...سلام سودی جون خوبه حالت ؟سلااااااااام دوستای گلمممممم.دلم براتون تنگ شده![]()
![]()

...سلام سودی جون خوبه حالت ؟سلااااااااام دوستای گلمممممم.دلم براتون تنگ شده![]()
![]()
خوبم بد نیستم .صبح اومدم بیام سرعتم داغون بود .شما الان تونستین همینجوری بیاین ؟ من با **** اومدم الان.چه خبرا چیکارا کردین امروز؟...سلام سودی جون خوبه حالت ؟![]()
...منم همینطور نت به هم ریخته کلا ...هیچی یکم خوندم...کلاسات چه روزهایی هستش سودی؟خوبم بد نیستم .صبح اومدم بیام سرعتم داغون بود .شما الان تونستین همینجوری بیاین ؟ من با **** اومدم الان.چه خبرا چیکارا کردین امروز؟
تازه الانم برق رفت کلا تعطیل شد ....منم همینطور نت به هم ریخته کلا ...هیچی یکم خوندم...کلاسات چه روزهایی هستش سودی؟
....خوبه روزاش کمه...من که دیگه دیشب هم نیومدم انگار بذر نا امیدی ریختن اینجاتازه الانم برق رفت کلا تعطیل شد .
2شنبه 4شنبه شد.
بقیه کجان؟چیکارا کردین؟
منم خوابم میومد نیومدم.ولی چرا ناامیدی خوب بود که. صحبت سر چی بود مه؟....خوبه روزاش کمه...من که دیگه دیشب هم نیومدم انگار بذر نا امیدی ریختن اینجا![]()
سلام سینایی؟ چه خبرا؟سلام بر هر کسی که آن هست!
آخی اشکال نداره ما هستیم تا اوکی شه.شاکویو سیستمم ریخته به هم، نه نهقل قول می تونم بگیرم، نه اسکارل میشه! دارم سعی می کنم با هر کسی آن هست اینجا ارتباط برقرار کنم ولی گویا مشکل چند جانبه هست! فرار نکنیدا! دوباره آن میشم!
سلام نازنین جون.خوبم بد نیستم.تو خوبی خانومی؟
ای بد نیست .کلاسام پشته همه.خلوت بود.فکر کنم فقط ارشدا بودن .مرسی عسیسم.چه خبرا؟یونی خوش میگذره؟![]()
...خوبی نازنین جان..چه میکنی منتظر تکمیل ظرفیتی یا درس میخونی؟
سلام....سلام به سودی و نازنین و سینا البته![]()
دوباره سلام سیا جون. الان سینا اعصاب نداره داره میزنه تو سره سیستمش....سلام به سودی و نازنین و سینا البته![]()
واردیا!دوباره سلام سیا جون. الان سینا اعصاب نداره داره میزنه تو سره سیستمش![]()
ای خدا باز این دو تا قیافشون یه ور شد.
آره من مخلصه خراب کاریم.واردیا!![]()
سلام مهرداد کماندوسلام بر اسیران تالار..........
نه بابا درس کجا بود...خوبی نازنین جان..چه میکنی منتظر تکمیل ظرفیتی یا درس میخونی؟![]()
آره من مخلصه خراب کاریم.![]()
سلام مهرداد کماندو![]()
...گفتی رتبت 1200 شده؟خوب چرا ذره ذره بخون اگه یک وقا تکمیل نشد بهمن یک کنکور بدینه بابا درس کجا بود.منتظر تکمیلم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |