمون پاسخ بدهندوهيچ محدوديتي نداره كه چه زماني ان فصل را بخوانيم... در زمان استاندارد ودرصدها ومشكلات خود رو در لينكي جداگانه در تايپيك قرار بدهند قرار دادن درصدها باعث ميشه كه اگه ازموني سخت است با درصد پايين نااميد نشيم وبادرصد بالا درصورت اسان بودن ازمون دچار غرور كاذب ....وقرار دادن سوالاتي كه حل انها را نمي فهميم ودرخواست راهنمايي باعث ميشه به مرور باكمك به يكديگر نقاط ضعف خود را كاهش وبه نقطه قوت تبديل كنيم ...

اینکه شما میگید لینک این جرفا بعید میدونم عملی بشه باید به مدیر تالار آقای IceMan بگید ولی بعید میدونم.

اینکه شما خوندید چندین فصل اگه سوال دارید میتونید از همون تاپیک های قدیمی برای مطرح کردن سوالتون استفاده کنید.تاپیک های جدید ایجاد شده برای دوستانی هستش که گفتم برای اولین بار میخوان شرکت کنن توی آزمون یا سال پیش نخوندن یا خوب نخوندن و اراده کافی برای انفرادی خوندن هم ندارن.شما اگه میخواین به دوستان کمک کنید و اشکالات بچه ها رو پاسخ بدید میتونید توی زمان های مشخص شده برای هرفصل بیاین و به سوالاتی که دوستان از هرفصل دارن و توی تاپیک های جدید ایجاد شده مطرح میشه کمک کنید و جواب بدید.
در مورد آزمونهای آزمایشی هم توی تاپیکی فکر کنم تمام آزمونهای سالهای پیش گذاشته شده میتونید دانلود کنید.کافیه سرفصل سال پیش موسسات رو هم دانلود کنید و مطابق اون از خودتو امتحان بگیرید.
اصلا زدن تست و درصد گیری اصلا اصلا توی این برهه زمان مهم نیستش و لازم نیستش فعلا در مرحله یادگیری هستیم. از پاییز و از آبان به بعد شروع به درصد گیری میکنن نه از الان که

farhad1371

عضو جدید
سلام
برای کلاس های حضوری کدوم اساتید رو پشنهاد میکنید؟

دوست عزیز این جور بحث ها رو متاسفانه به شکل عمومی نمی شه مطرح کرد بلافاصله بازاریابا حمله می کنند! نهایتش اگه خواستی در خواست بده کسی اطلاعی داشت پیغام خصوصی بده بهت، در ضمن طبق تحقیقاتی که من از بچه های انجمن که رتبه خوبی گرفته بودند کردم کسی کلاس نرفته! در کل احساس می کنم کلاس کنکور ضرورتا لازم نباشه ضمن هزینه مالی هزینه زمانی زیادی هم می گیره(70 ساعت واسه هر درس بدون احتساب زمان رفت و آمد) یه سند دیگه هم واسه ادعام از گفته های مهندس حلم زاده هست که تو سایتش می گه:
بطور مثال بنده و امثال من که به خواست و لطف خداوند در کنکور ارشد رتبه خوبی کسب کردیم در هیچ کلاس کنکوری شرکت نکردیم. منتها بنده در دروه لیسانس پایه محکمی از دروس در خود ایجاد کرده بودم که به اضافه 5 ماه تلاش اختصاصی برای کنکور ارشد بنده را به دانشگاه صنعتی شریف رهنمون کرد. این پایه علمی قوی در خیلی از شما وجود ندارد که لازمه قبولی در کنکور ارشد است و من شیوه کسب آن را به شما می گویم:
1- انتخاب منابع درست و تنظیم یک برنامه درست و حسابی. دقت کنید انتخاب بیش از دو منبع برای یک درس اصولا به سردرگمی شما منجر می شود
2- تلاش خیلی بیشتر نسبت به کسانی که دوره لیسانس کوشاتر بودند. به نظر من 8 ماه تلاش بی وقفه طبیعتا بدون جواب نخواهد بود.
3- مطالعه گروهی. بطوریکه هر یک از دوستان بار یک درس را بیشتر به دوش بکشد و صادقانه به سایرین منتقل کند. در این روش خیر و برکات زیادی است.
4-استفاده از کلاسهای آمادگی کنکور ارشد به شرط استطاعت کامل مالی!
از چهار راه فوق کمترین اهمیت را کلاس آمادگی کنکور دارد.

llvll.asoud

کاربر ممتاز
دوست عزیز این جور بحث ها رو متاسفانه به شکل عمومی نمی شه مطرح کرد بلافاصله بازاریابا حمله می کنند! نهایتش اگه خواستی در خواست بده کسی اطلاعی داشت پیغام خصوصی بده بهت، در ضمن طبق تحقیقاتی که من از بچه های انجمن که رتبه خوبی گرفته بودند کردم کسی کلاس نرفته! در کل احساس می کنم کلاس کنکور ضرورتا لازم نباشه ضمن هزینه مالی هزینه زمانی زیادی هم می گیره(70 ساعت واسه هر درس بدون احتساب زمان رفت و آمد) یه سند دیگه هم واسه ادعام از گفته های مهندس حلم زاده هست که تو سایتش می گه:
بطور مثال بنده و امثال من که به خواست و لطف خداوند در کنکور ارشد رتبه خوبی کسب کردیم در هیچ کلاس کنکوری شرکت نکردیم. منتها بنده در دروه لیسانس پایه محکمی از دروس در خود ایجاد کرده بودم که به اضافه 5 ماه تلاش اختصاصی برای کنکور ارشد بنده را به دانشگاه صنعتی شریف رهنمون کرد. این پایه علمی قوی در خیلی از شما وجود ندارد که لازمه قبولی در کنکور ارشد است و من شیوه کسب آن را به شما می گویم:
1- انتخاب منابع درست و تنظیم یک برنامه درست و حسابی. دقت کنید انتخاب بیش از دو منبع برای یک درس اصولا به سردرگمی شما منجر می شود
2- تلاش خیلی بیشتر نسبت به کسانی که دوره لیسانس کوشاتر بودند. به نظر من 8 ماه تلاش بی وقفه طبیعتا بدون جواب نخواهد بود.
3- مطالعه گروهی. بطوریکه هر یک از دوستان بار یک درس را بیشتر به دوش بکشد و صادقانه به سایرین منتقل کند. در این روش خیر و برکات زیادی است.
4-استفاده از کلاسهای آمادگی کنکور ارشد به شرط استطاعت کامل مالی!
از چهار راه فوق کمترین اهمیت را کلاس آمادگی کنکور دارد.

دوست من تبریک میگم اولا به شما.دوم درصدهاتونو میگید؟ رتبه هاتونم توی گرایش ها بگید ممنون میشم

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
این یعنی به اندازه تعداد فصل های هر درس تاپیک داشته باشیم.

خب مشکلش اینه که تعداد تاپیک ها اینقدر زیاد میشه که دنبال تاپیک مورد نظر گشتن خودش زمان بر هست.
از اونجایی که بعضی فصل ها ممکنه مرتبط با فصل دیگه باشه ممکنه دچار مشکل بشیم.
و چون تاپیک های مهم شده رفع اشکال از مدت ها برقرارن بهتره ادامه همین تاپیک ها رفع اشکال صورت بگیره .

ببینید ...دوستان ازمون ها رو حل میکنن و هر جا به مشکل بر خوردن میان و مشکلشونو مطرح میکنن. و اینکه بخوان دونه دونه هر سوال رو توی باشگاه جواب بدن وقت گیره و هر کسی این مسئولیتو بر عهده نمیگره از اونجایی که نیاز به چند نفر بعید میدونم نتیجه قابل توجهی داشته باشه.

. در این مورد که برای هر فصل از هر درس یک تاپیک بزنیم که فصل ها مشخص بشه اگر کاربران همه با هم خواستار این امر هستن من با مدیریت هماهنگ میکنم تا ببینیم نتیجه چی میشه و چقدر دست ما باز هست .
ولی این را هم مد نظر بگیرید که تعداد تاپیک ها زیاد میشه و...

