گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alk1370

کاربر بیش فعال
به نظر من حل سوالات مدار و ریاضیاتش معتبر باشه ولی در مورد باقی شک دارم!

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
من سال 91 که کنکور دادم درصدها تقریبا مثل مال شما بود و کمی بهتر ( ریاضی 33.33 - مدار 33.33 - سیگنال 26 - الک 18 - کنترل 12) 2400 شدم . چون کنکور امسال کمی سختر بود فکر میکنم رتبه شما کمی از 2400 بهتر بشه .

ممنونم اقا کیهان... نمیدونم... هر چی صلاحه..

ببخشید اقا کیهان میشه بگید درصد مدارتون چند شد و دقیقا سر جلسه کدوم سوالا رو جواب دادید؟..مثلا اون سوال ماکزیمم توان نکتش چی بود؟ چون هم r مجهول بود و هم c !

keyhan386

عضو جدید
درصدهای من :
ریاضی 2.78
مدار 13.88
کنترل : 30.53
الک : 8.33
سیستمهای قدرت : 63.86 (اینو شانسی زدما اصلا نخونده بودم . البته شاید کمتر بشه با این کلید و چیزایی که یادمه این شد درصدش)

دوستان با این درصدها امیدی هست ؟؟
البته سیستمهای قدرت زیاد حساب نکنید چون کنترل میخوام . بعدش قدرت
سلام دوست عزیز
بله شما اگر درصد هات توی روزها آتی تغییر نکنه حول و حوش 1100 تا 1200 میاری

keyhan386

عضو جدید

ببخشید اقا کیهان میشه بگید درصد مدارتون چند شد و دقیقا سر جلسه کدوم سوالا رو جواب دادید؟..مثلا اون سوال ماکزیمم توان نکتش چی بود؟ چون هم r مجهول بود و هم c !
اون سوال رو من ظرفیت خازن رو 2 بدست آوردم گزینه 3 ولی شک کردم نزدم . توی حل مدرسان همون 2 گزینه 3جوابه ظاهرن کاش میزدم
منابع رو که 0 کردیم مقاومت 1 و خازن 1 موازی که معادلش با شاخه ای که خازن مجهول داره رو در نظر بگیرید حالا مدار رو ببر توی تشدید یعنی اثر قسمت موهومی رو که (j/2) با قرار دان خازن برابر 2 از بین ببر مدار فقط مقاومتی میشه و ... مدار 33.33 درصد زدم

qmars10

عضو جدید
آقا رسمن من که میدونو به جوونا میدم به امید روزایه بهتر
فقط من الان حال میکنم بااین کتاب ریاضی مهندسی مدرسان شریف حل بدون دخالت دستش!

ehsan0641

کاربر بیش فعال

سلام، من درصد مدارم تقریبا شد 22 درصد، دقیقا منم مثل شما مدار رو تمام نکاتی که حس میکردم بیاد زوم کرده بودم ولی رکب خوردم! مثلا اون مدار ماکزیمم توان نکتش این بود که خازن رو باید مقداری میذاشتی که مقاومت سلفی مسیر رو صفر کنه، یه چیزی که هیچ جای بحث تطبیق نیومده!
ولی تنها خوش شانسی که اوردم این بود که اون سوال نمونش تو تستهای 90 سال قبل! که جبه دار طراحی کرده بودن اومده بود و خونده بودمش! یا اون سوال که مقدار مقاومت چند میشه تا مدار نوسانی بشه، هفته قبل اقای جبه دار تو تستهای نصیر اورده بود و خدارو شکر دیده بودمش! میخام بکم این درصدی که زدم نه بخاطر اینکه نکات رو کار کرده بودم، بخاطر خوش شانسیم بود که چشمم قبلا به نمونش خورده بود.
من قید دانشگاه بالا رو زدم، همین اهواز نزدیکه خودمون میزنم احتمالا میارم، ولی واقعا حس میکنم خیلیا حقشون رو نگرفتن.

keyhan386

عضو جدید
دوستان کسی سوال 105 الکترونیک رو زده توی حل مدرسان گزینه4 زده بعد پاک کرده 1 رو زده :confused:

Devilinator

عضو جدید
دوستان الکترونیکش فک کنم غلطه !!!! کسی خبر داره استاد اسلام پناه این کنکورو حل میکنه؟

sir1-1368

عضو جدید
سلام با اين درصدها رتبه ام چند ميشه؟
رياضي25 مدار16/66ماشين41/67بررسي50

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
اون سوال رو من ظرفیت خازن رو 2 بدست آوردم گزینه 3 ولی شک کردم نزدم . توی حل مدرسان همون 2 گزینه 3جوابه ظاهرن کاش میزدم
منابع رو که 0 کردیم مقاومت 1 و خازن 1 موازی که معادلش با شاخه ای که خازن مجهول داره رو در نظر بگیرید حالا مدار رو ببر توی تشدید یعنی اثر قسمت موهومی رو که (j/2) با قرار دان خازن برابر 2 از بین ببر مدار فقط مقاومتی میشه و ... مدار 33.33 درصد زدم

جدی حیف شد...منم توی کنترل یه سوالو بین دو تا شک کردم..ولی نزدم...نمیدونم ...میدونید من چه سوالایی رو جواب دادم پر کار ترین سوال هاش اخه واسه بقیه هیچی به ذهنم نمی اومد.. یکی اون سوال که به ازای هیچ r رو درست جواب دادم..یکی اون سوال که k 5 میشد..اون سوال فرکانس ها هم با بی دقتی محض فکر کردم منظور سوال کل فرکانس های مدار هستش ..نمیدونم چرا فکر کردم باید کل فرکانس های مدار رو بدست بیارم با این که همین اشتباه رو توی ییک از کنکور های 91 یا 90 کرده بودم..

میدونم شما خیلی تلاش کردید... ان شالله واقعا شما یه رتبه ی خوب کسب کنید... میدونم شما با چه شرایطی درس خوندید...

سلام، من درصد مدارم تقریبا شد 22 درصد، دقیقا منم مثل شما مدار رو تمام نکاتی که حس میکردم بیاد زوم کرده بودم ولی رکب خوردم! مثلا اون مدار ماکزیمم توان نکتش این بود که خازن رو باید مقداری میذاشتی که مقاومت سلفی مسیر رو صفر کنه، یه چیزی که هیچ جای بحث تطبیق نیومده!
ولی تنها خوش شانسی که اوردم این بود که اون سوال نمونش تو تستهای 90 سال قبل! که جبه دار طراحی کرده بودن اومده بود و خونده بودمش! یا اون سوال که مقدار مقاومت چند میشه تا مدار نوسانی بشه، هفته قبل اقای جبه دار تو تستهای نصیر اورده بود و خدارو شکر دیده بودمش! میخام بکم این درصدی که زدم نه بخاطر اینکه نکات رو کار کرده بودم، بخاطر خوش شانسیم بود که چشمم قبلا به نمونش خورده بود.
من قید دانشگاه بالا رو زدم، همین اهواز نزدیکه خودمون میزنم احتمالا میارم، ولی واقعا حس میکنم خیلیا حقشون رو نگرفتن.

سلام اقا احسان.... کاملا با شما مواقم اون سوال مدار نوسانی میشه توی ازمون اخر نصیر من نمی دونم کجای محاسبات بی دقتی کردم به جواب نرسیدم...توی کنکور از بس ترسیدم اشتباه نکنم فکر کنم کم کم 15 تا 20 دقه روی حل همون سوال فقط وقت گذاشتم که اشتباه نکنم..... باور کنید من نمیخوام توی مدار هیچ ادعایی بکنم و.. ولی کم بلد نبودم انصافا... تست فضای حالت که شش ساله داره ازش وتین میاد نیومد اون مسیر حالت اومد..چقدر سوختم چون مشابهشو دیده بودم و برام چیز جدید ینبود گفتم اینا نمیاد میدونید اگه مثلا اون تست سخت بود یا مبحث مشابه باز ادم دلش خوش بود میگفتیم خب سخت بوده دیگه..ولی اینا واقعا سخت نبود... یا اون سوال توان مقاومت غیر خطی تقریبا همه کاراشو انجام دادم حتی میدونستم باید انتگرال بگیرم ولی اخرش موندم اون معادله ی درجه سه رو چطور حل کنم !!!..

راستش من قبل تر هم گفته بودم یا شریف وتهرانو میخواستم یا فردوسی یعنی از رتبه ی 100 تا 1600 مثلا برام فرقی نداشت از نظر دانشگاه و تهران نمی رفتم به خاطر غیر شریف و تهران...ولی الان فکر کنم به همون 1600 هم نرسم... شاید به قول یه بنده خدایی می گفت این قدر ازمون می دم بشم سردار ازمون منم باید اون قدر ازمون بدم !!!

میدونید من وقتی اون مباحثی که کم تر خونده بودم ازش تست طرح شده بود توی روحیم تاثیر منفی گذاشت... اگه عکسش رخ میداد بسیار مثبت میشد... توی پیام قبل تر هم گفتم وقتی سوالا سخت میشه الکی واقعا حق و حق دار جدا نمیشه درست..مثلا مغناطیس اون قدر سخت بود قول میدم کسی که مثلا مغناطیس فول بوده باشه درصدی بالای 40 برسه.. مثلا انصافا در حد 4 سوال روتین داشت...ولی بقیش افتضاح بود یعنی هیچکی نمیتونست جواب بده... یا کنترل که دیدید حتما اون سوالا چی بود...کلا سوالا که 12 میشه خود به خود نمیشه همه ی مباحث پوشش داده بشه... بعدش باید سوالای فوق ترکیبی بیاد..بعدش که باز این طوری هم سوال طرح میشه.. سر جلسه هم اعصاب برای ادم نمی مونه...

باور کنید من الان برای کنکور سال بعد هم کنترل همینایی که خوندم رو دوباره بخونم مطمئنم بازم در بهترین حالت با این سوالای غیر استاندارد نمیشه بیش از 4 تا جواب داد...خب این انصاف نیست...چون با اون سوالا سطح علمی داولطب رو نمی سنجن..با این سوالای فضایی یه سوال غلط و یه سوال درست میتونه کلی رتبه رو الکی جابه جا کنه....

واقعا حیفه انرژی ما جونا داره سر این چیزا هدر میره... هیچی هم خروجی نداره ظاهرا... خدا رو شکر لااقل کنکور برام کنار بقیه هدف هام بود.. و از فردا برای بقیه هدف هام ادامه میدم..وگر نه نمیدونم چه اتفاقی می افتاد...

imannasa2000

عضو جدید
کاربر ممتاز
با توجه به اینکه در 3درس بررسی سیستم های قدرت و ماشین های الکتریکی و ریاضیات تسلط نسبتا خوبی داشتم (سال پیش این 3 درس نقاط قوتم بود درصد های بالایی داشتم) سوالات امسال رو که بررسی کردم اینطور میشه واسه این 3 درس گفت:
ریاضی نسبت به سال پیش کمی سخت تر بود
ماشین راحت تر از سال پیش بود یعنی امسال این درس سوال جدید نداده بودند به نظر من تو این درس امسال سوالی که دانشجو رو به چالش بکشه نداده بودند.یعنی همه سوالاتش روتین بود.
بررسی هم کمی از سال پیش راحت تر بود و شایدم بشه گفت مثل سال پیش بود

موفق باشید

mohammad0861

عضو جدید
احسان اقا این سوال 88 رو توی پاسخ نامه مدرسان زده 2
غلط نیست؟
من زدم 4 البته

mohammad0861

عضو جدید
بچه ها جواب اون سوال مدار که توان مقاومت متغییر رو خواسته بود رو من 2/3 اوردم
این زده 3/2
کدوم درسته؟؟:(

imannasa2000

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان تا امشب یا فردا صبح حل سوالات یه صورت تشریحی توسط اساتید معتبر هر درس در سایت مهندس تقوی قرار داده میشه
نگران نباشید .سایت مهندس تقوی رو چک کنید و با اون حل ها درصداتون رو محاسبه کنید مدرسان سال پیش هم تو کلید های اولیه ایی که ارائه کرد غلط زیاد داشت

sh2012

عضو جدید
دوستان کسی جوابا رو که اساتید گذاشتن داره؟؟؟؟به منم آدرس بدین:confused:

memoll2012

عضو جدید
بچه ها بنظرتون رتبم حدودا چند میشه ؟ زبان 20
ریاضی 40
مدار : منفی 6
سیگنال 30
الکترونیک 25

بچه ها جواب اون سوال مدار که توان مقاومت متغییر رو خواسته بود رو من 2/3 اوردم
این زده 3/2
کدوم درسته؟؟:(

با اینکه به یه تناقضی رسیدم ولی جوابشو من زدم ضریب I^3 در مقاومت متغیر ./. درسته فک کنم؟؟ البته من منفیشو بدست اوردم

imannasa2000

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال بررسی قدرت که گفته بود چرا پخش بار رو توی وضعیت کم بار و پر بار حساب میکنن

در کم باری به منظور محاسبه مقدار افزایش ولتاژ شین ها پخش بار صورت میگیره و در پرباری به دلیل افت ولتاژ های شبکه به منظور تعیین نقاط خازن گذاری پخش بار صورت میگیره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا