سلام ویدا جونی چرا داری میدویی؟خوبی؟سلام بچه ها
نمیتونم امشب بمونم
باید زودی برم
اومدم عرض ادبی بکنم وبرم....خیلی خسته ام
سلام ویدا جونی چرا داری میدویی؟خوبی؟سلام بچه ها
نمیتونم امشب بمونم
باید زودی برم
اومدم عرض ادبی بکنم وبرم....خیلی خسته ام
اره دیگه ازین بیکاریو درجا زدن بهتره که نیست الان کار مفید من تو روز به 1ساعت هم نمیرسه خب بده دیگهیعنی درساشروع میشه سخت میشه تو خوشحالی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونمسلام ویدا جونی چرا داری میدویی؟خوبی؟
موافقماره دیگه ازین بیکاریو درجا زدن بهتره که نیست الان کار مفید من تو روز به 1ساعت هم نمیرسه خب بده دیگه
آخی چه ویدایی خسته ای. استراحت کن عزیزم.کلاسات شروع شد؟نمیدونم
خسته ام
حالم خوب نیست
خستگی من ازکلاس ودرس نیستآخی چه ویدایی خسته ای. استراحت کن عزیزم.کلاسات شروع شد؟
نه کلی پرسیدم رفتی یا نه.خستگی من ازکلاس ودرس نیست
......
دلم به آنایی عزیزم و سیابش وسینایی یه ذره شده
سلام عزیزم. ریحانه جون .چرا عزیزم خوش اومدی.سلااااااااااااام
کسی دلش برا ما نتنگیده؟؟؟؟؟؟
سلام عزیزم. ریحانه جون .چرا عزیزم خوش اومدی.
سلام گل دخمل. چطوری؟ دلم ما هم برات تنگ شده. نمیشه بیشتر بیای؟خستگی من ازکلاس ودرس نیست
......
دلم به آنایی عزیزم و سیابش وسینایی یه ذره شده
سلام. یعنی اینجوریاس دیگه...باشه!مرسی سودی جونم خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟دل منم برات تنگیده بود خیلییی
واسه انا و ویدا هم همینطور و ساینا
بیا این لینکارو بده داداش امیر (برو به این تاپیک، بگو برات دانلودش کنه: http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/31111-·▪•●مقالات-درخواستی●•▪·) تا برات بگیرتش. اونوقت بگو سینا بد هست!بچه ها کسی در مورد نانو سیالات یا جریان سیالات در محیط های متخلخل مطلبی،مقاله ای،پاوری،ارائه ای،...چیزی نداره؟؟؟؟؟؟؟
سلام نه بابا! شب کی می خوابه؟! من رفته بودم شکار! واسه همین نبودم!سلووووووووم
هیشکی نیس؟
خوابالوااااااا
شب مگه میخوابن آخه؟؟؟؟
سلام گل دخمل. چطوری؟ دلم ما هم برات تنگ شده. نمیشه بیشتر بیای؟
والا منم فقط ظاهرم شاده، این مدته از داخل منهدم شدم. ایشالا که خستگیت زودی خوب شه.![]()
سلام آبجی! خوبی؟ صبحت آسمانی!سلام
میسی سینایی
خوفی؟چه خبلا؟
بیش از 10 بار سر خودم اومده. دقیقا درک می کنم کلمه به کلمه شو. خدا کنه هیچکی دچارش نشه...سینایی ببین آلبرکامو چی میگه:خیلی باحاله
"هميشه روزهايي هست كه انسان در آن ، كساني را كه دوست مي داشته است بيگانه مي يابد"
خوبمسلام آبجی! خوبی؟ صبحت آسمانی!
شما چه خبرا؟ من که از صبح تا شب اینجا میچرخم! بهتری؟![]()
آره برای همه پیش اومده ولی بازم نمیدونم چرا همیشه بازم ساده برخورد میکنیم و ساده رفتارمی کنیمبیش از 10 بار سر خودم اومده. دقیقا درک می کنم کلمه به کلمه شو. خدا کنه هیچکی دچارش نشه...
از تجربیات قبلیمون استفاده نمی کنیم...آره برای همه پیش اومده ولی بازم نمیدونم چرا همیشه بازم ساده برخورد میکنیم و ساده رفتارمی کنیم
بابا ماشه اله تجربهاز تجربیات قبلیمون استفاده نمی کنیم...
خب دیر جواب دادی منم رفتم یه چرخی توی نت زدمویدایی دوباره رفتی که...![]()
درسته کوچولوام! ولی خیلی گشتم! :دیبابا ماشه اله تجربه
:دی
خب دیر جواب دادی منم رفتم یه چرخی توی نت زدم
کوچولونیستیدرسته کوچولوام! ولی خیلی گشتم! :دی
این کتاب بس امانم را بریده است! یومی حدود 300 صفحه از مقاله های دانشمندان را مطالعه می کنم، دریغ از یک سطر که برای نگارش حاصل شود، دریغا...
ویدا تو آخر منو میکشی! دوباره رفت!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |