A R A S T E
عضو جدید
پس دعامیکنم اون چیزی که خودت میخوای بشه ومطمعن باش همون چیزی که میخوای میشه همون دانشگاهی که دوس داری قبول میشی وایشالاخبرخوششم به مامیرسونی
سازمان سنجش هم اعلام کرد .
http://www.sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=12&id=2164
خواهش میکنم بله خیلی خوب شد .همون بالای صفحه اصلی زمان بندی آزمون هاعالی شد امتحان 16 و 17 اردیبهشت شد .کلی فرصت هست واسه خوندن و آمادگی بیشتر . تشکر ویژه خانم بهار.
راستی از کدوم قسمت رفتین که اینو دیدین ؟ من توی صفحه اصلی سنجش که میرم قسمت ارشد هیچی نزده!
خ خوبه که!ای بابا چرا اینجوری شد، یوهو
خوب حالا کسی پیشنهادی نداره برای برنامه ریزی نداره؟![]()
شما اگه قراره به امید بچه های اینجا اونجا بمونی که کلات پس معرکست.اینقدبچه هالفتش میدن حالا1ماه دیگه زمان میخواداینجاجمع شن بعداونموقع تازه برنامه ریزی
خ خوبه که!
زیاد حساسیت نشون ندین. برنامه ریزی هرکسم بسته به شرایطش مشخص میشه دیگ. اینکه کار داره نداره. همش درس میخاد بخونه نخونه.
من جای شما بودم ذوق زده میشدم. چون برای لاک پشت خونی مثه من زمان زیاد خ خوبه.
یه پیشنهاد بهتون میدم. توی این مدت مونده از تابستون یه درس سختو بخونید کااااااااااملا. اگ قوی اید ک دو تا درس. ترجیحا مدارو ریاضی. بعدم از اول مهر یه برنامه ریزی نرم و آروم. کنکور کارشناسی چی میکردیم اینم همون دیگه. منتهاش اون موقع مدرسه بود الان باید فک کنید فارغ اتحصیلید. تازه شما که پروژه اینا داشتید ک خیلی خوبه براتون.
منم با پارسه مطلع شدم
غاغا اینا شماره ها ما رو از کجا پیدا کردن از کجا میدونن داریم واسه اشرد میخونیم؟
زیاد خوشحال هم نباشین چون امسال رقابت از سال های دیگه سخت تر خواهد بود از همین الان شروع کنین
اعلام خبر به بنده به روایت اسکرین شاتمشاهده پیوست 249242
به منم اس ام اس زده
دروغ یا راست یکی از بچه ها میگفت دانشگاه آزاد شماره های دانشجوهاش رو به موسسه های کنکور میفروشه![]()
بچه ها الان از پارسه برام پیامک اومد آزمون شده 16، 17 اردیبهشت سال بعد.
قابل استناد هست؟
تو خبر گزاری ها که چیزی ننوشته
بچه ها الان از پارسه برام پیامک اومد آزمون شده 16، 17 اردیبهشت سال بعد.
قابل استناد هست؟
تو خبر گزاری ها که چیزی ننوشته
همیشه اینطور نیست. آپشن ها بیشتر از این حرفاست. مثلا بعضی مراکز از مشاورهاشون میخان شماره داوطلبین رو از فامیلاشون دوست همکلاسی اینا بدن.
حالا چه حساس شدین. به منم دادن. مزاحم نشدن که![]()
خب بد نشده ک. حالا اسمشم شنیدین اشنا شدین. اونا کار خودشونو میکنن شما میتونید استفاده نکنید از امکاناتشون.مزاحمت؟! روزی ده تا اس ام اس رو بهش میگن شرارتحتی چند وقت پیش از بینش هم با من تماس هم گرفتن
من اصلا تا حالا اسمش رو هم نشنیده بودم!
برنامه ریزیم بهم خورد چرا تغییرش میدن
هیچ مسئله ای نیست.فکرمیکنم حق باشماست اصلآتاحدودی بایدبیخیال بشیم!
آخه بدبختی اینجاست نمیتونم عادت کردم به اینجابودن![]()