گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

malina

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin:...همه چی تمومی اره تو عشقو ارزومی اره تو دنیا پر خوشبختی میشه وقتی روبه رومی....سلام مریمی...خوبی؟
سلام الناز جون.مرسی تو چطوری؟
یه نیمکت تنها...یه شعله خاموش..یه لحظه یک رویا ...من و تو در آغوش:redface::D

s.matavos

عضو جدید
.....سلام سینا خوش میگذره؟:D
نه بابا، خوش کجا بود! همه استادا از دنده یک شروع می کنن راه افتادن، این استاد ما از همون اول زده رو 4ویل آور درایو!
از سر کلاس جرم پیشرفتـــــــــــــــه میام خبرم... در حد دکترا درس میده! :surprised:

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه بابا، خوش کجا بود! همه استادا از دنده یک شروع می کنن راه افتادن، این استاد ما از همون اول زده رو 4ویل آور درایو!
از سر کلاس جرم پیشرفتـــــــــــــــه میام خبرم... در حد دکترا درس میده! :surprised:
...حالا کم کم عادت میکنی بهش خوب ....ارشد همینه دیگه مگه جور دیگه ای تصورت بود؟:razz:

malina

عضو جدید
کاربر ممتاز
:(

چیزی نیست.یه کمی دلم گرفته.امشب از اون شبهای غمگینه:cry:
الهییییییی
سارا جون به چیزای خوب فکر کن
تو اتاقت تنها نشین..برو تو جمع الانم سریالا شروع میشه...
تنها باشی بیشتر فکر و خیال میکنی
فدات شم ایشالا این حالت زودگذر باشه

malina

عضو جدید
کاربر ممتاز
الناز بازیه باحالی میشه هاااا
حس میکنم به حافظم کمک میکنه:D

malina

عضو جدید
کاربر ممتاز
سارا الناز سینا سیاوش من برم
شب بخیررررررر
بابای

s.matavos

عضو جدید
درست میشه ..خیلی خوبه سطح استاد بالا باشه..بهتر از یه سری استادای بوووق هستن..توکه عشق درسی خوش باش:razz:
خیلی سریع و سنگین میرن جلو! ریاضی و جرم و سینتیک رو رسیدم به کلاس، دوباره کلاس ازم پیشی گرفت... :razz:
تا حالا سابقه نداشته درس از من جلو بیفته! فردا حال همه رو میگیرم!

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستای گلممممممممم.خوبین؟
سارا جون نبینم تو دله مهربونت غصه باشه.

s.matavos

عضو جدید
....چی گیجه؟؟:D....مهندسی شیمی هستش دیگه :razz:
اصلاح شده همون کلمه هه هست که میدونی! :D
رشته و درسا رو عشقه. سرعت استادا و سواد استادا یه ذره...
من کلا توی دوران تحصیلیم تک تک مدرسامو ضایع می کردم. اینا اینقدر سواد و تجربه شون بالا هست، نمیشه گیرشون انداخت. هر چی می پرسیدم، کامل توضیح میداد!
شیمی پرسیدم، الکترونیک پرسیدم، خود جرم پرسیدم، اکویشین اتیمولوژی پرسیدم، هرچی که میشد بپرسی واسه ضایع سازی پرسیدم، همه رو جواب داد... :razz:

بالا