سلام بر یاسمن خانوم سلام بر محسن خان.....احوالات شما!!!!
خیلی مخلصم حامد جون..........
شبت بخیر
سلام بر یاسمن خانوم سلام بر محسن خان.....احوالات شما!!!!
خیلی مخلصم حامد جون..........
شبت بخیر
سلام به همه مهندسین حاضر وغایب.امیدوارم همه خوب باشید.من دیشب نبودم بهتون خوش گذشت؟
نامم را پدرم انتخاب کرد! نام خانوادگی ام را یکی از اجدادم! دیگر بس است! راهم را خودم انتخاب خواهم کرد... دکتر علی شریعتی
دروووووووووود مخلصم داش حامد... چطوری شرکت نفتی؟رفتین سرکار یا نه؟ شهرام کجاست؟درود..
سلام به همه مهندسین حاضر وغایب.امیدوارم همه خوب باشید.من دیشب نبودم بهتون خوش گذشت؟
دروووووووووود مخلصم داش حامد... چطوری شرکت نفتی؟رفتین سرکار یا نه؟ شهرام کجاست؟
شما چرا غایب بودی؟سلام من که نبودم ولی ظاهرا دوستان یه دودی رفتن و فضا عرفانی بوده
سلام خوبین همگی؟
خوش میگذره؟
سلام مخصوص به سپیده جان
سلام سپیده خانوم....... شبت خوشسلام به همه مهندسین حاضر وغایب.امیدوارم همه خوب باشید.من دیشب نبودم بهتون خوش گذشت؟
به همون دلیلی که شما غایب بودیشما چرا غایب بودی؟
سلام به رو ماهت عزیزم.تو خوبی؟سلام خوبین همگی؟
خوش میگذره؟
سلام مخصوص به سپیده جان
چراااا؟چیکار کردیم مگه؟؟سپیده و محسن خیلی مشکوک میزنین خودتون بیایین اعتراف کنین کجاهایییین!!!
سلام خانوم...پس این وسط ما شلغمیم که سلام مخصوص به سپیده جان!!!
همه رو به یه چشم ببین دخترم از روز قیامت بترس
سلام عزیزم شب شمام بخیر.محسن خان حواست باشه حامد داره توطئه میکنه.سلام سپیده خانوم....... شبت خوش
حسود حسود.........سلام خانوم...پس این وسط ما شلغمیم که سلام مخصوص به سپیده جان!!!
همه رو به یه چشم ببین دخترم از روز قیامت بترس
یه دونه ای محسن خان.....ساکن کجایی؟؟دانشجوی کجا؟؟
ممنون مرسیسلام به رو ماهت عزیزم.تو خوبی؟
چراااا؟چیکار کردیم مگه؟؟
اتفاقا میخواستم الان ازت بپرسم.واقعا حس خوبیه.من فعلا نچیدم.عکس هفت سینتو اگه میتونی بذار ببینم.سلام آقا.............شلغم چیه اختیاردارین
حسودنباش پسرم ازروزقیامت بترس.............
امروز سفره هفت سین خونمونو چیدم خیلی حس خوبی بود
اتفاقا میخواستم الان ازت بپرسم.واقعا حس خوبیه.من فعلا نچیدم.عکس هفت سینتو اگه میتونی بذار ببینم.
من که گفتم دارم ترک میکنم.شمام آره؟به همون دلیلی که شما غایب بودی![]()
خوبه خدارو شکر... فقط یه چیزی یادت باشه هیچوقت مطمئن نباش... من داداشم 3 ساله رسمیه شرکت حفاری شده چند ماه پیش یه چند روز مرخصی گرفت وقتی برگشت یه تازه کار که رئیس ناحیه پدرش بود رو جاش گذاشتن سرکار!!! وقتی رفتی سرکار ایشالا دودستی کارتو بچسب...چاکریم...هنوز که نه ..هفته پیش باهم رفتیم اهواز برای طب صنعتی...دیگه 7 خان تموم شده..مونده خبر از اونا
مطمئنن قشنگ شده....مردا چه میدونن 7 سین چیه که بخوان نظر بدن.من فعلا دارم وسایل تزئینیشو آماده میکنم.دوشنبه شب میچینم.حس بهارروواقعامیده.......
ای بابا عکس نمیخواد الان این پسرا تخم مرغ هایی که رنگ کردمو میبینن میخندن..........بیخیال..........
تو هم برو زودی فردا بچین
وای وای وای وای وای وای .........خوبه خدارو شکر... فقط یه چیزی یادت باشه هیچوقت مطمئن نباش... من داداشم 3 ساله رسمیه شرکت حفاری شده چند ماه پیش یه چند روز مرخصی گرفت وقتی برگشت یه تازه کار که رئیس ناحیه پدرش بود رو جاش گذاشتن سرکار!!! وقتی رفتی سرکار ایشالا دودستی کارتو بچسب...
سلام.........سلام خوبین همگی؟
خوش میگذره؟
سلام مخصوص به سپیده جان
داداش من نکن اینکارو عاقبت خوبی ندارهسپیده و محسن خیلی مشکوک میزنین خودتون بیایین اعتراف کنین کجاهایییین!!!
سلام عزیزم شب شمام بخیر.محسن خان حواست باشه حامد داره توطئه میکنه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |