گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

fifa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستی داش وحید، وزارت امور خارجه استخدام میکنه یه سر بزن شاید فرجی شد.

student.sh86

عضو جدید
همگی شب خوش و شاد باشید...........من برم که این ایمیل قصد باز شدن نداره.................

malina

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مریم خانم.ای میگذره؟شماچطورید؟
منم دقیقا باید بگم میگذره..شکر خوبم...
تنها سرگرمی حال حاضر ما این نته که اونم هر چند وقت یه بار باید یه دستی ببرن توش...جالبه الان هرچی میخوام دان کنم *****ه..حتی یه عکس خیلی معمولی:D
ای داد از این وضعیت............ انقدر که شکایتشونو به خدا بردم خدا هم از دستم خسته شد...............
شبت به خیر عزیزم.............
بوووس عزیزم.بابای

مهرگا

عضو جدید
منم دقیقا باید بگم میگذره..شکر خوبم...
تنها سرگرمی حال حاضر ما این نته که اونم هر چند وقت یه بار باید یه دستی ببرن توش...جالبه الان هرچی میخوام دان کنم *****ه..حتی یه عکس خیلی معمولی:D

بوووس عزیزم.بابای
یه صفحه هم که میخوای بازکنی.اعصاب برای آدم نمیزاره

malina

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوباره سلام
میبینم که همه رفتن.
سلام علیکم.
اسمتون چیه؟آواتارتون کیه؟رشتتون چیه؟

fifa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام علیکم.
اسمتون چیه؟آواتارتون کیه؟رشتتون چیه؟
سلام از ماست. ای بابا ماشاالله بذارید از راه برسم بعد اینهمه سوال پیچم کنین. اینایی که پرسیدین دقیقا بحث دیروز منو مامان بزرگ بود.
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/30130-%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%A7-%D9%88-%DA%AF%D9%81%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%D8%A7%D9%86-%D8%B4%DB%8C%D9%85%DB%8C/page4261

malina

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام از ماست. ای بابا ماشاالله بذارید از راه برسم بعد اینهمه سوال پیچم کنین. اینایی که پرسیدین دقیقا بحث دیروز منو مامان بزرگ بود.
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/30130-گفتگوها-و-گفتمان-های-مهندسان-شیمی/page4261
ونا رو خونده بودم.توضیحات کافی نبود:cool:
اسمتون؟
این آقا تو چه مسابقاتی رتبه آورده؟
رشتتم که نگفتی..
ای بابا

fifa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ونا رو خونده بودم.توضیحات کافی نبود:cool:
اسمتون؟
این آقا تو چه مسابقاتی رتبه آورده؟
رشتتم که نگفتی..
ای بابا
این چماق چیه؟ مهربون بپرس بگم. در ثانی رشته امو اونجا گفته بودما.

fifa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فیفا؟؟؟اسمتونه؟؟یا تخلصه؟؟؟:surprised:
آشناست برام..نمیشناسم خب..
هم اسممه، هم تخلصمه، هم لقبمه، هم کنیه مه، هم ...
اسمش عارف غفوریه، هر سال تو ترکیه به مسابقه ای برگزار میشه به اسم yetenek sizsiniz ، هر کی هر هنر و توانایی و استعدادی داره تو این مسابقه نشون میده، مسابقه 4 مرحله است این پسر توش دوم شد. میتونید تو اینترنت سرچ کنید و اجراهاش رو دانلود کنید اگه تو ترجمه اش هم مشکل داشتید من در خدمتم.

malina

عضو جدید
کاربر ممتاز
هم اسممه، هم تخلصمه، هم لقبمه، هم کنیه مه، هم ...
اسمش عارف غفوریه، هر سال تو ترکیه به مسابقه ای برگزار میشه به اسم yetenek sizsiniz ، هر کی هر هنر و توانایی و استعدادی داره تو این مسابقه نشون میده، مسابقه 4 مرحله است این پسر توش دوم شد. میتونید تو اینترنت سرچ کنید و اجراهاش رو دانلود کنید اگه تو ترجمه اش هم مشکل داشتید من در خدمتم.
گفتم آشناست برام..چند وقت پیش درموردش خوندم.نمیدونم تو سایت یا توی مجله..ولی نرفتم دنبالش ببینم دقیقا چیکار کرده..
مرسی فیفا خان

• Like
واکنش ها: fifa

fifa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گفتم آشناست برام..چند وقت پیش درموردش خوندم.نمیدونم تو سایت یا توی مجله..ولی نرفتم دنبالش ببینم دقیقا چیکار کرده..
مرسی فیفا خان
:redface:
یه چیز تو مایه های دیوید کاپرفیلده، شعبده بازی و اینجور چیزها.

بالا