...این هفته غیر امروز بد نخوندم بقیه روز ها رو...باشه ولی النازی اگه میخوای کنکور بدی درسای اصلیتو تو لیسانس خوب بخونخوب میخونی؟ جوری بخون که روش کم شه ......بله موافقم خیلیم فراره ..
![]()
...این هفته غیر امروز بد نخوندم بقیه روز ها رو...باشه ولی النازی اگه میخوای کنکور بدی درسای اصلیتو تو لیسانس خوب بخونخوب میخونی؟ جوری بخون که روش کم شه ......بله موافقم خیلیم فراره ..
![]()
ع م م م ه ه ه ه![]()
...این هفته غیر امروز بد نخوندم بقیه روز ها رو...باشه ولی النازی اگه میخوای کنکور بدی درسای اصلیتو تو لیسانس خوب بخون
ببین ترس نداره![]()
این از تو بیشتر میترسه کلوچه عمه
...ببین النازی درس هایی مثل استاتیک رو جوری بخون که یک نمره متوسط ازشون بگیری....استاد محور سعی کن نباشی به خصوص اگه ازاد میخونیعیب نداره پیش میاد ..وقتی خسته میشی استراحت کن هرمدلی که دوست داری بجز ... بعد دوباره شروع کن ..بخدا قبل شروع ترم به فکر خوب خوندن بودم ولی استادا ادمو گیج میکنن..![]()
ای دون![]()
...ببین النازی درس هایی مثل استاتیک رو جوری بخون که یک نمره متوسط ازشون بگیری....استاد محور سعی کن نباشی به خصوص اگه ازاد میخونی
حالا راستش رو بگو عمه خوبی هستم یا نه؟؟؟
بچه هام که بزرگ شدن
تکیه کلامشون میشه جون عمه م
یا دوستم دارن؟؟؟
من خودم عمه ندارم نمیدونم چه مزه ای هست!!
الاهی ..من با عمه هام ریاد مچ نبستم ولی در اینده خودم عمه میشم ..قربونت تو عشقی..
...کدوم یونی هستی الناز؟؟بالاخره استاد خوبم حتما باهاش تو درس های تخصصی کلاس خواهی داشت نگران نباشاوهوم ..دیشب سینا هم میگفت ..اتفاقا استادش افتضاخه ..باورکن ترمای قبلم اکثرا خودم میخوندم ولی شب امتحان ..ترم پیش مریض شدم ازبس خوندم ..این ترمم ازاول دارم میخونم ..ولی پس کی باید جواب سوالامو بده؟ استادا چیکاره ان؟
...شبت بخیر روبینا جانما دیگر برفتیم
شب همگیتون پر ستاره
به خدا میسپارمتون
...کدوم یونی هستی الناز؟؟بالاخره استاد خوبم حتما باهاش تو درس های تخصصی کلاس خواهی داشت نگران نباش
ما دیگر برفتیم
شب همگیتون پر ستاره
به خدا میسپارمتون
وحید خان از این طرفا
نیستی؟؟؟مشغولین ب سلامتی؟؟؟
دیدم آن هستید و من هم دارم میرم گفتم احوالی پرسیده باشم داداش
اگه بدونی
من تمام این 5تایی که گفتم عمه شون هستم
دوتاشون خیلی عزیزن...از نوع ویژه....اولین حرفی که زدن هم عمه بوده تو سه و چهار ماهگی!!!!فک کن
خ عزیزن
سلامی به گرمای دستای خودم که همیشه دماشون بالای 40 درجس.
دروووووووووووود
سلام دریا خانوم(روبینا)
ممنون.میگذره اما به سختی...نفسای آخره دارن با زور میان بالا.
از بس خوبی عزیز ..بچه ها دروغ نمیگن پاکن پس خیلی ماهیی![]()
سلام به همه ی دوستان حاضر
ما رو نمیبینین خوبین؟
![]()
ما رو نمیبینین خوبین؟
![]()
ما رو نمیبینین خوبین؟
![]()
ای بابا
خدا نکنه داداش
شما این رو میگی ما پا به سن گذاشته ها چی باید بگیم
شوما ه ماشالا جوونین!!!!
اگه بگم هنوز گواهیمو ندادن که برم سربازی باورت میشه!!!!؟؟؟؟
یه درس اضافه پاس کردم سه هفتس گیر دادن که حذفش کنن و حذفشم نمیکنن!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |