چرا میخوان جلوی کار به این قشنگیو بگیرن!!!!!!!!!!؟؟؟؟اخرین سطر امضای من رو با هم با داداش وحید کار میکردیم که یکی از مدیران لطف کردند قفل کردند!
البته چند وقت پیش هم چند تاپیک را حذف کرده بودند که به جز مطالب علمی چیز دیگری نداشت!
چرا میخوان جلوی کار به این قشنگیو بگیرن!!!!!!!!!!؟؟؟؟اخرین سطر امضای من رو با هم با داداش وحید کار میکردیم که یکی از مدیران لطف کردند قفل کردند!
البته چند وقت پیش هم چند تاپیک را حذف کرده بودند که به جز مطالب علمی چیز دیگری نداشت!
سلام داش حامد....سلام به همه....
تو فیلم کلاقرمزیو یادت میاد!!؟ پسرخاله چقدر قشنگ با داستان مورچه به کلاقرمزی امید داد!؟؟فک کن به یه چیزی علاقه داشته باشی بیان ازت بگیرنش!!!!
تاپیکمونو حذف کردن!!!!؟؟؟بی دلیل....
علمی بود...
سلام دوست عزیزسلام به همه....
بابا بی خیال ...... ماهم گریمون میگیره هااااا!!!!سلام داش حامد....
"آنکه گریان کرد چشمی را نصیبش خنده نیست......."
بابا بی خیال ...... ماهم گریمون میگیره هااااا!!!!
![]()
ناراحت چی هستی!!؟؟؟خیلی اذیت شدم.....
نمیدونی چقد میگشتم مطلب چیدا کنم و تایپ کنم....آخه تایپه فارسیم بده دهنم صاف میشد یه خط بنویسم...
حالا من هیچ این دوستم آقا محمد یه 18 ساعتی در روز تایپ میکرد بنده خدا....مطالبش موجوده....
بازم حتما قفلش میکنن....ناراحت چی هستی!!؟؟؟
مطالبشو که دارین...! تو یه تایپیک جدیدبه اسم مثلا شاهکار باشگاه مهندسانادامش بدین
![]()
سلام مریم خانومسلاااااااااام
وقتتون بخیر
خوبین همگی؟
ای کارشون دیگه خیلی خیلی .....یهبازم حتما قفلش میکنن....
من فقط دوس دارم دلیلشون رو بدونم همین....
اگه دلیلشون رو بدونیم دیگه اشتباهاتمون رو تکرار نمیکنیم...
سلاااااااااام
وقتتون بخیر
خوبین همگی؟
آخه من نمیدونم چه ضرری به اونا میرسوند؟؟؟!!!ای کارشون دیگه خیلی خیلی .....یه
چه خطرا؟خوب شدین؟سلام...وقت شما هم بخیر
امیدوارم برشگردوننآخه من نمیدونم چه ضرری به اونا میرسوند؟؟؟!!!
اگه بازش کنن بازم قفلش میکنن....باید دلیلشو بگن تا دیگه قفلش نکنن...
هر بهونه ای هم بیارن من قبول میکنم فقط برش گردونن....
چه خطرا؟خوب شدین؟
روشو کم کن به هر نحوی شدهنه...ویروس پرویه...بیخیال نمیشه
روشو کم کن به هر نحوی شده
ممنون از همدردیت داش میلاد...امیدوارم برشگردونن
هرکی دیگه ام باشه مثل شما ناراحتو عصبانی میشه
یکی از بچه ها،ندا،در مورد کنکور سوال داشت.این که از چی شروع کنه و چطوری بخونه...من گفتم نمیدونم.از بچه هایی که تجربه شو دارن بپرس.شما رو معرفی کردم...یه وقت دیدی اومده راهنماییش کن...بهههله
یکی از بچه ها،ندا،در مورد کنکور سوال داشت.این که از چی شروع کنه و چطوری بخونه...من گفتم نمیدونم.از بچه هایی که تجربه شو دارن بپرس.شما رو معرفی کردم...یه وقت دیدی اومده راهنماییش کن...
اینو دیگه خودتون به توافق برسین.پورسانت منم فراموش نشه...درمورد هزینه مشاوره هم باهاش صحبت کردی؟
اینو دیگه خودتون به توافق برسین.پورسانت منم فراموش نشه...![]()
شما نگران نباشبنگاهی شما؟؟؟؟
پول دلالی خوردن نداره مریم خانوم
شما نگران نباش![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |