واسه آدمای عادی سخته...خدایی کار گیر اوردن خیلی سخته.
واسه آدمای عادی سخته...خدایی کار گیر اوردن خیلی سخته.
آره حق با شماست، ما هم خدایی داریم.واسه آدمای عادی سخته...
خداکنه اینجوری نشه.نگید تورو خدا.یعنی دوازده روز همینطوری باشه............
واقعافقط برای آدمای عادی سخته.ولی بازم بایدامیدداشت داداش وحیدواسه آدمای عادی سخته...
کا مو سربازی دارم باید برم خدمت پرچم!!!!!راستی داش وحید، وزارت امور خارجه استخدام میکنه یه سر بزن شاید فرجی شد.
آره خوب اونم هست موفق باشی.کا مو سربازی دارم باید برم خدمت پرچم!!!!!
وای این ایمیل پیرم کردهمگی شب خوش و شاد باشید...........من برم که این ایمیل قصد باز شدن نداره.................
شب خوش مادربزرگهمگی شب خوش و شاد باشید...........من برم که این ایمیل قصد باز شدن نداره.................
سلام مریم خانم.ای میگذره؟شماچطورید؟سلام به دوستای خوبم
شبتون بخیر
چطورید؟
وای این ایمیل پیرم کرد
خدانگهدارت نگار جون.
منم دقیقا باید بگم میگذره..شکر خوبم...سلام مریم خانم.ای میگذره؟شماچطورید؟
بوووس عزیزم.بابایای داد از این وضعیت............ انقدر که شکایتشونو به خدا بردم خدا هم از دستم خسته شد...............
شبت به خیر عزیزم.............
یه صفحه هم که میخوای بازکنی.اعصاب برای آدم نمیزارهمنم دقیقا باید بگم میگذره..شکر خوبم...
تنها سرگرمی حال حاضر ما این نته که اونم هر چند وقت یه بار باید یه دستی ببرن توش...جالبه الان هرچی میخوام دان کنم *****ه..حتی یه عکس خیلی معمولی
بوووس عزیزم.بابای
چی بگیم آخه..به کی بگیم؟؟یه صفحه هم که میخوای بازکنی.اعصاب برای آدم نمیزاره
چیزی نگیم بهتره.یه جورایی بایدتحمل کردش.آره خلوت شدش.چی بگیم آخه..به کی بگیم؟؟
میگما همه رفتن؟؟؟
چه پاقدمم سنگین بود![]()
سلام علیکم.دوباره سلام
میبینم که همه رفتن.
سلام از ماست. ای بابا ماشاالله بذارید از راه برسم بعد اینهمه سوال پیچم کنین. اینایی که پرسیدین دقیقا بحث دیروز منو مامان بزرگ بود.سلام علیکم.
اسمتون چیه؟آواتارتون کیه؟رشتتون چیه؟![]()
ونا رو خونده بودم.توضیحات کافی نبودسلام از ماست. ای بابا ماشاالله بذارید از راه برسم بعد اینهمه سوال پیچم کنین. اینایی که پرسیدین دقیقا بحث دیروز منو مامان بزرگ بود.
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/30130-گفتگوها-و-گفتمان-های-مهندسان-شیمی/page4261
این چماق چیه؟ مهربون بپرس بگم. در ثانی رشته امو اونجا گفته بودما.ونا رو خونده بودم.توضیحات کافی نبود
اسمتون؟
این آقا تو چه مسابقاتی رتبه آورده؟
رشتتم که نگفتی..
ای بابا![]()
شب شما هم بخیر. به سلامتمریم خانم.فیفاجان.شبتون بخیر.بااجازه
این چماق چیه؟ مهربون بپرس بگم. در ثانی رشته امو اونجا گفته بودما.
شب شما هم بخیرمریم خانم.فیفاجان.شبتون بخیر.بااجازه
آهان حالا شد. اسمم فیفا![]()
ناز نکن پسر.بوگو
فیفا؟؟؟اسمتونه؟؟یا تخلصه؟؟؟آهان حالا شد. اسمم فیفا
رشته ام حسابداری
جدی اینو نمیشناسی؟ پس شما چه جور هموطنی هستی آخه؟
هم اسممه، هم تخلصمه، هم لقبمه، هم کنیه مه، هم ...فیفا؟؟؟اسمتونه؟؟یا تخلصه؟؟؟
آشناست برام..نمیشناسم خب..
گفتم آشناست برام..چند وقت پیش درموردش خوندم.نمیدونم تو سایت یا توی مجله..ولی نرفتم دنبالش ببینم دقیقا چیکار کرده..هم اسممه، هم تخلصمه، هم لقبمه، هم کنیه مه، هم ...
اسمش عارف غفوریه، هر سال تو ترکیه به مسابقه ای برگزار میشه به اسم yetenek sizsiniz ، هر کی هر هنر و توانایی و استعدادی داره تو این مسابقه نشون میده، مسابقه 4 مرحله است این پسر توش دوم شد. میتونید تو اینترنت سرچ کنید و اجراهاش رو دانلود کنید اگه تو ترجمه اش هم مشکل داشتید من در خدمتم.
گفتم آشناست برام..چند وقت پیش درموردش خوندم.نمیدونم تو سایت یا توی مجله..ولی نرفتم دنبالش ببینم دقیقا چیکار کرده..
مرسی فیفا خان![]()
آره...دستش درد نکنه
یه چیز تو مایه های دیوید کاپرفیلده، شعبده بازی و اینجور چیزها.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |