گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون اقا کیهان. ولی الکترونیک و مهندسی پزشکی تا 2700 حتی کنترل و مخابراتم تا 2500 قشنگ روزانه قبول میشنا .. روزانه سمنان تفرش ... تازه با 2000 میشه شبانه شیراز و اصفهانم اورد

من به شبانه تفرشم راضیم به خدا . نزدیکمونم هست . استاداشم خوبن :D

imannasa2000

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام
اول از همه به همه رفقای سخت کوش که این مدت درگیر ارشد بودن حسته نباشید میگم و بهترین ها رو براتون آرزو میکنم.
حال شما رفقا رو خوب میشه درک کرد سال پیش خودم همین حال رو داشتم.
اومدم که هم عرض ادبی کرده باشم و هم یکی از تجربیات سال پیش خودم تو این روزها رو براتون بگم.
سال پیش بعد از اون همه فراز و نشیب تو جواب های اساتید و درصد گیری برای خودم سراغ تخمین رتبه و این حرف ها بودیم.
دیگه فکر کنم سایت ,فایل,سیستم تخمین رتبه,...نبود که ما امتحان نکرده باشیم.
تمامی این سیستم ها با توجه به درصد هایی که زده بودم رتبه ایی بالای 400 برای من تخمین میزدند.یعنی باورتون نمیشه بدجوری اعصاب و روان من رو به هم ریخته بود این 3 ماه تا اردیبهشت که کارنامه های بیاد اعصابم سر جاش نبود.
اما وقتی کارنامه اومد رتبه من شد 180
یعنی فقط افسوس خوردم چرا خودم رو این 3 ماه درگیر این بحث های تخمین رتبه کردم و 3ماه به جای استراحت استرس داشتم.

خواستم فقط همینو بگم که کنکور تمام شد و اصلا دنبال درصد گرفتن و تخمین رتبه نباشید چون فقط خودتون رو اذیت میکنید و هیچ سودی هم براتون نداره.
باز هم برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم.
موفق و پایدار باشید.

tutia.p

عضو جدید
من به شبانه تفرشم راضیم به خدا . نزدیکمونم هست . استاداشم خوبن :D
ایشالا قبول میشین . امسال کنکور سخت بوده من مطمعنم رتبه هامون خوب میشه چون تلاش کردیم درسته تعداد زیادی سوال رو از دس دادیم ولی باید بدونیم برا خیلیامون اینجوری بوده . من واقعا امیدوار شدم قبولیای پارسالو دیدم .

skiboy

عضو جدید
سلام
بچه ها نظر سنجی سر جلسه امتحانو دیدید ؟ برای شغل دانشجو و بیکار می شد یک گذینه من بین دانشجو و بیکار یک مساوی گذاشتم، دانشجو = بیکار :mad:

jeneral_dj

عضو جدید
با سلام
اول از همه به همه رفقای سخت کوش که این مدت درگیر ارشد بودن حسته نباشید میگم و بهترین ها رو براتون آرزو میکنم.
حال شما رفقا رو خوب میشه درک کرد سال پیش خودم همین حال رو داشتم.
اومدم که هم عرض ادبی کرده باشم و هم یکی از تجربیات سال پیش خودم تو این روزها رو براتون بگم.
سال پیش بعد از اون همه فراز و نشیب تو جواب های اساتید و درصد گیری برای خودم سراغ تخمین رتبه و این حرف ها بودیم.
دیگه فکر کنم سایت ,فایل,سیستم تخمین رتبه,...نبود که ما امتحان نکرده باشیم.
تمامی این سیستم ها با توجه به درصد هایی که زده بودم رتبه ایی بالای 400 برای من تخمین میزدند.یعنی باورتون نمیشه بدجوری اعصاب و روان من رو به هم ریخته بود این 3 ماه تا اردیبهشت که کارنامه های بیاد اعصابم سر جاش نبود.
اما وقتی کارنامه اومد رتبه من شد 180
یعنی فقط افسوس خوردم چرا خودم رو این 3 ماه درگیر این بحث های تخمین رتبه کردم و 3ماه به جای استراحت استرس داشتم.

خواستم فقط همینو بگم که کنکور تمام شد و اصلا دنبال درصد گرفتن و تخمین رتبه نباشید چون فقط خودتون رو اذیت میکنید و هیچ سودی هم براتون نداره.
باز هم برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم.
موفق و پایدار باشید.
راست میگی دوست من ولی خب آدم دست خودش نیست دیگه !!!! چند ماه تایم گذاشتی بعدش اینجوری بشه خیلی زور داره !!!!
من که امسال قبول نشم خیلی بعیده دوباره بخوام بخونم !! چون خانواده و آشنایان کلا در برابرم موضع میگیرن!!!! نمیدونم برای شما هم همچین موضوعی پیش اومده ولی اطرافیان من اصلا اینکه کجا قبول شی براشون مهم نیست !!! یعنی فک میکنن هر جا قبول شی خوبه !!! منم اصلا نمیتونم راضی بشم هر جایی درس بخونم و عمرمو تلف کنم !!!! به همین فردوسی خودمونم شاید راضی نشم !! نمیدونم بخدا !!! حقیقتش اهداف زیادی داشتم ولی خب اشتباهم اینجا بود تمام اهدافی که واسه خودم ترسیم کرده بودم از کنکور میگذشت کنکوری که آوار شد سرم !!!! الان موندم من با این وضع که دارم کجا برم ؟؟ اصلا برم چی بگم؟؟؟ چی بلدم از مهندسی برق؟؟؟ نه مهارتی ، نه تخصصی ، نه هنری !!! درسته کنکور تموم زندگی نیست ولی همه زندگی من از روی پل کنکور رد میشد !!!! الان این پله ریخته تو رودخونه !! منم موندم چجوری از روی رودخونه مشکلات رد بشم !!!
میخوام به هیچ فک نکنم ولی نمیشه اصلا !!!! فکرا تو مخم رژه میرن همش !!:w20:

آخرین ویرایش:

alk1370

کاربر بیش فعال
آخرین ویرایش:

pouya13691369

عضو جدید
این همه فشار این همه دردسر آخرش اینجور؟؟؟

خداییش این هفته اخر و خصوصا ۳۰-۴۰ دقیقه آخر که همینجور مینشونمون سر جلسه از استرس آدم روانی میشد.....ایشالا که هرچی خیره....با آرزوی موفقیت واسه همه دوستان

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
با این کلید که دادن من این شد وضعم :
ریاضی : 1 درست 2تا غلط
مدار : 2 درست 1 غلط
کنترل : 5تا درست 3 غلط
الک 2تا درست 3تا غلط

jeneral_dj

عضو جدید
تا الان ریاضی 41.6 زدم مدار 19 !!!! بد بخت شدم رفت !!! مدار نمیدونم چرا دوتا اشتباه احمقانه زدم !!! سوال فرکانس طبیعی رو اشتباه زدم !!!

qmars10

عضو جدید
میگم از غیب هم خبر دارم!!! قبل اینکه آزمون شروع بشه به یکی از دوستام گفتم سوال 1 زبان گزینه 4 میشه الانم تو پاسخنامه کلیدی همون گزینه 4 شد!:D با این پیشگویی سال دیگه رتبه یک میشم:biggrin:

دوستان این کلید مال مدرسان هست و احتمال خطا توش هست پس نا امید نشید کلید اصلی ملاکه:)

خسته نباشید باید میگفتید بهش دفترچه E

qmars10

عضو جدید
آقا ماهم میریم برا دفترچه خدمت ایشالا
با این درصدا امیدی هست!!!!!!:redface:
ریاضی 48
ماشین24
مدارمنطقی24
کنترل7

آخرین ویرایش:

alk1370

کاربر بیش فعال
با این کلید که دادن من این شد وضعم :
ریاضی : 1 درست 2تا غلط
مدار : 2 درست 1 غلط
کنترل : 5تا درست 3 غلط
الک 2تا درست 3تا غلط

تا الان ریاضی 41.6 زدم مدار 19 !!!! بد بخت شدم رفت !!! مدار نمیدونم چرا دوتا اشتباه احمقانه زدم !!! سوال فرکانس طبیعی رو اشتباه زدم !!!

فک نمی کنین جوابا درست نیست؟
مخصوصا الکترونیکش

به کلید خیلی اکتفا نکنید بهترین کار اینه که سوالا رو از اساتید هر درس بپرسیم آقای کهن و.... البته بقیه دوستان هم دیشب صحبت می کردند

jeneral_dj

عضو جدید
دفترچه دومو نمیتونم دانلود کنم !!!! یعنی یه اشتباهی تو مدار کردم که خودم داره از خودم بدم میاد !!!! :redface:

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
دوستان با این درصد ها چه رتبه ای میشه کسب کرد ؟

زبان 18
مدار 13
کنترل 5 یا 16
سیگنال 24 یا 36
مغناطیس 25

alk1370

کاربر بیش فعال
دوستانی که نمیتونن دانلود کنند سوالات رو برین سایت مدرسان شریف صفحه اولش نوشته است دانلود سوالات بعد اونجا برای دو تا رشته هست هم برق هم مدیریت.

qmars10

عضو جدید
آقا ماهم میریم برا دفترچه خدمت ایشالا
با این درصدا امیدی هست!!!!!!:redface:
ریاضی 48
ماشین24
مدارمنطقی24
کنترل7

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
فک کنم بالا 2300

سلام اقا کیهان...ممنونم..راستی تبریک فکر کنم گل کاشتید...

من پارسال زبان 30 زدم..مغناطیس 33... مغناطیس امسال خیلی سخت تر بود پارسال نصف الانم بلد نبودم... یعنی امیدی نیست زیر 1500 بشم ؟ فکر می کنید شبانه میدان فردوسی رو بیارم یا نه؟در بدترین حالت رو بگید؟

mohandes soror

عضو جدید
کاربر ممتاز
واااااااااااای بااین وضعیت سیگنالم منفی میشه واقعا این جوابا درستن؟!!! :eek:

jeneral_dj

عضو جدید
الکش فک کنم زیاد اشکال داره !! شایدم من اشتباه زیاد زدم !!!! با این چیزی که این زده الک منفی زدم فک کنم !!! خب بچه ها یه خسته نباشید به همتون میگم !!! من که واقعا قبول نمیشم اگه این پاسخها درست باشن!!!
فک کنم من اشتباه زدم الان دارم سوالا رو میبینم یه اشتباههای کردم !!! خدا شاهده دارم دیوونه میشم دیگه!!!

keyhan386

عضو جدید
سلام اقا کیهان...ممنونم..راستی تبریک فکر کنم گل کاشتید...

من پارسال زبان 30 زدم..مغناطیس 33... مغناطیس امسال خیلی سخت تر بود پارسال نصف الانم بلد نبودم... یعنی امیدی نیست زیر 1500 بشم ؟ فکر می کنید شبانه میدان فردوسی رو بیارم یا نه؟در بدترین حالت رو بگید؟
سلام دوست عزیز
من سال 91 که کنکور دادم درصدها تقریبا مثل مال شما بود و کمی بهتر ( ریاضی 33.33 - مدار 33.33 - سیگنال 26 - الک 18 - کنترل 12) 2400 شدم . چون کنکور امسال کمی سختر بود فکر میکنم رتبه شما کمی از 2400 بهتر بشه .

keyhan386

عضو جدید
الکش فک کنم زیاد اشکال داره !! شایدم من اشتباه زیاد زدم !!!! با این چیزی که این زده الک منفی زدم فک کنم !!! خب بچه ها یه خسته نباشید به همتون میگم !!! من که واقعا قبول نمیشم اگه این پاسخها درست باشن!!!
سلام دوست عزیز
منم الک 6 تازدم که الان چک کردم 3 تادرست زدم الان که دارم صورت سوالات رو میبینم .متوجه اشتباهم شدم 50 درصد شد 16.68 :D باز جای خوشحالی داره سیگنال و مدار خوب زدم

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
درصدهای من :
ریاضی 2.78
مدار 13.88
کنترل : 30.53
الک : 8.33
سیستمهای قدرت : 63.86 (اینو شانسی زدما اصلا نخونده بودم . البته شاید کمتر بشه با این کلید و چیزایی که یادمه این شد درصدش)

دوستان با این درصدها امیدی هست ؟؟
البته سیستمهای قدرت زیاد حساب نکنید چون کنترل میخوام . بعدش قدرت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا