الان برات هرچی عرفان و معنویت دارم رو میکنم داداشی....داش میلاد بچاق قلیونارو...گوش نده...باید فضای تالارو حسابی دود بگیره فضا عرفانی شه
...

الان برات هرچی عرفان و معنویت دارم رو میکنم داداشی....داش میلاد بچاق قلیونارو...گوش نده...باید فضای تالارو حسابی دود بگیره فضا عرفانی شه
یاشه قبول.واقعا مرد معتاد همون ایییییییییییششششششششش.چه بازی؟؟اصلا اونارو وووووووولشبیا بازی![]()
ستاره جونم بیا
خونه خودتو کثیف نکن
مردا همینن..............اییییییییییییییییییییییییش
نخیر شما سابقتون بالا میزنه جناب.اصلا تقصیر توا دیگه ستاره..اینقدر سوژه رو نیاوردی تا غم عخش باعث شد برم سمت موات
ینی چی؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!اصلا اونارو وووووووولشبیا بازی![]()
ستاره جونم بیا
خونه خودتو کثیف نکن
مردا همینن..............اییییییییییییییییییییییییش
دخترا همه گوش بدین.......دیگه با حامد حرف نزنید تا قلیونشو بزاره کنار..باشه؟
قربون تو دختر.چه جای باصفایی.
متکا بازییاشه قبول.واقعا مرد معتاد همون ایییییییییییششششششششش.چه بازی؟؟
نخیر شما سابقتون بالا میزنه جناب.
الان برات هرچی عرفان و معنویت دارم رو میکنم داداشی....
...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بچه ها یکی از پشت صحنه نظاره گر ماجراست .مریم خانوم غایب رو میگم
میلاد وحامد نکنه نقشه ای تو کار باشه
متکا بازی
ستاره مریم ویدا بیااااااااااااااااااااین![]()
پا خوردتم.... خاکتم....خرابتم....
همون که من گفتم.معتادا اییییییییییییششششششششش.ینی چی؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!![]()
آخ جون بیاید من هستم.متکا بازی
متکا بازی
بچه ها یکی از پشت صحنه نظاره گر ماجراست .مریم خانوم غایب رو میگم
میلاد وحامد نکنه نقشه ای تو کار باشه
پا خوردتم.... خاکتم....
حسودیشون میشه بچه ها.توروخدا اخه متکا بازیم شد بازی.....!!!!
فقط دود بازی....حلقه بازی
نخیرمشتوروخدا اخه متکا بازیم شد بازی.....!!!!
فقط دود بازی....حلقه بازی
همین طرز فکر سطحی نگری تونه که باعث میشه هیشکی به حرفتون گوش نکنه..................همون که من گفتم.معتادا اییییییییییییششششششششش.
آخ جون بیاید من هستم.
دیگه با این پسرا حرف نمیزنیم..........مگه نه..........بیاید خودمون بازی کنیم........من صاحب خونه شما مهمون....بیاین خاله بازی
یاشه میایم خونه ی شما متکا بازی.دیگه با این پسرا حرف نمیزنیم..........مگه نه..........بیاید خودمون بازی کنیم........من صاحب خونه شما مهمون....بیاین خاله بازی
آخی.خوب اعتیاد واسه همین خانمان سوزه دیگه.نوبت من نشد من اینجا نقش هویج رو بازی میکنم
یادم رفت.......همین طرز فکر سطحی نگری تونه که باعث میشه هیشکی به حرفتون گوش نکنه..................
شما ها مشت رو نشونه ی خروار میدونید.................
به نظر خودت درسته که بخاطر اینکه فلان دختر فلان کار رو کرده بگم دخترا همه فلانن.....................؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عجب فازی میده........بهنام جان اینا وقتی همشون باهم هستن وظاهر همیشه شکست خورده اند چه برسه به مخفی
ما هم نقش مهمون هستیم منتها با خودمون قلیون میاریم وشما بعنوان میزبان فقط چای بریزید
کجایی داداشی؟؟میگم معتادا اییششششش.همین طرز فکر سطحی نگری تونه که باعث میشه هیشکی به حرفتون گوش نکنه..................
شما ها مشت رو نشونه ی خروار میدونید.................
به نظر خودت درسته که بخاطر اینکه فلان دختر فلان کار رو کرده بگم دخترا همه فلانن.....................؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا شما بازی نیستید که.ما هم نقش مهمون هستیم منتها با خودمون قلیون میاریم وشما بعنوان میزبان فقط چای بریزید
ما هم نقش مهمون هستیم منتها با خودمون قلیون میاریم وشما بعنوان میزبان فقط چای بریزید
مریم خانوم اون سینی نیست چوبه
یادم رفت.......
ایشششششششششششششششششش![]()
وقتی تو نقل و قول من اینو میگی قک میکنم با منی(معتاد) دیگه...............................کجایی داداشی؟؟میگم معتادا اییششششش.
اصلا شما بازی نیستید که.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |