یه چندساعتی نتم قطع شدسلام آبجی جونی! خوبی؟ صبحی دوباره رفتی...![]()
اولشم برق رفت
یه چندساعتی نتم قطع شدسلام آبجی جونی! خوبی؟ صبحی دوباره رفتی...![]()
سلام ویدایی .خوبی؟ من ابانی های زیادی و میشناسم که همشون مهربون و احساسی بودن.واقعا زندگی کردن با ابانی ها خوبه من هم داداشم ابانیه .هم هم اتاقی دوره کارشناسیم واقعا خوبینآره ولی من ناراحت نشدم اونروز....
وقتی ناراحت بشم گرگم میگیره..حالا چه توی باشگاه باشم چه تو واقعیت....
تولدم چی کادومیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بحثو عوض نکن....زودی بگو چی
خودت بگو چه ویژگیایی دارن؟تا من باتومقایسه کنم
.....اره میدونم به خاطر مهربونیته که فراموش میکنی زودیمن خودمم زودرنجم
اما چیزی تی دلم نمیمونه اصلا...یادم میره...توهم اگه اینجوری باشی که عالیه
بعدشم خب مهربونی دیگه
ویدا در مورد چی حرف میزنید؟؟؟؟؟؟؟؟
اهان ببخشید سلامون علیکم و رحمت الله............خوبید؟؟؟؟؟؟؟
خب اومدم بگم ارشد دانشگاه ازاد اونم تکمیل ظرفیت قبول نشدم....................هی وای من
نمیدونم انا و بقیه بچه ها چی شدن؟؟؟؟؟
ایشالا ک اونا با خبرای خوب بیان.......
واسه منم احساس تاسف نکنید ناراحت نیستم خودم میدونستم قبول نمیشم
تازه داشتم ب همه ی اون پول بی زبونی ک قرار بود بریزم تو حلق دانشگاه ازاد با این اوضاع بهم ریخته هم فک میکردم...........بابای بیچارم ک تازه کارشناسیمم ازاد بوده چی میکشه از دست من![]()
سلام عزیز...میسی خوبمسلام ویدایی .خوبی؟ من ابانی های زیادی و میشناسم که همشون مهربون و احساسی بودن.واقعا زندگی کردن با ابانی ها خوبه من هم داداشم ابانیه .هم هم اتاقی دوره کارشناسیم واقعا خوبین
ای وای شرمندم نکن داداشی.....اره میدونم به خاطر مهربونیته که فراموش میکنی زودی![]()
کل کل های تو سینارو دوست دارماره امروز خوبممرسی. چی دوست داری؟ واقعا وقتی میگفتی قبولی روحیه میگرفتم.بابت دلداریایی که تو اون روزای سخت میدادی بازم ممنون
![]()
...حالا بذار تولد خواهریم بشه از الان نمیگمسلام عزیز...میسی خوبم
تولطف داری...خودت خوبی که چیزای خوب رو میبینی....منم احساسی هستم وسعی میکنم مهربون هم باشم.....
ای وای شرمندم نکن داداشی
بگو تبلدم چی میخری؟خریدن که نه...همین عکسشو بزاری توی باشگاه
ایشالا که همیشه خوب باشی. هیچی بابا، شوخی می کردم. همین خبر قبولیت اندازه هزارتا شیرینی فروشی برا من شیرینه!اره امروز خوبممرسی. چی دوست داری؟ واقعا وقتی میگفتی قبولی روحیه میگرفتم.بابت دلداریایی که تو اون روزای سخت میدادی بازم ممنون
![]()
فقط تاپیک تولد نزار...حالا بذار تولد خواهریم بشه از الان نمیگم![]()
این فرق فوکوله با بچه های پلیمر خووووو...کوفت هست تو تالار دیگه ببین![]()
...پلییییمممممممممممممررررررررررررررررررررایشالا که همیشه خوب باشی. هیچی بابا، شوخی می کردم. همین خبر قبولیت اندازه هزارتا شیرینی فروشی برا من شیرینه!
آخه می دونستم قبولی! مجددا تبریک!![]()
مهندسی شییییییییییمییییییییییییییییییییییه!...پلییییمممممممممممممرررررررررررررررررررر
...چه فرقی مکنه اخه شراب شیرازی؟؟این فرق فوکوله با بچه های پلیمر خووووو![]()
کل کل های تو سینارو دوست دارم
باحالید
سلام .... می تونم دوتا سوال از شما که شیمی خوندین بپرسم؟؟؟![]()
سعی میکنم باشم ...............مطمعنم که مهربونی.مگه چجوریه؟![]()
فرقش از آب معدنی هست تا شراب ناب شیراز!...چه فرقی مکنه اخه شراب شیرازی؟؟![]()
مگه تولدته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ای شیطون کوچولو داری بزرگ میشیااااااااااااااا......واسه خودت خانومی شدی.............عزیزم ی دنیا عشق و محبت و ارزوی قشنگ کادوی من ب توئه...............دوست دارم.....پیشاپیش هم تولدتو تبریک میگم عشقمفقط تاپیک تولد نزار
چون اصلا خوشم نمیاد
لوسه
کادوبده...بده...بده...بگوچیه؟؟؟؟؟؟؟؟دلم آب افتاد خو
سلام مهندس. احوال شما. منم با یه زوری بالاخره خودمو به قول آنایی داخل سیستم جا کردم!خب مثه اینکه بعضی از دوستان قبول شدن.........مبارکا باشه...ایشالا همیشه خوش خبر باشید......
سینا خان شما چیکار کردید؟؟؟؟؟اون لبخند ژوکوند اواتارتونو ک میبینم روحیم از این رو ب اون رو میشه![]()
قربونت برم ماها شیمی نخوندیم.بپرس اگه بزرگان بلد باشن جواب میدن.![]()
سینایی استادمون برای جرم ازروی برد درس میده ها ولی نمیدونم چرا توی اون کتابی که برام دان کردی نیست....فرقش از آب معدنی هست تا شراب ناب شیراز!![]()
وا! ویدایی من کی با ثنا کل کل کردم؟! من فقط زورم به همجنسام میرسه!کل کل های تو سینارو دوست دارم
باحالید
...من که میگم همین بهتره تا مثلا گرایش پدیده هافرقش از آب معدنی هست تا شراب ناب شیراز!![]()
مگه تولدته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ای شیطون کوچولو داری بزرگ میشیااااااااااااااا......واسه خودت خانومی شدی.............عزیزم ی دنیا عشق و محبت و ارزوی قشنگ کادوی من ب توئه...............دوست دارم.....پیشاپیش هم تولدتو تبریک میگم عشقم
خو حالا ک بحث شیرین تولده منم دی ماهم..........دی ماهیا دستا بالا
من خودشیفتم ی کوچولو..............عاشق زمستون و زمستونیام![]()
ای خنگولوا! ویدایی من کی با ثنا کل کل کردم؟! من فقط زورم به همجنسام میرسه!![]()
.....ویدایی ترم چند ارشدی؟سینایی استادمون برای جرم ازروی برد درس میده ها ولی نمیدونم چرا توی اون کتابی که برام دان کردی نیست....
یه ورژن دیگشو ندالی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.....تو خیلی به ما لطف داری خواهری جونای خنگول
کل کل های تو وسیابشو میگم
...ثنایی که دخمله دیبونه
پیدا می کنم برات!سینایی استادمون برای جرم ازروی برد درس میده ها ولی نمیدونم چرا توی اون کتابی که برام دان کردی نیست....
یه ورژن دیگشو ندالی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |