تا کامپوزیشن و دما و فشار مشخص نباشه که اصن نمیشه شبیه سازی رو شروع کرد!!!!والا ما وقتی داشتیم کتاب کانسپچوال دیزاین رو میخوندیم تو همه مثالاش خوراک مشخص بود
باز محصول رو بدرک پیدا میشه کرد
تا کامپوزیشن و دما و فشار مشخص نباشه که اصن نمیشه شبیه سازی رو شروع کرد!!!!والا ما وقتی داشتیم کتاب کانسپچوال دیزاین رو میخوندیم تو همه مثالاش خوراک مشخص بود
باز محصول رو بدرک پیدا میشه کرد
مشکل مهندسان اینه که فکر میکنند هر چیزی توی کتاب هست همان را مثل کامپیوتر باید حفظ کرده انجام بدهند
این روح خلاقیت و نو اوری را میگیره
اینکه کشورهای اروپا و آمریکا که نفت کمتری نسبت به ایران دارند همینه که آنها هزاران اختراع و پتنت و لیسانس و تکنولوژی دارند
ولی ایرانیها میترسند خارج از یک کتاب به چیز دیگری فکر کنند!
تا کامپوزیشن و دما و فشار مشخص نباشه که اصن نمیشه شبیه سازی رو شروع کرد!!!!
به نظر من تا زمانی که مشخصات خوراک رو نداشته باشی نمیتونی طراحیه مفهومی رو انجام بدی
تو هر اگه ای هزاران طراحی رو میشه انجام داد
اگه خوراک گوگردش زیاد باشه
اگه ویسکوزیتش خیلی بالا یا خیلی پایین باشه
اگه همراه خودش آب و ماسه به میزان نامتعارف داشته باشه
اگه ......
بالاخره من باید بدونم باید با چه سازی برقصم یا نه
باید بدونم کدوم طراحی بهترینه و به چه دلیل یا نه
به نظر من این کار نشدنیه
اگه شما میتونی بسم ا...
1- مطالعات فرصت دقيقا يعني چي؟ !!!
يعني اينكه ما بگرديم دنبال اينكه چه خوراكي و از كجا بايد اون را وارد پالايشگاه كنيم كه هم به صرفه باشه و هم عاقلانه؟
تو هر اگه ای هزاران طراحی رو میشه انجام داد
من فكر ميكنم به شخصه خودم بايد يه شناخت خوبي از ساير پالايشگاه ها داشته باشم تا بتونم نظرات و ايده هاي خوبي در اين زمينه ها بدم درسته؟مطالعات فرصت دقیقا همین کاری که ما داریم توی این تاپیک انجام میدیم یعنی داریم فرصت سرمایه گذاری را بررسی میکنیم به مطالعات فرصت شناسائی فرصت سرمایه گذاری نیز میگویند. که اصلا خوراکش چی باشه از کجا باشه محصولاتش چی باشه به کی فروخته بشه چطوری خوراک حمل بشه و محصولات چطوری حمل بشه مقدار سرمایه گذاری چقدر باشه خوبه و چقدر نباشه بده محل سرمایه گذاری کجا باشه بهتره اصلا انجام بشه یا نشه طراحی مفهومی و پایه را کی انجام میده کدام کشور چه کاری انجام بشه اینها مطالعات فرصت هستند.
من فكر ميكنم به شخصه خودم بايد يه شناخت خوبي از ساير پالايشگاه ها داشته باشم تا بتونم نظرات و ايده هاي خوبي در اين زمينه ها بدم درسته؟
گفتي كار اموزي مهندس داغ دل من تازه شد!!!! من از قبل عيد تا الان دنبال يه شركتم كه برم اونجا هنوز جواب درست حسابي به من ندادن ... من نميدونم واسه استخدام قراره جه بلاييي سرم بياد وقتي واسه يه كار اموزي اينقد پا دويي كردمببینید در دنیا تکنولوژی دسته بندی کلی زیر را داریم: 1- دانش فنی 2- لیسانس تکنولوژی یا مالکیت تکنولوژی 3- مهندسی معکوس تکنولوژی 4- دانش کاربردی تکنولوژی 5- دانش محض تکنولوژی به ترتیب از شماره اول تا پنجم هر چقدر جلو تر میروید از صنعت دور تر شده به فرمولها و تخیلات و محاسبات ایده آل نزدیک تر میشوید. و هر چقدر شماره فوق کمتر باشد شما به همان اندازه به واقعیت ها نزدیک تر میشوید. دانش فنی که با ارزش ترین آنها است در اصل در هیچ دانشگاه و کتابی پیدا نمیشود و تنها کسی ان را دارد که سالها آچار به دست کار کرده باشد. چنین افرادی میتوانند هر کاری انجام بدهند و هر جادوگری با تجهیزات و فرمولها انجام بدهند قدرت خلاقیت اینها بسیار بالاست و به اندازه صد تا مهندس میتوانند کار انجام بدهند. کمی تئوری تر از ان حق لیسانس را کسی دارد که یک بار یک دستگاه یا یک واحدی را ساخته باشد چنین افرادی نقشه و فرمول را میفروشند و چون یک بار انجام داده اند میتوانند برای بار دوم و چندم انجام بدهند. و الی آخر که در نهایت کسی که روی دانش محض کار میکند هیچ نسبت و تناسبی با اجرای پروژه ندارد و فقط در حوزه فرمول و کتاب میتواند حرف بزند. زمانی که شما دانش فنی دارید یعنی که در سایر پالایشگاهها کار کرده و تجربه دارید. به خاطر همین است که کار آموزی یکی از واحدهای اجباری هر رشته مهندسی است.
گفتي كار اموزي مهندس داغ دل من تازه شد!!!! من از قبل عيد تا الان دنبال يه شركتم كه برم اونجا هنوز جواب درست حسابي به من ندادن ... من نميدونم واسه استخدام قراره جه بلاييي سرم بياد وقتي واسه يه كار اموزي اينقد پا دويي كردمدعا كنيد كه بشه اگه بشه خيلي خوب ميشه
ن بابا اگر ميخواستم التماس كنم زودتر از اينا كارم راه ميافتاد!!!!!! مشكل اينه من خيلي دوست دارم اينجا برم كار اموزي چون مطمئنم كلي چيز ياد مي گيرم ولي عمرا بخاطرش التماس كنممن توی این جور وقتها سعی میکنم کلاه قانونی سر دانشگاه بزارم یک شرکتی با یکصد هزار تومن تاسیس کن خواهرت را مدیر عامل شرکت کن (فرض میکنیم که خواهر دارین)بعد اتاق خوابت را دفتر شرکت کن هر روز با خواهرت بنشین روی طراحی یک پالایشگاه فرضی طراحی مفهومی انجام بده و هر روز گزارشت را تکمیل تر کن آخر سر گزارش تکمیل شده را بده خواهرت مهر و امضای شرکت را بزنه و بعد ببر بده به دانشگاه بعنوان کار آموزی اگر احیانا خواستند بیایند از شرکت بازدید کنند دفتر یا کارخانه یکی از آشنایان را معرفی کن با آنها هماهنگ کن سوتی ندهند یا مثلا یه پولی بده به مدیر یک کارخانه یا حتی نگهبان یک کارخانه تا وقتی برای بازدید می ایند همه بگویند که شما انجا در طول چند ماه در حال کار آموزی هستید.
من یادمه دوره دوم راهنمائی یکی از همکلاسیها نمره یکی از درساش زیر ده شده بود معلم گفته بود والدینت را باید بیاری ببینیم مشکلت چیه که درس نمیخونی اونم رفته بود یه لبو فروش سر خیابان را یه ذره بهش پول داده بود آورده بود بعنوان پدرش معرفی کرده بود و معلم بعد از کلی حرف زدن و نصیحت کردن از پدرش که همان لبو فروش هست قول گرفته بود به درس و مشقش برسه ... بعدها از توی مدرسه که تلفنی با خانه شان تماس گرفته بودند کاشف بعمل آمده بود که اصلا اون یارو پدرش نبوده بلکه یک لبو فروش کنار خیابان بوده ...
توی این کشور باید اینجوری زندگی کنی تا کلاهت از قافله عقب نمانه !
![]()
دنیای اینترنت این مزیت را داره که همه جور حقه بازی را میشه از افراد یاد گرفت
اما در هر حال از پادوئی کردن و التماس کردن خیلی بهتره با سربلندی شرکتی تاسیس کنی که توی همان شرکت هم کار آموزی ببینی و خودت مهر و امضاء بزنی !
agha karamozi ma tamom shod tabrik begid hala !![]()
khobe ke !من نمیدونم وقتی ایدی شما را میبینم یاد استغفر الله می افتم تا اینکه استرلا!![]()
کار آموزیت مبارک
تولد عید خودم مبارک
بفرمایید کیک.
کادو هم نمیخوام
![]()
تولد عید خودم مبارک
بفرمایید کیک.
کادو هم نمیخوام
![]()
تولد عید خودم مبارک
بفرمایید کیک.
کادو هم نمیخوام
![]()
تولد عید خودم مبارک
بفرمایید کیک.
کادو هم نمیخوام
![]()
تولدت مبارک وحید جان ..تولد عید خودم مبارک
بفرمایید کیک.
کادو هم نمیخوام
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |