شما خودت چند سالته آنا جون؟
ایشالایادش بخیر دوسال پیش...چه ذوق وشوقی داشتم من...
درس خوندن حتی اگه واسه دخترا نتونه با شرایط جامعه ی فعلی بهشون کاری در شانشون بده حداقل حداقل یه کفه ی سنگین واسشون هست.پس تا میتونیم بخونیم وبخونیم.
ایشاله که خبرای خوبی در راه هست![]()
یادش بخیر دوسال پیش...چه ذوق وشوقی داشتم من...
درس خوندن حتی اگه واسه دخترا نتونه با شرایط جامعه ی فعلی بهشون کاری در شانشون بده حداقل حداقل یه کفه ی سنگین واسشون هست.پس تا میتونیم بخونیم وبخونیم.
یادش بخیر دوسال پیش...چه ذوق وشوقی داشتم من...
من متولد 67 ام
من متولد 67 ام
کوفت...به چی میخندی...جزو دهه 70 ایا هستیا....نیگاه توروخدا ورودی های ارشد نی نی هستن از نظرما.....خبری در راه است ...![]()
سلام ویدا جوونم خوبی عزیزم؟
کجایییی نیستی دختررررر؟
کوچیک شما متولد 69 (البته آخرش)
من یه سال ازت بزرگترم
فکر کنم پوریا 68 باشه، آره پوریا؟
کوفت...به چی میخندی...جزو دهه 70 ایا هستیا....نیگاه توروخدا ورودی های ارشد نی نی هستن از نظرما.....
سلام عزیز دل...منم هستم...کم وبیش
دقیقا این 70 یا نی نی هستنکوفت...به چی میخندی...جزو دهه 70 ایا هستیا....نیگاه توروخدا ورودی های ارشد نی نی هستن از نظرما.....
مهم سن و سال نیست مهم همت بلنده که داداش پوریا داشته تونسته قبول بشهکوفت...به چی میخندی...جزو دهه 70 ایا هستیا....نیگاه توروخدا ورودی های ارشد نی نی هستن از نظرما.....
دخترا !! شما چرا اینقدر بزرگید ... من تازه 22 سالمه !!![]()
میگم هنوز نرفتی این گرمی و سردی روزگار بچشی
نفست از جای گرم بلند میشه!
پرسیدم کجا قبول شدی به سلامتی؟
دخترا !! شما چرا اینقدر بزرگید ... من تازه 22 سالمه !!![]()
ویدا خانوم. .. ما برای خودمون ابهتی داریم ... اینطوری ما رو نیگا نکن ... یه زمانی برای خودمون برو بیایی داشتیم !!
در ضمن من دهه 60ی هستم !!![]()
یه کی میگه کجا قبول شده یانهههههههههههههههه!!!!!!!!!!!!!
یه کی میگه کجا قبول شده یانهههههههههههههههه!!!!!!!!!!!!!
ممنون ..اینا انگار خیلی دوست دارن سنشونو بگن .. دختر اینطوری ندیده بودیم ...شما خودتو ناراحت نکن اعتماد به نفستم از دست نده
ممنون ..اینا انگار خیلی دوست دارن سنشونو بگن .. دختر اینطوری ندیده بودیم ...![]()
احترام باید بذاری به مادهه 60ی هستم !!![]()
ممنون ..اینا انگار خیلی دوست دارن سنشونو بگن .. دختر اینطوری ندیده بودیم ...![]()
عصبی شدویدا خانوم. .. ما برای خودمون ابهتی داریم ... اینطوری ما رو نیگا نکن ... یه زمانی برای خودمون برو بیایی داشتیم !!
در ضمن من دهه 60ی هستم !!![]()
ما فرق فوکولیم 70 ی
عصبی شد
ایشاله دکترا قبول شدنت پوریاالبته بعد از من ها
![]()
والا 69 هی ام ...
اینو منم باش کلی بازی کردم ... یادتون میاد ؟!
![]()
نه فقط خواستن بگن ما بزرگتریم
فکر کردن بچه گیر آوردن خواستن سر به سرش بذارن
اما نمیدونن داداش ما سریه واسه خودش توسرا
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |