خوبم.....................آره گرفتم.............ممنونتم............دوباره علیک پسر خوب.شکر خدا.چطوری؟پیاممو گرفتی؟
سلام.............سلام به همه چون نمی دونم کیا هستند و بعضی ها بدشون نیاد اسمشون رو اخر بنویسم به همه سلام می کنم![]()
سلام داداش آرش.خسته نباشید.میخواید بگم کیا هستن؟کی بدش میادسلام به همه چون نمی دونم کیا هستند و بعضی ها بدشون نیاد اسمشون رو اخر بنویسم به همه سلام می کنم![]()
سلام داداش وحید............... چطوری؟سلام داش محسن و داش جواد
خواهش می کنم.الان روبراهی؟پشت مشکلات رو به خاک زدی؟خوبم.....................آره گرفتم.............ممنونتم............
سلام داش محسن و داش جواد
ایشالا....شما پسرا چشتون که به هم میفته ما رو تحویل نمی گیرید.
حسم میگه تعدادتون بیشتر هم میشه انشاله.
الان بهترم............ پشت مشکلات و هم بموقش به خاک میزنم..........خواهش می کنم.الان روبراهی؟پشت مشکلات رو به خاک زدی؟
راحت باش آقا وحید من شوخی کردم.ایشالا....
نمیدونین من چقد دوس دارم با پسرا حرف بزنم آخه زیاد دخترارو نمیشناسم و میترسم خرابکاری بکنم ولی جنس پسر جنبش بالاس واسه هر حرفی این توهین به جنس دخترا نیست آبجی...
کلا با پسرا بیشتر حال میکنم....
خدا رو شکر.انشاله حتما موفق میشی فقط کم نیار.خدا با ماست.الان بهترم............ پشت مشکلات و هم بموقش به خاک میزنم..........
مخلصتم داش محسن....سلام داداش وحید............... چطوری؟
واسه همینه که یکی در میون جواب سلاممو میدیایشالا.... نمیدونین من چقد دوس دارم با پسرا حرف بزنم آخه زیاد دخترارو نمیشناسم و میترسم خرابکاری بکنم ولی جنس پسر جنبش بالاس واسه هر حرفی این توهین به جنس دخترا نیست آبجی... کلا با پسرا بیشتر حال میکنم....
قربون داداش گلم دیر اومدید دیگه .ببخشید قطع شد
خوبید
این ابجی ستاره رو تحویل بگیرید
من!!!!!!!!! کم بیارم!!!!!!!! آخرش شاید یه چیز اضافه بیارم ولی کم نمیارم..........خدا رو شکر.انشاله حتما موفق میشی فقط کم نیار.خدا با ماست.
ببخشید ظاهرن زود قضاوت کردم.............. بهت تسلیت میگم............... متاسفانه توانایی درک دوستت رو ندارم ..........اما بهش بگو دنیا به آخر نرسیده و حیات هنوز جریان داره...............و باید برای شکوفا شدن آماده شه.......البته بازم فکر نکنم تسکینش بده..........................مخلصتم داش محسن.... هیچی سلامتی.... داشتم به یکی از دوستام تسلای خاطر میدادم آخه مادرش فوت کرد.... نمیدونم چی بگم اخه فک کنم هیچی آرومش نکنه...
به سلامت آبجی..............شبت پر ستاره..........دوستای خوبم با اجازتون ما مرخص شیم. خوشحال شدم.شبتون عالی عالی. به امید دیدار.
نه داداش دلیلشو گفتم.....!!!واسه همینه که یکی در میون جواب سلاممو میدی![]()
چطور بهش بگم دنیا به آخر نرسیده وقتی میدونم واقعا مرگ مادر یعنی آخر شادی و دلخوشی؟؟؟ببخشید ظاهرن زود قضاوت کردم.............. بهت تسلیت میگم............... متاسفانه توانایی درک دوستت رو ندارم ..........اما بهش بگو دنیا به آخر نرسیده و حیات هنوز جریان داره...............و باید برای شکوفا شدن آماده شه.......البته بازم فکر نکنم تسکینش بده..........................
ما قبولت داریم داداش.........نه داداش دلیلشو گفتم.....!!!
امشب ركورد زدم
هريه ساعت يك پست
واقعاسرعت شاهكاره
داش محسن و وحيدببخشيد
شب خوش
این دفعه واقعن رکورد زدی....البته دوبل...........امشب ركورد زدم
هريه ساعت يك پست
واقعاسرعت شاهكاره
داش محسن و وحيدببخشيد
شب خوش
به سلامت.............ما نیز برفتیم....
بدرووووود
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |