میدان الکتریکی و مغناطیسی که تو بحث میدانها و امواج میخونیم یعنی الکترومغناطیس فرکانسشون یکیه ها. من درک نکردمم مطلبی که گفتید رو.ممنون
ممنون
خوب بله ثابت زمانی موجمون میشه یه جورایی دیگه.
ببینید عدد موج میشه k=2pi/landa
که لاندا طول موجه. که من درکش نمیکنم چون صورت رادیانه و مخرج بر حسب متر. خودم برداشتم اینه که اگه موج رو یه نمودارشو بر حسب زاویه بکشیم. و اون یکی نمودارو بر حسب مکان اونوقت مسافتی که موج طی میکنه بر حسب متر تا از نظر زاویه یه سیکل کامل رو بزنه میشه عدد موج. حالا نمیدونم برداشتم درسته یا نه. به خاطر همین پرسیدم.
ببخشید که اینقدر سوالم ابتدایی هست
من بلد نیستم مرور کنم کسی میتونه یاد بده چجوری میشه با تست مرور کرد؟ من کتاب رو باز میکنم مطالب تکراری رو که میخونم خوابم میبره.
سلام
من که هستم که همش
خانوم خب یه کمک دقیق تر میکردین
راستی چه جوری میشه یه لینکی که میخای بذاری رو به جای اینکه لینکو پیست کنی یه اسمی براش بذاری. که مردم رو اسم کلیک میکنن میرن تو اون لینک.خ وقته میخام بدونم
باور کن تمامه بچه هایه اینجا همه موهامون ریخته داریم کچل میشیم که ملی قبول بشیم
تو نت سرچ کنی زودتر به نتیجه میرسی
فکر میکنم الان هم میتونید تغییر بدید رشته های مورد نظرتون رو. به نظرم توی دفترچه باید ذکر شده باشه این مطلب.
اول اینکه مرور باید در فاصله ی زمانی خوبی باشه تا ادم حوصله اش سر نره. مثلا مرور کلی و جز به جز در زمانی که فقط یه هقته از مطالعه ی اولیه میگذره صحیح نیست دیگ. مرور خلاصه ها که باید باشه حتما. اونم در فواصل کم. ولی مرور کلی باید در زمان مناسب باشه.ببخشید که اینقدر سوالم ابتدایی هست
من بلد نیستم مرور کنم کسی میتونه یاد بده چجوری میشه با تست مرور کرد؟ من کتاب رو باز میکنم مطالب تکراری رو که میخونم خوابم میبره.
اول اینکه مرور باید در فاصله ی زمانی خوبی باشه تا ادم حوصله اش سر نره. مثلا مرور کلی و جز به جز در زمانی که فقط یه هقته از مطالعه ی اولیه میگذره صحیح نیست دیگ. مرور خلاصه ها که باید باشه حتما. اونم در فواصل کم. ولی مرور کلی باید در زمان مناسب باشه.
دوم اینکه نگرش شما درست نیستش. اینکه مطالب رو تکراری میبینید. اگ نگاه درستی داشته باشید قطعا میدونید که علم لایه به لایست. ادم دور دهم هم که برسه یه هو یه نکته ی جدید کشف میکنه.
جز 10% اخرم باشی ایشالا بدونه کنکور قبولی!!!!!!!!!!سلام
ببخشید یه سوال داشتم من شنیدم کسانی که دانشگاه دولتی یا غیرانتفاعی درس خوندن و دوره لیسانس جزو 10% اول ورودی خودشون بودن, می تونن بدون کنکور دانشگاه آزاد ثبت نام کنن.
این درسته؟
جز 10% اخرم باشی ایشالا بدونه کنکور قبولی!!!!!!!!!!
استرسم نداشته باش اگه بدونه کنکور نتونستی بری ایشالا تو کنکورش قبول میشی فقط خیلی سعی کن خودتو کنترل کنی و به سوالا جواب ندی و سفید تحویل بدی که به امید خدا قبول بشی(بعدش با یاد خدا برا یه دورش حدود 20 میلیون هزینه کن و مطمئن باش با توجه به بازار کار درخشانی که در انتظارته اون 20 میلیونو در حدود 20 سال زمان میتونی در بیاری )
قربونتون برم همه اینقد تو رفاه غرقیم که از جایی کم نمیشه یه مبلغیم در راستای نابودیه علم و دانش وقف دانشگاه آزاد بکنیم (اونام گناه دارن والا)
سلام به همه
یه سوال دارم ، :کسی میدونه کل تعداد شرکت کننده ها در ارشد سراسری 94 برق چند نفر بودن ؟
کل ارشدیها بودن 812812 نفر اما از این تعداد چند نفر برق بودن رو میخوام ؟
واسم مهمه دیگه ... والد عزیز ما دوست داره رتبه ازمایشی ما رو نسبت تناسب بگیره
مشاهده پیوست 255227توجه بفرمایید ژنراتور DC شنت جریان بالا زمانهای قدیم (هنوز اشتفاده از ذغال باب نشده بود از صفحات مسی استفاده میشد) یه دسته هم انتهای محور ژنراتور هست برای جابه جا کردن محل جاروبک ها
سلام به همه
یه سوال دارم ، :کسی میدونه کل تعداد شرکت کننده ها در ارشد سراسری 94 برق چند نفر بودن ؟
کل ارشدیها بودن 812812 نفر اما از این تعداد چند نفر برق بودن رو میخوام ؟
واسم مهمه دیگه ... والد عزیز ما دوست داره رتبه ازمایشی ما رو نسبت تناسب بگیره
مشاهده پیوست 255227توجه بفرمایید ژنراتور DC شنت جریان بالا زمانهای قدیم (هنوز اشتفاده از ذغال باب نشده بود از صفحات مسی استفاده میشد) یه دسته هم انتهای محور ژنراتور هست برای جابه جا کردن محل جاروبک ها
کتاب تجزیه تحلیل سیستم چه انتشاراتی رو بخرم؟
راهیان ارشد یا نصیر؟
کسی این دو کتاب رو داشته یه مقایسه ای انجام بده؟
کتاب تجزیه تحلیل سیستم چه انتشاراتی رو بخرم؟
راهیان ارشد یا نصیر؟
کسی این دو کتاب رو داشته یه مقایسه ای انجام بده؟
یه دو خط تحلیل و مزایای کتاب هم مینوشتیسلام
کهن بخون
یه دو خط تحلیل و مزایای کتاب هم مینوشتی
اول تقدسی بخونهسلام
کهن بخون
من هنوز برای سیگنال کتابی انتخاب نکردم؛ اما الان مهر کهن تو دلم افتادبله متین می فرمویی
کتاب مومن زاده..روان قابل فهم و خیلی راحت توضیح داده برای درک اولیه خوبه ....مثالای ارشد مهندسی پزشکیم داره ..ازاد و اینام داره
تقدسی ...زیاد توضبح داده ..نگرشش بشتر فرمولیه ...وابسته به فرمول میشی ..درصورتی که نیاز نیست ..البته هرکسی نظری داره خیلیام با تقدسی راحتن.
کهن ..خیلی خوبه ...همه ی مباحث رو پوشش داده ..هیچ سوال اشتباه ..هیچگونه اشتباه تایپی ...ویرایشی توش نمی بینی...مفهومی و پایه ای کار کرده ....بدیش بنظرم اینه که سوالای ازاد وسراسریش قاطی پاتی توهمن ....ولی تو مومن جدا جداست ...
کهن بی نقصه ...
ترکیب کهن و مومن خوبه
اول تقدسی بخونه
بعد کهن همون مجموعه تستای چهارگزینه ایشو بخونه بهتره
در کل خداروشکر سیگنال مشکله منبع نداره (ولی به دلم افتاده امسال دهنمونو در حد کنترل سرویس میکنن )
اتفاقا بانک کهن سوالاش خیلی فراتراز سطح کنکوره ....بنظرم بانک مومن بیشتر شبیه به کنکوره تا بانک کهن
اینا حاصل یه عمر تجربه استاا
سلام دوستان من الکترونیکو تا اول تفاضلی ها خوندم برنامم این بود که تا قبل عید تموم کنمش احتمالا اگه نرسیدم کدوم فصل ها بیشتر ازش سوال طرح میشه؟ که اولویتم اونا باشه
دوستان ببخشید که من اینجا پیام میذارم میشه درباره ی دوره و جمع بندی یه توضیحی بدید؟