qmars10
عضو جدید
تجزیه وتحلیل من که مکاترونیکی ام ولی برای بچه های دیگه ..........
آقای تقدسی
http://www.mtaghavi.ir/EE_94/Signals_taghadosi_www.mtaghavi.ir.rar
آقای تقدسی
http://www.mtaghavi.ir/EE_94/Signals_taghadosi_www.mtaghavi.ir.rar
ممنون اقا کیهان. ولی الکترونیک و مهندسی پزشکی تا 2700 حتی کنترل و مخابراتم تا 2500 قشنگ روزانه قبول میشنا .. روزانه سمنان تفرش ... تازه با 2000 میشه شبانه شیراز و اصفهانم اورد

ایشالا قبول میشین . امسال کنکور سخت بوده من مطمعنم رتبه هامون خوب میشه چون تلاش کردیم درسته تعداد زیادی سوال رو از دس دادیم ولی باید بدونیم برا خیلیامون اینجوری بوده . من واقعا امیدوار شدم قبولیای پارسالو دیدم .من به شبانه تفرشم راضیم به خدا . نزدیکمونم هست . استاداشم خوبن![]()
راست میگی دوست من ولی خب آدم دست خودش نیست دیگه !!!! چند ماه تایم گذاشتی بعدش اینجوری بشه خیلی زور داره !!!!با سلام
اول از همه به همه رفقای سخت کوش که این مدت درگیر ارشد بودن حسته نباشید میگم و بهترین ها رو براتون آرزو میکنم.
حال شما رفقا رو خوب میشه درک کرد سال پیش خودم همین حال رو داشتم.
اومدم که هم عرض ادبی کرده باشم و هم یکی از تجربیات سال پیش خودم تو این روزها رو براتون بگم.
سال پیش بعد از اون همه فراز و نشیب تو جواب های اساتید و درصد گیری برای خودم سراغ تخمین رتبه و این حرف ها بودیم.
دیگه فکر کنم سایت ,فایل,سیستم تخمین رتبه,...نبود که ما امتحان نکرده باشیم.
تمامی این سیستم ها با توجه به درصد هایی که زده بودم رتبه ایی بالای 400 برای من تخمین میزدند.یعنی باورتون نمیشه بدجوری اعصاب و روان من رو به هم ریخته بود این 3 ماه تا اردیبهشت که کارنامه های بیاد اعصابم سر جاش نبود.
اما وقتی کارنامه اومد رتبه من شد 180
یعنی فقط افسوس خوردم چرا خودم رو این 3 ماه درگیر این بحث های تخمین رتبه کردم و 3ماه به جای استراحت استرس داشتم.
خواستم فقط همینو بگم که کنکور تمام شد و اصلا دنبال درصد گرفتن و تخمین رتبه نباشید چون فقط خودتون رو اذیت میکنید و هیچ سودی هم براتون نداره.
باز هم برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم.
موفق و پایدار باشید.

میگم از غیب هم خبر دارم!!! قبل اینکه آزمون شروع بشه به یکی از دوستام گفتم سوال 1 زبان گزینه 4 میشه الانم تو پاسخنامه کلیدی همون گزینه 4 شد!با این پیشگویی سال دیگه رتبه یک میشم
دوستان این کلید مال مدرسان هست و احتمال خطا توش هست پس نا امید نشید کلید اصلی ملاکه![]()
خسته نباشید باید میگفتید بهش دفترچه E
من دفترچه ام F بودبا این کلید که دادن من این شد وضعم :
ریاضی : 1 درست 2تا غلط
مدار : 2 درست 1 غلط
کنترل : 5تا درست 3 غلط
الک 2تا درست 3تا غلط
تا الان ریاضی 41.6 زدم مدار 19 !!!! بد بخت شدم رفت !!! مدار نمیدونم چرا دوتا اشتباه احمقانه زدم !!! سوال فرکانس طبیعی رو اشتباه زدم !!!
فک نمی کنین جوابا درست نیست؟
مخصوصا الکترونیکش
سلام دوست عزیزدوستان با این درصد ها چه رتبه ای میشه کسب کرد ؟
زبان 18
مدار 13
کنترل 5 یا 16
سیگنال 24 یا 36
مغناطیس 25
سلام دوست عزیز
فک کنم بالا 2300
سلامآقا ماهم میریم برا دفترچه خدمت ایشالا
با این درصدا امیدی هست!!!!!!
ریاضی 48
ماشین24
مدارمنطقی24
کنترل7

سلام دوست عزیزسلام اقا کیهان...ممنونم..راستی تبریک فکر کنم گل کاشتید...
من پارسال زبان 30 زدم..مغناطیس 33... مغناطیس امسال خیلی سخت تر بود پارسال نصف الانم بلد نبودم... یعنی امیدی نیست زیر 1500 بشم ؟ فکر می کنید شبانه میدان فردوسی رو بیارم یا نه؟در بدترین حالت رو بگید؟
سلام دوست عزیزالکش فک کنم زیاد اشکال داره !! شایدم من اشتباه زیاد زدم !!!! با این چیزی که این زده الک منفی زدم فک کنم !!! خب بچه ها یه خسته نباشید به همتون میگم !!! من که واقعا قبول نمیشم اگه این پاسخها درست باشن!!!
باز جای خوشحالی داره سیگنال و مدار خوب زدم| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 96 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 120 | |
|
|
گفتگوی خودمانی ارشدی های برق 95 | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 2684 | |
|
|
++++گفتگوی خودمانی ارشدی های 93 برق | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 1235 | |
|
|
+++ گفتگوی خودمانی ارشدی ها ی 92 - فصل دوم - به یاد بچه های پایین شهر! | کارشناسی ارشد مهندسی برق | 5832 |