s.matavos
عضو جدید
هزار ماشالا اصفهان 10 تا گرایش داره. کدومو دوست داری؟خب کدوم رشته آخه؟؟؟؟؟؟؟؟
هزار ماشالا اصفهان 10 تا گرایش داره. کدومو دوست داری؟خب کدوم رشته آخه؟؟؟؟؟؟؟؟
ادامه تحصیل نمیدی واسه دکتری مگه؟بیو به همه ترازا می خوره اما بعد که تموم شد باید بشینی توی خونه چون توی آزمایشگاه هم نمخوانمون حتی
آره اما حوصله ندارمجیجلی خب نمیگیرن. احتمالا ظرفیتش توی همون مرحله اول پر شده. مگه دخمل نیستی؟ سربازی که نداری. بشین بخون از الان واسه بهمن و اردیبهشت سال بعد امتحان بده!
ما پسرا باید خودمونو بکشیم تا یه جایی قبول شیم!
یعنی تو فقط دوست داری طراحی فرایند بری؟ هیچ گرایش دیگه ای باب میلت نیست؟آره اما حوصله ندارماین رشته ها هم که بدرد نمی خورن...
![]()
یعنی بقیه واسه دکتری به خوبی مهندسی شیمی(بدون گرایش) نیستن؟گرچه گرایش زیاد مهم نیست،ولی الان بدترین گرایش، مهندسی شیمی بی گرایشه! معلوم نیست چیکاره میشی آخرش! اونایی مهندسی شیمی بی گرایش بزنن که می خوان واسه دکتری ادامه بدن. یه ذره با بقیه گرایش دارا فرق می کنه! حواساتون جمع باشه!
کنترل فرایند شیمیایی خوبه؟ ترازش چنده؟هزار ماشالا اصفهان 10 تا گرایش داره. کدومو دوست داری؟
خب نمی دونم آخه پلیمر و فرایند های شیمیایی چطورن؟یعنی تو فقط دوست داری طراحی فرایند بری؟ هیچ گرایش دیگه ای باب میلت نیست؟![]()
چرا بقیه هم خوبن. ولی فرق بی گرایش با گرابش دارا اینه که توی بی گرایش حتما باید دکتری رو بگیری تا بهفمن تخصصت چیه ولی توی گرایش دارا، حتی با ارشد هم متخصصی!یعنی بقیه واسه دکتری به خوبی مهندسی شیمی(بدون گرایش) نیستن؟
پلیمر خیلی خوبه. هم توی شرکتای خصوصی و مشاوره ای خوبه، هم واسه تدریس.خب نمی دونم آخه پلیمر و فرایند های شیمیایی چطورن؟
کنترل فرایند شیمیایی خوبه؟ ترازش چنده؟
چیزی هنوز انتخاب نکردی؟فعلا معلقم
چیزی دست گیرش نشده
واقعا؟ من الان پرینت دفترچه ش جلومه. چیزی که ننوشته. اگه هست تا منم سریع برم چند تای دیگه انتخاب کنم... کجای دفترچه بود؟توی دفترچه انتخاب رشته گفته بودن چندتا کد رشته دیگه هم جز مهندسی شیمی می تونیم انتخاب کنیم کسی یادش نیست اونا چی بودن؟
پدیده دیگه!سینا واسه ادامه بیو بهتره یا پدیده؟
چیزی هنوز انتخاب نکردی؟![]()
آره خیلی..پلیمر خیلی خوبه. هم توی شرکتای خصوصی و مشاوره ای خوبه، هم واسه تدریس.
کنترل فرایند... اول بگو ببینم به این درسا علاقه داری؟ کنترل فرایند پیشرفته، کنترل خطی، کنتزل غیر خطی، کاربرد هوش مصنوعی در صنایع شیمیایی، طراحی به کمک کامپیوتر، شبیه سازی، کنترل پایا و پویا... همش اینا هست. ولی بازار کارش توی صنعت بعد از طراحی فرایند و جداسازی، سوم هست.
الان همینا هستن فقط انتخابات؟من چیکار کنم با تراز 5400 کدومو اول بزنم
پلیمر
ترمو
پدیده
بیوشیمیایی
واقعا؟ من الان پرینت دفترچه ش جلومه. چیزی که ننوشته. اگه هست تا منم سریع برم چند تای دیگه انتخاب کنم... کجای دفترچه بود؟
خب پس شک نکن. همینو بزنآره خیلی..
تراز شهرضا چنده؟
پلیمر تهران جنوب چطور؟
الان همینا هستن فقط انتخابات؟
تراز کمتره کدومه؟
نمی دونم! جیجل کجای دفتر چه هست؟کجای دفترچه دفترچه رو واسه منم بفرست!
واقعا؟ من الان پرینت دفترچه ش جلومه. چیزی که ننوشته. اگه هست تا منم سریع برم چند تای دیگه انتخاب کنم... کجای دفترچه بود؟[/QUOTE
نمی دونم فکر کنم مهندسی هسته ای و... یادم نیست دقیقا
چرا فکر نمی کنی؟! مگه ترازش چنده؟موندم هنوز!باید از ترازش مطئن بشم بعد
ترمو دوس دارم خودم اما با این اوصاف فک نکنم ترمو هم بیارم!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |