اگه درسات سنگین نمی شن مبانی برق بردار احتمالا حذف و اضافه برای شماها باز می شه،یه سری از درسارو تا تخصصی هات زیاد نشده بهتره سریع پاس کنیممنون از راهنماییت
حذفش کردم
نگه داشتم حذف و اضافه نقشه کشی صنعتی بردارم.
از استادای زیر کسی رو برا نقشه میشناسین؟
سید شهاب امامزاده
نیما رضوانیان
علی صهبا
مهدی نانی
همون بهتر که با استاد غیاث برداره عملیاتشو،فک کنم تا آخر ترم مشغول انتخاب واحد باشیم!!! 5!!!گویا ایتاد مهندسی شیمی هست کلّاً استاد گروه شیمی کاربردی نیست. دکتر غیاث هم یه کد عملیّات 1 رو برداشته. اون یکی کد هم احتمال زیاد میرسه به مهرنوش محمّدی من دیروز دانشگاه بودم با دکتر وفاجو صحبت کردم. شما مگر عملیّات دارید؟!!! ترم 5؟؟
همون بهتر که با استاد غیاث برداره عملیاتشو،فک کنم تا آخر ترم مشغول انتخاب واحد باشیم!!! 5!!!![]()
اگه درسات سنگین نمی شن مبانی برق بردار احتمالا حذف و اضافه برای شماها باز می شه،یه سری از درسارو تا تخصصی هات زیاد نشده بهتره سریع پاس کنی
،نانی رو تعریفشو شنیدم اگه باز شد حتما با اون بردار،خودم با صهبا داشتم خوب نمره نمی ده باهاش برندار،ترمی که من پاس کردم بالاترین نمره ی کلاس 16 بود!!!
سلام مهدی جانسلام
یعنی واقعا از دو روز پیش تا الان کسی اینجا نیومده؟![]()
سلام حامد جانسلام مهدی جان
خوبی؟ فکر کنم الان تو مرحله گزینش باشی.موفق باشی![]()
خودم مبانی برق پاس نکردم،این ترم چندتا از دوستام با استاد محسنی دارن،از یکی شنیدم بد نیست اما چون خودم باهاش نداشتم نمی دونم چه جوریاس،16 واحد تخصصی خوبه،شیمی2،استاتیک،ترمو1 درسای آسونی هستن،فکر می کنم اگه این ترم سیالاتتو درست و حسابی بخونی ضرر نمی کنی(توی یه ترم استادا نمی رسن کلشو درس بدن چون درس وسیعیه و حرف زیاد داره)،بهت پیشنهاد می کنم حالا که توی شروع درسای تخصصیت هستی سعی کنی بفهمیدشون،راستی هنوز رکوردا بازن می تونی درسایی رو که می خوای حذف کنی،یه سرم به گروه برق بزن شاید برات ظرفیت بزنن(ساختمون2 طبقه ی 1)،حتما تا الانم متوجه شدی که هیچ کدوم از آزای آلی رو استاد همامی ارائه نمیده(اگه دقت نکردی می تونی یه سر به مشاهده ی کلاسا بزنی)سلام دوست عزیز
این درسا رو برداشتم (سبک و سنگین بودنش مهم نیست.اگه بخونم معنی نداره)
این ترم این درسا رو برداشتم
ترمو1>گوهررخی
استاتیک>گوهررخی
سیالات>باقرپور
شیمی2>سرگردان
آلی>همامی
آزآلی>همامی
انقلاب>فاضلی
آشنایی با قرآن>ذبیحی
آزفیزیک2>فرشته امینی
میخوام آلی با آزشو حذف و اضافه حذف کنم موندم چی بردارم......(دستم بستس)
مبانی برقم این ترم این استادارو دادن
محمد رضا اسدی
محمود محسنی
کدوم استاد خوبه؟یه مقدار در مورد درسش توضیح میدی؟حالا بگو اگه مبانی رو بردارم سنگسن میشه یا نه؟
سلام دوست عزیز
این درسا رو برداشتم (سبک و سنگین بودنش مهم نیست.اگه بخونم معنی نداره)
این ترم این درسا رو برداشتم
ترمو1>گوهررخی
استاتیک>گوهررخی
سیالات>باقرپور
شیمی2>سرگردان
آلی>همامی
آزآلی>همامی
انقلاب>فاضلی
آشنایی با قرآن>ذبیحی
آزفیزیک2>فرشته امینی
میخوام آلی با آزشو حذف و اضافه حذف کنم موندم چی بردارم......(دستم بستس)
مبانی برقم این ترم این استادارو دادن
محمد رضا اسدی
محمود محسنی
کدوم استاد خوبه؟یه مقدار در مورد درسش توضیح میدی؟
حالا بگو اگه مبانی رو بردارم سنگسن میشه یا نه؟
سلام حامد جان
والا هنوز طب صنعتی تموم نشده...
من شنیدم واسه گزینش , کلی سوالای سخت دینی هم میپرسن؟راسته؟
اگه اینطوری باشه که من یکی اخراجم میشم...
![]()
نه مهدی جانسلام حامد جان
والا هنوز طب صنعتی تموم نشده...
من شنیدم واسه گزینش , کلی سوالای سخت دینی هم میپرسن؟راسته؟
اگه اینطوری باشه که من یکی اخراجم میشم...
![]()
سلامنه عزيز برادر (راه هاي رسيدن به خدا زياده)
حالا واسه کدوم شرکت داري طي طريق ميکني؟
سلامنه مهدی جان
گزینش معمولا" بصورت همون پرس و جوی محلی از همسایگان و محل درس و معرفها می باشد و در صورت وجود ابهام یک مصاحبه حضوری با خودت و سئوالهای معمولی و ساده مطرح میشه.موفق باشی![]()
خودم مبانی برق پاس نکردم،این ترم چندتا از دوستام با استاد محسنی دارن،از یکی شنیدم بد نیست اما چون خودم باهاش نداشتم نمی دونم چه جوریاس،16 واحد تخصصی خوبه،شیمی2،استاتیک،ترمو1 درسای آسونی هستن،فکر می کنم اگه این ترم سیالاتتو درست و حسابی بخونی ضرر نمی کنی(توی یه ترم استادا نمی رسن کلشو درس بدن چون درس وسیعیه و حرف زیاد داره)،بهت پیشنهاد می کنم حالا که توی شروع درسای تخصصیت هستی سعی کنی بفهمیدشون،راستی هنوز رکوردا بازن می تونی درسایی رو که می خوای حذف کنی،یه سرم به گروه برق بزن شاید برات ظرفیت بزنن(ساختمون2 طبقه ی 1)،حتما تا الانم متوجه شدی که هیچ کدوم از آزای آلی رو استاد همامی ارائه نمیده(اگه دقت نکردی می تونی یه سر به مشاهده ی کلاسا بزنی)
مگه شما مهندسي شيمي چه گرايشي مي خونيد؟چون شيمي2 رو 8سال پيش وزارت علوم از سرفصل مهندسي شيمي حذف كرد.
سلام
ممنونم مهندس بابت جواب
اگر خدا بخواد واسه "پتروشیمی بندرامام"
ممنونم بایت راهنماییعالي، شرکت بسيار خوب و کلاسيکي هست. طرز تفکر مديرانش خوبه و با توجه به قدمت و حجم توليداتش در نوع خودش بسيار عاليه. واسه کدوم يکي از شرکتهاي زيرمجموعه مشغول به کار ميشيد.
ضمنا در مورد مصاحبه قويا پيشنهاد ميکنم هراس نداشته باشيد اما جدي بگيريد (يه مطالعهاي در موارد مذهبي و همينطور پرهيز از سياسي بازي رو توصيه ميکنم البته شايد هم نياز نباشه ها و به اون پرس و جوهاي ميداني بسنده کنن اما يهو ديدي خواستن بيشتر باهات آشنا بشن) حواست باشه خلاصه شوخي نگير
به به شیما جانسلام به همگی
خوفین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
می بینم که من نیستم خیلی بی حالینا
از رونق افتاده اینجا
موفق باشین همگی![]()
نزدیکه مرودشته و قدیمیترین پتروشیمی ایرانه،پتروشیمی ممسنی،کازرون و سه چهار تای دیگه که فقط در مراحل طرح اولیه باقی مانده.فقط ممسنی خاکبرداری شده و یک سری پی ریزیها نیز شده.[/QUOTE]...
....
راستی مهندس یه سوال فنی:
پتروشیمی شیراز دقیقا کجاست؟
توی خود شیرازه یا ممسنی؟
اصلا استان فارس کلا چندتا پتروشیمی داره؟
پتروشيمي شيراز جداست پتروشيمي ممسني هم نورآباد هست اصلا به هم ربطي نداره .آدرس پتروشيمي شيراز هم 5كيلومتر بالاتر از پل خان هست .اگه نياز به توضيح بيشتر داري در خدمتم.
اگه لطف کنی و اطلاعات بیشتری درمورد پتروشیمی های استان فارس بهم بدی ممنون میشم
مثلا اینکه چندتا پتروشیمی فعال دارن , آدرسشون , حجم و نوع تولیداتشون و ....
همچنین چندتا پتروشیمی درحال ساخت هست؟درچه مرحله ای هستن ؟ چندتاشون راکد شده و...
میدونم چیزایی که خواستم زیاده , ولی اگه بتونی درمورد هرکدوم که تونستی بهم اطلاعات بدی ممنون میشم...
![]()
دوست عزيز استان فارس دو پتروشيمي فعال دارد و همين دو پتروشيمي هم در حال گسترش هست .همانطور هم كه ميدانيد محصول پتروشيمي شيراز اوره .اتيلن....هست.در شهر هاي فسا .داراب .فيروزآباد .كازرون .نودان.و3 شهر ديگر هم مجتمع هاي پتروشيمي درحال ساخت هست.البته فعلا فقط كلنگ زدن .فاصله پتروشيمي شيراز تا شهر شيراز دقيقا 40كيلومتر هست .5كيلومتر بالاتر از مرودشت.اگه سوال تخصصي داريد در خدمتم.
دوست عزيز استان فارس دو پتروشيمي فعال دارد و همين دو پتروشيمي هم در حال گسترش هست .همانطور هم كه ميدانيد محصول پتروشيمي شيراز اوره .اتيلن....هست.در شهر هاي فسا .داراب .فيروزآباد .كازرون .نودان.و3 شهر ديگر هم مجتمع هاي پتروشيمي درحال ساخت هست.البته فعلا فقط كلنگ زدن .فاصله پتروشيمي شيراز تا شهر شيراز دقيقا 40كيلومتر هست .5كيلومتر بالاتر از مرودشت.اگه سوال تخصصي داريد در خدمتم.
ممنونم بایت راهنمایی
امیدوارم که منو واسه گزینش نخوان
وگرنه اگر خواستن, باید برم رساله ی مرحوم آیت الله بهجت و همچنین کتاب قانون اساسی ایران رو بخونم تا شاید بتونم سوالاشونو جواب بدم...
اگر خدا بخواد قراره تو شرکت "فرآورش" مشغول بکار بشم
فعلا واحد "الفین" قسمت "کوره ها" رو برای من درنظر گرفتن ولی گفتن بعد از دوره ی آموزشی با توجه به نیاز شرکت و صلاحدید "رئیس بهره برداری" این امکان هم وجود داره که به جای دیگه ای منتقل بشم...
راستی یه سوال:
برای کار, واحد "الفین" بهتره یا "آروماتیک" ؟(چون ممکنه این اختیار رو داشته باشم که یکی از این دو رو انتخاب کنم)
ممنونم بایت راهنمایی
امیدوارم که منو واسه گزینش نخوان
وگرنه اگر خواستن, باید برم رساله ی مرحوم آیت الله بهجت و همچنین کتاب قانون اساسی ایران رو بخونم تا شاید بتونم سوالاشونو جواب بدم...
اگر خدا بخواد قراره تو شرکت "فرآورش" مشغول بکار بشم
فعلا واحد "الفین" قسمت "کوره ها" رو برای من درنظر گرفتن ولی گفتن بعد از دوره ی آموزشی با توجه به نیاز شرکت و صلاحدید "رئیس بهره برداری" این امکان هم وجود داره که به جای دیگه ای منتقل بشم...
راستی یه سوال:
برای کار, واحد "الفین" بهتره یا "آروماتیک" ؟(چون ممکنه این اختیار رو داشته باشم که یکی از این دو رو انتخاب کنم)
به به شیما جان
چطوری؟
چه عجب از اینورا؟
آره دیگه , تو نباشی اینجا سوتو کوره...
کجا بودی این چند وقته؟چرا غیبتت اینقدر طولانی شد؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |