در خدمتم بهنام خان
خدمت از ماست
چی داری واسه خودمون امشب چاق کنیم
در خدمتم بهنام خان
وای مرسی روبینا جونم.حسابی دهنم آب افتاد.بچه ها متشکرم ک خداحافظی کردین با من!!!
سپیدو جون این مسقطی مخصوص شماست چون خ مــاهـــی.
زود بذار تو کیفت!!!!
![]()
اینا رو برات آوردمدر خدمتم بهنام خان
بهنام من همچنان هستم.نگار نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!پس تکلیف شرکت چی میشه این وسط
بچه ها متشکرم ک خداحافظی کردین با من!!!
سپیدو جون این مسقطی مخصوص شماست چون خ مــاهـــی.
زود بذار تو کیفت!!!!
![]()
شبت بخیر عزیزم.شب بخیر
من ازاینا تاحالا نخوردم
راستی گشنمه چیکارکنم نصف شبی
اااااااابابا آبرومون رو بردی...
من فکر کردم شما اینکاره ای .
بیخیال
پس تکلیف شرکت چی میشه این وسط
[/QUOTE][
ویدا جان محکم بهش بگو که بر بخوره بهش متحول بشه......بلکم اون خط چشمو پاک کنه
نه میترسم بیاد منو بزنه نصف شبی بیخیال
شب به خیر پسرم
موضوع انشا:آخه ویدا جان بدون شرح.................هر چی خودت از آواتار میفهمی همون درست![]()
سپیده این روبینا یه تعارف رشتیم نکرد به ما................... یخورده از مسقطی بده بخوریم.دهنمون آب افتادشبت بخیر عزیزم.
بهنام جون قرار نیست شما بخوری که نگران حمدو سورشی.یگم توجه کن روبینا داده واسه من فقط.این واسه نذر دیگه
خالا شب جمعه باید حمد وسوره بخونیم
اااااااا
خب نمیدونم
همیشه حاضر آماده دیدم
خودم که چاق نکردم که
این واسه نذر دیگه
خالا شب جمعه باید حمد وسوره بخونیم
شما برو قلیونتو بکش ایشالا که فشار همتون بیافته سرگیجه بگیرین منم بتون مسقطی نمیدم.توجه مینمویی؟سپیده این روبینا یه تعارف رشتیم نکرد به ما................... یخورده از مسقطی بده بخوریم.دهنمون آب افتاد![]()
بابا یکی توضیح بدهعیبی نداره بار اول سخته
بعد بهش عادت میکنی
ویدا چی میگین تو وبهنام مسقطی ماله من تنهاست.گشنمه
من نذری سرم نمیشه
همشو میخورم تهنایی
بهنام جون قرار نیست شما بخوری که نگران حمدو سورشی.یگم توجه کن روبینا داده واسه من فقط.
با هم سپید؟شما برو قلیونتو بکش ایشالا که فشار همتون بیافته سرگیجه بگیرین منم بتون مسقطی نمیدم.توجه مینمویی؟
شما برو قلیونتو بکش ایشالا که فشار همتون بیافته سرگیجه بگیرین منم بتون مسقطی نمیدم.توجه مینمویی؟
بابا یکی توضیح بده
ذغال لیمویی چیه دیگه؟
آخه مدیریت بهتر از شما؟؟؟؟؟؟چه نیازی هست به من آخه؟
برو بابا...........آره بهاره کیه دیگه نهسپید با پرسنل شرکت درست صحبت کن
سلام بهاره جون.خوش اومدین عزیزم.ما تو آسمونا دنبالتون میگشتیم.سلااااااااااااااااااام بر شیمیست های گرامی...
مهمون نمی خواید؟!!![]()
ویدا چی میگین تو وبهنام مسقطی ماله من تنهاست.
سپید با پرسنل شرکت درست صحبت کن
به شما میگن کاربر فعالیکی از انواع نشئه جات است واز فراورده ای شرکت خودمون که از طعم لیمو در ساخت زغال استفاده میگردد.دارای گرمای واکنش زیاد و انرژی اکتیواسیون مناسب است.
و خوب هم کام میده
آلما جون شرمندتم گفتم قلیون نکش ضرر میکنی.من فقط به ویدا و نگارو بهار خانوم که تازه اومدن مسقطی میدم.با هم سپید؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |