گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

sepantaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام اين متن زيبا رو يه نفر برام فرستاده بود به ايميلم اما نمي شناختمش ولي ازش ممنونم
زيبا بود منم گفتم بذارمش اينجا بقيه هم بخوننش
التماس دعا

[FONT=times new roman, times, serif]خدا: بنده ی من نماز شب بخوان و آن یازده رکعت است.[/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]بنده: خدایا ! خسته ام! نمی توانم.[/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]خدا: بنده ی من، دو رکعت نماز شفع و یک رکعت نماز وتر بخوان.[/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]بنده: خدایا ! خسته ام برایم مشکل است نیمه شب بیدار شوم…[/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]خدا: بنده ی من قبل از خواب این سه رکعت را بخوان[/FONT]​
[FONT=times new roman, times, serif]بنده: خدایا سه رکعت زیاد است[/FONT]​
[FONT=times new roman, times, serif]خدا: بنده ی من فقط یک رکعت نماز وتر بخوان[/FONT]​
[FONT=times new roman, times, serif]بنده: خدایا ! امروز خ[/FONT][FONT=times new roman, times, serif]ی[/FONT][FONT=times new roman, times, serif]لی خسته ام! آیا راه دیگری ندارد؟[/FONT]​
[FONT=times new roman, times, serif]خدا: بنده ی من قبل از خواب وضو بگیر و رو به آسمان کن و بگو یا الله[/FONT]​
[FONT=times new roman, times, serif]بنده: خدایا!من در رختخواب هستم اگر [/FONT][FONT=times new roman, times, serif]ب[/FONT][FONT=times new roman, times, serif]لند شوم خواب از سرم می پرد![/FONT]​
[FONT=times new roman, times, serif]خدا: بنده ی من همانجا که دراز کشیده ای تیمم کن و بگو یا الله[/FONT]​
[FONT=times new roman, times, serif]بنده: خدایا هوا سرد است!نمی تو[/FONT][FONT=times new roman, times, serif]ا[/FONT][FONT=times new roman, times, serif]نم دستانم را از زیر پتو در بیاورم[/FONT]​
[FONT=times new roman, times, serif]خدا: بنده ی من در دلت بگو یا الله ما نماز شب برایت حساب می کنیم[/FONT]​
[FONT=times new roman, times, serif]بنده اعتنایی نمی کند و می خوابد[/FONT]​
[FONT=times new roman, times, serif]خدا: ملائکه ی من! ببینید من آنقدر ساده گرفته ام اما او خوابیده است چیزی به اذان صبح نمانده[/FONT]​
[FONT=times new roman, times, serif]او را بیدار کنید دلم برایش تنگ شده است امشب با من حرف نزده[/FONT]​
[FONT=times new roman, times, serif]ملائکه: خداوندا! دوباره او را بیدار کردیم ،اما باز خوابید[/FONT]​
[FONT=times new roman, times, serif]خدا: ملائکه ی من در گوشش بگویید پروردگارت منتظر توست[/FONT]​
[FONT=times new roman, times, serif]ملائکه: پروردگارا! باز هم بیدار نمی شود![/FONT]​
[FONT=times new roman, times, serif]خدا: اذان صبح را می گویند هنگام طلوع آفتاب است[/FONT][FONT=times new roman, times, serif] [/FONT][FONT=times new roman, times, serif]ای بنده ی من بیدار شو[/FONT]​
[FONT=times new roman, times, serif]نماز صبحت قضا می شود خورشید از مشرق سر بر می آورد[/FONT]​
[FONT=times new roman, times, serif]ملائکه:خداوندا نمی خواهی با او قهر کنی؟[/FONT]​
[FONT=times new roman, times, serif]خدا: او جز من کسی را ندارد…شاید توبه کرد…[/FONT]​
[FONT=times new roman, times, serif]بنده ی من تو به هنگامی که به نماز می ایستی من آنچنان گوش فرا میدهم[/FONT]
[FONT=times new roman, times, serif]که انگار همین یک بنده را دارم و تو چنان غافلی که گویا صد ها خدا داری[/FONT]

sepantaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی قشنگ بود.

سلام خواهش ميكنم
آره قشنگ و دلنشين بود
راستي من شكر خدا واحدامو برداشتم فقط پنجشنبه ها 10 تا 2 بايد الاف بگردم تو دانشگاه اين يه كم برام سخته چون كلاس 10 تا 12 پر شده بود
پريسا اومدي يا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چكار كردي ؟؟؟؟؟؟

seabride

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خواهش ميكنم
آره قشنگ و دلنشين بود
راستي من شكر خدا واحدامو برداشتم فقط پنجشنبه ها 10 تا 2 بايد الاف بگردم تو دانشگاه اين يه كم برام سخته چون كلاس 10 تا 12 پر شده بود
خوبه
عیبی نداره زیاد 4 ساعت پر میشه
نمیتونین با استاد صحبت کنین سره اون کد بشینین

javahery

متخصص هایسیس
کاربر ممتاز
سلام خواهش ميكنم
آره قشنگ و دلنشين بود

سلام بر حاضران:gol::redface:

آقا منم بد نبود..اما 6 واحد موند رو زمین!:cool:

باید حزف و اضافه بگیرم:confused:

sepantaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه
عیبی نداره زیاد 4 ساعت پر میشه
نمیتونین با استاد صحبت کنین سره اون کد بشینین

والا شناختي رو استاد ندارم و نمي دونم چجور ادميه
حالا تا حذف و اضافه صبر ميكنم اگه نشد ديگه مجبورم يه كاريش كنم
مهم اين بود كه واحدهايي رو كه مي خواستم پر كردم و از اين بابت خدا رو شكر مي كنم

sepantaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر حاضران:gol::redface:

آقا منم بد نبود..اما 6 واحد موند رو زمین!:cool:

باید حزف و اضافه بگیرم:confused:
سلام خسته نباشي
نگران نباش اون واحد ها هم ان شا الله درست ميشه
واحد هايي رو كه مي خواي بر مي داري توكل به خدا
بچه ها من رفتم شب همتون خوش يعني شب دوتا تون خوش به اميد ديدار

javahery

متخصص هایسیس
کاربر ممتاز
سلام خسته نباشي
نگران نباش اون واحد ها هم ان شا الله درست ميشه
واحد هايي رو كه مي خواي بر مي داري توكل به خدا
بچه ها من رفتم شب همتون خوش يعني شب دوتا تون خوش به اميد ديدار

سلام

مرسی...ایشلاا که درست می شه:)

برو بسلامت
شب خوبی داشته باشی:redface:

javahery

متخصص هایسیس
کاربر ممتاز
سلام
خوبین همگی؟:gol:

خوش می گذره؟:D

من با یه ترفند باحال تونستم از اون 6 واحد 3 واحدشو بگیرم:biggrin:

sepantaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
خوبین همگی؟:gol:

خوش می گذره؟:D

من با یه ترفند باحال تونستم از اون 6 واحد 3 واحدشو بگیرم:biggrin:

سلام خوبه اميدوارم بتوني اون 3 واحد ديگه رو هم برداري
راستي امروز دكتر براتي دقيقه ي نود عمليات 2 ارائه داد منم زود باهاش برداشتم طرح و اقتصاد رو هم با دكتر ميري برداشتم
راضيم خدا رو شكر استاداي خوبي اين ترم دارم

javahery

متخصص هایسیس
کاربر ممتاز
سلام خوبه اميدوارم بتوني اون 3 واحد ديگه رو هم برداري
راستي امروز دكتر براتي دقيقه ي نود عمليات 2 ارائه داد منم زود باهاش برداشتم طرح و اقتصاد رو هم با دكتر ميري برداشتم
راضيم خدا رو شكر استاداي خوبي اين ترم دارم

سلام
بسلامتی ..خوب شد پس!;)
اما این دکتر میری با اینکه خیلی خوبه دست و دلش به نمره دادن کمه...هی خسیس بازی در می آره!:biggrin:
من حرارت 1 به اون آسونی رو باهاش داشتم..برگمو 20 تحویلش دادم ولی خیلی دیگه دست پایین صحیح کرده بود...:cool:

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان گرامی خودم
خوبین؟
من زیاد خوب نیستم!
این روزها همه دلشون گرفته انگار!
نمیدونم چرا روزگار بر وفق مراد هیچ کس نیست؟
زندگی اونطوری که فکر میکنی پیش نمیره!
حتی واسه یک لحظه بعد هم نمیتونه برنامه ریزی خاصی داشته باشه!!

javahery

متخصص هایسیس
کاربر ممتاز
سلام دوستان گرامی خودم
خوبین؟
من زیاد خوب نیستم!

سلام آلماجونم:gol::gol::gol::heart::gol::gol::gol:
چطوری خانومی؟
مشتاق دیدار:redface:
چرا خوب نیستی ؟..کمکی از دست ما بر می آد؟:smile:

sepantaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان گرامی خودم
خوبین؟
من زیاد خوب نیستم!

سلام آلما جان خوبي ؟؟؟؟/
چه خبر ؟ كم پيدايي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا بد نده چته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حرفاي نا اميد كننده اي مي زني ؟؟؟؟؟؟؟؟ اتفاقي افتاده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با كسي مشكل پيدا كردي ؟

يك دنيا ارامش

عضو جدید
:biggrin:سلام-هفته اينده واسه بار اول بايد برم سر كلاس-واسه همين فكر ميكنم حالم اؤ همتون بهتره:)

آخرین ویرایش:

sepantaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم اوضام زیاد خوب نیست این روزا

سلام روزهاي سخت و روزهايي كه به ادم بد ميگذره واسه همه هست اما به هر حال ميگذره فقط بايد تحمل كني
اگه گرفتاري داري فقط توكل به خدا مي تونه به ادم ارامش بده
اميدوارم كه اين روزهاي بد خيلي زود برن و ديگه پيداشون نشه
اگه اين روزها نباشه ما قدر شاديهامون و خوشيختي هامون و سلامتي و .... رو نمي دونيم

javahery

متخصص هایسیس
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز

بالا