گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

JASMIN.S

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من دارم آماده میشم لیسانس رو گرفتم بعد سربازی هم رفتم بعد اگه کار برام نبود با شهر خداحافظی کرده و میشم مرده کوهستان اونجا بهتر میشه زندگی کرد:D
لااقل اونجا هیچ گونه فساد و پارتی بازی و بوققققققققققققق...........نیست......آرامش هست
نه خوشبختانه بیشتر عکسام با اسلحه است
ای بابا چرا هی میگین خشونت؟
مگه اسلحه فقط برا خشونته؟
اصلا بدون اسلحه نمیشه زندگی کرد!!!!

عکس زیباییه:)

YaZahra313

عضو جدید
من دارم آماده میشم لیسانس رو گرفتم بعد سربازی هم رفتم بعد اگه کار برام نبود با شهر خداحافظی کرده و میشم مرده کوهستان اونجا بهتر میشه زندگی کرد:D
لااقل اونجا هیچ گونه فساد و پارتی بازی و بوققققققققققققق...........نیست......آرامش هست

بابا خوشتیپ.......:)

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
بابا خفن ..... :)

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام خیلی بحث خوبیه . ولی الان دوستان مشغول عید و دید و بازدید های سال نو هستن .. صبر کنید .. در سال بعد قصد داریم گفتگوهایی رو میان اعضا با موضوعات مختلف برگزار کنیم و تبادل نظری با هم داشته باشیم . موضوع شما هم خیلی خوبه ... بعد عید همین موضوع را در تاپیک جداگانه ای به بحث می گذاریم. سا نو مبارک/:gol:
سلام خدمت همه ي دوستاي گلم بهار همتون همراه با يه عالمه خاطره هاي قشنگ ... من بي صبرانه منتظر اين تايپيكاي با موضوع هستم : ) ممنون مهندس پورياي گل، ميشه يه موضوع هم من بگم ؟!!!! اينكه يه مهندس شيمي چطوري بايد يه سر و گردن از بقيه بالاتر باشه؟؟؟!!!!!

P O U R I A

مدیر تالار
سلام خدمت همه ي دوستاي گلم بهار همتون همراه با يه عالمه خاطره هاي قشنگ ... من بي صبرانه منتظر اين تايپيكاي با موضوع هستم : ) ممنون مهندس پورياي گل، ميشه يه موضوع هم من بگم ؟!!!! اينكه يه مهندس شيمي چطوري بايد يه سر و گردن از بقيه بالاتر باشه؟؟؟!!!!!

سلام مینا خانوم.
موضوع شما هم خیلی خوبه ..
دوستان عزیز .. نیازی به اجازه ما نیست ... دوستانی که واقعا موضوع جالبی برای گفتگو توی ذهنشون دارن می تونن یک تاپیک بزنن و موضوعشون رو کمی توضیح بدن و با دوستان دیگر تبادل نظر داشته باشن.
فقط سعی کنید موارد زیر رو رعایت کنید:
1- موضوع مناسبی انتخاب کنید و عنوان گویا برای اون انتخاب کنید و توی پست اول هم مختصر در موردش توضیح بدید و نظر خودتون رو هم عرض کنید.
2- عنوان ها رو به عنوان مثال به صورت زیر انتخاب کنید:
[گفتگوی موضوعی 01] - موضوع مورد نظر !!! (در موضوع مورد نظرتون ترجیحه ار واژه مهندسی شیمی استفاده بشه.)
3- دوستان عزیز ، در هر هفته حداکثر یک موضوع رو ایجاد کنید تا وقت باشه در مورد اون کامل بحث و تبادل نظر کرد. و تا زمانی که هنوز بحث در مورد موضوعی ادامه دارد سعی کنید موضوع جدیدی ایجاد نکنید.
4- خواهشا تنها در راستای موضوع تاپیک پست قرار بدید و سعی کنید بحث از موضوع مورد نظر خارج نشود و برای بحث های متفرقه در همین تاپیک صحبت کنید.

اگر این گونه عمل کنید با پاک شدن تاپیک هاتون مواجه نمیشد به امید خدا :D

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
چشمات زیبا میبینه دوست عزیز:smile:
بابا خوشتیپ.......:)
من خوشتیپ نیستم این اسلحه است که منو خوشتیپ کرده:D
به به چه عجب پوریا دیگه از لفظ خشونت و خشن استفاده نکرد این بار شد خفن:D
من خفن نیستم این اسلحه است که خفنه:smile:
ولی جدی یبار بیای تیراندازی مشتری میشی گفته باشم :D

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مینا خانوم.
موضوع شما هم خیلی خوبه ..
دوستان عزیز .. نیازی به اجازه ما نیست ... دوستانی که واقعا موضوع جالبی برای گفتگو توی ذهنشون دارن می تونن یک تاپیک بزنن و موضوعشون رو کمی توضیح بدن و با دوستان دیگر تبادل نظر داشته باشن.
فقط سعی کنید موارد زیر رو رعایت کنید:
1- موضوع مناسبی انتخاب کنید و عنوان گویا برای اون انتخاب کنید و توی پست اول هم مختصر در موردش توضیح بدید و نظر خودتون رو هم عرض کنید.
2- عنوان ها رو به عنوان مثال به صورت زیر انتخاب کنید:
[گفتگوی موضوعی 01] - موضوع مورد نظر !!! (در موضوع مورد نظرتون ترجیحه ار واژه مهندسی شیمی استفاده بشه.)
3- دوستان عزیز ، در هر هفته حداکثر یک موضوع رو ایجاد کنید تا وقت باشه در مورد اون کامل بحث و تبادل نظر کرد. و تا زمانی که هنوز بحث در مورد موضوعی ادامه دارد سعی کنید موضوع جدیدی ایجاد نکنید.
4- خواهشا تنها در راستای موضوع تاپیک پست قرار بدید و سعی کنید بحث از موضوع مورد نظر خارج نشود و برای بحث های متفرقه در همین تاپیک صحبت کنید.

اگر این گونه عمل کنید با پاک شدن تاپیک هاتون مواجه نمیشد به امید خدا :D
یه پیشنهاد هم من بدم با اجازه:
این که برای هم باشگاهی های عزیز یه فضای همکاری بسیار دوستانه ایجاد کنیم تا با هم دیگر تبادل نظر خوبی در مورد درس و کار و حتی آموزش نرم افزارها داشته باشند
یعنی در واقع میتونیم یه تیم خوب ایجاد کنیم چون اینجا ظرفیت خیلی بالای داره اکثر دوستان هم علاقه دارن هم استعدادش رو
خیلیا در این باشگاه هستن که تجربیات بسیار خوبی در زمینه کاریه رشته مهندسی شیمی دارن (یکیش خودم:D)اما میان و یواشکی میرن یه کار کنیم که انشاله این عزیزان بیشتر بیان باشگاه تا از اندوخته های با ارزشی که دارن البته اگر راضی هستن استفاده کنیم.
من تاپیک های سال های قبل این باشگاه رو نگاه کردم در اون زمان فضای همکاری خیلی بیشتر بوده
بچه ها خیلی بیشتر در زمینه های مهندسی شیمی فعالیت داشتن
اما الان ما که تازه اومدیم خیلی خیلی کم میبینیم
جوری که میایم اینجا بیشتر میریم تالار های دیگه سر میزنیم تا تالار خودمون

پس پیشنهاد من اینه یه یاعلی بگیم همه کارها رو باهم انجام بدیم تا تجربیات به دیگر عزیزان منتقل شه و همه استفاده کنن.

برای ابتدای کار نظرم اینه که نرم افزارهای مهندسی شیمی رو بشناسیم و برای یادگیریشون اقدام کنیم چون الان یادگیری نرم افزارها خیلی احساس میشه
الان علم علمه رایانه ست باید اگه میخوایم انشاله در آینده استخدام شیم باید به این موارد خیلی بیشتر از سایر چیزها توجه کنیم......

مامنتظریم............:D
هیچ کس تنها نیست میم شیمی باشگاه مهندسان:surprised:

آخرین ویرایش:

M@TI$A

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یه پیشنهاد هم من بدم با اجازه: این که برای هم باشگاهی های عزیز یه فضای همکاری بسیار دوستانه ایجاد کنیم تا با هم دیگر تبادل نظر خوبی در مورد درس و کار و حتی آموزش نرم افزارها داشته باشند یعنی در واقع میتونیم یه تیم خوب ایجاد کنیم چون اینجا ظرفیت خیلی بالای داره اکثر دوستان هم علاقه دارن هم استعدادش رو خیلیا در این باشگاه هستن که تجربیات بسیار خوبی در زمینه کاریه رشته مهندسی شیمی دارن (یکیش خودم:D)اما میان و یواشکی میرن یه کار کنیم که انشاله این عزیزان بیشتر بیان باشگاه تا از اندوخته های با ارزشی که دارن البته اگر راضی هستن استفاده کنیم. من تاپیک های سال های قبل این باشگاه رو نگاه کردم در اون زمان فضای همکاری خیلی بیشتر بوده بچه ها خیلی بیشتر در زمینه های مهندسی شیمی فعالیت داشتن اما الان ما که تازه اومدیم خیلی خیلی کم میبینیم جوری که میایم اینجا بیشتر میریم تالار های دیگه سر میزنیم تا تالار خودمون پس پیشنهاد من اینه یه یاعلی بگیم همه کارها رو باهم انجام بدیم تا تجربیات به دیگر عزیزان منتقل شه و همه استفاده کنن. برای ابتدای کار نظرم اینه که نرم افزارهای مهندسی شیمی رو بشناسیم و برای یادگیریشون اقدام کنیم چون الان یادگیری نرم افزارها خیلی احساس میشه الان علم علمه رایانه ست باید اگه میخوایم انشاله در آینده استخدام شیم باید به این موارد خیلی بیشتر از سایر چیزها توجه کنیم...... مامنتظریم............:D هیچ کس تنها نیست میم شیمی باشگاه مهندسان:surprised:
بسيااااااااااااااااااار عالي مهندس ، واقعا نرم افزار خيلي مهمه يكي آشناها كه ميم شيمي بود و يه جاي خوب استخدام شده بود مي گفت كه واسه مصاحبه بيشتر سوالا از نرم افزار بود...

fbarani67

عضو جدید
کاربر ممتاز

ﻧﺎﻣﻪ ﯾﮏ ﭘﺪﺭ ﺑﻪ ﺩﺧﺘﺮﺵ
ﺩﺧﺘﺮﮐﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯾﺖ ﻧﻤﯿﺠﻨﮕﺪ ﻧﺠﻨﮓ
ﭼﺮﺍ ﺍﺷﮑﻬﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﭘﺎﮎ ﮐﻨﯽ
ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﮔﺮﯾﻪ ﺍﺕ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﭘﺎﮎ ﮐﻦ
ﺩﺧﺘﺮﮐﻢ ﺑﻪ ﺳﻮﯼ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻧﺎﺯ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺩﺳﺖ ﻧﯿﺎﺯ ﺩﺭﺍﺯ ﻧﮑﻦ
ﺑﯿﺎﻣﻮﺯ ﺍﯾﻦ ﺗﻮ ﻫﺴﺘﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﯽ
ﺩﺧﺘﺮﮐﻢ ﺗﻮ ﺯﯾﺒﺎﺗﺮﯾﻨﯽ
ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﻭﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ
ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﮑﻦ
ﺷﺎﯾﺪ ﮔﺮﯾﻪ ﯾﺎ ﺧﻨﺪﻩ ﺍﺕ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻌﻀﯽ ﻫﺎ ﺑﯽ ﺍﺭﺯﺵ ﺑﺎﺷﺪ
ﺍﻣﺎ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ
ﮐﺴﺎﻧﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯿﺨﻨﺪﯼ ﺟﺎﻥ ﺗﺎﺯﻩ ﻣﯿﮕﯿﺮﻧﺪ
ﺩﺧﺘﺮﮎ ﻣﻦ ﻫﯿﭽﮕﺎﻩ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﺮﻭﻉ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺩﯾﺮ ﻧﯿﺴﺖ
ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﮐﻪ ﮐﺮﺩﯼ ﺑﺮﺧﯿﺰ
ﺍﺷﮑﺎﻟﯽ ﻧﺪﺍﺭﺩ
ﺑﮕﺬﺍﺭ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺑﮕﻮﯾﻨﺪ
ﺧﻮﺏ ﺑﺎﺵ ﻭﻟﯽ ﺳﻌﯽ ﻧﮑﻦ ﺍﯾﻦ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺑﻔﻬﻤﺎﻧﯽ
ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺫﺭﻩ ﺍﯼ ﺷﻌﻮﺭ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﺧﺎﺹ ﺑﻮﺩﻧﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﯽ ﯾﺎﺑﺪ
ﺯﻣﺴﺘﺎﻥ ﺍﺳﺖ
ﺯﯾﺎﺩ ﻣﯿﺸﻨﻮﯼ ﻫﻮﺍ ﺩﻭ ﻧﻔﺮﻩ ﺍﺳﺖ
ﺑﻪ ﺩﺭﮎ ﮐﻪ ﺩﻭ ﻧﻔﺮﻩ ﺍﺳﺖ ﺗﻨﻬﺎ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺩﺍﺭﺩ
ﺩﺧﺘﺮﮐﻢ ﺷﺎﯾﺪ ﺷﺎﻫﺰﺍﺩﻩ ﺭﺍ ﻫﻤﻪ ﺑﺸﻨﺎﺳﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﺑﺎﻭﺭ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ
ﺑﺮﺍﯼ ﭘﺪﺭﺕ ﺗﻮ ﻣﻠﮑﻪ ﻫﺴﺘﯽ
ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﯼ ؟
ﺭﻧﺞ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﺍﯼ ؟
ﺳﺮﺕ ﮐﻼﻩ ﺭﻓﺖ ؟
ﺍﺫﯾﺘﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ؟
ﻋﯿﺒﯽ ﻧﺪﺍﺭﺩ ، ﻧﮕﺬﺍﺭ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺷﻮﺩ
ﮔﺎﻫﯽ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﯾﮏ ﺩﺭﺩ ﺩﺭﺩﻧﺎﮎ ﺗﺮ ﺍﺳﺖ
ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺗﻮ ﺑﺎ ﺍﺭﺯﺵ ﺍﺳﺖ ﺧﺮﺝ ﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﻧﮑﻦ
ﺍﺯ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﺮﺩﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ ﻭ ﻣﺘﻠﮏ ﻧﺜﺎﺭﺕ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ
ﺍﺯ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﺮﺩﺍﻥ ﺍﯾﻦ ﺷﻬﺮ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺑﺎﺵ
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺑﺎﺵ ﮐﻪ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻟﻄﺎﻓﺖ ﺗﻮ ﺭﺍ
ﻇﺮﺍﻓﺖ ﺗﻮ ﺭﺍ
ﺯﯾﺒﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﯾﺎﺩﺁﻭﺭ ﻣﯿﺸﻮﻧﺪ
ﺗﻮ ﻗﺪﺭﺗﻤﻨﺪﯼ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﺿﻌﯿﻒ ﺑﻮﺩﻧﺖ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮﺕ ﻧﺎﺗﻮﺍﻧﻨﺪ
ﺁﺭﯼ ﻧﺎﺗﻮﺍﻧﻨﺪ
ﺩﺧﺘﺮﮐﻢ ﺗﻮ ﺑﺎ ﺍﺭﺯﺷﺘﺮﯾﻦ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺯﻣﯿﻦ ﻫﺴﺘﯽ
ﻫﯿﭻ ﮔﺎﻩ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﮑﻦ . .

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاممممممممم به همه دوستان و مهندسان عزیز سال نو همگیتون مبارککککککککککککککککک

آخرین ویرایش:

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاممممممممم به همه دئوستان و مهندسان عزیز سال نو همگیتون مبارککککککککککککککککک
به به به به به
نگاه کی اینجا اومده خوش اومدی........
قدم رنجه فرمودی......
چه خبرااااااااااااا
پارسال دوست امثال آشنا:D........

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبیم مرسی......خوشم میگذره اما نه زیاد ولی خوبه عالی نیست یعنی در حد کم ولی متوسط:confused::D

اه چرااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راسی دیشب یه خواب عجیب دیدم صبح بیدار شدم یاد تو افتادم
فکر کنم تعبیرش این باشه که تو سال جدید اولین نفری هستی که توی باشگاه با هم صحبت میکنیم:d

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
اه چرااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راسی دیشب یه خواب عجیب دیدم صبح بیدار شدم یاد تو افتادم
فکر کنم تعبیرش این باشه که تو سال جدید اولین نفری هستی که توی باشگاه با هم صحبت میکنیم:d
چی چرا؟
گفتم خوبم دیگه با کمی پیاز داغ......
حالا خوابش بد بود یا خوب؟
تو اون خواب اسلحه دستم بود؟:D
اگه اسلحه دستم بود تعبیرش خوبه اگه نبوده تعبیرش بده.....
عجب سعادتی......نصیب هرکسی نمیشه قدرم رو بدون:D

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
چی چرا؟
گفتم خوبم دیگه با کمی پیاز داغ......
حالا خوابش بد بود یا خوب؟
تو اون خواب اسلحه دستم بود؟:D
اگه اسلحه دستم بود تعبیرش خوبه اگه نبوده تعبیرش بده.....
عجب سعادتی......نصیب هرکسی نمیشه قدرم رو بدون:D

اسلحه بود زیادددددددد اما دست تو نبود
وسط ی میدون تیراندازی بودم با انواع و اقسام اسلحه تیر اندازی میکردن :d

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسلحه بود زیادددددددد اما دست تو نبود
وسط ی میدون تیراندازی بودم با انواع و اقسام اسلحه تیر اندازی میکردن :d
نه بابا.....عیب نداره مهم اینه که اسلحه تو خواب بوده مهم نیست که دسته من بوده یا دیگران......
حالا من دشمن بودم یا خودی؟:D

YaZahra313

عضو جدید
سلاممممممممم به همه دئوستان و مهندسان عزیز سال نو همگیتون مبارککککککککککککککککک

سلام هانی جان سال نوی خودتم مبارک ایشالا سال بسیار خوبی داشته باشی راستی خدا رحمت کنه مادربزرگتو ایشالا دیگه غم نبینی تو سال جدید.....

P O U R I A

مدیر تالار
این که برای هم باشگاهی های عزیز یه فضای همکاری بسیار دوستانه ایجاد کنیم تا با هم دیگر تبادل نظر خوبی در مورد درس و کار و حتی آموزش نرم افزارها داشته باشند
یعنی در واقع میتونیم یه تیم خوب ایجاد کنیم چون اینجا ظرفیت خیلی بالای داره اکثر دوستان هم علاقه دارن هم استعدادش رو
خیلیا در این باشگاه هستن که تجربیات بسیار خوبی در زمینه کاریه رشته مهندسی شیمی دارن (یکیش خودم:D)اما میان و یواشکی میرن یه کار کنیم که انشاله این عزیزان بیشتر بیان باشگاه تا از اندوخته های با ارزشی که دارن البته اگر راضی هستن استفاده کنیم.
من تاپیک های سال های قبل این باشگاه رو نگاه کردم در اون زمان فضای همکاری خیلی بیشتر بوده

پس پیشنهاد من اینه یه یاعلی بگیم همه کارها رو باهم انجام بدیم تا تجربیات به دیگر عزیزان منتقل شه و همه استفاده کنن.

برای ابتدای کار نظرم اینه که نرم افزارهای مهندسی شیمی رو بشناسیم و برای یادگیریشون اقدام کنیم چون الان یادگیری نرم افزارها خیلی احساس میشه
الان علم علمه رایانه ست باید اگه میخوایم انشاله در آینده استخدام شیم باید به این موارد خیلی بیشتر از سایر چیزها توجه کنیم......

خب من که شدیدا از همه پیشنهاد های شما استقبال می کنم :D
خودم هم خیلی سعی دارم که یه تکونی به تالارمون بدیم :D
حالا من هر چی ایده به ذهنم می رسه سعی می کنم که اجرا کنم .. ولی شما هم هر ایده ای به ذهنتون میرسه خب یکم در موردش مشورت کنیم و به امید خدا خودتون اجراش کنید ما هم پشتتون خواهیم بود :D
در مورد این آموزش نرم افزار هم خیلی خوبه .. منم در حد توانم کمک می کنم .. ولی خوبه یکم شفاف تر مشخص کنیم که چه کاری انجام بدیم !! مثلا با هم در مورد قابلیت های نرم افزار ها گفتگو کنیم یا خودمون قسمت های مختلف رو اموزش بدیم !؟!
مثلا من خودم نرم افزار های اسپن پلاس و هایسیس رو بلدم .. سعی هم می کنم اموزش هایسیس رو (مباحثی رو که بلدم) بصورت تصویری قرار بدم .. ولی خب یکم زمان بره و فعلا وقتشو ندارم !

این تاپیک گفتگوی موضوعی هم که گفتم چون صرفا تبادل نظره ! وقت زیادی از ما نمیگیره و یه گفتو هست صرفا !! ولی هدف مند و موضوعی ! برای همین هم مفید خواهد بود و هم کاربر های بیشتری رو جذب می کنه ..
ولی خب ترجیه من اینه که شما خودتون این فعالیت ها رو شروع کنید .. اینجوری خیلی خیلی بهتره .. تالاری که برای مثال بیشتر تاپیکاش رو مدیرش پست گذاشته باشه اصلا جلوه خوبی نداره !
باز منتظر نظرات بقیه دوستان هم هستم.

پاسخ پست من و همچنین هر حرفی که بقیه دوستان دارن رو خواشها توی تاپیک پیشنهادات مدیریتی بدید که هم بحث منسجم باشه و هم مدیر تالار هم ببینن ..ممنون

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ببخشید اگر به کاربران فعال و مدیران بی ادبی نمیشه میخوام عرض کنم

توی این باشگاه توی وجوداکثر کاربران بخار نیست

پیشنهاد میکنم یک نیروگاه بخار بزنیم :D

این از پیشنهاد اول

دوم اینکه گلایه دارم از محضر مبارک دوستان معظم له که ما چند سال پیش چند پروژه را دنبال میکردیم و عده ای امدند با خرابکاری جو بحث را خراب کردند و ان انگیزه و شور و هیجان خوابید
بگردید میبینید که تاپیکها از جمله طراحی پالایشگاه نفت، طراحی پالایشگاه گاز ، طراحی کارخانه تولید الیاف کربن با نام تاپیک طراحی یک واحد صنعتی، و دهها تاپیک که الان داره خاک میخوره
چند تاپیک هم من اوائل که صفر کیلومتر بودم چند سال پیش ایجاد کردم از جمله طراحی سوپر کامپیوتر شبیه سازی فرایندهای شیمیائی و یا طراحی واحدهای نیروگاه هسته ای با تولید هیدروژن به جای برق
طراحی پالایشگاه بیو تکنولوژی و غیره که جزء طرح های درجه اول جهان هست ولی مدیران امدند تک تک تاپیکها را پاک کردند و یا انها را در تاپیکهای پرسش و پاسخ ادغام کردند و تاپیک جمع اوری شد.

این رفتارهای دیکتاتور گونه و احمدی نژاد گونه باعث شد که فرایند فعالیت به مرور زمان به قهقرا گرائیده شد(عجب اصطلاحات خفنی! :D )

حالا در دوره دولت امید و رحمت و برکت و سال مدیریت جهادی :D پیشنهاد میکنم فرهنگ همکاری و تیمی را برای جهاد اقتصادی به کار بندیم و تلاش کنیم و قول بدهیم یکدیگر را تخریب نکنیم.

و اما در مورد کار تجربه زندگی به من نشان داده که هر چقدر بخواهیم نرم افزار را از روی راهنما یا کتاب یا فیلم یاد بگیریم دو روز دیگه فراموش میکنیم
در هنگام استخدام هم اگر همه را کامل توضیح بدهیم کمتر از دو امتیاز از بیست امتیاز به ما نمیدهند.

اما وقتی یک پروژه تحقیقاتی یا پژوهشی یا مهندسی را و لو آزمایشی بدون نتیجه بخواهیم کار کنیم این پروژه دانش و تجربه و تخصص ما را در ابعاد مختلف رشد و تربیت میکند
و ان وقت ما در رزومه و سوابق خود این پروژه را میتوانیم با 18 امتیاز استخدامی به شرکت استخدام کننده ارائه بدهیم.
اکثر شرکتها هنگام استخدام از تجارب میپرسند نه از دانش و تخصص،
مگر اینکه بخواهند بز خرید کنند و چندر قاز حقوق کم پرداخت کنند و از من و شما به اندازه چند ادم کار مفت بکشند که در این صورت اصلا به رزومه و سوابق اهمیت نمیدهند یه کمی اطلاعات علمی بلد باشیم و قانع باشیم سریع استخدام میکنند و دائم توی سرما میزنند تا حقوق مان را کسر کنند بریزند جیب خودشان.

از طرف دیگر انجام یک پروژه این مزیت را دارد که به جای استخدام بتوانید کار بگیرید و پیمانکار بشوید.
مهندسین عمران و معماری حق امضاء دارند و نقشه های ساختمان را امضاء و تایید و نظارت میکنند.
یک مهندس با تجربه شیمی میتواند نقشه های ساخت پالایشگاه و پتروشیمی کارخانه سیمان ذوب اهن و مجتمع های بزرگ را امضاء و نظارت کند و به اندازه صدها شرکت دستمزد بگیرد.
مدیران شرکتهای بزرگ در صورتی به یک مهندس شیمی این اختیار را میدهند که سوابق و تجربه های کافی داشته باشد.
حالا فرض کنیم امور مهندسی و طراحی یک کارخانه و مجتمع پالایشگاهی دو میلیارد باشد باز هر چقدر بخواهند توی سر مال بزنند و بز خری کنند حد اقل چند صد میلیون را خواهند داد
که برای یک مهندس شیمی چنین پولی کم نیست.

اینها تجربه های بنده بود. که در طول سالها در جامعه دیده ام

بنابر این پیشنهاد میکنم به جای اینکه کاربران بیایند در تالارهای این سایت وقت شان را که از قدیم گفته اند وقت طلا است با جوک گفتن و تلف کردن برای هیچ و پوچ دور بریزند.
این طلاهای عمرشان را جمع کنند روی هم بگذارند توی همین سایت با وقت شان و دانش شان یک خزانه طلائی با نام تجربه یک پروزه طراحی فنی مهندسی را کسب کنند.
تا فردا بتوانند این طلا را به مرحله نقد کردن برسانند.

وقتی در این سایت شما یک طرحی را انجام میدهید و ثبت میشود از گوشه کنار جهان این مطالب و نوشتارها را میبینند.
و فردا ناگهان میبینید مدیر عامل شرکت اکسون موبیل امریکا امد به دست و پایتان افتاد که تو رو خدا بیا برای من کار کن :biggrin: :D

بد میگم عاغا سامان و عاغا پوریا بگویند بت میگی! :D

موفق باشید.

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز

این از پیشنهاد اول

دوم اینکه گلایه دارم از محضر مبارک دوستان معظم له که ما چند سال پیش چند پروژه را دنبال میکردیم و عده ای امدند با خرابکاری جو بحث را خراب کردند و ان انگیزه و شور و هیجان خوابید
بگردید میبینید که تاپیکها از جمله طراحی پالایشگاه نفت، طراحی پالایشگاه گاز ، طراحی کارخانه تولید الیاف کربن با نام تاپیک طراحی یک واحد صنعتی، و دهها تاپیک که الان داره خاک میخوره
چند تاپیک هم من اوائل که صفر کیلومتر بودم چند سال پیش ایجاد کردم از جمله طراحی سوپر کامپیوتر شبیه سازی فرایندهای شیمیائی و یا طراحی واحدهای نیروگاه هسته ای با تولید هیدروژن به جای برق
طراحی پالایشگاه بیو تکنولوژی و غیره که جزء طرح های درجه اول جهان هست ولی مدیران امدند تک تک تاپیکها را پاک کردند و یا انها را در تاپیکهای پرسش و پاسخ ادغام کردند و تاپیک جمع اوری شد.

این رفتارهای دیکتاتور گونه و احمدی نژاد گونه باعث شد که فرایند فعالیت به مرور زمان به قهقرا گرائیده شد(عجب اصطلاحات خفنی! :D )

حالا در دوره دولت امید و رحمت و برکت و سال مدیریت جهادی :D پیشنهاد میکنم فرهنگ همکاری و تیمی را برای جهاد اقتصادی به کار بندیم و تلاش کنیم و قول بدهیم یکدیگر را تخریب نکنیم.

و اما در مورد کار تجربه زندگی به من نشان داده که هر چقدر بخواهیم نرم افزار را از روی راهنما یا کتاب یا فیلم یاد بگیریم دو روز دیگه فراموش میکنیم
در هنگام استخدام هم اگر همه را کامل توضیح بدهیم کمتر از دو امتیاز از بیست امتیاز به ما نمیدهند.

اما وقتی یک پروژه تحقیقاتی یا پژوهشی یا مهندسی را و لو آزمایشی بدون نتیجه بخواهیم کار کنیم این پروژه دانش و تجربه و تخصص ما را در ابعاد مختلف رشد و تربیت میکند
و ان وقت ما در رزومه و سوابق خود این پروژه را میتوانیم با 18 امتیاز استخدامی به شرکت استخدام کننده ارائه بدهیم.
مگر اینکه بخواهند بز خرید کنند و چندر قاز حقوق کم پرداخت کنند و از من و شما به اندازه چند ادم کار مفت بکشند که در این صورت اصلا به رزومه و سوابق اهمیت نمیدهند یه کمی اطلاعات علمی بلد باشیم و قانع باشیم سریع استخدام میکنند و دائم توی سرما میزنند تا حقوق مان را کسر کنند بریزند جیب خودشان.

از طرف دیگر انجام یک پروژه این مزیت را دارد که به جای استخدام بتوانید کار بگیرید و پیمانکار بشوید.
مهندسین عمران و معماری حق امضاء دارند و نقشه های ساختمان را امضاء و تایید و نظارت میکنند.
یک مهندس با تجربه شیمی میتواند نقشه های ساخت پالایشگاه و پتروشیمی کارخانه سیمان ذوب اهن و مجتمع های بزرگ را امضاء و نظارت کند و به اندازه صدها شرکت دستمزد بگیرد.
مدیران شرکتهای بزرگ در صورتی به یک مهندس شیمی این اختیار را میدهند که سوابق و تجربه های کافی داشته باشد.
حالا فرض کنیم امور مهندسی و طراحی یک کارخانه و مجتمع پالایشگاهی دو میلیارد باشد باز هر چقدر بخواهند توی سر مال بزنند و بز خری کنند حد اقل چند صد میلیون را خواهند داد

بنابر این پیشنهاد میکنم به جای اینکه کاربران بیایند در تالارهای این سایت وقت شان را که از قدیم گفته اند وقت طلا است با جوک گفتن و تلف کردن برای هیچ و پوچ دور بریزند.
این طلاهای عمرشان را جمع کنند روی هم بگذارند توی همین سایت با وقت شان و دانش شان یک خزانه طلائی با نام تجربه یک پروزه طراحی فنی مهندسی را کسب کنند.

وقتی در این سایت شما یک طرحی را انجام میدهید و ثبت میشود از گوشه کنار جهان این مطالب و نوشتارها را میبینند.
و فردا ناگهان میبینید مدیر عامل شرکت اکسون موبیل امریکا امد به دست و پایتان افتاد که تو رو خدا بیا برای من کار کن :biggrin: :D

موفق باشید.
مثل همیشه صحبت های جناب جینگیلبرت به دل آدم میشینه
.
.
.
درست میگین اما یه طراح نیروگاه بخار نیاز دازیم که بیاد مدیریت کنه:D

sahel_m

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز

این از پیشنهاد اول

موفق باشید.

کاملا درسته من با نظر شما موافقم البته متاسفانه جوانای الان ما خیلیاشون خودشون دوست دارن وقتشونو تلف کنن تا اینکه مفید استفاده بشه

بالا