گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

sana.68

عضو جدید
آره ولی من ناراحت نشدم اونروز....
وقتی ناراحت بشم گرگم میگیره..حالا چه توی باشگاه باشم چه تو واقعیت....
تولدم چی کادومیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بحثو عوض نکن....زودی بگو چی
خودت بگو چه ویژگیایی دارن؟تا من باتومقایسه کنم
سلام ویدایی .خوبی؟ من ابانی های زیادی و میشناسم که همشون مهربون و احساسی بودن.واقعا زندگی کردن با ابانی ها خوبه من هم داداشم ابانیه .هم هم اتاقی دوره کارشناسیم واقعا خوبین

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من خودمم زودرنجم
اما چیزی تی دلم نمیمونه اصلا...یادم میره...توهم اگه اینجوری باشی که عالیه
بعدشم خب مهربونی دیگه
.....اره میدونم به خاطر مهربونیته که فراموش میکنی زودی ;)

vida90

عضو جدید
کاربر ممتاز
ویدا در مورد چی حرف میزنید؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:
اهان ببخشید سلامون علیکم و رحمت الله............خوبید؟؟؟؟؟؟؟
خب اومدم بگم ارشد دانشگاه ازاد اونم تکمیل ظرفیت قبول نشدم....................هی وای من:crying2:
نمیدونم انا و بقیه بچه ها چی شدن؟؟؟؟؟
ایشالا ک اونا با خبرای خوب بیان.......
واسه منم احساس تاسف نکنید ناراحت نیستم خودم میدونستم قبول نمیشم:lol:
تازه داشتم ب همه ی اون پول بی زبونی ک قرار بود بریزم تو حلق دانشگاه ازاد با این اوضاع بهم ریخته هم فک میکردم...........بابای بیچارم ک تازه کارشناسیمم ازاد بوده چی میکشه از دست من:w29:

فدای سرت عزیز
حیف پول بیزبون نیست بریزی تو حلق آزاد
البته اگه پول داشته باشی کاردرست همینه که بری آزاد وبرای درس خوندن حرص نخوری....چون تحصیل حق همه است.....
بابایی دوست دارممممممممممممممممم....باباها نازن...خداهمیشه حفظشون کنه...برای سلامتی پدرمادرا صلوات

vida90

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ویدایی .خوبی؟ من ابانی های زیادی و میشناسم که همشون مهربون و احساسی بودن.واقعا زندگی کردن با ابانی ها خوبه من هم داداشم ابانیه .هم هم اتاقی دوره کارشناسیم واقعا خوبین
سلام عزیز...میسی خوبم
تولطف داری...خودت خوبی که چیزای خوب رو میبینی....منم احساسی هستم وسعی میکنم مهربون هم باشم.....
.....اره میدونم به خاطر مهربونیته که فراموش میکنی زودی ;)
ای وای شرمندم نکن داداشی
بگو تبلدم چی میخری؟خریدن که نه...همین عکسشو بزاری توی باشگاه

vida90

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره امروز خوبم:smile:مرسی. چی دوست داری؟ واقعا وقتی میگفتی قبولی روحیه میگرفتم.بابت دلداریایی که تو اون روزای سخت میدادی بازم ممنون:gol:
کل کل های تو سینارو دوست دارم

باحالید

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام عزیز...میسی خوبم
تولطف داری...خودت خوبی که چیزای خوب رو میبینی....منم احساسی هستم وسعی میکنم مهربون هم باشم.....

ای وای شرمندم نکن داداشی
بگو تبلدم چی میخری؟خریدن که نه...همین عکسشو بزاری توی باشگاه
...حالا بذار تولد خواهریم بشه از الان نمیگم:)

s.matavos

عضو جدید
اره امروز خوبم:smile:مرسی. چی دوست داری؟ واقعا وقتی میگفتی قبولی روحیه میگرفتم.بابت دلداریایی که تو اون روزای سخت میدادی بازم ممنون:gol:
ایشالا که همیشه خوب باشی. هیچی بابا، شوخی می کردم. همین خبر قبولیت اندازه هزارتا شیرینی فروشی برا من شیرینه!
آخه می دونستم قبولی! مجددا تبریک! :D

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ایشالا که همیشه خوب باشی. هیچی بابا، شوخی می کردم. همین خبر قبولیت اندازه هزارتا شیرینی فروشی برا من شیرینه!
آخه می دونستم قبولی! مجددا تبریک! :D
...پلییییمممممممممممممرررررررررررررررررررر

fbarani67

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب مثه اینکه بعضی از دوستان قبول شدن.........مبارکا باشه...ایشالا همیشه خوش خبر باشید......:D
سینا خان شما چیکار کردید؟؟؟؟؟اون لبخند ژوکوند اواتارتونو ک میبینم روحیم از این رو ب اون رو میشه:D

vida90

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطمعنم که مهربونی.مگه چجوریه؟:smile:
سعی میکنم باشم ...............
هیچی دیگه همین کل کلایی که توی باشگاه میکنن دیگه......باحاله
میدونی چیه اولش که باهم آشنا نبودن یه بحثی پیش اومد که هردوشون نظرمخالف داشتن اما هردو خیلی محترم هستن واصلا اون یکی روناراحت نکرد....برخلاف آدم های دیگه......
الانم خیلی همدیگه رو دوست دارن

fbarani67

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط تاپیک تولد نزار
چون اصلا خوشم نمیاد
لوسه
کادوبده...بده...بده...بگوچیه؟؟؟؟؟؟؟؟دلم آب افتاد خو
مگه تولدته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ای شیطون کوچولو داری بزرگ میشیااااااااااااااا......واسه خودت خانومی شدی.............عزیزم ی دنیا عشق و محبت و ارزوی قشنگ کادوی من ب توئه...............دوست دارم.....پیشاپیش هم تولدتو تبریک میگم عشقم:heart:
خو حالا ک بحث شیرین تولده منم دی ماهم..........دی ماهیا دستا بالا:D
من خودشیفتم ی کوچولو..............عاشق زمستون و زمستونیام:cool:

s.matavos

عضو جدید
خب مثه اینکه بعضی از دوستان قبول شدن.........مبارکا باشه...ایشالا همیشه خوش خبر باشید......:D
سینا خان شما چیکار کردید؟؟؟؟؟اون لبخند ژوکوند اواتارتونو ک میبینم روحیم از این رو ب اون رو میشه:D
سلام مهندس. احوال شما. منم با یه زوری بالاخره خودمو به قول آنایی داخل سیستم جا کردم!
قیافه این آواتاره صد شرف داره با قیافه خودم! نقطه مقابله منه! گفتم اگه عکس خودمو بذارم اواتار، بچه ها دق می کنن!

saeidehm

عضو جدید
قربونت برم ماها شیمی نخوندیم.بپرس اگه بزرگان بلد باشن جواب میدن.:)

سوالام این دوتاست ...
میشه بهم بگین برای تعیین اسیدیته قابل تیتراسیون (TA ) چرا ملاک PH، باید 3/8 باشه؟
و اینکه نسبت TA به PH چیه....؟

خیلی ممنون میشم اگه بهم جواب بدین.... ممنووون

vida90

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرقش از آب معدنی هست تا شراب ناب شیراز! :biggrin:
سینایی استادمون برای جرم ازروی برد درس میده ها ولی نمیدونم چرا توی اون کتابی که برام دان کردی نیست....
یه ورژن دیگشو ندالی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

vida90

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه تولدته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ای شیطون کوچولو داری بزرگ میشیااااااااااااااا......واسه خودت خانومی شدی.............عزیزم ی دنیا عشق و محبت و ارزوی قشنگ کادوی من ب توئه...............دوست دارم.....پیشاپیش هم تولدتو تبریک میگم عشقم:heart:
خو حالا ک بحث شیرین تولده منم دی ماهم..........دی ماهیا دستا بالا:D
من خودشیفتم ی کوچولو..............عاشق زمستون و زمستونیام:cool:

نه بابا من 13 آبانم...
تولد توهم بعدتابعد مبالک....منم زمستونوپاییزوبهالو تابشتونو دومس دالم

بالا