گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

elnaz0020

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی سریع و سنگین میرن جلو! ریاضی و جرم و سینتیک رو رسیدم به کلاس، دوباره کلاس ازم پیشی گرفت... :razz:
تا حالا سابقه نداشته درس از من جلو بیفته! فردا حال همه رو میگیرم!
مغروری نسبت به درساتا اونم مهندسی شیمی:razz:...حالشونو نگیر گناه دارن..حهلا استاد چند تا دخترو چند تا پسرین؟..اگه شیطونن که هیچی اگه بی ساکتن اذیتشون کن که صداشون دربیاد :biggrin:

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلاح شده همون کلمه هه هست که میدونی! :D
رشته و درسا رو عشقه. سرعت استادا و سواد استادا یه ذره...
من کلا توی دوران تحصیلیم تک تک مدرسامو ضایع می کردم. اینا اینقدر سواد و تجربه شون بالا هست، نمیشه گیرشون انداخت. هر چی می پرسیدم، کامل توضیح میداد!
شیمی پرسیدم، الکترونیک پرسیدم، خود جرم پرسیدم، اکویشین اتیمولوژی پرسیدم، هرچی که میشد بپرسی واسه ضایع سازی پرسیدم، همه رو جواب داد... :razz:
...مگه مرض داری سوال استاد ضایع کن میپرسی :razz:

s.matavos

عضو جدید
مغروری نسبت به درساتا اونم مهندسی شیمی:razz:...حالشونو نگیر گناه دارن..حهلا استاد چند تا دخترو چند تا پسرین؟..اگه شیطونن که هیچی اگه بی ساکتن اذیتشون کن که صداشون دربیاد :biggrin:
خب معلومه! بی سابقه هست این موضوع...!
4 تا پسر سه تا دختر. 10 تا دختر 6 تا پسر. 4 تا پسر 4 تا دختر. 4 تا پسر 5 تا دختر.

elnaz0020

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب معلومه! بی سابقه هست این موضوع...!
4 تا پسر سه تا دختر. 10 تا دختر 6 تا پسر. 4 تا پسر 4 تا دختر. 4 تا پسر 5 تا دختر.

اکی..ببنیم بعدش چی میشه..میفتن دنبالت ازت سوال میپرسن..درگوشتوبیار..مخصوصا دخملا:razz:

s.matavos

عضو جدید

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اکی..ببنیم بعدش چی میشه..میفتن دنبالت ازت سوال میپرسن..درگوشتوبیار..مخصوصا دخملا:razz:
هه هه هه . سینا هم دیدنی میشه.

من پاشم برم ....راه سختی مانده در پیش...:w10:
برو سیا .منم برم کم کم .

سلام رئیس سودی! خوبی؟
سلام سینا جون.

elnaz0020

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا دیدن دارم؟!
شیطون؟ آتیش پاره ان.
به خدا حوصله م نیست. دیگه انرژی سابق رو ندارم. گرچه از همون اولا هم اهل این کارا نبودم.

ایول پس نیازی به من نیست خودشون حالتو میگیرن ..توام کم نیار;)..سنت رفته بالا پیر شدی:biggrin:
دارم میمیرم ازین سیالاتو افتاتیک:cry:

s.matavos

عضو جدید
ایول پس نیازی به من نیست خودشون حالتو میگیرن ..توام کم نیار;)..سنت رفته بالا پیر شدی:biggrin:
دارم میمیرم ازین سیالاتو افتاتیک:cry:
هه هه! جرات دارن بیان طرفم مگه!؟
آره دیگه، سنی از ما گذشته.
سیالات به این خوبی! استاتیک هم باهاش کنار بیا دیگه!

elnaz0020

عضو جدید
کاربر ممتاز
هه هه! جرات دارن بیان طرفم مگه!؟
آره دیگه، سنی از ما گذشته.
سیالات به این خوبی! استاتیک هم باهاش کنار بیا دیگه!

سالات که بعدکلاس میشی :wallbash:از بس با حرص توضیح میده یه کلمه رو 10 بار میگه..استاتیکم باید با استاد کنار بیای وگرنه درسی نمیده مردک:razz:

s.matavos

عضو جدید
سالات که بعدکلاس میشی :wallbash:از بس با حرص توضیح میده یه کلمه رو 10 بار میگه..استاتیکم باید با استاد کنار بیای وگرنه درسی نمیده مردک:razz:
استاتیک بعدا به کارت هم نمیاد. جدی نگیر. نمره تو بگیر و برو.
سیالات ولی خودت قوی کار کن. حالا چه بخوای بری تو صنعت، مشاوره، طراحی، ارشد و ... خیلی کاربردیه!

elnaz0020

عضو جدید
کاربر ممتاز
استاتیک بعدا به کارت هم نمیاد. جدی نگیر. نمره تو بگیر و برو.
سیالات ولی خودت قوی کار کن. حالا چه بخوای بری تو صنعت، مشاوره، طراحی، ارشد و ... خیلی کاربردیه!

باشه میچسبم به سیالات:razz:...استاتیکم که ببینم چه میکنه:mad:...سینا برو توام منم برم بخوابم فردا سیالات استاتیک ریاضی مهندسی<عشقه فعلا> دارم..اگه فردا نیومدم واسم حلواپخش کن:(

s.matavos

عضو جدید
باشه میچسبم به سیالات:razz:...استاتیکم که ببینم چه میکنه:mad:...سینا برو توام منم برم بخوابم فردا سیالات استاتیک ریاضی مهندسی<عشقه فعلا> دارم..اگه فردا نیومدم واسم حلواپخش کن:(
اعصابتو نریز به هم فقط!
منم الان میرم!

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی وقته از چشام بی تو بارون میباره...دل نا امید من تورو ارزو داره...ای همیشگی ترین..سوختن کار من است ...نگرانم منشین

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باد نمناك زمان می گذرد،
رنگ می ريزد از پيكر ما
خانه را نقش فساد است به سقف،
سرنگون خواهد شد بر سر ما

گاه می لرزد باروی سكوت:
غول ها سر به زمين می سايند
پای در پيش مبادا بنهيد،
چشم ها در ره شب می پايند!

... تكيه گاهم اگر امشب لرزيد،