درستشم همینه زبانو تو متنا میشه چنتا سوالو زد بعدش راحت میریم سراغ درسایی که ضریبشون بالاستزبان رو کسی واسه درصد بالا سرمایه گذاری نمیکنه چون زمان دفترچه اول خیلی کمه (105 دقیقه)
من خودم 10 دقیقه بیشتر واسه زبان وقت نمیزارم و به ییکی یا دو تا از متن های تخصصی جواب میدم چه بزنم با نزنم بعد ار 10 دقیقه میرم سراغ مدار و ریاضی
زبان رو کسی واسه درصد بالا سرمایه گذاری نمیکنه چون زمان دفترچه اول خیلی کمه (105 دقیقه)
من خودم 10 دقیقه بیشتر واسه زبان وقت نمیزارم و به ییکی یا دو تا از متن های تخصصی جواب میدم چه بزنم با نزنم بعد ار 10 دقیقه میرم سراغ مدار و ریاضی
سلام دوستان پیرو این بحثتون من خودم این چیزی که کاربری mvchsh گفتن رو اولین بار بود میشنیدم و اگر واقعا اینارو میدونستم قطعا یجور دیگه برنامه ریزی میکردم و واقعا باورم نمیشد ولی کافیه خودتون با کارنامه هایی که روی این سایته این محاسبات ساده رو انجام بدید میبینید این موضوع واقعیت داره و همچنین این که میگید سنجش چیزی نمیگه درسته اونها هیچوقت چیزی اعلام نمیکندر ادامه تحقیقاتم یه سایت پیدا کردم که دقیقا فرمول های شما رو ارایه داده...
اگه به کامنت ها دقت کنید متوجه میشید که بعلت کامنت های فراوان خواننده های پست خود نویسنده هم در جواب اونها اظهار کرده که ما مطمئن نیستیم این روش محاسبه تراز درست باشه...
"هیچیک از روشهایی که دوستان (و البته ارشدباز) درباره محاسبه تراز منتشر کردهاند کامل نیست. فرمول محاسبه تراز فرایند بینهایت پیچیدهای است و پارامترهای متفاوتی در آن دخالت دارند. از دو منظر میشود عدم انتشار شیوه محاسبه تراز را تحلیل کرد. یک اینکه؛ سازمان سنجش نمیخواهد روش مشخصی اعلام کند تا بعدتر دستوپاگیر نشود و دو اینکه؛ از سوءاستفاده مؤسسهها پیشگیری کند. همان فاجعهای که در کنکور سراسری رخ داده است و قابل مدیریت نیست!"
یا
"در محدوده اطلاعاتم، سازمان سنجش مستندی رسمی درباره چگونگی محاسبه نمره تراز داوطلبان را در کنکور ارشد منتسشر نکرده است و مطالبی که در اینباره در وب منتشر شده، یا توسط مشاوران محترم بیان میشوند، بیشتر حدس و گمان است. ما هم در وبسایت ارشدباز درباره یکی از راههای ممکن صحبت کردهایم و بر همین اساس هم درسخوانی میکنیم."
بنابرین هنوز فکر می کنم صحبت های اون مشاور جای تامل داره چون نمونه کارنامه نشون می داد (هرچند نمونه کارنامه جعل کردن کار راحتیه ولی خب چه دلیلی واسه این کار میتونه وجود داشته باشه؟...)
سلام دوستان پیرو این بحثتون من خودم این چیزی که کاربری mvchsh گفتن رو اولین بار بود میشنیدم و اگر واقعا اینارو میدونستم قطعا یجور دیگه برنامه ریزی میکردم و واقعا باورم نمیشد ولی کافیه خودتون با کارنامه هایی که روی این سایته این محاسبات ساده رو انجام بدید میبینید این موضوع واقعیت داره و همچنین این که میگید سنجش چیزی نمیگه درسته اونها هیچوقت چیزی اعلام نمیکن
ولی ما خودمون حداقل با یه محاسبه ساده رو چنتا کارنامه میتونیم بفهمیم این روش صحت داره یا نه چون روش ساده ای هست و متاسفانه صحت داره و میگم متاسفانه چون واقعا این روش از عدالت به دوره .
شما چجوری بالاترین نمره خام کل در یک گرایش رو پیدا کردید و با کمک اون نمره تراز بقیه رو چک کردید؟!
نفر اول لزوما بالاترین نمره خام کل رو نداره، اون بالاترین تراز رو داره... فکر نمی کنم بشه این فرمول رو چک کرد به این راحتی...
در ادامه سرچ هام دو تا جمله دیگه هم مربوط به تراز پیدا کردم که اینجا می ذارم:
- یک جا نوشته بود که ارزش همه ی تست ها در تراز آوری یکسان نیست (منظور تست های یک درس خاصه نه درس های مختلف که ضریب متفاوتی دارند...) و تستی که کمتر کسی هست که بهش پاسخ بده تراز آور تره بنابرین این جمله معروف که از زمان کنکور کارشناسی تو ذهنمون فرو کردن که "همه تست های یک درس ارزش یکسانی دارند" رو هم نقض کرده بود و گفته بود که تست های وقت گیر یا سخت که هیچکی نمیزنه خیلی تراز آوره
- در ترازبندی، تک تک سؤالات مهم میشوند ) یعنی هر چه دیگران به آن سؤال، کمتر پاسخ صحیح دهند، ارزشش آن سؤال بالاتر میرود (و اینکه سطح بقیه افراد چطور باشد، روی تراز شما مؤثر است
سلام . برای درصد 30 تا 40 در مدار به نظرتون رو چه مطالبی بیشتر ریز بشم ؟
سلام دوستان. من سال 91 قبول شدم با 1500 الک و 1800 کنترل.. الانم تموم کردم. هرکسی سوالی داشت میتونه بپرسه ایشا لله بتونم تجربه مو تو ازمون و مطالعه برای ازمون بدم بهتون.
سلام دوستان
برنامه ریزی من کلا به خاطر پروژه کارشناسیم بهم ریخت (پروژه ام ساخت ماژول فیبر نوری هست و طراحیش تموم شده اما هیچ قطعه ای از اون تو ایران گیر نمیاد و بد جوری تو بن بست گیر کردم و ذهن منو درگیر خودش کرده)
فکر کنم تا یه ماه دیگه پروژه ام تموم بشه اما این دو ماه رو که از دست بدم به نظر شما دوباره چجوری برگردم به برنامه عادی خودم چون اصلا یادم رفته می خواستم چه کارهایی انجام بدم؛ الان چی کار کنم؟ پروژه رو حذف کنم بشینم واسه کنکور بخونم یا... ؟؟ به من مشورت دوستان عزیزم
(دچار استرس شدم )
سلام دوستان
برنامه ریزی من کلا به خاطر پروژه کارشناسیم بهم ریخت (پروژه ام ساخت ماژول فیبر نوری هست و طراحیش تموم شده اما هیچ قطعه ای از اون تو ایران گیر نمیاد و بد جوری تو بن بست گیر کردم و ذهن منو درگیر خودش کرده)
فکر کنم تا یه ماه دیگه پروژه ام تموم بشه اما این دو ماه رو که از دست بدم به نظر شما دوباره چجوری برگردم به برنامه عادی خودم چون اصلا یادم رفته می خواستم چه کارهایی انجام بدم؛ الان چی کار کنم؟ پروژه رو حذف کنم بشینم واسه کنکور بخونم یا... ؟؟ به من مشورت دوستان عزیزم
(دچار استرس شدم )
نمیدونم این امکان هست براتون یا خیر...ولی با صحبت با استاد به شبیه سازی پروژه را یک درجه پایین بیارین و مثلا 2 3 نمره از کل را کم کنین
و سعی کنین با شبیه سازی کار را تموم کنین؟!
من خودم طراحی فاصله سنج التراسوند که فاصله را با پالس چرپ اندازه بگیره بود که ساختش نیاز به قطعه خاصی داشت و نهایت شبیه سازیش کردیم...
موفق باشین