مغروری نسبت به درساتا اونم مهندسی شیمیخیلی سریع و سنگین میرن جلو! ریاضی و جرم و سینتیک رو رسیدم به کلاس، دوباره کلاس ازم پیشی گرفت...
تا حالا سابقه نداشته درس از من جلو بیفته! فردا حال همه رو میگیرم!

مغروری نسبت به درساتا اونم مهندسی شیمیخیلی سریع و سنگین میرن جلو! ریاضی و جرم و سینتیک رو رسیدم به کلاس، دوباره کلاس ازم پیشی گرفت...
تا حالا سابقه نداشته درس از من جلو بیفته! فردا حال همه رو میگیرم!
...مگه مرض داری سوال استاد ضایع کن میپرسیاصلاح شده همون کلمه هه هست که میدونی!
رشته و درسا رو عشقه. سرعت استادا و سواد استادا یه ذره...
من کلا توی دوران تحصیلیم تک تک مدرسامو ضایع می کردم. اینا اینقدر سواد و تجربه شون بالا هست، نمیشه گیرشون انداخت. هر چی می پرسیدم، کامل توضیح میداد!
شیمی پرسیدم، الکترونیک پرسیدم، خود جرم پرسیدم، اکویشین اتیمولوژی پرسیدم، هرچی که میشد بپرسی واسه ضایع سازی پرسیدم، همه رو جواب داد...![]()
سلام دوستای گلممممممممم.خوبین؟
سارا جون نبینم تو دله مهربونت غصه باشه.
خب معلومه! بی سابقه هست این موضوع...!مغروری نسبت به درساتا اونم مهندسی شیمی...حالشونو نگیر گناه دارن..حهلا استاد چند تا دخترو چند تا پسرین؟..اگه شیطونن که هیچی اگه بی ساکتن اذیتشون کن که صداشون دربیاد
![]()
بله اینجا پر دود شده.......مرد عمل نیست که مرد عمل منم
![]()
نه ولی اگه ترک کنم مرض میگیرم! کل سالای تحصیلم این بوده کارم! ارشد هم استثنا نیست!...مگه مرض داری سوال استاد ضایع کن میپرسی![]()
خب معلومه! بی سابقه هست این موضوع...!
4 تا پسر سه تا دختر. 10 تا دختر 6 تا پسر. 4 تا پسر 4 تا دختر. 4 تا پسر 5 تا دختر.
من پاشم برم ....راه سختی مانده در پیش...![]()
منم ببر!من پاشم برم ....راه سختی مانده در پیش...![]()
نه بابا، یک اخلاق بد اخلاقی دارم که خدا میدونه. نیگا نکن اینجا اینجورم من...اکی..ببنیم بعدش چی میشه..میفتن دنبالت ازت سوال میپرسن..درگوشتوبیار..مخصوصا دخملا![]()
هه هه هه . سینا هم دیدنی میشه.اکی..ببنیم بعدش چی میشه..میفتن دنبالت ازت سوال میپرسن..درگوشتوبیار..مخصوصا دخملا![]()
برو سیا .منم برم کم کم .من پاشم برم ....راه سختی مانده در پیش...![]()
سلام سینا جون.سلام رئیس سودی! خوبی؟
منم ببر!
نه بابا، یک اخلاق بد اخلاقی دارم که خدا میدونه. نیگا نکن اینجا اینجورم من...![]()
برو در پناه خدا. منم کم کم میرم...بای بای دوستای گلم من برم سر درس و مشقم .
بای بای دوستای گلم من برم سر درس و مشقم .
چرا دیدن دارم؟!واقعا دیدن داری...نکن اینکارارو...شیطونن؟ یه خانومشو واسه خودت دستو پاکن دیگه
![]()
چرا دیدن دارم؟!
شیطون؟ آتیش پاره ان.
به خدا حوصله م نیست. دیگه انرژی سابق رو ندارم. گرچه از همون اولا هم اهل این کارا نبودم.
هه هه! جرات دارن بیان طرفم مگه!؟ایول پس نیازی به من نیست خودشون حالتو میگیرن ..توام کم نیار..سنت رفته بالا پیر شدی
دارم میمیرم ازین سیالاتو افتاتیک![]()
هه هه! جرات دارن بیان طرفم مگه!؟
آره دیگه، سنی از ما گذشته.
سیالات به این خوبی! استاتیک هم باهاش کنار بیا دیگه!
استاتیک بعدا به کارت هم نمیاد. جدی نگیر. نمره تو بگیر و برو.سالات که بعدکلاس میشیاز بس با حرص توضیح میده یه کلمه رو 10 بار میگه..استاتیکم باید با استاد کنار بیای وگرنه درسی نمیده مردک
![]()
استاتیک بعدا به کارت هم نمیاد. جدی نگیر. نمره تو بگیر و برو.
سیالات ولی خودت قوی کار کن. حالا چه بخوای بری تو صنعت، مشاوره، طراحی، ارشد و ... خیلی کاربردیه!
اعصابتو نریز به هم فقط!باشه میچسبم به سیالات...استاتیکم که ببینم چه میکنه
...سینا برو توام منم برم بخوابم فردا سیالات استاتیک ریاضی مهندسی<عشقه فعلا> دارم..اگه فردا نیومدم واسم حلواپخش کن
![]()
اعصابتو نریز به هم فقط!
منم الان میرم!
سلااااااااااامسلام علیکم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |