گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

vida90

عضو جدید
کاربر ممتاز

پسرا در اینده ای نزدیک

vida90

عضو جدید
کاربر ممتاز
...من اوائل خردادم...تورو میدونم ابانی هستی ;)
آره من آبانم...13 بانم...روزدانش اموز....کادو چی میدی داداشی؟
نمیدونم ویزگی خردادی ها چیه
راستی من ناراحت نشدم حتی سریک سوزن...شاید طرز جمله بندیم نامناسب بوده ...به هرحال عذرمیخوام.....

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
....

....

آره من آبانم...13 بانم...روزدانش اموز....کادو چی میدی داداشی؟
نمیدونم ویزگی خردادی ها چیه
راستی من ناراحت نشدم حتی سریک سوزن...شاید طرز جمله بندیم نامناسب بوده ...به هرحال عذرمیخوام.....
....نه ویدایی اصلا ادم گاهی ناراحتم میشه دیگه...ا پس تولد خواهری نزدیکه:D...منم 2وم خردادیم:)

vida90

عضو جدید
کاربر ممتاز
....نه ویدایی اصلا ادم گاهی ناراحتم میشه دیگه...ا پس تولد خواهری نزدیکه:D...منم 2وم خردادیم:)
آره ولی من ناراحت نشدم اونروز....
وقتی ناراحت بشم گرگم میگیره..حالا چه توی باشگاه باشم چه تو واقعیت....
تولدم چی کادومیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بحثو عوض نکن....زودی بگو چی
خودت بگو چه ویژگیایی دارن؟تا من باتومقایسه کنم

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
.....

.....

آره ولی من ناراحت نشدم اونروز....
وقتی ناراحت بشم گرگم میگیره..حالا چه توی باشگاه باشم چه تو واقعیت....
تولدم چی کادومیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بحثو عوض نکن....زودی بگو چی
خودت بگو چه ویژگیایی دارن؟تا من باتومقایسه کنم
.....خوب من که نمیدونم تو چی دوست داری:)....تا حدی که حتما شناختیم ویدایی این مدت نشناختی؟؟

vida90

عضو جدید
کاربر ممتاز
.....خوب من که نمیدونم تو چی دوست داری:)....تا حدی که حتما شناختیم ویدایی این مدت نشناختی؟؟
آره شناختم
همیشه هباست هست هیشکیو ناراحت نکنی
کوه رو دوست داری والبته کوهنوردی....منم عاشق کوهنوردی هستم....خب این نشون میده روح قویی داری...محکمی....
اعتمادبه نفست خوبه بدنیست
مهربونی
دنبال چیزای بزرگ هستی بهشونم با تلاش میرسی
آپشزی بلدنیستی
خیلی به سلامتیت وخوش هیکل بودنت اهمیت میدی...دوست نداری شیکمت گنده باشی مثل توپ قلقلی
...........
والبته بسیارررررررررررررررررررررر مهربااااااااااااااااااااااااااااااان
درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

viva shz

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره شناختم
همیشه هباست هست هیشکیو ناراحت نکنی
کوه رو دوست داری والبته کوهنوردی....منم عاشق کوهنوردی هستم....خب این نشون میده روح قویی داری...محکمی....
اعتمادبه نفست خوبه بدنیست
مهربونی
دنبال چیزای بزرگ هستی بهشونم با تلاش میرسی
آپشزی بلدنیستی
خیلی به سلامتیت وخوش هیکل بودنت اهمیت میدی...دوست نداری شیکمت گنده باشی مثل توپ قلقلی
...........
والبته بسیارررررررررررررررررررررر مهربااااااااااااااااااااااااااااااان
درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
...البته زیادی لطف داری ویدایی خصوصیت بدم کم ندارم...ولی مهربونی رو شاید داشته باشم...در مورد هیکل و شیکم هم درست میگی...ولی خوب توهم خیلی مهربونی ولی یکم هم زود رنجی ویدایی

s.matavos

عضو جدید
قربون همتون برم که دعا کردین واسم.منم قبول شدم اما به دلایلی نمیشه بگم کجا .اما چیزی بود که همیشه میخواستم.سینا تبریک میگم.شیرینیت محفوظه؟چی میخوای بفرستم:smile::smile:از بچه های دیگه چه خبر؟
سلام مجدد ثنایی! خوبی؟ مهم اینه که قبول شدی. تبرک میگم! ممنون! بچه های دیگه هم فکر کنم قبول شده باشن. حالا امشب میان میگن. همچنان منتظر نازی و آناییم!
شیرینی هم هر چی بفرستی، قبوله! ;)

sana.68

عضو جدید
سلام مجدد ثنایی! خوبی؟ مهم اینه که قبول شدی. تبرک میگم! ممنون! بچه های دیگه هم فکر کنم قبول شده باشن. حالا امشب میان میگن. همچنان منتظر نازی و آناییم!
شیرینی هم هر چی بفرستی، قبوله! ;)
اره امروز خوبم:smile:مرسی. چی دوست داری؟ واقعا وقتی میگفتی قبولی روحیه میگرفتم.بابت دلداریایی که تو اون روزای سخت میدادی بازم ممنون:gol:

vida90

عضو جدید
کاربر ممتاز
...البته زیادی لطف داری ویدایی خصوصیت بدم کم ندارم...ولی مهربونی رو شاید داشته باشم...در مورد هیکل و شیکم هم درست میگی...ولی خوب توهم خیلی مهربونی ولی یکم هم زود رنجی ویدایی
من خودمم زودرنجم
اما چیزی تی دلم نمیمونه اصلا...یادم میره...توهم اگه اینجوری باشی که عالیه
بعدشم خب مهربونی دیگه

fbarani67

عضو جدید
کاربر ممتاز
ویدا در مورد چی حرف میزنید؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:
اهان ببخشید سلامون علیکم و رحمت الله............خوبید؟؟؟؟؟؟؟
خب اومدم بگم ارشد دانشگاه ازاد اونم تکمیل ظرفیت قبول نشدم....................هی وای من:crying2:
نمیدونم انا و بقیه بچه ها چی شدن؟؟؟؟؟
ایشالا ک اونا با خبرای خوب بیان.......
واسه منم احساس تاسف نکنید ناراحت نیستم خودم میدونستم قبول نمیشم:lol:
تازه داشتم ب همه ی اون پول بی زبونی ک قرار بود بریزم تو حلق دانشگاه ازاد با این اوضاع بهم ریخته هم فک میکردم...........بابای بیچارم ک تازه کارشناسیمم ازاد بوده چی میکشه از دست من:w29:

بالا