تهران جنوب
تهران جنوب
بچه های تهران جنوب بیان تو
تهران جنوب
بچه های تهران جنوب بیان تو
یه کتاب فوق العاده خف واسه شبیه سازی واحدهای پالایشگاهی چاپ شده. جون میده واسه انجام پایان نامه های لیسانس و حتی فوق لیسانس. توش روش شبیه سازی واحد تقطیر اتمسفریک، خلاء، LPG، Visbreaker، Isomax با کلی جزئیات گفته شده. من باهاش پروژۀ لیسانسم رو جمع کردم. خیلی حال داد.
http://rapidshare.com/files/419956708/Petro-SIM_Book.pdf
مرسی مهندسیه کتاب فوق العاده خف واسه شبیه سازی واحدهای پالایشگاهی چاپ شده. جون میده واسه انجام پایان نامه های لیسانس و حتی فوق لیسانس. توش روش شبیه سازی واحد تقطیر اتمسفریک، خلاء، LPG، Visbreaker، Isomax با کلی جزئیات گفته شده. من باهاش پروژۀ لیسانسم رو جمع کردم. خیلی حال داد.
http://rapidshare.com/files/419956708/Petro-SIM_Book.pdf
مرسی مهندس
ولی این لینک error میده
سلام مهندس
خووو بگوش دیگه!![]()
سلام بابک جان ممنونم ازت
خوبی داداش من ؟
ببخشید این ذهن اشفته ی من یه کم فراموش کاره شما به بزرگی خودت ببخش![]()
ها؟؟؟ این جمله دومی چی میگه؟![]()
سلام پریسا جان
مهدی جان سلام
به خاطر شلوغ بودن سروره
باید چندین بار refreshکنی.دانلود می شه.
من دانلودکردم الان
اگه سرعتت پایینه بفرست ایمیلت...می خوای بفرستم؟؟![]()
میتونیم تو این تایپک تجمع داشته باشیم
و در مورد اساتید .... انتخاب واحد ....... تبادل جزوه و نمونه سوال به هم کمک کنیم
درست که مثل این تایپک قبلآبوده
اما خودتون میدمنین که هر چیزی نیاز به بروز شدن داره
سلام
این جمله می گه که: خب بهش بگو دیگه![]()
دوست عزیز بستگی به واحد و سال ورودی شما داره. شهریه ها توی دانشگاه آزاد به صورت شهریه ثابت هر ورودی + 16 واحد (14 واحد نظری و 2 واحد عملی) حساب میشه.
مثلاً داشگاه آزاد تهران جنوب رشته مهندسی شیمی ورودی 86 میشه هر ترم 560/000 تومان.
استاد گوهر رخی که خوبه با این که تا حالا باهاش کلاس نداشتم اما تعریفشو شنیدم البته توی ترمو،استاتیکشو نمی دونم،استاد باقرپور زیاد مسئله حل نمی کنه اما خیلی بارشه،این دو ترم خوبم نمره داده 18 و 19 هم داشته،البته به نظر من تحقیقی که می ده و سوال پرسیدن سر کلاس براش مهمهسلام بچه ها میخواستم نظرتونو در مورد اساتید زیر بدونم.....
ترمودینامیک1.......مهدی گوهررخی
مکانیک سیالات.........محمد باقرباقرپور
شیمی عمومی2.............محسن سرگردان
شیمی آلی.................سعید همامی
آز شیمی آلی..............سعید همامی
استاتیک................مهدی گوهررخی
انقلاب................فاضلی
آشنایی با قرآن...........ذبیحی
آز فیزیک2...............فرشته امینی
ممنون میشم اگه نظرتون کامل و جامع باشه
استاد گوهر رخی که خوبه با این که تا حالا باهاش کلاس نداشتم اما تعریفشو شنیدم البته توی ترمو،استاتیکشو نمی دونم،استاد باقرپور زیاد مسئله حل نمی کنه اما خیلی بارشه،این دو ترم خوبم نمره داده 18 و 19 هم داشته،البته به نظر من تحقیقی که می ده و سوال پرسیدن سر کلاس براش مهمه
سرگردان و تا حالا ندیدم تازه اومده توی رشته ی ما،با همامی حذف کنی بهتره من یکی از دوستام هم خودشو هم آزشو یاهاش داشته،درسشم خوبه آز شد13،میلانی بهتر نمره می ده
البته هیچ کاری نشد نداره اما من کسی رو ندیدم تا الان که توصیه کنه با همامی برداریم،اگه احتمالا ترم3 هستی بهت پیشنهاد می کنم عجله نکنی چرا درسای دیگه رو بر نمی داری؟هنوز که عجله ای نیست،در کل من اگه بودم یک ترم صبر می کردم اگه دیدم همامی موندگار شد باز،که ترمای دیگه بر می داشتم،آزشم که حتما با میلانییعنی از همامی به هیچ وجه نمیشه نمره خوب گرفت
تاکید میکنم خوب
مرسی
سلام!
زبان اراکی بود. جالب بود ولی!![]()
گفتم دیگه ه ه ه !!!
![]()
سلام بر همگی
شب بخیر
چه خبر؟
شب زنده دار ها کجایین ؟
سلام پریسا جانسلام مهدی جان
مرسی.بدنیستم.
ارسال شد![]()
البته هیچ کاری نشد نداره اما من کسی رو ندیدم تا الان که توصیه کنه با همامی برداریم،اگه احتمالا ترم3 هستی بهت پیشنهاد می کنم عجله نکنی چرا درسای دیگه رو بر نمی داری؟هنوز که عجله ای نیست،در کل من اگه بودم یک ترم صبر می کردم اگه دیدم همامی موندگار شد باز،که ترمای دیگه بر می داشتم،آزشم که حتما با میلانی
یعنی از همامی به هیچ وجه نمیشه نمره خوب گرفت
تاکید میکنم خوب
مرسی
من سال 79 باهمامی خواص مواد داشتم
یه درس اختیاری که اکثر استادا بچه هارو با 17-18 پاس میکنن نصف بیشتر کلاس و انداخت ....
به نظرم یه جورایی........
ممنون از راهنماییت
حذفش کردم
نگه داشتم حذف و اضافه نقشه کشی صنعتی بردارم.
از استادای زیر کسی رو برا نقشه میشناسین؟
سید شهاب امامزاده
نیما رضوانیان
علی صهبا
مهدی نانی
اون طور که من فهمیدم اکبرنژاد جز کادره ارشده کسی اطلاعات دیگه ای نداره،استاد غیاث چه طور اینو برای یکی از دوستام می خوام می گن استاد علم و صنعته کسی چیزی ازش می رونه؟؟؟ممنون می شم اگه می دونین یگین که اگه وفاجو بهتره یه کاری کنه تا دیر نشده
من سال 79 باهمامی خواص مواد داشتم
یه درس اختیاری که اکثر استادا بچه هارو با 17-18 پاس میکنن نصف بیشتر کلاس و انداخت ....
به نظرم یه جورایی........
من با صهبا بودم بد نبود
ما با اکبرنژاد کاتالیست داریم مگه تو دوره لیسانسم درس میده؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |