گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid Nemo

عضو جدید
سلااااااااام :)خوبین؟ خدااااااااااااااا قوت ...

این روزا خیلی از بچه ها از مشکلات اطرافشون گله میکنن و میگن باعث میشه تمرکزشون بهم بریزه و نتونن اون نتیجه دلخواهشونو تو آزمونا بگیرن! خب این مشکلات دو دسته میشن دسته اول مشکلاتی که به شما هیچ ربطی نداره ولی سعی میکنید خودتونو توش دخالت بدید! مثلا دعواهای خانوادگی! این کار خیلی بدیه که متاسفانه بین کنکوریها رایجه! شما تا میتونید باید خودتونو از حواشی و مشکلاتی که به شما ربطی ندارن دور کنین! نه اینکه خودتونو یه جوری بندازید وسط قضیه!
دسته دوم مشکلاتی هستن که برای شما پیش میان! در برخورد با این مشکلات سعی نکنید مثل سنگ عمل کنید! سنگ از بالای کوه که میوفته پائین در برخورد با یه مانع یا سنگ دیگه! یا خودش شکسته میشه یا اونو میشکنه و اخرشم متوقف میشه! ولی آب! وقتی از بالای کوه راه میوفته به یه مانعی میرسه سعی میکنه از کنارش به آرومی عبور کنه و راهشو به سمت دریا ادامه بده :)اینو همیشه یادتون باشه که هیچ چیز مهمتر از کنکور و هدفتون و آینده شما نیست! لجبازی نکنید! بعد کنکور فقط یه سوال ازتون پرسیده میشه! فاطمه خانم،علی آقا رتبه کنکورت چند شد ؟! دیگه نمیگن چه مشکلاتی داشتین! چه روزای سختی داشتین! پس تمام انرژی و توانتونو فقط روی کنکور متمرکز کنید .

مطمئن باشید هیچ تلاشی بی نتیجه نخواهد ماند ...

sanup2006

عضو جدید
سلام دوستان
الان که داشتم تو نظرات تو سایت استاد تقوی رو میدیدم این نکته رو برای یکی که سوال کرده بود نوشته
گرچه اکثر مواقع RL سیستمهای سره فاقد مجانبه ولی موارد بسیار خاصی هم هست که ممکنه علیرغم سره بودن یک سیستم، منحنی مکان ریشه های اون سیستم مجانب داشته باشه
.

احتمال مطرح شدن این سوال در کنکور امسال بسیار زیاده… خوب یادش بگیرید و هر چیز دیگه ای که خوندید فراموش کنید

این جمله که ایشون نوشتن یعنی چی؟؟ من که نفهمیدم:biggrin:

یعنی اینکه تو k=-1 پرش داریم :D
یعنی یه ریشه تو بی نهایت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sanup2006

عضو جدید
چرا اینقدر الکترونیک 93 آســــــــــــــــــــــــونه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا کنه امسال سختش نکنن.
تمام امیدم به الکترونیکه.
فوق العاده الکترونیک 93 اسون و الکترونیک 88 سخته.
خدا خودش کمک کنه

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا اینقدر الکترونیک 93 آســــــــــــــــــــــــونه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا کنه امسال سختش نکنن.
تمام امیدم به الکترونیکه.
فوق العاده الکترونیک 93 اسون و الکترونیک 88 سخته.
خدا خودش کمک کنه

بله موافقم . منم امیدم رو الک هست .

Majid Nemo

عضو جدید
در این دو روز باقیمانده چه کنیم؟

بنام خدا
اول از همه خسته نباشید بابت مدتها زحمتی که تک تک کشیدید.برای این چند روز پایانی از افرادی که این تجربه را داشته و سالهای پیش کنکور را به خوبی پشت سر گذاشته اند و با خوندم چندین مقاله و از همه مهمتر صحبت با چند روانشناس آشنا چندین مطلب برای این دو روز جمع کرده ام که خیلی مفید است:
1- شاید شماهم در این روزهای پایانی از خود میپرسید فلان درسو بلدم یا نه این یعنی استرس اول از همه بدونید شما همه چیز را بلدید شک نکنید پس اصلا از خود فلان مبحث یا فلان درسو سوال نکنید!

2- نزدیکای شب که شد و جمع بندی تموم شد وسایل مورد نیاز کنکور خود را جمع کنید و در یه گوشه بگذارید. این زمان دیگر پایان دوران خوندن شماست.
3- شب ساعت ۱۰ و نیم با یک شام سبک بخوابید و فکر کنید که کنکور را داده اید و دیگر تمام شده پس راحت بخوابید و دیگر به هیچ درس و سوالی فکر نکنید.
4- فراد صبح طبق روال ساعت ۶ از خواب بلند شده یک نرمش و یک دوش ملایم و یک صبحانه کامل روز خود را شروع کنید.روزی که انگار کنکور را خوب داده اید و می خواهید تفریح کنید.با دوستان یا آشنایان به طبیعت بروید و یک محیط آرام و ملایم را تجربه کنید.در این روز نگاه تلویزیون یا کامپیوتر یا گوشی نکنید یا خیلی کم نگاه کنید که چشمانتان خسته نشود و باعث سر درد نشود.در این روز بازیهای کامپیوتری یا آهنگهای بیس دار گوش ندهید.بهترین راه حل طبیعت است...
5- بعد از پایان روز یک شام سبک و ساعت ۱۰ و نیم خواب
6- صبح کنکور ساعت ۶ بلند شده یک نرمش کوچک و یک دوش چند دقیقه ای با آب ملایم و سپس یک صبحانه خوب و مقوی که حاوی قند باشد بخورید سپس برای سر جلسه از قندهای طبیعی استفاده کنید پس کشمش بهترین گزینه است چون قند را زود بالا میبرد.پس وسایل و خوراکی قندی را براداشته و یک لباس راحت پوشیده و سرجلسه بروید.سعی کنید به موقع به سر جلسه برسید نه زودتر و نه دیرتر .
7- در آخر در این دو روز از خدا قافل نشوید.ما آدمها در سختی از خدا یاد میکنیم.این دو روز یاد کنید و بعد از کنکور چه خوب بود و چه بعد خدارو فراموش نکنید....

خداکند هرکس به اندازه تلاشش پاداش بگیرد...
همگی موفق باشید :gol:

alk1370

کاربر بیش فعال
سلام بطری اب میشه برد؟؟ سر جلسه؟

امتحان ساعت 3 شروع میشه؟؟

سلام سالهای قبل که بچه ها بطری آب می آوردن البته سر جلسه هم خودشون آب میارن ولی اگه زود به زود تشنه میشین حتما ببرین ولی من خودم نبردم.آره 14:30 میرین تو حوزه 15:00 آزمون شروع میشه

respina_5966

عضو جدید
سلام دوستان به نظرتون کسی که می خواد واسه کنکور سال بعد شرکت کنه و تصمیم داره استارتشو از الان بزنه چطوری خونودنو شروع کنه؟گرایشم الکترونیکه و می خوام ارشد مخابرات بخونم :)البته می دونم دو روز دیگه کنکور دارین دلم می خواست از تجربیاتتون استفاده کنم...ممنونم:smile:

alk1370

کاربر بیش فعال
سلام دوستان به نظرتون کسی که می خواد واسه کنکور سال بعد شرکت کنه و تصمیم داره استارتشو از الان بزنه چطوری خونودنو شروع کنه؟گرایشم الکترونیکه و می خوام ارشد مخابرات بخونم :)البته می دونم دو روز دیگه کنکور دارین دلم می خواست از تجربیاتتون استفاده کنم...ممنونم:smile:

سلام.بعد کنکور اکثر دوستانی که سال بعد میخوان شرکت کنند همه میان پاسخ کاملی بهتون میدن منم نظرمو میگم اینکه خیلی خوبه که زود میخوان شروع کنید و برای شروع مطالعه هم سه تا درس مد نظرتون باشه که هم مهم هستند هم پیش نیاز.ریاضیات مهندسی و معادلات و مدار.اینها رو اول بخونید بعد برین سراغ دروس دیگه مثل کنترل و سیگنال ... اگرم می خواین کلاس برین که باز یه کم شاید قضیه فرق کنه.در هر صورت برای شروع همه این سه درس رو پیشنهاد می کنند که گفتم خدمتتون.موفق باشید

nasrin1990

عضو جدید
سلام دوستان فردا برا ازمون همه میگن خرما سر جلسه ببرید ولی اخه دست ادم شیره ای میشه کسی راهکار خاصی نداره؟:دی

sanup2006

عضو جدید
من که چون خیلی سردرد میشم هم فلاکس چایی تک نفره میبرم. هم خرما :biggrin:

اگر کنترل و الکترونیکش مث سال قبل باشه من به زندگی امیدوار میشم ولی اگر سخت کنن واقعا میفهمم ادم بد شانسیم و اومدا 2-3 متر طناب میخرم خودمو دار بزنم.:razz:

alk1370

کاربر بیش فعال
احساس میکنم که قبول نمیشم امسال....

دوست عزیز دو روز مونده به کنکور به خودت انرژی منفی نده! هنوز که هیچکدوممون نرفتیم سر جلسه بزار بریم ببینیم هر چی صلاحمون باشه رقم می خوره انشالله ...خیلی ها بودن سر جلسه که خیلی امیدی نداشتن و بعد که نتایج اومده رتبه شون خوب شده...کنکور پایان زندگی نیست که خدا رو چه دیدی شاید بعد کنکور موقعیتی سر راهت قرار بگیره که اگه بهت التماس کنند بدون کنکور برو MIT بگی نمی رم!

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که چون خیلی سردرد میشم هم فلاکس چایی تک نفره میبرم. هم خرما :biggrin:

اگر کنترل و الکترونیکش مث سال قبل باشه من به زندگی امیدوار میشم ولی اگر سخت کنن واقعا میفهمم ادم بد شانسیم و اومدا 2-3 متر طناب میخرم خودمو دار بزنم.:razz:

کلا هرسال که به سوالای سال قبل نگاه میکنی فکر میکنی آسونه...چون قبلش حل شده...

کنترل پارسال بنظرم خیلی سخت بود....نسبت به 92 و 91 سخت تر بود

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز دو روز مونده به کنکور به خودت انرژی منفی نده! هنوز که هیچکدوممون نرفتیم سر جلسه بزار بریم ببینیم هر چی صلاحمون باشه رقم می خوره انشالله ...خیلی ها بودن سر جلسه که خیلی امیدی نداشتن و بعد که نتایج اومده رتبه شون خوب شده...کنکور پایان زندگی نیست که خدا رو چه دیدی شاید بعد کنکور موقعیتی سر راهت قرار بگیره که اگه بهت التماس کنند بدون کنکور برو MIT بگی نمی رم!

علی آقا احساس میکنم چیزی بلد نیستم...یا بخاطر استرسه یا واقعا چیزی بلد نیستم....

power4ever

عضو جدید
دوستان قدیمی و جدید برای همتون آرزوی موفقیت میکنم
ازتون میخوام این مدت باقیمانده یه نگاه اجمالی به بحث لاپلاس دکارتی و استوانه ای از مشتقات جزیی و
معادلات برنولی دیفرانسیل بندازید احتمال اومدنشون خیلی بالاست
یه چیز جالبی که دیدم این بوده که طراح کنترل از سال 90 تا الان هر سال یه تصویر پاسخ گذرا تابع تبدیلی رو داده و در موردش سوال پرسیده
دکتری 90 و 91 اتوماسیون 93 برق 93 به همین خاطر سعی کنید فرم معادلات مرتبه یک و دو پاسخ گذرا رو حفظ کنید
به امید موفقیتمون روز کنکور

alk1370

کاربر بیش فعال
علی آقا احساس میکنم چیزی بلد نیستم...یا بخاطر استرسه یا واقعا چیزی بلد نیستم....

به خاطر استرس هست برادر مطمئن باش اگه چیزی بلد نبودی و فکر می کردی چیزی بلد نیستی مطمئن باش همون اوایل شروع مطالعه بی خیال کنکور میشدی ولی الان چند ماهه می خونی و خوب تونستی تحلیل کنی تا الان پس حتما بلدی...بعد هم یه نکته دیگه که اینجا کدوم کارا بی استرس انجام میشه که کنکور دومیش باشه؟؟هممون که نه ولی خیلی ها مون غیر از .... ها از اول عمرمون تا الان سر هر چیزی استرس داشتیم یکی استرس درس یکی استرس کار یکی استرس ازدواج یکی استرس سربازی و .... در مقابل یه عده ای هم بی خیال همه چی بودن (اقلیت!) من که به دور و برم نگاه می کنم میبینم اونهایی که بی استرس بودن همه کاراشون طبق روال عادی میشد دانشگاه می رفتن شغل پیدا می کردن اردواج می کردن و چون استرس نداشتن یهو میدیدی سر و کله یه قانونی پیدا می شد بهشون می خورد و خیلی راحت از سربازی معاف میشدند اینها رو تو دوستان و فامیل خودم بارها دیدم نمونه شو پس به نفعمون هست که این استرس رو مثبت نگاه کنیم!!

0192

عضو جدید
سلام دوستان فردا برا ازمون همه میگن خرما سر جلسه ببرید ولی اخه دست ادم شیره ای میشه کسی راهکار خاصی نداره؟:دی

:eek:فردا؟

:surprised:یعنی انـــــــــــــــــــــــــــــــقدر ؟

هنوز ساعت از 12 نگذشته پس میشه پسفردا البته اگر ایران باشی...

ازین ظرفای کوچیک پلاستیکی بگیر هسته خرماهارو هم از قبل جدا کن البته میتونی خرما خشکم بگیری...

sh2012

عضو جدید
پیشنهاد من واسه دوستان اینکه زیاد غرور برشون نداره که همه رو صد بزنن... صفر زدنم از منفی خیلی بهتره...ولی الکترونیک و بررسی چون سال پیش آسون بوده بوده امسال حتما سخته....

sanup2006

عضو جدید
کلا هرسال که به سوالای سال قبل نگاه میکنی فکر میکنی آسونه...چون قبلش حل شده...

کنترل پارسال بنظرم خیلی سخت بود....نسبت به 92 و 91 سخت تر بود
نه اینجوری نی.
مثلا الکترونیک 88 واقعا سسخت بوده و الانم میگم سخته.
ولی 93 واقعا اسون بوده
کنترل هم در حد 40-50 میشده بزنی

هر چی خیره همون میشه انشالله.
ولی امیدوارم ایندفعه خیر به نفع ما باشه تا بتونیم یه نفسی بکشیم.
زیر بار فشار و استرس مردم.خیلی وقته خبر خوبی نشنیدم.امیدوارم کار همه ی بچه ها ردیف بشه و بتونن واسه لحطه ای هم شدن بخندن.
التماس دعا دارم از همتون.
این روزا هم میگذره و تموم میشه هر چی بادا باد. هر چی بخواد اتفاق بیافته میافته پس بیخیال.....

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه اینجوری نی.
ولی 93 واقعا اسون بوده

زیر بار فشار و استرس مردم.خیلی وقته خبر خوبی نشنیدم.امیدوارم کار همه ی بچه ها ردیف بشه و بتونن واسه لحطه ای هم شدن بخندن.
این روزا هم میگذره و تموم میشه هر چی بادا باد. هر چی بخواد اتفاق بیافته میافته پس بیخیال.....

من فک میکنم امسال کنترل و مدار خیلی سخت بشن..........

الکترونیک هم نسبت به پارسال یه مرحله بالاتر باشه............

امسال بنظرم کنکور سختی در پیشه

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه اینجوری نی.
ولی 93 واقعا اسون بوده

نه دیگه در حد 50...آقای آرمین اون همه کنترل بلد بود...38 زده بود...کنترل واقعا درس سختیه

sanup2006

عضو جدید
من فک میکنم امسال کنترل و مدار خیلی سخت بشن..........

الکترونیک هم نسبت به پارسال یه مرحله بالاتر باشه............

امسال بنظرم کنکور سختی در پیشه

نمیخواستم اینو بگم ولی منم احتمال میدم توی کنترل و مدار و الک سختی داشته باشیم.چون من امیدم همین سه ذرسه و تجربه ثابت کرده اونی که من فوکوس میکنم منفجر میشه :biggrin:
امسال که امیدی نی. انشالله کار و زندگیم ردیف شد 2-3 سال دیگه به میادین باز خواهم گشت:cool:

skiboy

عضو جدید
سلام من سر ازمون های ازمایشی همش خرما می بردم هسته خرما رو می گرفتم داخلش گردو می زاشتم معمولا با اینکه صبحانه کامل می خوردم بعد از دفترچه اول احساس گشنگی داشتم و با خرما ها دپینگ می کردم نگران شیره ای شدن دست هاتون هم نباشید من که چیزی حس نکردم(البته به خرماشم بستگی داره:D) البته آزمون اصلی بعدظهر هستش و نمی دونم بعد ناهار چی پیش میاد :biggrin:
دوستانی که درسشون رو خوب خوندن هیچ استرسی به خودشون راه ندهند قطعا اوضاع ما از خیلی ها بهتره و اوضاع خیلی از شما از من و امثال من بهتره چون که معمولا کسانی که ازمون ارشد می دهند به سنی رسیده اند که یک سری گرفتاری دارند بعضی ها مثل من سربازند بعضی ها سرکار می رند و بعضی ها متاهل شده اند خلاصه هرکسی یک سری مشکلات داره پس اگر خوب خوندید همین الان بگم که خیلی از رغیب هایتان را جا گذاشته اید و فقط کافی سرجلسه کنکور خودتون باشید
در ضمن در مورد سخت بودن درسها اگه درسی سخت باشه برای همه سخته به این موضوع فکر نکنید
با آرزوی موفقیت برای همتون

آخرین ویرایش:

Iman.ms

عضو جدید
سلام بچه ها
من دو ساله توی کنکور شرکت میکنم هر دو سال هم مجاز شدم
امسال رتبم بد نشد، م پزشکی 1300 شدم کنترل 2000 و الکترونیک 3000 ولی بخاطر اینکه سرباز بودم و موقعیت خدمتم خیلی خوب بود انتخاب رشته نکردم
الان 1 ماه و نیم دیگه ترخیص میشم

قبل خدمت همه میگفتند که اول درس ت را تموم کن بعد برو خدمت :confused:

الان نسبت به درس سرد شدم لیسانسم الکترونیک بوده وضیعت تحصیلیم هم خوب بود.هیچ حسی نسبت به کنکور فردا ندارم :D

آخرین ویرایش:

jeneral_dj

عضو جدید
وای بچه ها کنکور رسید !!!! یعنی خداییش خیلی زود گذشت ، ادم اصلا گذر عمرشو نمیفهمه !!!! انگار همین پارسال بود که واسه بارش برف شدید کنکور یه هفته عقب افتاد !!!! الان دوباره شب کنکور شد !!!!! :biggrin:
من که یکم دیگه مرور دارم باید انجام بدم تا شب !!! بعدشم دیگه با خدا!!! ما تلاشمونو کردیم !!! به شخصه من دهنم آسفالت شد امسال :( مطمنم همه بچه ها خیلی سختی کشیدن ولی انشالا نتیجشو ببینید !!! برای منم دعا کنید !!! با تشکر

jeneral_dj

عضو جدید
بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان شركت كننده در آزمون كارشناسي ارشد سال 1394 مي رساند كه سوالات هر يك از كد رشته هاي امتحاني آزمون مذكور از ساعت 18 روز يكشنبه 19/11/93 بر روي سايت سازمان به آدرس: www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت. ضمناً كليد اوليه سوالات آزمون نيز از روز يكشنبه 26/11/93 بر روي سايت قرار مي گيرد و داوطلبان مي توانند هرگونه مطلبي در خصوص سوالات و كليد آزمون دارند، از روز دوشنبه 27/11/93 لغايت دوشنبه 04/12/93 منحصراً از طريق «سيستم پاسخگويي الكترونيكي» به سازمان ارسال نمايند.

لذا به داوطلبان گرامي تأكيد مي گردد كه انتشار هرگونه آگهي مبني بر تحليل سوالات و كليد آزمون به هر طريق ديگر مورد تأييد اين سازمان نمي باشد و به داوطلبان توصيه مي شود براي دريافت هرگونه اطلاعات لازم در اين خصوص منحصراً به سايت سازمان مراجعه نمايند.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا