sana.68
عضو جدید
فدات سودا جون
بابای
سلام عزیزم
تبریک میگم بهت
ممنون عزییزم.واقعا اون روزایی که دلشوره داشتم میومدم باشگاه حال و هوام خیلی خوب میشد

فدات سودا جون
بابای
سلام عزیزم
تبریک میگم بهت
.....به سلام ابی خودمون ...درووووووووووود
بعد از مدتها ....
چه خبر دوستان خوبین؟
سلام علیکم مهندس
خوبی؟
بچه ها نتیجه ارشدشون اومده خوشحالن.
خبر ندارم ازش.ایشالا انا هم قبول شده.خدا رو شکر...
آنا خانوم قبول شدن؟؟؟
.....به سلام ابی خودمون ...
خودت خوبی؟
...قربونتت وحید جون...اعجاز تو به من جان دوباره داد مولای سبز پوش یادت به خیر باد....سلام داداش...
مخلصم...خوبم...تو خوبی؟؟؟
تو یه سایه بودی همقد خوابه خوابه نیمروز من....
....سلام خواهری ...خوشحالم که خوبیسلام آبجی ها وداداشا
من خوفم شماخوفید آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خبر ندارم ازش.ایشالا انا هم قبول شده.
........................
من برم سرعتم خیلی اومد پایین
فعلا
بای بای همگی
میسی میسی....سلام خواهری ...خوشحالم که خوبی![]()
...قربونتت وحید جون...اعجاز تو به من جان دوباره داد مولای سبز پوش یادت به خیر باد....
سلام آبجی ها وداداشا
اوهوم.....سلام...
من خوبم شما خوبین؟
...اخه یک شب ناراحت شدیمیسی میسی
همیشه خوبم خو داداشی
موضوع بحث چی بود مگه؟یادم نمیاد...اخه یک شب ناراحت شدی![]()
...من اوائل خردادم...تورو میدونم ابانی هستیموضوع بحث چی بود مگه؟یادم نمیاد
ماه تولد رو میگی؟
آره من آبانم...13 بانم...روزدانش اموز....کادو چی میدی داداشی؟...من اوائل خردادم...تورو میدونم ابانی هستی![]()
....نه ویدایی اصلا ادم گاهی ناراحتم میشه دیگه...ا پس تولد خواهری نزدیکهآره من آبانم...13 بانم...روزدانش اموز....کادو چی میدی داداشی؟
نمیدونم ویزگی خردادی ها چیه
راستی من ناراحت نشدم حتی سریک سوزن...شاید طرز جمله بندیم نامناسب بوده ...به هرحال عذرمیخوام.....
آره ولی من ناراحت نشدم اونروز........نه ویدایی اصلا ادم گاهی ناراحتم میشه دیگه...ا پس تولد خواهری نزدیکه...منم 2وم خردادیم
![]()
.....خوب من که نمیدونم تو چی دوست داریآره ولی من ناراحت نشدم اونروز....
وقتی ناراحت بشم گرگم میگیره..حالا چه توی باشگاه باشم چه تو واقعیت....
تولدم چی کادومیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بحثو عوض نکن....زودی بگو چی
خودت بگو چه ویژگیایی دارن؟تا من باتومقایسه کنم
آره شناختم.....خوب من که نمیدونم تو چی دوست داری....تا حدی که حتما شناختیم ویدایی این مدت نشناختی؟؟
...البته زیادی لطف داری ویدایی خصوصیت بدم کم ندارم...ولی مهربونی رو شاید داشته باشم...در مورد هیکل و شیکم هم درست میگی...ولی خوب توهم خیلی مهربونی ولی یکم هم زود رنجی ویداییآره شناختم
همیشه هباست هست هیشکیو ناراحت نکنی
کوه رو دوست داری والبته کوهنوردی....منم عاشق کوهنوردی هستم....خب این نشون میده روح قویی داری...محکمی....
اعتمادبه نفست خوبه بدنیست
مهربونی
دنبال چیزای بزرگ هستی بهشونم با تلاش میرسی
آپشزی بلدنیستی
خیلی به سلامتیت وخوش هیکل بودنت اهمیت میدی...دوست نداری شیکمت گنده باشی مثل توپ قلقلی
...........
والبته بسیارررررررررررررررررررررر مهربااااااااااااااااااااااااااااااان
درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام مجدد ثنایی! خوبی؟ مهم اینه که قبول شدی. تبرک میگم! ممنون! بچه های دیگه هم فکر کنم قبول شده باشن. حالا امشب میان میگن. همچنان منتظر نازی و آناییم!قربون همتون برم که دعا کردین واسم.منم قبول شدم اما به دلایلی نمیشه بگم کجا .اما چیزی بود که همیشه میخواستم.سینا تبریک میگم.شیرینیت محفوظه؟چی میخوای بفرستماز بچه های دیگه چه خبر؟
سلام آبجی جونی! خوبی؟ صبحی دوباره رفتی...سلام آبجی ها وداداشا
اره امروز خوبمسلام مجدد ثنایی! خوبی؟ مهم اینه که قبول شدی. تبرک میگم! ممنون! بچه های دیگه هم فکر کنم قبول شده باشن. حالا امشب میان میگن. همچنان منتظر نازی و آناییم!
شیرینی هم هر چی بفرستی، قبوله!![]()
...کوفت هست تو تالار دیگه ببین
من خودمم زودرنجم...البته زیادی لطف داری ویدایی خصوصیت بدم کم ندارم...ولی مهربونی رو شاید داشته باشم...در مورد هیکل و شیکم هم درست میگی...ولی خوب توهم خیلی مهربونی ولی یکم هم زود رنجی ویدایی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |