گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ehsan0641

کاربر بیش فعال
فکر کنم گزینه 4 همونی که k فرد داشت . و شما ؟؟؟

معادله قسمت t از نوع كشی اویلر بود و e نداشت، ولی تو شرایط مرزی لزومی نداشت كه هارمونیكها فرد باشه حتما، من همون شماره هارمونیك n رو زدم، الله اعلم درسته یا نه!!!!

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
من الان تو برزخم. پارسال نرفتم امسالم مث پارسال شد. :mad:

خیلی ها خراب کردن..عیب نداره خدا بزرگه..میریم دنبال کار...میریم دنبال میکرو و plc از صفر یاد میگیریم

بلکه یه مهندس خوب بشیم

tutia.p

عضو جدید
این حلای آقای غفاری غلطه. اولا سوال توننه تونن از دوسر Aرو میخواس نه دو سر N و مطمعنم جوابش 3/2 و 3 میشه. ثانیا سوال معادله حالت بر حسب جریان سلف توان دو بود نه خازن !!! من گزینه هاش حفظمه اینا رو از کجا دراوردن الله اعلم. اون سواله که میشد هیچ مقدار R درست حل شده.و اون توان مصرفی مقاومت هم که میشد 3/2 هم درست حل شده.

keyhan386

عضو جدید
معادله قسمت t از نوع كشی اویلر بود و e نداشت، ولی تو شرایط مرزی لزومی نداشت كه هارمونیكها فرد باشه حتما، من همون شماره هارمونیك n رو زدم، الله اعلم درسته یا نه!!!!
مگه سینوسی نبود . مگه نباید بازه رو بصورت فرد گسترش میدادیم از 0 تا پی رو یک داده بود اگر گسترش فرد میدادید شکل هارمونیک فرد میشد . این طور نیست ؟ من توی e مشکل داشتم که اگر نظر شما مبنی بر کشی بودن درست باشه فکر کنم من درست زدم .

jeneral_dj

عضو جدید
این حلای آقای غفاری غلطه. اولا سوال توننه تونن از دوسر Aرو میخواس نه دو سر N و مطمعنم جوابش 3/2 و 3 میشه. ثانیا سوال معادله حالت بر حسب جریان سلف توان دو بود نه خازن !!! من گزینه هاش حفظمه اینا رو از کجا دراوردن الله اعلم. اون سواله که میشد هیچ مقدار R درست حل شده.و اون توان مصرفی مقاومت هم که میشد 3/2 هم درست حل شده.

اگه حل آقای غفار پور درست باشه که من رسما به فنا رفتم !!! من اون سوال فرکانس طبیعی رو زدم 4 تا که یکی صفره !!!! اگه اشتباه باشه من بیچاره شدم !!!! کسی نظری نداره؟؟؟

tutia.p

عضو جدید
مگه سینوسی نبود . مگه نباید بازه رو بصورت فرد گسترش میدادیم از 0 تا پی رو یک داده بود اگر گسترش فرد میدادید شکل هارمونیک فرد میشد . این طور نیست ؟ من توی e مشکل داشتم که اگر نظر شما مبنی بر کشی بودن درست باشه فکر کنم من درست زدم .
اون سوال مشتقه که k+1 داشت رو میگین ?

tutia.p

عضو جدید
اگه حل آقای غفار پور درست باشه که من رسما به فنا رفتم !!! من اون سوال فرکانس طبیعی رو زدم 4 تا که یکی صفره !!!! اگه اشتباه باشه من بیچاره شدم !!!! کسی نظری نداره؟؟؟

من حلش نکردم متاسفانه :'(
من خیلی وقت کم آوردم ..

سالار74

عضو جدید
دوستان سوال انتگرال مختلطی که به صورت مثلثاتی بود رو هر کی جواب صفر در آورده
درست در آورده چون نقاط غیر تحلیلیش به صورت زیره
1.5708 ± 1.31696 i
و چون اندازه این عدد از شعاع همگرایی بزرگتره پس خارج دایره می افته
پس همه نقاط داخل دایره تحلیلی ست و حاصل انتگرال مختلط صفر است

imannasa2000

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز این حل ها اصلا معتبر نیستند
خودتون رو نگران نکنید
صبر کنید تا سوالات به صورت رسمی منتشر بشه و استاید به نام حل های خودشون رو منتشر کنن

imannasa2000

عضو جدید
کاربر ممتاز

دوست عزیز این حل ها اصلا معتبر نیستند
خودتون رو نگران نکنید
صبر کنید تا سوالات به صورت رسمی منتشر بشه و استاید به نام حل های خودشون رو منتشر کنن

keyhan386

عضو جدید
دوستان سوال انتگرال مختلطی که به صورت مثلثاتی بود رو هر کی جواب صفر در آورده
درست در آورده چون نقاط غیر تحلیلیش به صورت زیره
1.5708 ± 1.31696 i
و چون اندازه این عدد از شعاع همگرایی بزرگتره پس خارج دایره می افته
پس همه نقاط داخل دایره تحلیلی ست و حاصل انتگرال مختلط صفر است
گفتم صفر میشه ولی حیف که نزدمش :redface:

ra1372

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان یه متنی رو پیدا کردم برای شما هم میزارم:( برای ارامش خوبه

گله هارابگذار! ناله هارابس كن! روزگارگوش ندارد كه تو هي شِكوه كني! زندگي چشم ندارد كه ببيند اخم دلتنگِ تو را...

فرصتي نيست كه صرف گله وناله شود! تابجنبيم تمام است تمام!! مهرديدي كه به برهم زدن چشم گذشت.... ياهمين سال جديد!! بازكم مانده به عيد!! اين شتاب عمراست ... من وتوباورمان نيست كه

نيست!! ***زندگي گاه به كام است و بس است؛ زندگي گاه به نام است و كم است؛ زندگي گاه به دام است و غم است؛ چه به كام و چه به نام و چه به دام... زندگي معركه همت ماست...زندگي

ميگذرد...

زندگي گاه به نان است و كفايت بكند؛ زندگي گاه به جان است و جفايت بكند‌؛ زندگي گاه به آن است و رهايت بكند؛ چه به نان و چه به جان و چه به آن... زندگي صحنه بي تابي ماست...زندگي ميگذرد...

زندگي گاه به راز است و ملامت بدهد؛ زندگي گاه به ساز است و سلامت بدهد؛ زندگي گاه به ناز است و جهانت بدهد؛ چه به راز و چه به ساز و چه به ناز... زندگي لحظه بيداري ماست...زندگي ميگذرد...

rezaele

عضو جدید
122.jpgسلام دوستان من که خیلی خوشحال شدم یه امید دیگه هم داریم یادتون نره ثبت نام کنید

دانشمند كوچك

عضو جدید
مشاهده پیوست 231266سلام دوستان من که خیلی خوشحال شدم یه امید دیگه هم داریم یادتون نره ثبت نام کنید

آقا حالا هی من بگم.این کنکور کنکور سختی و وقت بسیار کم.اصلا وقت نمیکنید حل کنید.به نمره است نه درصد و ظرفیت.حتی اگر ۱۲ نفر ظرفیت بدن اگر فقط ۶نفر نمره رو بگیرن همون ۶نفر قبولن.میگن ۳۰%از نمره امتحان

خیلی ها میگن شبیه سوالات برق..شبیه بووووووووود اما دیگه نیست.
واقعا میگم وقتتون رو برای آزاد بذارین بیشتر میارزه. حالا از من گفتن بود.بعد نگین مهندسی پزشکی بودی نگفتیاااااا
بازار این کار تو ایران افتضاح. پسرای دانشگاه ما همه شدن بازار یاب.هرکس هم رفته بیمارستان با پارتی بوده که ۲سال طرح میگذرونن و بعدم کسی استخدام نمیشه.چون چندتا بیمارستان هست یا هر بیمارستان چند نفر میخوان؟!
پسرهای سایت فکر شغل آینده باشن.شما با لیسانس و فوق گرایش های برق هر شهرک صنعتی شمارو به عنوان تکنسین هم میپذیره اما یه مهندسی پزشکی فقط در حوزه خودش کار گیرش میاد.هدفتون فقط ارشد نباشه.به فکر شغل آینده باشید.از طرفی مهندسی پزشکی ها همه میخوان ارشد برق بگیرن چون با تحصیلات برق میتونین کار مهندسی پزشکی انجام بدین اما با تحصیلات مهندسی پزشکی کسی کار برقی بهتون نمیده.
حالا میخواین برین سر جلسه برین.من حرفی ندارم.حسابی هم تلاش کنید اما بعد نگین این چه کنکوریه. چون کنکورش خیلیییییی......

انشالله همه موفق باشند

Devilinator

عضو جدید
سلام دوستان
پاسخ ریاضی مدار الکترونیک هنوز نیومده؟ اگه اومده یه بزرگوار لطف کنه لینک بده ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا