آره، صورتی بود بعد از خوردنش با بچه های تو کوچه بجای اینکه بندازیم تو سطل آشغال شوتش میکردیم.....![]()

ولی صورتی نبوداااااا
وانیلی بود
آره، صورتی بود بعد از خوردنش با بچه های تو کوچه بجای اینکه بندازیم تو سطل آشغال شوتش میکردیم.....![]()
یادمه وقتی بچه بودیم با سنگم تو حیاط مدرسه فوتبال میکردیمما هم اینطور بودیم کمبود امکانات بود دیگه
اره هم سفید بود هم با طعم توت فرنگیما هم فوتبال بازی میکردیم
ولی صورتی نبوداااااا
وانیلی بود
دلم بستنی خواستاره هم سفید بود هم با طعم توت فرنگی
اینا حتما عادت دارن پشت عکس بنویسن بالا از راست به چپ نفر اول........... نفر دوم......
خداییش هنر به این میگن........
احتمالا رانندش زن بوده...![]()
![]()
کنجکاو به این میگن![]()
تالار مهندسی شیمی یه دیگهاینجا چه خبره؟؟؟
هی وای من مثله اینکه باید برم چشم پزشکی....میلاد جان تصادف که نیست ماشین بار نیسان کردن نگاه کن طناب پیچیدن دورش دقت کن
خب یکی یه مطلب علمی یه پرسش و پاسخ علمی راه بندازهتالار مهندسی شیمی یه دیگه
یه روز بنگاه املاک یه روز دعوا یه شب شب شعر حالا هم عکس و دوران کودکی
دلو جرائت گربهههههه رو برم.... که عین خودمه..
خب یکی یه مطلب علمی یه پرسش و پاشخ علمی راه بندازه
کنجکاو به این میگن...
ای بابا ما بیچاره فقیرا از ترس کتک خوردن از بابامون به خاطر پاره شدن کفش پا برهنه بازی می کریم همیشه پاهام خونی و زخمی بودیادمه وقتی بچه بودیم با سنگم تو حیاط مدرسه فوتبال میکردیم کفشامون همش یه ماه دوام میاورد بعد از یه ماه کتکرو خورده بودیم.......![]()
اهان خوب که گفتی
بچه ها کسی واسه تخلیه خط لوله یعنی زمانش فرمولی داره؟؟؟
این رو یه جا دیده بودم میگردم العان ببینم چی میشه خیلی اشناستاهان خوب که گفتی
بچه ها کسی واسه تخلیه خط لوله یعنی زمانش فرمولی داره؟؟؟
حتما بعد از کتک اول بود.... یادش بخیر....... عجب دورانی بودای بابا ما بیچاره فقیرا از ترس کتک خوردن از بابامون به خاطر پاره شدن کفش پا برهنه بازی می کریم همیشه پاهام خونی و زخمی بود
![]()
کنجکاو به این میگن![]()
تو تالار یه فایل اکسل هست اما ..............این رو یه جا دیده بودم میگردم العان ببینم چی میشه خیلی اشناست
اینجا چه خبره؟؟؟
اسپرتش کردن دیگه......
اره العان داشتم اون رو نگاه میکردم اتفاقاتو تالار یه فایل اکسل هست اما ..............
یه فرمول خیلی ساده می خوام
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |