ihih_jimbo
عضو جدید
Hello Chemical Engineering Bax

قلبونت سینا جون.اشکم در اومد... من رفتم بچه ها
فعلا
خواهش میکنم...
من داداشم حفاری کار میکنه...حفاری اهواز...منم قراره برم اونجا سرکار...
بیچاره 14 روز بچه ی 1 سالشو نمیبینه...وقتی میاد بچش نمیشناسش!!!
خیلی سخته هرچی براتون بگم کم گفتم...
Hiمهرداد جان.Hello Chemical Engineering Bax![]()
سلاااااااااااام ریحان جون![]()
قربون قد و بالات بشم چقد بزرگ شدی ماشالا![]()
سلامن علیکم
دیگه چیکار کنیم دیگه...زیاد شده مشکلات![]()
به خدا بدبخت ترین استان ها همین خوزستان و کرمانشاه و سنندج و ایلام همیشه مظلوم بودن . بعد از اون جنگ اینجوری به شهراش میرسن . بازم هر چی شده خودمون بودیم. نه عدالت نیست.من که اصلا راضی نیستم چون معتقدم این استان هاپتانسیل بیشتری دارن.
میبینم که امروز جمعتون جمعHiمهرداد جان.
malina;5576150؟؟ گفت:سلامن علیکم
دیگه چیکار کنیم دیگه...زیاد شده مشکلات![]()
بله جای شما خالی بود.میبینم که امروز جمعتون جمع![]()
Hello Chemical Engineering Bax![]()
بد نیستم میگذره دیگه. بیا تو رو خدا بحثو عوض کن. آنا و ویدا هم که پیداشون نشد.
اره اب و هوا خوبه اما تابستونا همش خاک میخوریم. در خون گرم بودن خوزستانیا شکی نیست.بازم شماها خوبین که یه آب و هوایی دارین که زندگی کنین...خوزستان خیلی وقته از زندگی تهی شده...ولی بخدا بازم با این شرایط بد هنوزم تنهای جاییه که معرفت و مرامو رفاقت توش زندست...مردمش باصفاهستن...من تموم ایران رو گشتم و از تموم ایران دوست داشتم...بخدا به این یه قضیه اعتقاد قلبی دارم...بیرون خاک خوزستان رفاقت تعطیله...
حیف که آب و هوا نداره و الا بهترین جای دنیا میشد...الانم هست....
دوتاییم.اون یکی قلمو ندیدی پس....همون یکی خوبه![]()
باشه فدات شم.از چی بحرفیم حالا؟آخرین مد لباس شب چطوره؟خوراکمه هاااااااابد نیستم میگذره دیگه. بیا تو رو خدا بحثو عوض کن. آنا و ویدا هم که پیداشون نشد.
اااا سلاااام.خوفی؟Hello Chemical Engineering Bax![]()
3 گزینه ی آخرچیکار میکنین؟؟؟
ارشد؟
پشت کنکور؟
صنعت؟
گلدوزی؟
فروشندگی؟
خواب؟
سلام سرباز...
دفترچه پست کردی؟
من حد اکثر تا 10 روز دیگه پست میکنم...
راستی مهرداد قراره جنگ بشه...منکه مطمئنم کشته میشم!ولی بچه ندارم که فرزند شهید بشه!!!!
سلام سرباز...
دفترچه پست کردی؟
من حد اکثر تا 10 روز دیگه پست میکنم...
راستی مهرداد قراره جنگ بشه...منکه مطمئنم کشته میشم!ولی بچه ندارم که فرزند شهید بشه!!!!
آره خوفم....تو خوفی؟؟اااا سلاااام.خوفی؟
اره اب و هوا خوبه اما تابستونا همش خاک میخوریم. در خون گرم بودن خوزستانیا شکی نیست.![]()
3 گزینه ی آخر![]()
خداروشکر خوفی.من خوف نیستم خوبمآره خوفم....تو خوفی؟؟
نه هنوز............نامردا نمرمو هنوز ثبت نکردن...............دانشگاه تصویه کردی؟
آره وحید ما دریا هم بریم باید یه آفتابه با خودمون ببریم........اونم تازه سوراخ میشه![]()
نمیدونم والا ننه جون..یکی زیر دوتا رووووچه جالب این سه گزینه رو میشه تو هر سنی و با هر سطح علمی انجام داد!!!دیگه درس برا چیتون بود!!!
10 روز وقت داری که..یه کاری کن دیگه![]()
خبر دارم .برادرم استخدام شرکت نفت اهوازه.البته اگه منو نمیزنیخاک که دیگه بخشی از ریه ی ما شده!!!اصن نباشه حال نمیده!!به قول یه مسئولی که میگه خوش بحال مردم خوزستان که خاک میخورن آخه این خاک تبرکه خاک کربلاست...دقیقا عین جملاتشو گفتم...
ما هنوز کولر میزنیم....:دی
نمره ی من دیروز ثبت شد...پروزه بهم داد 18...
چند روز آینده باید برم دنبال امضاها و بعدش نامه بگیرم ببرم پلیس+10 و بعدش برم از مام وطن دفاع کنم...
یه گوشواره دارم این شکلیه..ولی نگینش سبز آبیهایول که خوبی![]()
نمیدونم والا ننه جون..یکی زیر دوتا روووو![]()
نمیدونم والا ننه جون..یکی زیر دوتا روووو![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |