ترازتو و رتبه تو بهم میگی، البته با شهر.یعنی اگه قبول نشدم به نظرتون تکمیلی شرکت کنم؟
بههع شما مگه کار وکاسبی ندارین از ظهر تا الان اینجایین؟![]()
سلام به روی ماهت! من کتاب می نویسم! به خاطر داری؟ همچنان مشغولم! از این ور word رو باز می کنم و مشغول نگارش و تحقیق میشم، از اینور هم آن هستم همچنان!بههع شما مگه کار وکاسبی ندارین از ظهر تا الان اینجایین؟![]()
ئه نه آخه من بیرون بودم الان اومدم نرو شوخی کردماااااااا.چرا ناراحتی عزیزم من که رفتم.بای
سلام آره میدونم خوبه بنویس . دار م صفحه های قبلم میخونم .الان قسمت کرم فلور مارم که گفتی.سلام به روی ماهت! من کتاب می نویسم! به خاطر داری؟ همچنان مشغولم! از این ور word رو باز می کنم و مشغول نگارش و تحقیق میشم، از اینور هم آن هستم همچنان!
جات خیلی خالی بود! چند صفحه قبلیرو نیگا کن!
اونو کاش نمی خوندی! :دیئه نه آخه من بیرون بودم الان اومدم نرو شوخی کردماااااااا.![]()
سلام آره میدونم خوبه بنویس . دار م صفحه های قبلم میخونم .الان قسمت کرم فلور مارم که گفتی.من رفتم مانتو خریدم خیلی حال میده خرید.شاید آنا هم مانتو بخره شایدم کیف.![]()
این منم در چند ثانیه آینده! سودی رحم کن! اشتباه کردم! منو ببخش!پس حالا میگی بهتر که سودی نیست آره؟وایسا تا حالیت کنم![]()
میسی کرم خردلی یه چی تو این مایه ها. یه چی هست هم واسه بیرون خیابون خوبه هم یونی.پاییزه اسپرته .اونو کاش نمی خوندی! :دی
مبارک باشه! چه رنگی؟ واسه دانشگاه یا بیرون؟
آنا هم، نیم دونم ! رفت فیلم نیگا کنه فکر کنم و صد البته چای بنوشه!
خب باشه چون بچه خوبی هستی با ملایمت باهات رفتار میکنماین منم در چند ثانیه آینده! سودی رحم کن! اشتباه کردم! منو ببخش!
مرسی! یه چیز توجه کردی؟ همینجور داره از تعداد پست هام کمتر میشه! نمی دونم کیه داره پستامو پاک می کنه! راستی، امشب قبل از خوابت، یا فردا سر نماز صبحت، دعام کن! هم منو هم آنا رو ! واسه تکمیل ظرفیت می گم...میسی کرم خردلی یه چی تو این مایه ها. یه چی هست هم واسه بیرون خیابون خوبه هم یونی.پاییزه اسپرته .
حسابی مبارک باشه.
خب باشه چون بچه خوبی هستی با ملایمت باهات رفتار میکنم![]()
وا جدی میگی؟نه متوجه نشدم.مگه پستات چش بودن؟حتما همیشه تو خاطرم هستین فردا هم میرم یونی واسه ثبت نام ترازا رو بپرسم ببینم چه خبره.مرسی! یه چیز توجه کردی؟ همینجور داره از تعداد پست هام کمتر میشه! نمی دونم کیه داره پستامو پاک می کنه! راستی، امشب قبل از خوابت، یا فردا سر نماز صبحت، دعام کن! هم منو هم آنا رو ! واسه تکمیل ظرفیت می گم...![]()
سلاماومدم یه حضوری بزنم...
اونایی که نیستن، اعلام حضور کنن!
سلام، صبح همه خوابالوآ بخیر!![]()
غیابتو زدم!سلام من نیستم![]()
سلام. دفترچه چی اومده؟!تاپیک رو هنوز که باز نکردن !عجب سایتی داریم به خدا!3تا مدیر دیشب تاالان هیچ کاری نکردن!
سلام. دفترچه چی اومده؟!
چرا .پستای منو تند تند پاک کردن!
کد رشته | نام رشته | مجموعه امتحانی |
---|---|---|
40201 | مهندسي شيمي | مجموعه مهندسي شيمي |
40214 | مهندسي شيمي - صنايع غذايي | مجموعه مهندسي شيمي |
40216 | مهندسي شيمي - بيوتكنولوژي | مجموعه مهندسي شيمي |
40268 | مهندسي شيمي - مهندسي پليمر | مجموعه مهندسي شيمي |
40272 | مهندسي شيمي - ترموديناميك وسينتيك | مجموعه مهندسي شيمي |
40273 | مهندسي شيمي - پديده هاي انتقال | مجموعه مهندسي شيمي |
40274 | مهندسي شيمي - مهندسي بيوشيميايي | مجموعه مهندسي شيمي |
40275 | مهندسي شيمي - فرآيندهاي جداسازي | مجموعه مهندسي شيمي |