گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

ریحانه22

عضو جدید
خواهش میکنم...
من داداشم حفاری کار میکنه...حفاری اهواز...منم قراره برم اونجا سرکار...
بیچاره 14 روز بچه ی 1 سالشو نمیبینه...وقتی میاد بچش نمیشناسش!!!
خیلی سخته هرچی براتون بگم کم گفتم...

خودم میدونم.............

ریحانه22

عضو جدید
سلاااااااااااام ریحان جون

قربون قد و بالات بشم چقد بزرگ شدی ماشالا

سلامن علیکم
دیگه چیکار کنیم دیگه...زیاد شده مشکلات:D

مرسی عزیززززززززززززززززززززززززززززم...:w27::w36:

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به خدا بدبخت ترین استان ها همین خوزستان و کرمانشاه و سنندج و ایلام همیشه مظلوم بودن . بعد از اون جنگ اینجوری به شهراش میرسن . بازم هر چی شده خودمون بودیم. نه عدالت نیست.من که اصلا راضی نیستم چون معتقدم این استان هاپتانسیل بیشتری دارن.

بازم شماها خوبین که یه آب و هوایی دارین که زندگی کنین...خوزستان خیلی وقته از زندگی تهی شده...ولی بخدا بازم با این شرایط بد هنوزم تنهای جاییه که معرفت و مرامو رفاقت توش زندست...مردمش باصفاهستن...من تموم ایران رو گشتم و از تموم ایران دوست داشتم...بخدا به این یه قضیه اعتقاد قلبی دارم...بیرون خاک خوزستان رفاقت تعطیله...
حیف که آب و هوا نداره و الا بهترین جای دنیا میشد...الانم هست....

sana.68

عضو جدید
بازم شماها خوبین که یه آب و هوایی دارین که زندگی کنین...خوزستان خیلی وقته از زندگی تهی شده...ولی بخدا بازم با این شرایط بد هنوزم تنهای جاییه که معرفت و مرامو رفاقت توش زندست...مردمش باصفاهستن...من تموم ایران رو گشتم و از تموم ایران دوست داشتم...بخدا به این یه قضیه اعتقاد قلبی دارم...بیرون خاک خوزستان رفاقت تعطیله...
حیف که آب و هوا نداره و الا بهترین جای دنیا میشد...الانم هست....
اره اب و هوا خوبه اما تابستونا همش خاک میخوریم. در خون گرم بودن خوزستانیا شکی نیست.;)

malina

عضو جدید
کاربر ممتاز
....همون یکی خوبه;)
دوتاییم.اون یکی قلمو ندیدی پس:D
بد نیستم میگذره دیگه. بیا تو رو خدا بحثو عوض کن. آنا و ویدا هم که پیداشون نشد.
باشه فدات شم.از چی بحرفیم حالا؟آخرین مد لباس شب چطوره؟خوراکمه هاااااااا
Hello Chemical Engineering Bax:D
اااا سلاااام.خوفی؟
چیکار میکنین؟؟؟
ارشد؟
پشت کنکور؟
صنعت؟
گلدوزی؟
فروشندگی؟
خواب؟
3 گزینه ی آخر:D

ihih_jimbo

عضو جدید
سلام سرباز...
دفترچه پست کردی؟
من حد اکثر تا 10 روز دیگه پست میکنم...
راستی مهرداد قراره جنگ بشه...منکه مطمئنم کشته میشم!ولی بچه ندارم که فرزند شهید بشه!!!!

نه هنوز............نامردا نمرمو هنوز ثبت نکردن...............دانشگاه تصویه کردی؟
آره وحید ما دریا هم بریم باید یه آفتابه با خودمون ببریم........اونم تازه سوراخ میشه:D

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اره اب و هوا خوبه اما تابستونا همش خاک میخوریم. در خون گرم بودن خوزستانیا شکی نیست.;)

خاک که دیگه بخشی از ریه ی ما شده!!!اصن نباشه حال نمیده!!به قول یه مسئولی که میگه خوش بحال مردم خوزستان که خاک میخورن آخه این خاک تبرکه خاک کربلاست...دقیقا عین جملاتشو گفتم...
ما هنوز کولر میزنیم....:دی

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه هنوز............نامردا نمرمو هنوز ثبت نکردن...............دانشگاه تصویه کردی؟
آره وحید ما دریا هم بریم باید یه آفتابه با خودمون ببریم........اونم تازه سوراخ میشه:D

نمره ی من دیروز ثبت شد...پروزه بهم داد 18...
چند روز آینده باید برم دنبال امضاها و بعدش نامه بگیرم ببرم پلیس+10 و بعدش برم از مام وطن دفاع کنم...

sana.68

عضو جدید
خاک که دیگه بخشی از ریه ی ما شده!!!اصن نباشه حال نمیده!!به قول یه مسئولی که میگه خوش بحال مردم خوزستان که خاک میخورن آخه این خاک تبرکه خاک کربلاست...دقیقا عین جملاتشو گفتم...
ما هنوز کولر میزنیم....:دی
خبر دارم .برادرم استخدام شرکت نفت اهوازه.البته اگه منو نمیزنی;)

ihih_jimbo

عضو جدید
نمره ی من دیروز ثبت شد...پروزه بهم داد 18...
چند روز آینده باید برم دنبال امضاها و بعدش نامه بگیرم ببرم پلیس+10 و بعدش برم از مام وطن دفاع کنم...

پس تو از من جلوتر میوفتی............من تازه 4شنبه میخوام برم نمرمو ثبت کنم
نرفتی دنبالش بیوفتی سپاه؟؟

بالا