شما چه پسر خوبی بودی.....چه مهربونی....بیا برات چایی بریزم......وای چقد تو خوبی
ویدا خانوم شما که دستت به کار خیره خب واسه دوستاشم چایی بریز دیگه
شما چه پسر خوبی بودی.....چه مهربونی....بیا برات چایی بریزم......وای چقد تو خوبی
معتاد دیگه چی چیه ستاره خانوم ما بیماریم و باید قرصامونو به موقع بخوریم
آماده کردن ذغالحالا کار عملی چطوره ؟باید برن قلیون چاق کنند
میلاد جان بختت باز شد داداش![]()
دستت درد نکنه ویدا خانوم..................شما چه خوشکل میخندی وای چقدر خوبی......برای شما چایی زعفرانی مخصوص ریختم
فدات بشم من الهییییییییییینه معلومه امشب روبراه نیستی.دلم گرفت یه ذره بخند.
چه خبر مریمی؟؟بالش ها رو نمیدی بازی کنیم؟؟
نه بابا برام دام پهن کردن میخوان ببندنم به تختمیلاد جان بختت باز شد داداش![]()
دستت طلا داداش مهربون.اگه دعواهاتون رو تموم میکنید باشه واسه همتون چایی میریزم............![]()
واسه حامد خان اصلا چایی نریزی ویدا جون دزش خیلی بالاستویدا خانوم شما که دستت به کار خیره خب واسه دوستاشم چایی بریز دیگه
من چرا شما رو اول ندیدم عجب اشتباهی کردما.....نظرم عوض شد.....شما مهربونتری.....خوشتیپ تری
دستت طلا داداش مهربون.
واسه حامد خان اصلا چایی نریزی ویدا جون دزش خیلی بالاست
تحویل بگیر حامد جان.....من چرا شما رو اول ندیدم عجب اشتباهی کردما.....نظرم عوض شد.....شما مهربونتری.....خوشتیپ تری
ببخشید دوستان با اجازه من برم استراحت کنم.
اکه بی ادبی از جانب من صورت گرفته خواهشا ببخشید .قصد این بوده که درکنار هم شاد باشیم
شب بر دوستان خوش
ببخشید دوستان با اجازه من برم استراحت کنم.
اکه بی ادبی از جانب من صورت گرفته خواهشا ببخشید .قصد این بوده که درکنار هم شاد باشیم
شب بر دوستان خوش
آخی دلم باز شد.فدای تو دختر.فدات بشم من الهییییییییییی![]()
قربونت برم من مهربون.کی بیایم؟؟بیاین خونمون میدم
و هم چنین از جانب ما.شبتون بخیر داداش بهنام.خوب بخوابید.ببخشید دوستان با اجازه من برم استراحت کنم.
شب بر دوستان خوش
تحویل بگیر حامد جان.....
تحویل بگیر حامد جان.....
اااااااا.به من چه خودتون لو دادید خوب.مدارکشم موجوده.بگگگگگگگممممممم؟؟؟؟؟؟؟ستتااااره.....باشه...اینجوریاست دیگه!!!
شبت بخیر داداش بهنام..........ببخشید دوستان با اجازه من برم استراحت کنم.
شب بر دوستان خوش
چیییییییییه؟؟؟؟؟؟بچه ها یه مشکل فنی تو تالار پیش اومده...پایه این همگی با هم درستش کنیم؟
کجا اقا بهنام برات چای آوردمببخشید دوستان با اجازه من برم استراحت کنم.
شب بر دوستان خوش
این یه گام +......ویدا از اولشم با ما بود
چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بچه ها یه مشکل فنی تو تالار پیش اومده...پایه این همگی با هم درستش کنیم؟
چیییییییییه؟؟؟؟؟؟
چه رنگی.چه طعمی.چه بویی؟؟کجا اقا بهنام برات چای آوردم
![]()
شب خوش دوست عزیز
کتک میخوای؟ من کی با شما بودم؟
بخت من بازه ولی شما بازترش کنمیخوای بخت تورو هم باز کنم؟ اول قول بده دیگه قلیون نمیکشی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |