بهههههههههههههههههههههله
بابا جوجو ما همش نیم ساعت فاصله داریما.chiye ? mage nemishe kooler roshan kard?
etefaqan chand ruziye kooler roshan mikonim
baroon oumad vali hava garme, taqsir man ke nist
ye kam sarma ro be inja ham bedin khube ha![]()
با اجازه بزرگترا دیگه ؟!بهههههههههههههههههههههله
لینک تاپیک رو دقیقا کپی میکنی و به پیغام شخصی یا پروفایل بچه ها میفرستی و مینویسی که جایزه هم دارهچطوريه؟
جزييات كارو بيشتر بگين منم كمك مي كنم![]()
فقط توی تالار نه . توی پروفایل بهترهکار خاصی نمیخواد بکنی فقط باید بری تو تالارای دیگه تبلیغ کنی.
نه پول نه ولی کتک میتونیم بدیمچقدر بابت این تبلیغات بهمون پول میدین ؟ جالبه ویندوزم خودش درست شد![]()
خب بنظرت چکارش کنیم . جای دیگه ای مد نظرته ؟راستی نیما فکر کنم یکی از دلایل بیرونق موندن مسابقه اینه که خیلی تو در توهه.
هی باید بری تو زیر تالارای مختلف تا بش برسی.
اینو کپی کن واسشون :پایم اساسی...لینکو بدین
متن خاصی می خواد؟یا نه؟
از کجا ؟ خب میتونی از اعضایی که در حال حاضر آن لاین هستن توی سایت شروع کنیچشم...از کجا شروع کنم؟از کیش مهم نیس؟کلا همه ی اعضای باشگاه؟
بابا جوجو ما همش نیم ساعت فاصله داریما.
اینجا اونقدا گرم نشده که نیاز به کولر باشه.
فقط بیرون تو آفتاب گرمه.
راستی نیما فکر کنم یکی از دلایل بیرونق موندن مسابقه اینه که خیلی تو در توهه.
هی باید بری تو زیر تالارای مختلف تا بش برسی.
دمت گرم . هر سری واسه مسابقه همین کارو کنکل سایت رو اشغال کردم با تاپیک و پست هام در این رابطه
همین فردا همشون پاک میشن
ولی فکر کنم اطلاع رسانی نسبتن مناسبی باشه اینجوری و مفید
وای خدا!!کی اینو گفته؟درس زبان در تمامی رشته های آزمون سراسری کارشناسی ارشد همواره مشتمل بر 15 سؤال عمومی و 15 سؤال تخصصی بوده است. پرسش های قسمت زبان تخصصی همیشه به صورت درك مطلب (Reading Comprehension) در رابطه با 2 تا 5 متن تخصصی طرح می شده اند؛ در حالیکه ساختار سؤالات زبان عمومی هر سال دچار تغییراتی گردیده و شکل ثابتی به خود نگرفته است. البته به نظر می رسد پس از تمامی تغییرات، نهایتاً طراحان به چارچوب مشخصی رسیده باشند چرا که در آخرین دوره آزمون کارشناسی ارشد، در تمامی رشته ها از الگوی واحدی استفاده شده است که نسبت به دوره های پیشین از انسجام بهتری برخوردار است و...
ادامه مطلب را از اینجا ببینید.
دانلود رایگان منابع زبان انگلیسی برای کنکور ارشد
دائميه !!آخه الان امتحاناس..من فردا ترمو2 دارم..اعصابم ندارم
چهارشنبه خودم میام میپرسم سوال...تا کی رو صندلی بیدن؟
سلام نازنین جان. خوبی؟ فک کنم اشکان بتونه بهت کمک کنه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |