سلام
ببخشید شما منبعتون برای مغناطیس چی بود که به مشکل خوردید؟
کنترل یعنی میشه خوب زد چون میگن سالهای اخیر سخت شده؟(منم تو همین دوراهیم)
کتاب کنترلم پران پژوهشه کتاب خوبیه؟
یعنی مغناطیس با کتاب پارسه نمیشه خوب زد؟
لطفا خوب راهنمایی کنید چون یکیشو باید کنار بزارم!
در ضمن ماز کجا بدونیم شما سطح درسیتون چطور بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(بالاخره تاثیر داره دیگه)
بله خواهش می کنم
من کلاس اشرفیان و رفتم (انصافا تدریسشون خوب بود)و جزوه ایشونو خوندم..مغناطیس درکش زیاد کار سختی نیست اما باید سرعت عمل ادم خیلی بالا باشه و هم چنین دقتم خیلی زیاد باشه
مثلا اگر کسی یکم مغناطیس خونده باشه سوالو که جلوش بزارن می تونه شفاهی بگه راه حلش چیه اما وقتی می خوای رو کاغذ حل کنی با کوچک ترین بی دقتی جواب اشتباه (که همیشه تو گزینه ها هست)به دست میاری..مثلا مال کنکور فکر کنم 92 بود که یک کره بود من 3بار حل کردم هر3بار جوابام متفاوت بودو تو گزینه هاهم بود..کلا این جور بی دقتیا اگه تو مغناطیس مسلط نشی زیاده..
ولی اگر واقعا مسلط مسلط باشی یک درس نمره بیاره..چون زیاد گستردگی تو سوالاش وجود نداره
در مورد کنترل من جزوه شیرین ابادی و 500سوال سجادیان و زدم و واقعا راضی بودم..در مورد بقیه اطلاعاتی ندارم.ولی کنترل حتی سال 91 که فوق العاده سخت بود و میانگین منفی بود 3تا سوال خیلی خیلی ساده داشت..تو تمام کنکورها که من نگاه می کردم همیشه حداقل 3 سوال ساده وجود داره که 25% برا کنترل قابل قبوله
در مورد پایه من تو یک دانشگاه تاپ درس می خوندم اما چون همیشه شب امتحانی بودم معدلم زیاد بالا نبود و تقریبا بعضی از مطالبم کلا فراموش کرده بودم و کلا اوضام زیاد جالب نبود..
اگه سوال دیگه ای داشتین و بتونم کمکتون کنم درخدمتم