s.matavos
عضو جدید
حالا کاشکی می خوندی...کنکور ارشد افتاده 18 تا 20 بهمن رسما وقت کم ها![]()

حالا کاشکی می خوندی...کنکور ارشد افتاده 18 تا 20 بهمن رسما وقت کم ها![]()
ای خدا باز این دو تا قیافشون یه ور شد.![]()
....سینا انا رو چه بلایی سرش اوردی نیست هانواردیا!![]()
...میرم کلاس 2.3 تا درس رو ازمون هم میدم واسه جبران این زمان کمحالا کاشکی می خوندی...![]()
آنایی اینترنتش مشکل به هم زده.....سینا انا رو چه بلایی سرش اوردی نیست هان![]()
...گفتی رتبت 1200 شده؟خوب چرا ذره ذره بخون اگه یک وقا تکمیل نشد بهمن یک کنکور بدی
...میرم کلاس 2.3 تا درس رو ازمون هم میدم واسه جبران این زمان کم![]()
همانند من!روحیه خوندن رو دیگه ندارم آخه![]()
...نمیشه 2 تا شناور زد که یکیش رو میخوام بیو بزنمنانومواد هم بزنیا! باید هرجور شده بری تو سیستم ارشد!
نه ندارم.که چی؟دوس دارمتوجه کردی هر وقت کارت دارن باشگاهی.............پستات از من کمتر بود........شب و روز داری پست میدی.........کار زندگی نداری تو![]()
.....نازنین منم مثل تو شدم دیگه درس خوندنم برام سخت شده ولی با یک بار همیشه نتیجه ادم نمیگیره نا امید نباشروحیه خوندن رو دیگه ندارم آخه![]()
...نمیشه 2 تا شناور زد که یکیش رو میخوام بیو بزنم
...تو هم همینطور ...زود جا زدی میتونی راحت سال دیگه شیراز رو بیاری این میلی که به پزوهش داری رو اونجا بهش جهت بدی حسابیهمانند من!
من اگه می خواستم برم، همون نانو رفته بودم داخل! نمی خوام عقب بیفتم! یه سال هم یه ساله! سریع باید برم داخل! حوصله خوندن تکراری هم ندارم اصلا!...تو هم همینطور ...زود جا زدی میتونی راحت سال دیگه شیراز رو بیاری این میلی که به پزوهش داری رو اونجا بهش جهت بدی حسابی
واقعا دیگه توانش رو ندارم.....نازنین منم مثل تو شدم دیگه درس خوندنم برام سخت شده ولی با یک بار همیشه نتیجه ادم نمیگیره نا امید نباش
کی به آنا حرف زده؟....سینا انا رو چه بلایی سرش اوردی نیست هان![]()
خوبه سیا. وقتت کم نیست.ساله اولت که نیست تو این درسارو پارسال خوندی همه چی تو ذهنت هیست فقط باید متمرکزش کنی و مهارتتو بیشتر کنی وقتی که داری کافیم هست....میرم کلاس 2.3 تا درس رو ازمون هم میدم واسه جبران این زمان کم![]()
...اره سودی اگه امید نداشتم نمیخوندم ولی تمرکزم هنوز 100 درصد نیست باید روش کارکنمکی به آنا حرف زده؟![]()
خوبه سیا. وقتت کم نیست.ساله اولت که نیست تو این درسارو پارسال خوندی همه چی تو ذهنت هیست فقط باید متمرکزش کنی و مهارتتو بیشتر کنی وقتی که داری کافیم هست.
...مگه چند سالته نازنین؟توان انسان بی نهایته بهانه موقوفواقعا دیگه توانش رو ندارم![]()
...اخرش که بری یونی هرچه که خوندی پیشرفتشو میخونی که سینا جونمن اگه می خواستم برم، همون نانو رفته بودم داخل! نمی خوام عقب بیفتم! یه سال هم یه ساله! سریع باید برم داخل! حوصله خوندن تکراری هم ندارم اصلا!![]()
تو اینجوری فکر کن.
مگه من جرات دارم درشت تر از گل بهش بگم؟ من که نبودم...کی به آنا حرف زده؟![]()
سلام به روی ماهت! از این طرفا! شنیدم در آرامش شب پرسه میزنی جدیدا!خب
به نام خداااا
سلوووووووووووووم
چطور مطورید؟![]()
کی به آنا حرف زده؟![]()
خوبه سیا. وقتت کم نیست.ساله اولت که نیست تو این درسارو پارسال خوندی همه چی تو ذهنت هیست فقط باید متمرکزش کنی و مهارتتو بیشتر کنی وقتی که داری کافیم هست.
پیشرفته هست! جدیده! تکراری نیست که حوصله م سر بره!...اخرش که بری یونی هرچه که خوندی پیشرفتشو میخونی که سینا جون![]()
من روزم از شب شروع میشهسلام به روی ماهت! از این طرفا! شنیدم در آرامش شب پرسه میزنی جدیدا!![]()
خب
به نام خداااا
سلوووووووووووووم
چطور مطورید؟![]()
....سلام مریم پاییزیخب
به نام خداااا
سلوووووووووووووم
چطور مطورید؟![]()
سلاااااااام مریمی.خب
به نام خداااا
سلوووووووووووووم
چطور مطورید؟![]()
من مطمئنم امسال نتیجت بهتر میشه. خب بعد از این چند ماه که پشتت باد خوردو اعصاب خوردی نتایج طبیعیه. کم کم تمرکزتم میاد سر جاش....اره سودی اگه امید نداشتم نمیخوندم ولی تمرکزم هنوز 100 درصد نیست باید روش کارکنم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |