سلام دوستان کسی اطلاعاتی در باره دانشگاههای که تضمین استخدام بعد از گرفتن مدرک ارشد داره یا مدرکش اینقدر معتبره که راحت میتونی کار پیدا کنی؟ اصلا کدوم گرایش ها ضمانت بهتری داره؟(قدرت- کنترل - هسته ای-الکترونیک)... راستش فکر میکنم دانشگاههای که چنین ضمانتی میدهند یا اینقدر معتبرندکه شرکتها به دنبال جذب چنین نیروهایی هستند مسلما از سطح علمی و عملی بهتری برخورداند. چطوری میشه فهمید کدوم دانشگاهها خوابگاه و سلف و سایر امکانات رو دارند؟
چرا برای فارغ التحصیلان پزشکی اینقدر فرصت شغلی هست اونم با درامد حداقل یک ونیم میلیون ولی ما مهندسین هیچی.. اخه انصافه ماچوب بی تدبیری و مدریتی تشکیل چنین دانشگاههایی رو بخوریم؟؟؟؟؟؟؟؟
الان همه معتبرترین دانشگاهای ایران رو تهران و شریف و امیرکبیر و علم و صنعت و ... مبدونن، اما با داشتن مدرک فوق یا حتی دکترا از هیچ از اینها نمیتونید تضمینی برای کار پیدا کردن داشته باشید.
هیچ دانشگاهی در کشور چنین تضمینی به شما نمیده (البته استثنائاتی مثل دانشکده نفت وجود داره که میتونید در شرکت نفت استخدام شید که به درد ما برقیا نمیخوره، یا در عباسپور سابق امتیازی برای استخدام در وزارت نیرو رو داشتید، اما تضمین خیر).
هیج گرایشی برتری
تضمینی بر گرایش دیگه
ندارد. شما چه قدرت باشید و چه مخابرات، باید باز هم به دنبال کار بگردید.
فارغالتحصیلان پزشکی فرصت شغلی با حقوق 1.5میلیون؟ خیر چنین چیزی صحبت نداره. الان دوستان بنده که دارای مدرک پزشکی از دانشگاه تهران و علوم پزشکی ایران هستن، هیچ فرقی با یک تکنسین ندارن، بله البته اگر به شهرای محروم برن و اونجا کار کنن میتونن ماهی 4 5 میلیون هم دربیارن، اما در تهران برای 1 میلیون هم دنبال کار باید باشن.
و اما توصیههای بنده به شما: همه چیز رو خودتون تعیین میکنید. متاسفانه باور غلطی وجود داره که اگر کسی مدرک داشته باشه راحت هم گیرش میاد. خیر اینطور نیست، باید تلاش کنید و مهارتهای عملیتون رو بالا ببرید تا احتمال استخدام شدنتون بالا بره (بگذریم از اینکه الان بند پ خیلی بیشتر از عوامل دیگه تاثیر گذار هست).
بعضیا میگن از نظر کار قدرت بهترینه و مخابرات یا الکترونیک بدترین، در حالی که من دوست الکترونیکی در شیراز دارم که پروژههای چند ده میلیونی انجام میده. دوست کنترلی از همون شیراز دارم که الان چند سال هست که بیکاره.
اگر میخواید به خاطر کار درس بخونید (که توصیه میکنم اینطور نباشه)، باید خودتون دنبالش برید از همین الان. انتظار نداشته باشید که دانشگاه، دولت تدبیر و امید یا این فوروم به دنبال شما بیان و راهنمایی یا استخدامتون کنن که هیچوقت چنین اتفاقی نخواهد افتاد.
شما باید انتخاب کنید میخواید در آینده در کدوم شهر کار کنید؟ بعد باید ببینید اون شهر چی داره؟ مثلاً زنجان شرکتایی مثل ایران ترانسفو یا کارخانه روی و سرب و ... داره، اصفهان کارخونههایی مثل فولاد مبارکه و ذوب آهن و سیمان و ... داره که همه اینا به مهندس برق احتیاج دارن. شرکتای بزرگتر مثل شرکت نفت یا سازمان برق در سراسر ایران استخدام دارن. اگر میخواید تهران کار کنید، فرصتا کمتر و حقوقا هم پایینتر خواهد بود، اگر حاضرید به عسلویه برید و در دمای 50درجه کار کنید، میتونید تا 5 6 میلیون حقوق و مزایا دریافت کنید. دونه دونه اینها رو باید بررسی کنید و ببینید که مثلاً شرکت مخابرات استخدام مخابراتی و آیتی خیلی بیشتر از قدرتی داره، یا برق منطقه استخدام قدرتی خیلی بیشتر از مخابراتی داره ...
اگر کسی به شما بگه قدرت از همه بهتره و کار بیشتری داره، حرف نادرستی زده چون کار چیزی هست که در هر شهر و هر شرکتی متفاوته.
برای امکانات سلف و خوابگاه دانشگاهها هم میتونید به دفترچه کنکور مراجعه کنید و البته سایت دانشگاها هم اطلاعات خوبی دارن.
در کل یقین داشته باشید نفر اولی که باید برای پیشرفت شما تلاش کنه خودتون هستید، وگرنه ممکنه 4 نفر الان بیان بگن برو کنترل بخون و فلان دانشگاه برو که بهترین امکانات و آینده رو داره و چون چشم بسته حرف دیگران رو قبول کردید، بعدها پشیمون خواهید شد.
و نظر من رو هم بخواید، اینها همه حواشی هستن که دوستان اشاره میکنن، الان باید با تمام قدرت بخونید و بهترین رتبه رو بیارید، فرصت انتخاب دانشگاه بعداً زیاده.
موفق باشید