llvll.asoud

کاربر ممتاز
دوستان من برای برنامه مطالعه گروهی برنامه دروس رو نوشتم و الان توی تاپیک های مربوطشون مینویسم.اونهایی که از اراده کافی برای خوندن درس برخوردار نیستن و نمیتونن به صورت انفرادی برنامه بریزن و بخونم و میدونن بعد از مدتی دلسرد میشن توصیه میکنم حتما ازین برنامه ها استفاده کنن واسه خودشون خوبه. اونهایی هم که خودشون میخونن برنامه رو مدنظر داشته باشن که اگه سوالی و مشکلی ازین مباحث داشتند توی زمان مشخص شده بیان و سوالشونو توی تاپیک های برنامه مطالعه گروهی بپرسن که نظم تاپیکها حفظ شه و اگه سوالشون خیلی ضروریه و میخوان سریع به جواب برسن میتونن از تاپیک های رفع اشکال قدیمی استفاده کنن.
دوستان من این برنامه ها رو از الان توی تاپیک ها میذارم تا دوستان ببینم و این برنامه ها برنامه های نهایی نیستن و هدفش از گذاشتن الان توی سایت اینه که دوستان نظر پیشنهادی ایرادی دیدن حتما با من درمیان بذارند البته به صورت پیغام خصوصی لطفا!
از دوستانی که توی دو هفته گذشته توی تاپیک های برنامه مطالعه گروهی پست گذاشته بودن و الان پستهاشون پاک شده عذرخواهی میکنم دلیل اینکار این بوده که اولا چون برنامه قراره از اول اجرا شه بهتر بود که تاپیک از نو آماده شه و نظمش بهم نخوره.در ثانی برنامه که میخواستم قرار بدم بهتر بود توی پست اول و دوم باشه نه توی صفحه های 4-5 که دیدت و پیدا کردنش برای دوستان سخت باشه.
باز هم از دوستانی که لطف کرده بودن وقت گذاشته بودن و پستهاشون پاک شده عذرخواهی میکنم
:gol::gol:

چند تا مورد هم بود که:
1. این برنامه برای تمام درسها بغیر از دروس قدرتی ماشین و بررسی که نه سرفصلهاشون رو میدونم و نه از کتابهاشون خبر دارم نوشته شده
2. درسها به صورت موازی نوشته شده یعنی کسیکه میخواد هر 6 تا درسو به صورت موازی بخونه زمان گذاشته شده ولی خب تلاشی که فردی که میخواد 6 درس رو بخونه باید بیشتر باشه
3. میتونید از چند درس استفاده کنید لزومی به استفاده از تمام درسها و خوندن همشون در بار اول نیستش.( حداقل 4 درس رو بیشتر اساتید پیشنهاد میکنن که مطالعه کنید توی تابستون )
4. خواهید دید مثلا برای بعضی فصول که احتمالا کم حجم و یا ساده باشن زمان بیشتری درنظر گرفته شده. این بدلیل این هستش که بتونید به برنامه دروس دیگه خود برسید.سعی شده تعادل تاحد امکان در نظر گرفته بشه.
5.در این برنامه درس معادلات قرار گرفته نشده یعنی درواقع معادلات رو هرکی هرطوری خواست بخونه من خودم فکر میکنم اگه بعد از خوندن ریاضی مهندسی معادلات خونده بشه بهتره درسا زیادن

زمانهای پایان دور اول مطالعه گروهی به شرح زیر هستش :

ریاضی مهندسی 30 مرداد
کنترل 13 شهریور
الکترونیک - سیگنال 20 شهریور
مغناطیس بخش الکتریکی تا پایان شهریور
مدار 24 شهریور

آخرین ویرایش:

farhad1371

عضو جدید
دوست من تبریک میگم اولا به شما.دوم درصدهاتونو میگید؟ رتبه هاتونم توی گرایش ها بگید ممنون میشم

مسعود جان خدا از دهنت بشنوه :D! ولی متاسفانه منم امسال می خوام کنکور بدم اون بخش آبی نقل قول حرف های مهندس حلم زاده است

llvll.asoud

کاربر ممتاز
مسعود جان خدا از دهنت بشنوه :D! ولی متاسفانه منم امسال می خوام کنکور بدم اون بخش آبی نقل قول حرف های مهندس حلم زاده است

راس میگیا :D اولا نکه بزرگ نوشتی چشم اونارو رصد میکنه دوما دیگه ادم شریفو میبینه بقیه جمله رو نمیتونه کامل بخونه :biggrin:

juvefans

کاربر ممتاز
دوستان من برای برنامه مطالعه گروهی برنامه دروس رو نوشتم و الان توی تاپیک های مربوطشون مینویسم.اونهایی که از اراده کافی برای خوندن درس برخوردار نیستن و نمیتونن به صورت انفرادی برنامه بریزن و بخونم و میدونن بعد از مدتی دلسرد میشن توصیه میکنم حتما ازین برنامه ها استفاده کنن واسه خودشون خوبه. اونهایی هم که خودشون میخونن برنامه رو مدنظر داشته باشن که اگه سوالی و مشکلی ازین مباحث داشتند توی زمان مشخص شده بیان و سوالشونو توی تاپیک های برنامه مطالعه گروهی بپرسن که نظم تاپیکها حفظ شه و اگه سوالشون خیلی ضروریه و میخوان سریع به جواب برسن میتونن از تاپیک های رفع اشکال قدیمی استفاده کنن.
دوستان من این برنامه ها رو از الان توی تاپیک ها میذارم تا دوستان ببینم و این برنامه ها برنامه های نهایی نیستن و هدفش از گذاشتن الان توی سایت اینه که دوستان نظر پیشنهادی ایرادی دیدن حتما با من درمیان بذارند البته به صورت پیغام خصوصی لطفا!
از دوستانی که توی دو هفته گذشته توی تاپیک های برنامه مطالعه گروهی پست گذاشته بودن و الان پستهاشون پاک شده عذرخواهی میکنم دلیل اینکار این بوده که اولا چون برنامه قراره از اول اجرا شه بهتر بود که تاپیک از نو آماده شه و نظمش بهم نخوره.در ثانی برنامه که میخواستم قرار بدم بهتر بود توی پست اول و دوم باشه نه توی صفحه های 4-5 که دیدت و پیدا کردنش برای دوستان سخت باشه.
باز هم از دوستانی که لطف کرده بودن وقت گذاشته بودن و پستهاشون پاک شده عذرخواهی میکنم
:gol::gol:

چند تا مورد هم بود که:
1. این برنامه برای تمام درسها بغیر از دروس قدرتی ماشین و بررسی که نه سرفصلهاشون رو میدونم و نه از کتابهاشون خبر دارم نوشته شده
2. درسها به صورت موازی نوشته شده یعنی کسیکه میخواد هر 6 تا درسو به صورت موازی بخونه زمان گذاشته شده ولی خب تلاشی که فردی که میخواد 6 درس رو بخونه باید بیشتر باشه
3. میتونید از چند درس استفاده کنید لزومی به استفاده از تمام درسها و خوندن همشون در بار اول نیستش.( حداقل 4 درس رو بیشتر اساتید پیشنهاد میکنن که مطالعه کنید توی تابستون )
4. خواهید دید مثلا برای بعضی فصول که احتمالا کم حجم و یا ساده باشن زمان بیشتری درنظر گرفته شده. این بدلیل این هستش که بتونید به برنامه دروس دیگه خود برسید.سعی شده تعادل تاحد امکان در نظر گرفته بشه.
5.در این برنامه درس معادلات قرار گرفته نشده یعنی درواقع معادلات رو هرکی هرطوری خواست بخونه من خودم فکر میکنم اگه بعد از خوندن ریاضی مهندسی معادلات خونده بشه بهتره درسا زیادن

زمانهای پایان دور اول مطالعه گروهی به شرح زیر هستش :

ریاضی مهندسی 30 مرداد
کنترل 13 شهریور
الکترونیک - سیگنال 20 شهریور
مغناطیس بخش الکتریکی تا پایان شهریور
مدار 24 شهریور

ببخشید مداخله میکنم ، فقط خواستم یه نظری بدم در مورد این برنامه ، البته من اون بخش پایان دوره مد نظرم هست :
ریاضی به نظرم زود قرار هست تموم بشه ، من یادمه برای من خیلی طول میکشید تا مطالب ریاضی رو جلو ببرم چون مدام فراموش میکردم .
مغناطیس هم به نظرم تمام کردن کل مباحث حد اکثر تا آخر مهر ضروری هست .

llvll.asoud

کاربر ممتاز
ببخشید مداخله میکنم ، فقط خواستم یه نظری بدم در مورد این برنامه ، البته من اون بخش پایان دوره مد نظرم هست :
ریاضی به نظرم زود قرار هست تموم بشه ، من یادمه برای من خیلی طول میکشید تا مطالب ریاضی رو جلو ببرم چون مدام فراموش میکردم .
مغناطیس هم به نظرم تمام کردن کل مباحث حد اکثر تا آخر مهر ضروری هست .

خواهش میکنم علی جان شما صاحب نظری.شما باید پیشنهاد نظر بدی ما استفاده کنیم.
چون توی برنامه مرور زیاد داریم فکر نمیکنم فراموش بده. طول دوره های خوندن هر مبحثم توی تاپیک مربوطش نوشتم یه نگا بندازی ببینیم شاید بعضی فصلها کم وقت گذاشتم یا زیاد اونارو بگو.
در مورد مغناطیس هم فکر میکنم تا اواسط آبان یه دور تموم میشه. قسمت مغناطیس زیاد نیستش خب. برنامه مغناطیسو نذاشتم فعلا ولی مثلا واسه قانون کولن یک هفته و نیم و برای فصل گاوس یک هفته و نیم در نظر گرفتم. برای بخش پتانسیل یک هفته و نیم و برای بخش انرژی یک هفته

juvefans

کاربر ممتاز
خواهش میکنم علی جان شما صاحب نظری.شما باید پیشنهاد نظر بدی ما استفاده کنیم.
چون توی برنامه مرور زیاد داریم فکر نمیکنم فراموش بده. طول دوره های خوندن هر مبحثم توی تاپیک مربوطش نوشتم یه نگا بندازی ببینیم شاید بعضی فصلها کم وقت گذاشتم یا زیاد اونارو بگو.
در مورد مغناطیس هم فکر میکنم تا اواسط آبان یه دور تموم میشه. قسمت مغناطیس زیاد نیستش خب. برنامه مغناطیسو نذاشتم فعلا ولی مثلا واسه قانون کولن یک هفته و نیم و برای فصل گاوس یک هفته و نیم در نظر گرفتم. برای بخش پتانسیل یک هفته و نیم و برای بخش انرژی یک هفته

اتفاقا امروز داشتم برای دوستم میگفتم که من پارسال چه کارایی میکردم ، اینو فکر کنم به کارتون بیاد :

دو هفته شروع به مطالعه کنید ، بعد سرعت مطالعه حدودی هر درس دستتون میاد . بعد برنامه رو از اون به بعد ویرایش کنید.
چون بعد از یک مدت میبینید که وقتی که الان فرض کردید تا آخر مرداد 3 فصل میخونید اما در عمل 5 فصل مدار خواندید .

یه نکته هم بگم به نظرم تا جایی که میشه با برنامه آزمون هماهنگ باشید . اگه درسی برای بعد از مهر ( ترجیحا اینطور نشه ) موند ، هیچوقت نباید در آزمون ها اختلال ایجاد کنه . یعنی هم باید با برنامه آزمون خوانده شه هم اون چیزی که از تابستان باقی مونده .

به هر حال همیشه اختلاف نظر هست ، بازهم میگم که مهم روحیه جنگنده و شاد ، انگیزه و قدرت هست . چون کسایی رو میشنام تا ماه آخر هنوز ریاضی رو تموم نکرده بود رتبه 110 شد امسال . درصد ریاضیش هم بالا بود ، دانشگاه واحد هم داشت .
مسائل روانی خیلی مهمه در کنکور و البته زندگی .;)

llvll.asoud

کاربر ممتاز
اتفاقا امروز داشتم برای دوستم میگفتم که من پارسال چه کارایی میکردم ، اینو فکر کنم به کارتون بیاد :

دو هفته شروع به مطالعه کنید ، بعد سرعت مطالعه حدودی هر درس دستتون میاد . بعد برنامه رو از اون به بعد ویرایش کنید.
چون بعد از یک مدت میبینید که وقتی که الان فرض کردید تا آخر مرداد 3 فصل میخونید اما در عمل 5 فصل مدار خواندید .

یه نکته هم بگم به نظرم تا جایی که میشه با برنامه آزمون هماهنگ باشید . اگه درسی برای بعد از مهر ( ترجیحا اینطور نشه ) موند ، هیچوقت نباید در آزمون ها اختلال ایجاد کنه . یعنی هم باید با برنامه آزمون خوانده شه هم اون چیزی که از تابستان باقی مونده .

به هر حال همیشه اختلاف نظر هست ، بازهم میگم که مهم روحیه جنگنده و شاد ، انگیزه و قدرت هست . چون کسایی رو میشنام تا ماه آخر هنوز ریاضی رو تموم نکرده بود رتبه 110 شد امسال . درصد ریاضیش هم بالا بود ، دانشگاه واحد هم داشت .
مسائل روانی خیلی مهمه در کنکور و البته زندگی .;)

اتفاقا قرار بر این بود که اول آزمایشی دو هفته بخونیم که سرعت دستمون بیاد ولی خب بچه ها امتحان دارن خودمم امتحان دارم دیگه نمیشه از اول تیر دو ماه رو به آزمایش بگذرونیم.
این برنامه هایی که من نوشتم تا شهریور که 5 تا درس تموم میشه حالا اوناییکه خودشون میخونن هیچ ولی اوناییکه میخوان از برنامه بخونن بیشتر اساتید میگن 4 تا درسو توی تابستون بخونیم.4 تا خونده بشه یکی یا دوتا میمونه که از وسطای شهریور تا آخر مهر که تازه آزمون موسسات شروع میشه میشه نصفشونو خوند و بعد با برنامه آزمونها پیش رفت.
هدف همینه که برنامه یه بار تا آخر تابستون اجرا بشه بعد سری دوم و سوم مرور همزمان با برنامه آزمونهای موسسات باشه.
وقت کم نیاریم زیاد بیاریم مشکلی نیستش میشه از کتابهای دیگه تست بیشتری حل کرد

deer

عضو جدید
اتفاقا قرار بر این بود که اول آزمایشی دو هفته بخونیم که سرعت دستمون بیاد ولی خب بچه ها امتحان دارن خودمم امتحان دارم دیگه نمیشه از اول تیر دو ماه رو به آزمایش بگذرونیم.
این برنامه هایی که من نوشتم تا شهریور که 5 تا درس تموم میشه حالا اوناییکه خودشون میخونن هیچ ولی اوناییکه میخوان از برنامه بخونن بیشتر اساتید میگن 4 تا درسو توی تابستون بخونیم.4 تا خونده بشه یکی یا دوتا میمونه که از وسطای شهریور تا آخر مهر که تازه آزمون موسسات شروع میشه میشه نصفشونو خوند و بعد با برنامه آزمونها پیش رفت.
هدف همینه که برنامه یه بار تا آخر تابستون اجرا بشه بعد سری دوم و سوم مرور همزمان با برنامه آزمونهای موسسات باشه.
وقت کم نیاریم زیاد بیاریم مشکلی نیستش میشه از کتابهای دیگه تست بیشتری حل کرد
عزیز اینها همه فردی است ممکن یکی بتونه تموم کنه یکی نه فقط مبارزه و اراده مهمه فقط تلاش کنین و کاری به اینکه دیگران کجا هستند و چطور شدن نداشته باشین

xzsawq21

عضو جدید
راهنمایی برای منابع ارشد 94

راهنمایی برای منابع ارشد 94

سلام
من اکثر تاپیکهای مرتبط اینترنت رو کاملا خوندم اما بعضی منابع هنوز نمی شناسم مخصوصا کتب و کلاس مهندس رضا کهن!
[h=1] تاپیک: معرفی منابع ارشد برق 94 [/h]
[h=1] تاپیک: منابع پیشنهادی کنکور کارشناسی ارشد توسط اعضا [/h]

جزوه های ارشد کلاسی اساتید نسبت به کتاب هایشان بهتر است؟

تجزیهکتاب تجزیه کهن و کتاب تجزیه تقدسی از انتشارات نصیر کدامش بهتر است؟ شنیدم تقدسی پایه ای توضیح داده و ... (معمولا توضیح زیاد خسته کننده است نیاز به دسته بندی بهتری دارم)و بین کتاب تست کهن از انتشارات دانش و کتاب تست مومن زاده از انتشارات پوران؟
ماشین جزوه یا کتاب حلم زاده یا براتی یا لسانی؟ برای ماشین دنبال درصد بالا نیستم فقط میخوام چیزی که میخونم یک چیزی ازش بیاد بیرون!
مدار از روی کارو زرگر میخونم خوب درس داده ولی احساس میکنم برای تست سریع نیستم! مدار کهن خوبه؟
کنترل رضایی از پوران میخونم 900 صفحه است! برای تست و دسته بندی چه جزوه یا منبعی پیشنهاد می کنید؟ سجادیان یا شیرین آبادی یا تقوی یا ...؟

با تشکر

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
:gol::gol::gol:
تا حالا هر چی بوده گذشته....... آینده مهمه!

آینده ام دیگر برایم مهم نیست انگار
آخرین تیرم در تاریکی برای زندگی در همان گذشته به سنگ خورد
جایی بین گذشته و آینده گم شده ام
و تنها منتظرم
مبهوتم
راه میروم چون اگر بایستم له میشوم زیر آوار تمسخر انسان نماها
آینده ی من در گذشته ام گم شد
و دیگر هیچ مهم نیست جز اینکه نفسی بیاید و برود
شاید روزی
نمیدانم
تو بگو خدا
به کجا میکشی مرا
گذشته ای که به این سادگی گفتی گذشت
برای من نگذشت
مثل سایه دنبالم کرد
شاید من در حال فرارم
از همان گذشته ای که نمیدانم چرا نمیگذرد
شاید قرار است گذشته ام را بر دوش ام بکشم
تا سنگینی درد هایش تلنگری باشد برای دوری از تکرر نوشیدن زهرآب
پادزهری کاش بود
من زهر خورده ام
نیش ام زدند
؟راستی شما را نیش بزنند چ میکنید
من به پهنای تمام دردهایم لبخند زدم
خوش به حالت گذشته ات گذشت...
پ ن: قصدم اسپم نبود، اومد منم نوشتم
my tears & I

Reza system 94

عضو جدید
سلام دوستان:cap:
چطوری میتونم ساعت درس خوندنم رو زیاد کنم؟
:)
الان روزی 7 ساعت به جز جمعه ها میخونم اما چون تمرینای کتابای اپنهایم و رضوی و رهیافت مدار(سوالهای مهمش) و هدتنی رو میخوام در کنار تستا حل کنم نیاز به زمان بیشتری واسه درس خوندن دارم تا از برنامم عقب نمونم
از 7 ساعت که میگذره دیگه بازدهی عالی رو ندارم میشه راهنمایی کنید؟؟
:w27:

آخرین ویرایش:

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
الان روزی 7 ساعت به جز جمعه ها میخونم اما چون تمرینای کتابای اپنهایم و رضوی و رهیافت مدار(سوالهای مهمش) و هدتنی رو میخوام در کنار تستا حل کنم نیاز به زمان بیشتری واسه درس خوندن دارم تا از برنامم عقب نمونم
سلام
باید بگم این سوال شما رو میشه یه جورایی با قضیه ساعت خواب یکسان دونست!!! خواب و ساعت مطالعه و خیلی چیزهای دیگه عادت هستند . عادت رو هم میشه تغییر داد ولی به مرور زمان چون اگه یه هو عوض کنین استایلتون رو دچار آشفتگی میشین. به قول خودم <تغییر ناگهانی موجب مرض است> مثلا فکر کنین یکی 9ساعت میخابه و مامانش فرداش به جای 9 ساعت 6 بیدارش میکنه!!! این آدم تمام اون روز رو گنگ خواهد بود و بدنش کرخه و آمادگی ذهنی درستی نداره. اگه این وضع رو تحمل کنه احتمالا تا چند روز دیگه خودش خودکار بیدار میشه اما برای تغییر عادتش متحمل ضرر شده. اگه ایشون میومد هرروز یک ربع از خوابش کم میکرد میتونست بدون اینکه فشاری رو متقبل بشه ساعت خوابشو در عرض یک هفته تا دو ساعت کم کنه!!!
حالا شمام میتونید با شناسایی بازه های زمانی بیکاری تون و کم کردن تدریجی ساعات استراحت بدون اینکه حتی متوجه بشین ساعت مطالعه رو بالا ببرین!!! اما یکدفعه خیلی ملال آوره و اصلا جالب نیست!!! همه با ساعت کم شروع میکنن و رفته رفته زیادش میکنن. 7 ساعتم که کم نیستش که خیلی خوبه و میشه بیشترش هم کرد. ورزش و تغذیه مناسب هم تاثیر گذاره.

Reza system 94

عضو جدید
سلام
باید بگم این سوال شما رو میشه یه جورایی با قضیه ساعت خواب یکسان دونست!!! خواب و ساعت مطالعه و خیلی چیزهای دیگه عادت هستند . عادت رو هم میشه تغییر داد ولی به مرور زمان چون اگه یه هو عوض کنین استایلتون رو دچار آشفتگی میشین. به قول خودم <تغییر ناگهانی موجب مرض است> مثلا فکر کنین یکی 9ساعت میخابه و مامانش فرداش به جای 9 ساعت 6 بیدارش میکنه!!! این آدم تمام اون روز رو گنگ خواهد بود و بدنش کرخه و آمادگی ذهنی درستی نداره. اگه این وضع رو تحمل کنه احتمالا تا چند روز دیگه خودش خودکار بیدار میشه اما برای تغییر عادتش متحمل ضرر شده. اگه ایشون میومد هرروز یک ربع از خوابش کم میکرد میتونست بدون اینکه فشاری رو متقبل بشه ساعت خوابشو در عرض یک هفته تا دو ساعت کم کنه!!!
حالا شمام میتونید با شناسایی بازه های زمانی بیکاری تون و کم کردن تدریجی ساعات استراحت بدون اینکه حتی متوجه بشین ساعت مطالعه رو بالا ببرین!!! اما یکدفعه خیلی ملال آوره و اصلا جالب نیست!!! همه با ساعت کم شروع میکنن و رفته رفته زیادش میکنن. 7 ساعتم که کم نیستش که خیلی خوبه و میشه بیشترش هم کرد. ورزش و تغذیه مناسب هم تاثیر گذاره.

سلام
مرسی از راهنماییتون
زهرا خانم:w27: اما اگه بخوام مشکلمو دقیق بگم بیشتر از 7 ساعت شدیدا تنبلی میکنم و به هر بهانه ای بلند میشم:w45: با اینکه عذاب وجدان و نگرانی درس رو هم دارم :cry:
کلا وضعیت آشفته ای میشه نه از استراحتم لذت میبرم(به خاطر عذاب وجدان درس) نه میشینم پای درس
:Ph34r:

llvll.asoud

کاربر ممتاز

سلام
توی این بازه از زمان 7 ساعت خیلی خوب و اندازه هستش بی خودی زیادش نکن چون خسته میشی از الان تا کنکور کلی زمان هستش اگه اولشو سنگین شروع کنی زود خسته میشی.سعی کن مثل لاک پشت توی اون داستان مسابقه دوی لاک پشت و خرگوش باشی
کدوم درسارو میخونی؟
در مورد سیگنال بگم که نیازی به حل سوالای مهم کتاب اپنهایم نداری.اونقدر کتاب و تست واسه سیگنال هستش که نیازی نیستش وقت روی سوالای کتاب مرجه اپنهایم بذاری. توی سایت استاد تقدسی هم یه تعداد از سوالای مهم کتاب اپنهایم گذاشته شده اگه خواستی اونارو کار کن

در مورد کتاب هدتنی هم به نظرم برای اینکه بتونی از این کتاب بهترین بهره رو ببری از اونجایی که سطح کتاب بالاست.بهتره اول از روی اون کتابی که میخونی تستهای آخر فصلشو بزنی بعد بیای سراغ تمرینهای هدتنی

old eng

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

سلام
مرسی از راهنماییتون
زهرا خانم:w27: اما اگه بخوام مشکلمو دقیق بگم بیشتر از 7 ساعت شدیدا تنبلی میکنم و به هر بهانه ای بلند میشم:w45: با اینکه عذاب وجدان و نگرانی درس رو هم دارم :cry:
کلا وضعیت آشفته ای میشه نه از استراحتم لذت میبرم(به خاطر عذاب وجدان درس) نه میشینم پای درس
:Ph34r:
خوب میتونید از سیستم مجازات و پاداش استفاده کنین. مثلا من خودم پارسال تو اون مدت کوتاه که مطالعه داشتم به خودم میگفتم مثلا اگه تا فلان صفحه بخونی میذارم مثلا لقمتو بخوری:D و یه جورایی خودمو اینطوری تشویق میکردم. دوستام میخندیدن به این سیستم ام و میگفتن هدفت رو والاتر انتخاب کن:دی اینکه هدف من نبود آخه فقط راهی بود برای فرار از تیکه تیکه درس خوندن!!! و استراحت های بی مورد!!! البته بازم آدما متفاوت اند. اگر ارادتون قوی باشه از جاتون جم نمیخورید. ولی خود من شخصا نمیتونم خیلی خودمو کنترل کنم پشت سر هم بخونم مگه اینکه کتابخونه باشم!!! اگه ب برنامتون پای بند باشین و کم کم مقید بشین به اینکه تو ساعات مشخصی تفریح کنین درست میشه کم کم.

Reza system 94

عضو جدید
سلام
توی این بازه از زمان 7 ساعت خیلی خوب و اندازه هستش بی خودی زیادش نکن چون خسته میشی از الان تا کنکور کلی زمان هستش اگه اولشو سنگین شروع کنی زود خسته میشی.سعی کن مثل لاک پشت توی اون داستان مسابقه دوی لاک پشت و خرگوش باشی
کدوم درسارو میخونی؟
در مورد سیگنال بگم که نیازی به حل سوالای مهم کتاب اپنهایم نداری.اونقدر کتاب و تست واسه سیگنال هستش که نیازی نیستش وقت روی سوالای کتاب مرجه اپنهایم بذاری. توی سایت استاد تقدسی هم یه تعداد از سوالای مهم کتاب اپنهایم گذاشته شده اگه خواستی اونارو کار کن

در مورد کتاب هدتنی هم به نظرم برای اینکه بتونی از این کتاب بهترین بهره رو ببری از اونجایی که سطح کتاب بالاست.بهتره اول از روی اون کتابی که میخونی تستهای آخر فصلشو بزنی بعد بیای سراغ تمرینهای هدتنی

سلام اقا مسعود
سیگنال و مدار و ریاضی و الکترونیک و البته زبان که جز ثابت برنامم هست
واسه سیگنال مثلا خواستم پایه ایی تر شروع کنم والا تمرینای اخر فصل کتابی رو که میخونم رو بعد از هر فصل حل میکنم بعدش میخواستم اپنهایم حل کنم اما حرفتون کاملا درسته به سایت استاد سری میزنم

خیالمو راحت کردین به خاطر ساعت درسی خیلی اذیت بودم بازم مرسی اقا مسعود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا