ترم سه هستم دادش سیابش.....ویدایی ترم چند ارشدی؟
ترم سه هستم دادش سیابش.....ویدایی ترم چند ارشدی؟
چرا؟!...من که میگم همین بهتره تا مثلا گرایش پدیده ها![]()
آها! مرسی از الطافت!ای خنگول
کل کل های تو وسیابشو میگم
...ثنایی که دخمله دیبونه
نه جدی گفتم.....تو خیلی به ما لطف داری خواهری جون![]()
میسی میسیپیدا می کنم برات!![]()
میسی میسیآها! مرسی از الطافت!![]()
سلام. این سوال رو توی تالار بچه های شیمی مطرح کنی خیلی سریع تر به جواب می رسیا!سوالام این دوتاست ...
میشه بهم بگین برای تعیین اسیدیته قابل تیتراسیون (TA ) چرا ملاک PH، باید 3/8 باشه؟
و اینکه نسبت TA به PH چیه....؟
خیلی ممنون میشم اگه بهم جواب بدین.... ممنووون
....البته یک کمم خلیما اینم ناگفته نماندنه جدی گفتم
ترکیب شما دوتا باحله
بچه های پرشور وانرژی ای هستید
نه جدی گفتم
ترکیب شما دوتا باحله
بچه های پرشور وانرژی ای هستید
میسی میسی
میسی میسی
ای جان................پس تبریکاتی فراواناتی........سلام مهندس. احوال شما. منم با یه زوری بالاخره خودمو به قول آنایی داخل سیستم جا کردم!
قیافه این آواتاره صد شرف داره با قیافه خودم! نقطه مقابله منه! گفتم اگه عکس خودمو بذارم اواتار، بچه ها دق می کنن!
فدای تو آبجی! مراقب خودت باش. درد پناه خدابچه ها میدونم بی خداحافظی برم هم نگران میشید هم نالاحن
پس قعلا بای
گشنم شده....هم تشنم شده....هم درس ومخش دارم....
بای
موظب خودتو ن باشید
....البته یک کمم خلیما اینم ناگفته نماند
...اهان ...پس دیگه اخراشی خواهری
...باز بچه های مهندسی شیمی رو گنده کردسلام. این سوال رو توی تالار بچه های شیمی مطرح کنی خیلی سریع تر به جواب می رسیا!
ماها بیشتر تخصصمون روی طراحی فرایندهای مختلف با کامپیوتر هست و ریاضی...
مرسی! ممنون.ای جان................پس تبریکاتی فراواناتی........
ینی اخمویی؟؟؟؟؟؟؟؟وای جان من؟؟؟؟؟حالا وقت کردی بذار میخوام دق کنم
شوخی میکنم......شما شکسته نفسی میکنید حتما![]()
.....مرررسسییی خووواهههریی ...بودن انهایی که بودنشان را میخواهیم زمین را زیباتر میکند...همیشه باش...عاششششخخخخخخ خل بازیاتونم
...نه بابا بیخود میگه تیپش خوبهمرسی! ممنون.
آره خیلی.این ساوش دیده منو. سیا تشریح کن قیافمو!
تا ظهری بودش توی صفحه اصلیم، برش داشتم! حالا اگه شد دوباره میذارمش!
ولی جدی خیلی عبوسم!
...باز بچه های مهندسی شیمی رو گنده کرد![]()
...نه خانوم ضد حال نیستین کی گفتههمتون باحالید...................................
فقط من یکم ضد حالم.....
ویدا جونم برو ب سلامت عزیزم..........
عبوسی؟؟؟؟؟؟ب قیافت نمیادااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟حالا انگار من دیدمت.....ب هر حال هرکس ی چهره ی ب خصوصی داره.....من ک دخترم همه میگن چقد جدیه تازه بعضیا میگن جنتلمنیمرسی! ممنون.
آره خیلی.این ساوش دیده منو. سیا تشریح کن قیافمو!
تا ظهری بودش توی صفحه اصلیم، برش داشتم! حالا اگه شد دوباره میذارمش!
ولی جدی خیلی عبوسم!
...نه بابا بیخود میگه تیپش خوبه![]()
...ارههستیم خب!
...نه خانوم ضد حال نیستین کی گفته![]()
....مهندسای شیمی اغلب خر خونن ما توشون اشتباهی بر خردیمعبوسی؟؟؟؟؟؟ب قیافت نمیادااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟حالا انگار من دیدمت.....ب هر حال هرکس ی چهره ی ب خصوصی داره.....من ک دخترم همه میگن چقد جدیه تازه بعضیا میگن جنتلمنیدست خودم نیس دیگه عادت کردم.........
پس خوش تیپ تشریف دارید..............
یادش ب خیر ما تو کلاسمون ی پسر درس حسابی نداشتیم مثلا مهنس شیمی بودن..............همه خرخون بودن و مثبت.......البته شما ناراحت نشیداااااا![]()
....سلام نازنین...سینا که قبول شده توهم شدی به سلامتی؟سلام بچه ها نتایج اومد.شما چیکار کردین؟
گذاشتم! برو نیگا کن نظرتو بگو!عبوسی؟؟؟؟؟؟ب قیافت نمیادااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟حالا انگار من دیدمت.....ب هر حال هرکس ی چهره ی ب خصوصی داره.....من ک دخترم همه میگن چقد جدیه تازه بعضیا میگن جنتلمنیدست خودم نیس دیگه عادت کردم.........
پس خوش تیپ تشریف دارید..............
یادش ب خیر ما تو کلاسمون ی پسر درس حسابی نداشتیم مثلا مهنس شیمی بودن..............همه خرخون بودن و مثبت.......البته شما ناراحت نشیداااااا![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |