سلام اقا وحید گل.یاد باد آن روزگاران یاد باد...
![]()
دلم برا اینجا تنگ شده بود.اومدم یه سر بزنم.
سلام بچها.
خیلی مخلصیم

یاد باد آن روزگاران یاد باد...
![]()
دلم برا اینجا تنگ شده بود.اومدم یه سر بزنم.
سلام بچها.
خیلی مخلصیم
سلام من فیلم اموزش نرم افزار هایسیس میخوام نیست![]()
سلامسلام به همه مهندسای عزیز
آقا/خانم فوری فوتی یه جواب نیاز دارم
کیفیت دوره های کجا خوبه؟فلات قاره یا پترو آریا
دوره مهندسی فرایند بیشتر مد نظرمه
CFD ایران هم هست البته ؛که زیاد راغب نیستم اما اگه خوبه لطفا بگین
ممنون![]()
فقط می تونم برات دعا کنمهرچه سریعتر به یک شغل مناسب نیازمندیم هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم![]()

سلام دوستان
به نظر شما با این شرایط بازار کار ادامه دادن رشته مهندسی شیمی در مقطع ارشد درسته؟
یا اینکه از اول کنکور تجربی دادن بهتره ؟آخه بازار کار رشته های درمانی خوبه.
سلامسلام دوستان
به نظر شما با این شرایط بازار کار ادامه دادن رشته مهندسی شیمی در مقطع ارشد درسته؟
سلام.سلام دوستان
.سلام دوستان
سلام دوستان من میخوام استاندارد ها رو یاد بگیرم میشه یه راهنمایی کنید که از کجا باید شروع کنم ؟ ممنون میشم
سلام
چه استانداردی و به چه منظور؟
سلام
یک مهندس کسیه که استاندارد بلده
برای همه چی استاندارد داریم .. همه کارای یک مهندس شیمی باید بر طبق یه استاندارد باشه .. به نظر من می تونید کارتون رو با خوندن استاندارد IPS شروع کنید .. دوره های زیادی هم برگذار میشه که استاندارد های مختلفی رو یاد میدن.
خوبه مثلا یک موضوع خاص که توش مسلط هستید رو انتخاب کنید . بعد استاندارد های مرتبطش رو پیدا کنید و همون ها رو مطالعه کنید. اینجوری البته بهتره![]()

حفظشون که نه .. یادشون بگیرسلام مهندس
خب یعنی الان برم حفظشون کنم؟
نخند آقا سوالم خیلی فنیه![]()

ولی دارم به این می خندم که خودم هنوز هیچ قدمی در این راه برنداشتم ولی دارم به شما میگم چیکار کنید 

و علیکم السلامسلام علیکم![]()

درود بر شما دوستان قدیمی
چطور مطورین؟

حفظشون که نه .. یادشون بگیر
همه استاندارد یک سری عدد و ارقام نیست که بخوایید حفظشون کنید .. همون متنش رو بخونید هم به درک موضوع کمکتون میکنه .. هم دستتون میاد اصا کارهای صنعتی چجوری انجام میشه .
فقط اینو بدونید نیازی نیست مثلا عدد دقیق یه چیزی رو بدونید .. ولی اینو باید بدونید که مثلا اگر گفتن فلان چیز ... مقدارش باید حدودا چقدر باشه .. یعنی حس مهندسی داشته باشید.
خنده بر هر دردی دواستولی دارم به این می خندم که خودم هنوز هیچ قدمی در این راه برنداشتم ولی دارم به شما میگم چیکار کنید
![]()
، من اینجوری متوجه شدم که در حدی باید بدونم که وقتی یه استانداردی رو دیدم کلیاتشو بدونم که واسه چی و کجاست 
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
|
|
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |